2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

kızlar henüz cinsiyetimiz belli değil.bi sitede patik modeli gördüm çok hoşuma gitti.evde de mavi ve lacivert ipim olduğu için mecburen bu renklerle bir patik ördüm.yavrumun ilk cicisi

nekadar cicileer, ellerine saglik gercekten cok güzel olmus. demek elinden de geliyor, beceriklisin
ben de bir yelek örmüstüm. simdi de sapka örüyorum ama iki düz bi ters biseyler yapmaya calisiyorum, senin kadar becerikli degilim yani

estağfirullah canım ben de pek becerikli sayılmam. haroşa ve düz örgüden başka hiçbi örgü modeli bilmem aslında.bu patik düz bir örgüden ibaret.dikiş sırasında böyle şekil alıyor.netten yeni yeni bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.istersen sana sitenin adresini özelden yazayım.sen de yapabilirsin.

cok sevinirim, ben patik örmeye calstim ama anlatimi cok zor gelmisti yapamadim. bende harosa ve düzden baska örnek bilmiyorum ama örmeyi seviyorum
gönderirsen sevinrim canim adresini, belki yapabilirim:))

Merhaba kızlar,

Uzun zamandır sizi takip ediyorum, cicileriniz çok güzel :)
Ben daha hiiiç alışverişe başlamadım. Salı günü öğrendim bebişim erkekmiş.
2hafta içinde de ev taşıyacağız bayramdan sonra alışveriş başlar artık.

Şu beiş konusunda bende çok kararsızım.
Büyüyen beşik almayı düşünüyoruz. Ama tam karar veremedik.
Bebek arabası içinde bahara doğru alırız diye düşünüyoruz.
Çünkü biz hep kendi arabamızla geziyoruz bebek arabası pek lazım olmayacak.
Sadece otokoltuğu almayı düşünüyoruz.

Sizdende güzel fikirler ediniyorum teşekkürler :)

Bebeğimin yeleği bitti:) Doktor erkek oalbılır dedi ama kesınleşmedi diye yeşil ördüm... düğmeleri dikilmedi daha ama paylaşmakistedim

cnm deneyimli değilim ama hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sürekli nette araştırmalar yapıyorum dışarda beğendiğim model bebek arabalarını kullanan annelere soruyorum.. benim almaya karar verdiğim ve fiyat araştıması yaptığım ürünleri bi yazim sende istersen bi araştır... bebeği odanda çok tutmicaksan yani kırkından sonra kendi odasına götürceksen park yatak hiç alma derim.. tiny love ın 3 ü bir arada ev tipi ana kucağı var ben ondan almaya karar verdim... hem annene falan oturmaya gittiğinde ya da başka bir yere uyuduğunda beşik gibi kullanabiliosun hem de 18 kiloya kadar bebeği taşıyabilen ev tipi ana kucağı bundan başka yok ben çok araştırdım.. bak bu linkten inceleyebilirsin

Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

odasına da Caploonba dan veya Belis den beyaz bir büyüyen beşik alcam modeline daha tam karar vermedim.. Odaya beyaz dolap yaptırmıştım iki yıl önce evlenirken o yüzden bi beşik bi iki süsleme bebek odası hazır... bu arada Belis bebek odasını araştırdım netten sertifikaları falan var kurşunsuz boya fln kullanıolarmış... onlara da bi bak istersen...

bebek arabasına gelince arabamız olduğu için travel sistem bebek arabalarından birine karar vericem.. onda da üç model belirledim.. maxi cosi mura 3, quinny buzz 3 ve concord neo.. sende bi bak netten modellerine istersen...

cnm bebek arabalarını araştırırsan farkedersin ki 6 aydan önce pusetsiz kullanılmıo çoğu alırken modeline dikkat et..

merahaba arkadaslar. ben nasi iran dan. ben de 2013 ocak annesiyim. yarin 16 haftam basliyor :)
ben ve esim, tatil ve bebek alisverisi icin istanbula gelmeyi dusuniyoruz (1 ay sonra). acaba siz bana yardim ede bilirmisiniz?
bir kac sorum var
1. indirim zamanlari ne zaman ? bayramdan once ve ya bayramdan sonra.
2. nerdenalis versis yapsam uygun fiyatlar ve kalite benim icin onemly.....tabi ki uygun ve hatta ucuz fiyat cokcok daha onemli
3. hangi markalar daha iyi? ve nerden ala bilirim?

***turkcem pek iyi degir uzurdilerim
****oncelikle cevaplariniz icin tesekur ederim

Son düzenleme:
cok sevinirim, ben patik örmeye calstim ama anlatimi cok zor gelmisti yapamadim. bende harosa ve düzden baska örnek bilmiyorum ama örmeyi seviyorum
gönderirsen sevinrim canim adresini, belki yapabilirim:))
canım işte bu yapılışının resmi.anlatımı da altta.hadi bakalım kolay gelsin.
Eki Görüntüle 473727

Patiklerin yapılışı

3.5 numara şişle 25 ilmek başlayın.32 sıra olana kadar haroşa örün.8 ilmek kesin ve beyaza geçin.2 kere gidip gelin.Bir yeşil,bir beyaz olarak örmeye devam edin.6 tane yeşil çizgi olana kadar örün.örgüyü kesin ve resimde olduğu gibi katlayıp dikin.Çizgi çizgi duran kısmın hem altını,hem üstünü dikin.Patiği ters çevirdikten sonra boğaz kısmını tığla çevirin.İki tane küçük çiçek yapıp patiğin ön kısmına dikin.

tesekkür ederim canim bilgisayara kaydettim, insallah yapabilirim

kizlar bir cevap yok???????????????????????

cok hos olmuuuss, ellerine saglik hazir gibi resmen
üff yaaa sizinkiler cok güzeell, ben benim ördüklerimi paylasmiyim yaaa

sen iste yeter ki,çok daah düzelelrini örersin arkadaşım.ben belkı ılkokuldan berı bişiler örerim her yaz, babnem hala ilk ördüğüm el bezini saklar 18yıllık 5renk 2şer sıra örmüşüm el kadar:) bebk yeleği ve süveteri örüyorum hırkada ördüm ama çok değil... patikte yanımda biri göstermişti örmüştüm.senn desteğe ihtiyacın var,internetten okumakla olmuyo,bilmediğim örnekler için bakıyorum hiç daha anlayıp o rgüleri öremedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…