2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

Kızçemin odasını hazırladık. Tam bitti diyemem. Fon perdelerimiz eksik. Ufak tefek eksikler dışında bi şey kalmadı.
Şimdilik tek resim :)

cnm çok güzel olmuş sağlıklı sıhatli kulllansın inşallah kuzucun :))

Kızçemin odasını hazırladık. Tam bitti diyemem. Fon perdelerimiz eksik. Ufak tefek eksikler dışında bi şey kalmadı.

işallah allahım sağlıkla kucağın almayı nasip etsin canım bebeğini.odasıda çok güzel olmuş.sağlıkla büyür işallah .

allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım.. ayakkabılara bayıldım. nerden aldığını öğrenebilir miyim? benim kızımada yakışacak.. :)

amin inşallah. gittigidiyorda son üründü onu da senin gibi yakışır deyip ben aldım. Ama farklı ürünler de vardı çok güzeller üstelik hep tek ürün amerikadan ithal olarak. Bi bak derim :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum, fakat biraz sıkıntılı geçirdiğim hamilelik süreci nedeniyle elim varip da yazamadim, bende yakın zamanda aldığım ciciler, kızımın odasının resimleri ile aranızda olmak isterim,
28 haftalık hamileyim, 2. Hamileliğim ve kismetse kızımız bade Ocak da bizimle olacak :)))
Hepinizin hazırlıkları cok ama cok güzel,
Allah saglikla giydirmeyi nasip etsin

Cok ama cok güzel bayılırım böyle sade ve asil, insanın icini açan odalara

İşte miniğimin yenileri

bunlarda cok güzel
Eğer mahsuru yoksa aldığın yerin linkini ekleyebilir misin?

Cok ama cok güzel bayılırım böyle sade ve asil, insanın icini açan odalara
...
Eğer mahsuru yoksa aldığın yerin linkini ekleyebilir misin?

Beğenmene sevindim canım. Mavi ve yeşilin uyumu hem çok güzel oluyor hem de doğayı yansıttığından mıdır ne iç açıcı oluyor.

Babetten kalmadı sitede fakat pançonun 3 yaşı mevcut.
EKOSELİ KIZ BEBEK PELERİN-PANÇO-MONT GittiGidiyor'da 66168884

Amerikadan TinyTed Bebek Ayakkabı Leoparlı GittiGidiyor'da 67355510

siz herşey almışsınız ne güzel ben daha hiçbirşey almadımm zaten büyük şeyler oğlumdan kalma var beşiği ana kucağı örümceği hepsi var biraz kıyafet alacağım benn.yazmasamda sizleri hergün takip ediyorum kızlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…