- Konu Sahibi tugbaemrah
-
piraye_84 çok cici olmuş bebeğinizin odası..nerden aldınız acaba sakıncası yoksa?
odamızı 2013ocak annelerinde paylaşmıştım, buraya da koyayım dedim:)Eki Görüntüle 550069 Eki Görüntüle 550070 Eki Görüntüle 550071 Eki Görüntüle 550072 Eki Görüntüle 550073 Eki Görüntüle 550074 Eki Görüntüle 550075
canm allah güle güle kullanmak nasip etsin bende takım düşünüyorum herşeyi derli toplu olsun istiyorum. fiyatı ne kadar ? nerden aldınız internetten mi?
merhaba kızlar..bebek arabası konusunda çok kararsızım,travel set almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. chicco nun i move u hakkında bilgisi olan varmı,aklımda olan diğer ürünler concord neo ve kraft twist..aslında en çok concord beğeniyorum ama oto koltuğunun tentesi yok gbi geldi bana o yüzden diğer ürünlere yöneldim..gidip inceleme imkanı da bulamadım,gören ineceleyen varmı?..bilgisi olan varsa nooolur yardımcı olsun:S ..bu ay içinde almayı düşünüyorum artık
merhaba kızlar..bebek arabası konusunda çok kararsızım,travel set almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. chicco nun i move u hakkında bilgisi olan varmı,aklımda olan diğer ürünler concord neo ve kraft twist..aslında en çok concord beğeniyorum ama oto koltuğunun tentesi yok gbi geldi bana o yüzden diğer ürünlere yöneldim..gidip inceleme imkanı da bulamadım,gören ineceleyen varmı?..bilgisi olan varsa nooolur yardımcı olsun:S ..bu ay içinde almayı düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?