2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

benim bebeğimin daha hiç birşeyi yok ama.kendime bikaç bişey almıştım bol fln.bu gün de gidip hamile pantolonu aldım waikikiden.gerçekten çok rahatmışlar.denedim ne güzeldi.yaz boyunca giyerim artık :))

Eki Görüntüle 462920

Bunlarda benim yavrumun patikleri.
Annesinin aldığı ilk şey bu

Oyyy oyy yerim ben o patikleri :) Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin canım. Ben de bayılıyorum böle minyatür patiklere... Kendimi çok zor tutuyorum bişiler almamak için. Şu ayıda bi atlatalımda nasipse, başlıcaz ufak ufak alışverişlere

Amin Allah razı olsun ve cümlemize nasip etsin inşallah canım :)
Sağlıklı hayırlı evlatlar...

yardım edin banaa resimleri nasıl eklicem

pembetoka anca gördüm kusura bakma. şimdi cevapla dedin ya, sayfa geldi normal işte yazını yazdığın.
üst kısımda aynı word dosyasında olduğu gibi yok işte yazının şekli, rengi falan gibi ikonların bulunduğu yerde 2. satırında 4. bütünde (bunların içinde dünya, zarf ikonları falan var) ordaki 4. ikona tıkla. Insert image diyene yani. Resim ekle demek o. sonra dosyaları seç de ve bilgisayarında dosya nerdeyse ordan bul, üzerine tıkla ve ekle. Bilgisayarından bi resim paylaşcaksan yannız, from computer diyen kısmı seçmen lazım. From URL internet sayfasından alacağın zaman tıklaman gereken yer. From Computer'i seçip işte artık dosyan bilgisayarda neredeyse ordan seç.

kızlarr yaaa anca bunu yükleyebildim diğerlerinin kb büyük die almıyo bitane kırmızı el yapımı patik aldık deri , bi tane beyaz spor ayakkabı :)) bide halamız üzernde sen uyu annecim babam bana bakar yazan bi badi lmış çok tatlı :))
bu beşikte annaneden sadece içine örtülerini yaptırcaz :))

çok şekermiş canım..güle güle kullan iyi günlerde..

cook güzell bir topik olmus, hepimize hayirli olsun insallah....
biz de kismetse ocak 2013 te uzun ugraslardan sonra cekirdek aile olacagiz.... ben aslinda son aylara kadar birsey almiycam, para biriktiricem, diyordum ama cok büyük konusmus olmaliyim dayanamiyorum. henüz cinsiyetini bilmiyoruz ama nezaman disari ciksak bebegimiz icin minik bir oyuncak falan mutlaka aliyoruz eve gelincede saatlerce o oyuncakla oynuyorum cocuklar gibi:))))) türkiye'de ar mi bilmiyorum ama almanya da bebek bezlerinin markalarina ya da birkac market var onlara kayit yaptirdiginizda hamilelige hosgeldiniz paketi veriyorlar ve icinde karnimiza sürmek icin krem, bebek icin sampuan, vücut kremi, indirim kuponlari falan oluyor. ben de nekadar varsa üye oldum ve simdiden bebegimin birsürü hediyesi oldu, hergün sampuanini kokluyorum deli gibi bence türkiyede sizde bir arastirin mutlaka vardir, mesela istanbulda oturanlar real magazasina üye olabilirler, bebek dogduktan sonra cok güzel indirimler yapiyorlar ya da primaya.
mobilyasinida ikeadan almayi düsünüyoruz, gardirobu ve alt silme ünitesini bir arkadas paylasmis. o benimde cok hosuma gitmisti, birde beyaz besikle tam takim oluyor. emzirme koltugu da bizde önceden vardi, kitap okumak icin almistik, ainsallah bundan sonra emzirmek icin kullanirim:))) sirt kismi biraz arkaya dogru ama arkana yastik koyunca iyi oluyor..

benim bebeğimin daha hiç birşeyi yok ama.kendime bikaç bişey almıştım bol fln.bu gün de gidip hamile pantolonu aldım waikikiden.gerçekten çok rahatmışlar.denedim ne güzeldi.yaz boyunca giyerim artık :))

ben de birdaha ki ay kismetse türkiyeye gidince waikikiden almayi düsünmüstüm, kesimleri bol oluyor onun, rahat olur diye düsündüm. kot tulum varmiydi, dikkatinizi cekti mi? onlardan istiyorum ben.

bende kendime alıyorum aynı yerden bende pantolon aldım iki tane biri siyah biri beyaz giymeye başladım bile üstümede şöyle yazlık efil efil birşeyler istiyorum ama bulamadım kızımı mayısta doğurmuştum altı yıl önce bu defa daha sıcaklara geldi hamileliğin başı ...
bebeğime ise daha hamile kalmadan çooook önce eczaneye gittiğim bir anda görüpte hayran kaldığım bir emzik aldım çok tatlı alırkende utanmıştım tanıdık biri görür diye...
cinsiyeti belli olmadan başka birşey almayı düşünmüyorum ama karnım biraz daha şişsin cicilerimi giyip gezmeyi istiyorum. karyola tipini hiç önermem ben hiç kullanamadım birine verdim şimdi bebişime tüllü küçük portatif bir beşik alıcam...

amanda aman gelsinde yumoş yumoş yatsın bakalım
benim kızımın beşigide bundan beyaz tülle süslettik,icinede prensesim yattı gelin gibi oldu ay canım annem benim şimdi kocaman fıstık oldu
benim ikincide ablasının artıklarıyla idare edicek:26:
daha hiç birşey almadık:18:

arkadaşlar bi arkadaşım için beşik arıyorum 2.el uygun fiyatta durumu yok önümüzdeki ay doğum yapıcak yardımcı olurmusunz izmirdeyiz diğer illerden olursa kargo parasını ben karsılayacagım şimdiden ilginize teşekkurler

cocugu büyüyüpte besige ihtiyaci kalmayan birileri yokmu ki acaba etrafinizda, arastirdiniz mi? ya da 2.el dükkanlarina baktiniz mi?

Bunlar da bizim cicişlerimiz dün babamızla birlikte aldık ayy insan almaya başladımı kendine hakim olamıyor yaa

Bunlar da bizim cicişler... kış bebeği olacağı için çok fazla seçenek bulamadım, şu an hep yazlıklar satılıyor ( ama insan onun için bütün mağazayı almak istiyor..

cinsiyeti bi belli olsa, neler alacak annesi ona :)

bizimkisi erkek henüz kesin değil ama sürpriz yapıp kızsa eğer gidip değiştiririz ozaman cicişlerimizi dün doktor randevumuz vardı bebeği görünce aklımızdakilerin hepsini sormayı unuttuk tabi cinsiyette kesin erkek mi diye sormayı da unuttuk doktor da unuttu söylemeyi ama sanki böyle toplarını gördüm gibi geldi

yaaa nasıl anladı erkek olduğunu daha bu haftalarda ?
(bana da 9.haftada plasenta solda olduğu için muhtemelen erkek dedi ama pek inandırıcı değil tabi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…