2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

Aceleci anne olmak yoruyor gercekten insanı :)
Bugün yarın derken bebek odamız geldi hemen cicilerini ütüleyip yerleştirdik oğluşumuzun :)

Son düzenleme:

ben de 13 haftalık hamilyemim bebeğimin beşiğini alıp eve getirdik henüz kurmadık ama parcaları orta yerde ara sıra odaya girip bakıyorum, 2 gün önce kanamam oldu doktora gittim düşük riski oldugunu söyledi ve 1 hafta ıstırahat verdi düşük önleyici ilaç kullanıyorum ve şimdi odaya girip beşiğin parcalarına bakıp bakıp ağlıyorum Allah kimseye yasatmasın sanırım tehlikeli dönemi atlatmadan bişeyler almamalı insan

Çok beğendim canım beniiiim. Hiç de acele falan değil ben daha 27. haftamdayım ve bu hafta mobilyalarımız gelecek :) :) Mobilyalarını ve düzenini ayrıca çok çok beğendim. Ben de bayrama kadar düzenlerim yavrumun odasını nasipse :) bu arada uğur böceği aksesuarlarını nerden aldın canım, ben de alayım odamıza

Denizcili tulumu mevlütünde giydireceğim. Bunun şapkası eldivenleri ve çorabı da var bir ayakkabı koymamışlar. Öyle satenden takımlar falan oluyor ya sevmiyorum ben onları çocuk çok bunalıyor onun içinde zaten benim evim çok sıcak oluyor ona uygun ayakkabı da ancak yanındakini bulabildim. Odamız gelse de artık bunlar hurcun içinde değil dolabının içinde olsa ay sonunun çabuk gelmesini istiyoruummm

Son düzenleme:
Canım hepsi de çok çok güzel ,güle güle sağlıklı günlerde kullansın inaşallah.
Mobilyanı nerden ve nekadara aldığını öğrenebilirmiyim?

canım merhaba mobilyanın fiyatını sormuşsun. İzmirde bebekreyonu diye bir mağaza var gaziemirde . kampanya var ordan aldım 900 tl hepsi yeri çok güzel hoşuma gitti.

Çok teşekkür ederim canım :) uğur böceğini bebek süsleri satan mağazalar satıyor ayrıca japon pazarı gibi yerlerde ve kırtasiyelerdede var :)

Eki Görüntüle 530432 Eki Görüntüle 530433 Eki Görüntüle 530434 Eki Görüntüle 530435

bugün e-bebekten gelenler.. master karta kampanyası var kargo bedeli alınmıyor...hepsi indirimli..

Bebişin iyi günlerde kullansın cicilerini canım,bu gün benim de e-bebekten aldığım banyo malzemeleri vs. geldi,hatta aynı saç bakım setini almışız,gerçekten e-bebekte bazen güzel indirimler oluyor,göğüs kalkanı tam olarak neye yarıyor anlayamadım,göğüs pedi ile aynı işi mi görüyor?
Bir de biberon alan arkadaşlardan rica ediyorum biberon alırken neye dikkat etmeliyiz?Ben hala almadım çünkü o kadar çoook çeşit var ki insanın kafası karışıyor.
Bu arada kızlar ateş ölçerinizi hala almadıysanız ben hepsiburadadan aldım,Medifine markasının ateşölçerinde güzel bir indirimi var

Son düzenleme:

bunlara ben bayıldım, tam benim tarzım :)
Nereden aldığını sorabilir miyim :)

bunların dışında yeni alışveriş yaptık. Bebek şekerlerimizi aldık odamız geldi :) bir de şimdi ekleyeceğim elbise ve tulumu aldık. inşallah odamızı da ekleyeceğim kurunca.

Bu tulumumuuz. Kış bebeği diye kadife kadife aldık :) fakat rengi kırmızı yani altındaki gibi.

Bu da cici mi cici elbisemiz teyzeleri.

Rabbim hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullanmamızı nasip etsin inşallah :)

Allah içinde de göstermek nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…