2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

kızlarr bu set nasıl sizce..benim sade olan setler çok hoşuma gidiyo da..sizin de fikrinizi almak istedim

Son düzenleme:
kızlarr bu set nasıl sizce..benim sade olan setler çok hoşuma gidiyo da..sizin de fikrinizi almak istedim
Eki Görüntüle 511480

bende hastane setinde kararsızım çok çeşit var nette de baya şey gördüm ama netten almam,sonuçta doğunca giyecek penyesinin kalitesini bilemem .. renge de karar veremedim... beyaz olsa iyi aslında senin kinide beğendim ..
benim aslında bı hastane çıkışım ekisk baya kıyafet aldım
annemde ben alıyım diyor sanırım o beğenecek seçme derdim olmayacak

Bayıldım hepsine çok güzeller.İçinde görmeyi nasip etsin ..
Bu uğurböceklileri nerden aldını bayıldım..Benim daha cinsiyeti belli değil ama farklı renkleri vardır diye düşünüyorum

rabbim aldıklarınızı güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah biz hala bişey almadık bundan sonra da nasıl alacağız bilmiyorum mağlum okullar açıldı sabahçıyım öğlen çıktığımda çok aç ve yhorgun oluyorum eve gelince bir daha dışarı çıkamıyorum :26: ama inşallah 10 ekimde hacettepe de ki kontrolümüzden sonra kızılay ulus gezmek gibi niyetimiz var eşimle randevum 13.30 da 4 gibi çıkabilirsek hastaneden diyoruz artık bizde bakalım bir şeyler alalım istiyoruz ... bazen cesaret edemiyorum ben çok zor elde ettim bebeğim ibeşinci tüp bebek denememde oldu çok şükür o yüzden hala bir kaybetme korkusu var içimde hala bir şey almaya cesaret edemiyorum her dışarı çıktığımda muhakkak bebek mağazalarına bakıyorum beğeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum :18: sanırım rahatlıkla almak içn bir iki ayda geçmesi gerekecek

canım aldıklarının hepsini çok beğendim.hepsinin ayrı ayrı nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum.yazarsan sevinirim.

Biz daha pek bişey almadık oglusumuza ama aldıklarımızı koymak istedim hevese gelmişken :)
Bugün Nuk un cam biberonundn aldık sadece babamızla ,kapagı sarı tabi..
diğerlerini hamile oldugumu ögrendigimizde eşim dayanamayıp almıştı şansımıza erkek cıktı da giydirebilcez..

hepsi Sevi Bebe ,morhipodadaki indirim klubünden..
çamaşır yıkama filesi,minik eşyaları ile başa çıkabilmek için :)
emzirme yastığı,çok öneriliyor..
yıkama filesi,en çok bu model önerilmekte,6 aya kadar kullanılıyormuş..
kova,maşrapa gideri olan küvet kansorejen madde içermeyen plastik..
yatak koruyucu
puset sinekliği ve yağmurluğu..

bazıları için erken ama almışken sepete ekledim gitti tek kargo bedeli için...

kullanmak nasip olur inşallah..

benim çılgın ablamda civili alt üst etmiş bir sürü şey almış bende daha görmedim.kızlar yakınınızda civil varsa mutlaka gidin bakın çok güzel şeyler varmış ve çok da uygunmuş.bende geçen gün gittigidiyordan küçük bir beşik aldım böyle bambu tarzı birsey.kolaylıkla her yere taşıyım diye ana beşiği annem alacak.kocam kalkıp kurarsa birgün bende fotosunu koyacgım :)

Bayıldım hepsine çok güzeller.İçinde görmeyi nasip etsin ..
Bu uğurböceklileri nerden aldını bayıldım..Benim daha cinsiyeti belli değil ama farklı renkleri vardır diye düşünüyorum

teşekkür ederim tatlım amin inşallah allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder :) tatlım ben samsundan aldım ama istanbulda da çeşitli mağazalarda gördüm, bi de nette de bazı sitelerde zaman zaman gördüm satılıo :) unnado, bumini ve butik bebeyi takip ediorum ben bi de civilim.com onlara bi bak mutlaka birinden birinde vardır die tahmin ediyorum...

canım aldıklarının hepsini çok beğendim.hepsinin ayrı ayrı nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum.yazarsan sevinirim.

mavi battaniye köpekli 3 lü takım ve köpekli yeşil uyku tulumunu metrocityde carter's diye bir mağazadan aldım 200 civarı birşey tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Çantayı da yine metrocityde Joker diye bir mağazadan 80 TL, mama önlüklerini mothercare'den aldık onların fiyatlarını hatırlamıyorum diğer geri kalanları da bakırköyde bir mağazadan aldık. Kundak:35-50 arası Beyaz battaniye:22TL Alt açma:50TL kırmızı ve krem tulum: 15 mi 25 mi neydi. Aslında fiyatları hep üstündeydi de yıkadım bütün herşeyini ondan net hatırlayamıyorum bazılarını.

Araştırırken gördm bu ürünü yorumlara bakarken yine kk'da çıktı tabiki:) aldın mı canım?benim de çok hoşuma gitti.annem baakcak aksilik olmazsa en azından götürürüm orda burda yatmaz yerini bilir bebeğim.

Ay ben de aynı öyleym bi ara bebek arabalarına takmıştm şimdi anakucaklarına.bide uyku koltuğu denen bişey var.ama en son tiny love gördm uyku koltuğuna göre hesaplı hem de kolay taşınabilir duruyo.sen naptın aldın mı canım?aldıysan tavsiye eder misin?

canım bende almadım almıcam gibi çünkü bebek arabasından anakucağımız olacak gibi bide bu ürünü çok beğendim ama sen annende uzun süre yatacağını düşününce uygun olmaz sanırım bi yerde okumuştum yazmışlardı 2 3 saat bu ürünlerde uyunması zararlıymış bunun yerine çok uygun park yatakların küçük beşik tipleri vardı bebek anadizi sepet beşiği diye bişey var onuda incele istersen

Öncelikle cevap verdiğin için çok tşk ediyorum canım.ben de alıcam arabaya monte edilenlerden ama evde de rahat edeceği,taşıyabileceğim bişeyi olsun istedim.bi araştırıyım canım dediğini çok tşk ederm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…