- Konu Sahibi tugbaemrah
-
allah sağlıkla giyimeyi nasip etsin inşallah:)
Oyyy oyy yerim ben o patikleri :) Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin canım. Ben de bayılıyorum böle minyatür patiklere... Kendimi çok zor tutuyorum bişiler almamak için. Şu ayıda bi atlatalımda nasipse, başlıcaz ufak ufak alışverişlere
yardım edin banaa resimleri nasıl eklicem
Eki Görüntüle 464639
kızlarr yaaa anca bunu yükleyebildim diğerlerinin kb büyük die almıyo bitane kırmızı el yapımı patik aldık deri , bi tane beyaz spor ayakkabı :)) bide halamız üzernde sen uyu annecim babam bana bakar yazan bi badi lmış çok tatlı :))
bu beşikte annaneden sadece içine örtülerini yaptırcaz :))
benim bebeğimin daha hiç birşeyi yok ama.kendime bikaç bişey almıştım bol fln.bu gün de gidip hamile pantolonu aldım waikikiden.gerçekten çok rahatmışlar.denedim ne güzeldi.yaz boyunca giyerim artık :))
benim bebeğimin daha hiç birşeyi yok ama.kendime bikaç bişey almıştım bol fln.bu gün de gidip hamile pantolonu aldım waikikiden.gerçekten çok rahatmışlar.denedim ne güzeldi.yaz boyunca giyerim artık :))
Eki Görüntüle 464639
kızlarr yaaa anca bunu yükleyebildim diğerlerinin kb büyük die almıyo bitane kırmızı el yapımı patik aldık deri , bi tane beyaz spor ayakkabı :)) bide halamız üzernde sen uyu annecim babam bana bakar yazan bi badi lmış çok tatlı :))
bu beşikte annaneden sadece içine örtülerini yaptırcaz :))
cocugu büyüyüpte besige ihtiyaci kalmayan birileri yokmu ki acaba etrafinizda, arastirdiniz mi? ya da 2.el dükkanlarina baktiniz mi?arkadaşlar bi arkadaşım için beşik arıyorum 2.el uygun fiyatta durumu yok önümüzdeki ay doğum yapıcak yardımcı olurmusunz izmirdeyiz diğer illerden olursa kargo parasını ben karsılayacagım şimdiden ilginize teşekkurler
Eki Görüntüle 465716 Eki Görüntüle 465714 Eki Görüntüle 465715
Bunlar da bizim cicişlerimiz dün babamızla birlikte aldıkayy insan almaya başladımı kendine hakim olamıyor yaa
bu uzun kollu tulumları nerden aldın canım ?
İstanbul Sappire'deki kanz adlı mağazadan aldım dediğin gibi şuan hep yazlık satılıyor kışlık çeşitler çok az.
cinsiyeti bi belli olsa, neler alacak annesi ona :)
bizimkisi erkek henüz kesin değil ama sürpriz yapıp kızsa eğer gidip değiştiririz ozaman cicişlerimizidün doktor randevumuz vardı bebeği görünce aklımızdakilerin hepsini sormayı unuttuk tabi cinsiyette kesin erkek mi diye sormayı da unuttuk doktor da unuttu söylemeyi ama sanki böyle toplarını gördüm gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?