- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Eki Görüntüle 530432 Eki Görüntüle 530433 Eki Görüntüle 530434 Eki Görüntüle 530435
bugün e-bebekten gelenler.. master karta kampanyası var kargo bedeli alınmıyor...hepsi indirimli..
bunların dışında yeni alışveriş yaptık. Bebek şekerlerimizi aldık odamız geldi :) bir de şimdi ekleyeceğim elbise ve tulumu aldık. inşallah odamızı da ekleyeceğim kurunca.
Bu tulumumuuz. Kış bebeği diye kadife kadife aldık :) fakat rengi kırmızı yani altındaki gibi.
Bu da cici mi cici elbisemiz teyzeleri.
Rabbim hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullanmamızı nasip etsin inşallah :)
ananemizin(annemin) aldığı ve yaptığı ciciler
Eki Görüntüle 528072
Eki Görüntüle 528073 Eki Görüntüle 528074
Eki Görüntüle 528079
Eki Görüntüle 528081
Eki Görüntüle 528082
Eki Görüntüle 528086
Eki Görüntüle 529211
Eki Görüntüle 529212
Eki Görüntüle 529210
Aceleci anne olmak yoruyor gercekten insanı :)
Bugün yarın derken bebek odamız geldi hemen cicilerini ütüleyip yerleştirdik oğluşumuzun :)
Eki Görüntüle 529206
Eki Görüntüle 529207
Eki Görüntüle 529208
Eki Görüntüle 529748 Eki Görüntüle 529747 Eki Görüntüle 529745 Eki Görüntüle 529746 Denizcili tulumu mevlütünde giydireceğim. Bunun şapkası eldivenleri ve çorabı da var bir ayakkabı koymamışlar. Öyle satenden takımlar falan oluyor ya sevmiyorum ben onları çocuk çok bunalıyor onun içinde zaten benim evim çok sıcak oluyor ona uygun ayakkabı da ancak yanındakini bulabildim. Odamız gelse de artık bunlar hurcun içinde değil dolabının içinde olsaay sonunun çabuk gelmesini istiyoruummm
Eki Görüntüle 529919 Eki Görüntüle 529920 Eki Görüntüle 529921 Eki Görüntüle 529922 Eki Görüntüle 529923 Eki Görüntüle 529924 Eki Görüntüle 529925 Eki Görüntüle 529926 Eki Görüntüle 529927 Eki Görüntüle 529928 Eki Görüntüle 529929 Eki Görüntüle 529930 Eki Görüntüle 529936
Bakın bakalım teyzeleri kızımın cicilerine..
Rabbim hepinize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı olsunEki Görüntüle 517453 Eki Görüntüle 517454 Eki Görüntüle 517455 Eki Görüntüle 517456 Eki Görüntüle 517457 Eki Görüntüle 517458 Eki Görüntüle 517459 Eki Görüntüle 517460 Eki Görüntüle 517461
hepsi Sevi Bebe ,morhipodadaki indirim klubünden..
çamaşır yıkama filesi,minik eşyaları ile başa çıkabilmek için :)
emzirme yastığı,çok öneriliyor..
yıkama filesi,en çok bu model önerilmekte,6 aya kadar kullanılıyormuş..
kova,maşrapa gideri olan küvet kansorejen madde içermeyen plastik..
yatak koruyucu
puset sinekliği ve yağmurluğu..
bazıları için erken ama almışken sepete ekledim gitti tek kargo bedeli için...
kullanmak nasip olur inşallah..
bunlara ben bayıldım, tam benim tarzım :)
Nereden aldığını sorabilir miyim :)
ben kıyafetleri dizip çekmeye üşeniyorumhepsi yıkanınca çekerim belki,gerçi o zman kıymeti olur mu bilmem herkes ihtiyacını bitirmiş olacak..
bunlar yeni aldıklarım..
Eki Görüntüle 535409 Eki Görüntüle 535410 Eki Görüntüle 535411 Eki Görüntüle 535412
hepsiburada da indirime girmişlerdi,mağazalardaki fiyatlara göre bayaa indirimli aldım..
hava nemlendirme cihazımızı kullanmaya başladım gerçekten çok başarılı, ateş ölçeride üst üste denedim hep aynı rakamları veriyor o da başarılı..arzum derece ve nem ölçerde gayet başarılı..
biberon temizleme fırçasını kullanmadığım için bişey diyemicem ama çok ucuzdu :)
güle güle kullan canım .bende bebeğimin odası için buhar makinası almak istiyorum ama gereklimi gerekli değilmi karar veremedim.kış bide petekler yanacak.cam falanda açılmayacak.
nem ölçer cihazı alıp kontrol et canım,ben öyle yaptım..benim farenjitim var bana o yüzden çok iyi geldi..burnum tıkanmıyor böyle ağzım açılmış olmuyor uyurken iyi oldu yani..bebeğin burun tıkanıklığına da iyi gelir diye düşünüyorum,kendime alıcaktım zati :)güle güle kullan canım .bende bebeğimin odası için buhar makinası almak istiyorum ama gereklimi gerekli değilmi karar veremedim.kış bide petekler yanacak.cam falanda açılmayacak.
Buhar makinesi çok da önerilen birşey değil. Kalorifer peteklerinin üzerine su koyacagım ben, fazla nem de iyi birşey değil çünkü. Nem ölçümü yapan termometreler var, arzumun var sanırım. Ondan ara ara kontrol ederim, nem düşükse iki kap su fazla koyarım. Cidden gerekli olup olmadığı tartışmalı şeyler için koca koca makineleri sonradan evde koyacak yer aramak istemiyorum çünkü. Bir diğer örnek : fritöz
Eki Görüntüle 537293 Eki Görüntüle 537294 Eki Görüntüle 537295 Eki Görüntüle 537293 Eki Görüntüle 537294 Eki Görüntüle 537295
bunlar da bizim son eşyalarımız
buraya koymak iyi oluyor,eksiklerim farkediyorum
mesela çamaşır yıkama filesi,ateş ölçerimiz eksik,biberonda almadım
nem ölçer cihazı alıp kontrol et canım,ben öyle yaptım..benim farenjitim var bana o yüzden çok iyi geldi..burnum tıkanmıyor böyle ağzım açılmış olmuyor uyurken iyi oldu yani..bebeğin burun tıkanıklığına da iyi gelir diye düşünüyorum,kendime alıcaktım zati :)
nem cihazı aldım zaten tatlım bakarsano nem kaplarını hep denedim kışın hiç bir işe yaramadı maalesef yeterli olmadı..
bunlar çok cici..tuluma bayıldım :) güle güle kullanın sizde..
Tatlım ben de buna benzer bir halı arıyorum, denizci halısı ama mavi tonlarda.
Sen nerden aldın ve ölçüleri kaç halının ?
Ay ben de aynı öyleym bi ara bebek arabalarına takmıştm şimdi anakucaklarına.bide uyku koltuğu denen bişey var.ama en son tiny love gördm uyku koltuğuna göre hesaplı hem de kolay taşınabilir duruyo.sen naptın aldın mı canım?aldıysan tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?