- Konu Sahibi tugbaemrah
-
kızlarr bu set nasıl sizce..benim sade olan setler çok hoşuma gidiyo da..sizin de fikrinizi almak istedim
Eki Görüntüle 511480
kızlarr bu set nasıl sizce..benim sade olan setler çok hoşuma gidiyo da..sizin de fikrinizi almak istedim
Eki Görüntüle 511480
dün kuzenimin eşiyle alışverişe gittik.. yengem tecrübeli olduğu için onu çağırdım saolsun kırmadı beni... soleyde çok güzel peluş battaniyeler var kızlar.. yumuşacık kalın tam kış bebişlerine göre.. hemde süslüler üzerleri nakışlı civcivli çok tatlılar ama bayramda istanbula geleceğim için orda da bakarım modellere die almadım.. bi de mutlaka iki tane penye battaniye olsun dedi yengem.. bazen uyumuo onla sarmalarsın kundak gbi rahat edio bebek ilk aylarda öle... biz yine dayanamadık kıyafetlere dadandık tabi..
bu kızımın converse delisi teyzesinin aldığı hediye.. doğana kadar renk renk alcakmış cadı teyze :)
Eki Görüntüle 477881
bunlar da yengemin dün gezerken kızıma hediye aldığı ciciler :)
Eki Görüntüle 477886 Eki Görüntüle 477883
bunlar da benim dayanamayıp kızıma aldığım ciciler :)
Eki Görüntüle 477888 Eki Görüntüle 477889 Eki Görüntüle 477890 Eki Görüntüle 477891 Eki Görüntüle 477892 Eki Görüntüle 477893 Eki Görüntüle 477894
Bunlarda şimdilik fotoğrafını çekebildiklerim oğluşumuzun cicileri :)
Eki Görüntüle 514254 Eki Görüntüle 514255 Eki Görüntüle 514256 Eki Görüntüle 514257
Eki Görüntüle 496685 Eki Görüntüle 496686 Eki Görüntüle 496687 Eki Görüntüle 496688 Eki Görüntüle 496689 Eki Görüntüle 496690 Eki Görüntüle 496691
Kızlar bir sürü şey var ancak bunları ekleyebildim. Bizim eksiklerimiz dolabı, beşiği, mama sandalyesi ve arabası başka hiçbirşey kalmadı. İncik cincik aklınıza gelebilecek ne varsa hepsini tamamladıkBu arada çanta çok hoşuma gitti içinde polar battaniye, biberonu sıcak tutmak için ufak çanta, emzik koyma cüzdanı, kirlileri koymak için paket ve önündeki büyük cüzdan gibi şey alt açma minderi.. Yavrularımız inşallah güzel günlerde kullanır tüm cicilerini
Bayıldım hepsine çok güzeller.İçinde görmeyi nasip etsin ..
Bu uğurböceklileri nerden aldını bayıldım..Benim daha cinsiyeti belli değil ama farklı renkleri vardır diye düşünüyorum
canım aldıklarının hepsini çok beğendim.hepsinin ayrı ayrı nerden aldığını ve fiyatını merak ediyorum.yazarsan sevinirim.
ilgilenip mesaj yazdığın için teşekkür ederim canım güle güle kullanın inşalah :)
ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın
biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !
tiny love 3'ü bir arada anakucağına bende bayıldım bi süredir araştırıyorum ama nette hiç kullanıcı yorumu göremedim.. hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün en az iki saat nette bebek arabasıydı beşikti anakucağıydı araştırıyorum.. ilk bebek olduğu için eşimde bende çok heyecanlıyız... kızlar ikinci kez anne olanlar bizi aydınlatsın lütfen
Araştırırken gördm bu ürünü yorumlara bakarken yine kk'da çıktı tabiki:) aldın mı canım?benim de çok hoşuma gitti.annem baakcak aksilik olmazsa en azından götürürüm orda burda yatmaz yerini bilir bebeğim.
canım bende almadım almıcam gibi çünkü bebek arabasından anakucağımız olacak gibi bide bu ürünü çok beğendim ama sen annende uzun süre yatacağını düşününce uygun olmaz sanırım bi yerde okumuştum yazmışlardı 2 3 saat bu ürünlerde uyunması zararlıymış bunun yerine çok uygun park yatakların küçük beşik tipleri vardı bebek anadizi sepet beşiği diye bişey var onuda incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?