2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

valla güzelim çikolata yemekten içim dışıma çıkıyor yine de göstermiyor bizimki evden çıkmadan kaşık kaşık yiyiyorum bana mısın demiyor bacakları sımsıkı kapatıyor açsa bile elleriyle kapatıyor, ense kalınlığını bile 2 haftada zar zor ölçtü doktor totosunu dönmedi bir türlü bizimki hem keyifçi hem inatçı yandım valla çook işim var bu yaramazla çoookkk

bugün dayanamayıp aldığım ciciler... t shırt 1 yaş içinmiş ama yazısı için aldım:) eğer fotoda okuyamazsanız :
benim haklarım
canım sıkıldıkça ağlamak
her şartta gaz çıkartmak
üzerinize kusmak
çıplak poz vermek
ev eşyalarınızla oynamak
beze doldurmak
çekmecelerinizi karıştırmak
yeni dişlerimi üzerinizzde denemek
ben isteyince oynamak
ve istediğim zaman uyumak
Haklarını verir
imza :canınız

Son düzenleme:
kızlar hepinizin aldıklarını çok beğendim ama bizim babişko izin vermiyor bişi almamıza.son ay gider hepsini toptan alırız diyor. nazar edermiş bana benim nazarım değer sevdiklerime diyor. bakalım beklioruz. bayramda antebe gidecem ailemin yanına annemle çıkarız artık. nasıl olsa doğumumu orda yapacam ordada olucak kıyafetleri

hepinizin cicişleri hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kullansınlar inşallah bizde don almaya gittik donansın diye ama almadan döndük ama bunu aldık :) tabi resim yükleyebilirsem

bide bunu almak istedik ama beden yok 0 6ay da bizde kışa geliyo diye bıraktık

tesekkürler canim:)) tabii anlatirim nezaman istersen, yeter ki örmek iste, cok basit zaten yapilisi, hemen bitirirsin

Sen anlat canım müsait olunca ben not alırım.Ufak tefek bişiyler bende yapabiliyorum becerebilirim herhalde:) Şimdiden tşk ederim canım...

Tatlım sende mi anteplisin? Ben antepliyim de.Bayrama bende gidiyorum antepe.Sen şimdi hangi ildesin peki?

gene almışsınız maaşallah güzel güzel cicileri
benimde eşim daha alma taraftarı değil bugün üçlü test iiçin kan vermeye gittim gelirken biraz mağaza gezeyim bi kaç parça bişey almak istiyorum dedim eşim olmaz daha çok var hem bensiz almanı istemiyorum dedi bende alamadan geri eve geldim

BU ARADA MİNİĞİM BİZİ KANDIRMIŞ KORDONUNU PİPİ GİBİ GÖSTERMİŞ BİZİ MİNİĞİM KIZMIŞ MELEĞİM KIZMIŞ ÇOK MUTLU OLDUK ARTIK HEP HAYALİNİ KURDUĞUM MİNİ ELBİSELER DANTELLİ ÇAMAŞIRLAR ALABİLİRİM KIZIMA İNŞALLAH BU SEFER KESİN KIZ DEDİ DOKTORUMUZ HATTA BANA DA GÖSTERDİ BAK PİPİSİ YOK DEDİ BABAMIZDA BİZDE ÇOK MUTLU OLDUK ....

RABBİM İNŞALLAHH HEPİMİZE VE TÜM İSTEYENLERE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİNN

ellerine saglik cok guzel olmuslar ben oremem yelek eminimde bir battaniye yapicam yavru kusa
guzel bir ornek bulursam mavis mavis:))

cok tatli canim ya babami besiktasli? bende hastane cikisi aldim normalde bu kadar erken almazdim ama burda yok diye alip geldim:)
zaman bulabilirsem ben de ekleyeyim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…