2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

Eki Görüntüle 530432 Eki Görüntüle 530433 Eki Görüntüle 530434 Eki Görüntüle 530435

bugün e-bebekten gelenler.. master karta kampanyası var kargo bedeli alınmıyor...hepsi indirimli..

Rabbim hepinize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun

bunlara ben bayıldım, tam benim tarzım :)
Nereden aldığını sorabilir miyim :)

Valla canım hepsi farklı yerlerden.. Yelek bakırköyde bir mağazadan, eşofman altı fatihte bir mağaza, kot pantolonu mothercare, nevresim takımı civiliden, ayakkabılar farklı mağazalardan, mevlütünde giydireceğim tulumu da ablamın ordan yani beylikdüzünde bir mağazadan aldım.

ben kıyafetleri dizip çekmeye üşeniyorum hepsi yıkanınca çekerim belki,gerçi o zman kıymeti olur mu bilmem herkes ihtiyacını bitirmiş olacak..

bunlar yeni aldıklarım..

hepsiburada da indirime girmişlerdi,mağazalardaki fiyatlara göre bayaa indirimli aldım..
hava nemlendirme cihazımızı kullanmaya başladım gerçekten çok başarılı, ateş ölçeride üst üste denedim hep aynı rakamları veriyor o da başarılı..arzum derece ve nem ölçerde gayet başarılı..
biberon temizleme fırçasını kullanmadığım için bişey diyemicem ama çok ucuzdu :)

Son düzenleme:

güle güle kullan canım .bende bebeğimin odası için buhar makinası almak istiyorum ama gereklimi gerekli değilmi karar veremedim.kış bide petekler yanacak.cam falanda açılmayacak.

güle güle kullan canım .bende bebeğimin odası için buhar makinası almak istiyorum ama gereklimi gerekli değilmi karar veremedim.kış bide petekler yanacak.cam falanda açılmayacak.

Buhar makinesi çok da önerilen birşey değil. Kalorifer peteklerinin üzerine su koyacagım ben, fazla nem de iyi birşey değil çünkü. Nem ölçümü yapan termometreler var, arzumun var sanırım. Ondan ara ara kontrol ederim, nem düşükse iki kap su fazla koyarım. Cidden gerekli olup olmadığı tartışmalı şeyler için koca koca makineleri sonradan evde koyacak yer aramak istemiyorum çünkü. Bir diğer örnek : fritöz

nem ölçer cihazı alıp kontrol et canım,ben öyle yaptım..benim farenjitim var bana o yüzden çok iyi geldi..burnum tıkanmıyor böyle ağzım açılmış olmuyor uyurken iyi oldu yani..bebeğin burun tıkanıklığına da iyi gelir diye düşünüyorum,kendime alıcaktım zati :)

nem cihazı aldım zaten tatlım bakarsan o nem kaplarını hep denedim kışın hiç bir işe yaramadı maalesef yeterli olmadı..

bunlar çok cici..tuluma bayıldım :) güle güle kullanın sizde..

O kadar çok fotoğraf var ki, kim ne almış, detaylı bakıp aklımda tutamıyorum açıkçası. Kronik bir solunum rahatsızlığınız varsa siz bilirsiniz tabii, faydasını da gördüyseniz diyecek birşey yok. ama normal şartlar altındaki bir anne ya da bebek için çok da gerektiğini düşünmüyorum ben şahsen.

Son düzenleme:

canım daha almadım ama yakından gördüm tiny love ın kırmızısını alıcam çünkü ilk zamanlar odamda yatırmak için başka sepet almayı düşünmüyorum bu hoşuma gitti o sebeple alıcam ama kullanmadan tavsiye konusuna bişe diyemiyorum.. bi de arabamız olduğu için oto koltuğu alıcaz mecburen onda da maxi cosi nin cabriofix ini alıcaz..

Kızçemin odasını hazırladık. Tam bitti diyemem. Fon perdelerimiz eksik. Ufak tefek eksikler dışında bi şey kalmadı.
Şimdilik tek resim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…