2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

merhabalar bizimde 30 haftamız bitti oğluşuma kavuşmama az kaldı. oda takımının siparişini verdik kısmetse 15 içinde elimizde olacak diğer bütün eşyalarımızda hazır gelir gelmez sizler pylaşacağım.

odalar cok guzel bayildim
bizde yurt disinda olmasak yapardik bir oda nasip sonraya olur insallah
besik alicaz sadece kizimin odasinda ikamet edicek bebis:)

canm allah güle güle kullanmak nasip etsin bende takım düşünüyorum herşeyi derli toplu olsun istiyorum. fiyatı ne kadar ? nerden aldınız internetten mi?

ankara yenımahalle de bır magazadan aldık
netten bın lıra daha ucuzdu
ayrıca net ucuz olsa bıle netten almamamk lazımmış nıye dersen adamlar 3saatte kurdu,kendın yapacak gıbi değil koca kutu vida malzeme tutklalla geldiler,..
marangoza yaptırırsın o da en az 100lira ister o kadar emeğe

merhaba kızlar..bebek arabası konusunda çok kararsızım,travel set almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. chicco nun i move u hakkında bilgisi olan varmı,aklımda olan diğer ürünler concord neo ve kraft twist..aslında en çok concord beğeniyorum ama oto koltuğunun tentesi yok gbi geldi bana o yüzden diğer ürünlere yöneldim..gidip inceleme imkanı da bulamadım,gören ineceleyen varmı?..bilgisi olan varsa nooolur yardımcı olsun:S ..bu ay içinde almayı düşünüyorum artık

Canım benimde en çok takıldığım konudur bebek arabası. Henüz almadık, 3 aylık oluncaya kadarda almayı düşünmüyorum, ama çok gezdim araştırdım. Taviye üzerine hafif bir bebek arabası almaya karar verdim6-7 kilo olanlardan ve tek elle kapanması da çok önemli :) tek başıma arabaya koyup parka gidebilmeliyim :) bir de çift yönlü kullanılacaksa bebek arabası hem ön hem arka tekerlekler 360 derece dönüyor olmalı canım. arabanın yönü değiştiğinde çok kolay oluyo kullanması aklında olsun. Ben bu özelliklere uygun pierre cardin enigma beğendim, kış bebeği olacapı için ilk 3-4 ay ihtiyacım olmayacak bebek arabasına, 4. aydan sonrada gayet kullanışlı bir ürüne benziyo. Sen de araştır istersen.Bu arada travel sistemler çok ağır, tek başına 11 kilo civarı, alüminyum gövde olması çok önemli arabanın, dikkat et istersen. Umarım kullanışlı bişeyler buluruz.

Hafif olması önemli bence.
baby2 go 8809 modelini öneririm. arkadaşım kullanıyor çok memnun. ben de bunu almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhaba bizde geldik kızımın çeyiz hazırlıklarına yeni başladım sizlerlede paylaşalım :)

ilk ikisi hediyelerimizden pembe alt hastene çıkışı yedeğinin altı beyaz alt hastane çıkış setinin

polar battaniyemiz hediye yün örme battaniyemiz hediye pembe davşanlı da hediyede penyeyi biz aldık tavsiye ettiler çok beyazlı olan hastane çıkış setinin takımından mermerşahi hastane çıkış setinni tüm kumaşları meğer ne meşhurmuş yumuşacık birşey bornoz tavsiye edilmedi ısrarla istememe rağmen satmadı kadın bana kullanışlı değil ilk zamanlar dedi bu havluyu verdi:)

biri benim bebek eldivenim diğerleri takımlardan çıktı biri hastane çıkış setinden başka aldırmadı satıcı gerek yok dedi çok kirlenen yada çok gerekli bişey değil bu kadar yeter dedi

file için daha büyükleri tavsiye edildi ama bulamadığımdan bunu aldım aslında tam küveti kaplayan tavsiye edilmişti :)
banyo kovası maşrapası ve kirli kovası birde küveti :)

biri hastane çıkış setinin diğerleri takımların önlükleri aslında bir kaç tane daha alacaktık ama elinde güzel yokmuş sonra gelin dedi :)

diğer fotoları yükleyemedim yüksek geldi toplam 7 tane patiğimiz var hepsi hediye en çok gelen hediyelerden biri patik diyip ondanda aldırmadılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…