- Konu Sahibi tugbaemrah
-
nekadar cicileer, ellerine saglik gercekten cok güzel olmus. demek elinden de geliyor, beceriklisinkızlar henüz cinsiyetimiz belli değil.bi sitede patik modeli gördüm çok hoşuma gitti.evde de mavi ve lacivert ipim olduğu için mecburen bu renklerle bir patik ördüm.yavrumun ilk cicisi
Eki Görüntüle 473337 Eki Görüntüle 473338
nekadar cicileer, ellerine saglik gercekten cok güzel olmus. demek elinden de geliyor, beceriklisin
ben de bir yelek örmüstüm. simdi de sapka örüyorum ama iki düz bi ters biseyler yapmaya calisiyorum, senin kadar becerikli degilim yani
estağfirullah canım ben de pek becerikli sayılmam. haroşa ve düz örgüden başka hiçbi örgü modeli bilmem aslında.bu patik düz bir örgüden ibaret.dikiş sırasında böyle şekil alıyor.netten yeni yeni bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.istersen sana sitenin adresini özelden yazayım.sen de yapabilirsin.
Bebeğimin yeleği bitti:) Doktor erkek oalbılır dedi ama kesınleşmedi diye yeşil ördüm... düğmeleri dikilmedi daha ama paylaşmakistedim
Eki Görüntüle 473643 Eki Görüntüle 473645
kardeşimde mama önlüğü örmüş onu da paylaşıyım dedim:)Eki Görüntüle 473654
canım ıkısı de çok güzel ellerinize sağlık :) sağlıkla doğsunda gıysın ınsallahhh :)
kızlar henüz cinsiyetimiz belli değil.bi sitede patik modeli gördüm çok hoşuma gitti.evde de mavi ve lacivert ipim olduğu için mecburen bu renklerle bir patik ördüm.yavrumun ilk cicisi
Eki Görüntüle 473337 Eki Görüntüle 473338
Kızlar ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum bebeğime :) ama tabi daha çok erken, çok az şey aldım kuzuma. bu c.tesi cinsiyeti netleşecek bakalım. Daha önce erkek gibi demişti ama, bakalım pipiz yerinde duruyormu :) :) cinsiyetimiz netleşsin Allahın izniyle alırız eksiklerimizi. Benim en çok kafamı karıştıran bebek odası ana kucağı ve pusetler. Bir türlü karar veremiyorum. Bebek odasının takımı olan beşiğimi almalıyım yoksa bir park yatak mı? kendi odamıza bir sepet beşik alıcam ilk zamanlar kullanmak için, ev tipi ana kucakları kullanışlı olur mu, travel sistem bebek arabası mı baksam, sonuçta ocak doğumlu olacak, pusetini çok kullanabilirmiyim. offf kafam karışık anlayacağınız. Sİzler neler düşünüyosunuz. Deneyimli anneler fikirlerini paylaşabilirmi
Bende sallanan sepet beşiklerden alıcam, mothercare de bi model beğendim, gerçi uzun bir süre kullanılmayacak ama 3-4 ay idere etse bile yeter. Tek karar verdiğim şey bu :) :) bebek odası yapsam mı, yoksa park yatak ve gardolap ve şifonyer mi alsam sadece hiç bilmiyorum. hem özeniyorum hem çok kullanışsız oluyo diyo herkes. En iyisi kimseyi dinlemeden içimizdeki sese kulak vermek :) bebek arabası konusundada bir arkadaş ocak bebeği olacaklar, pusetli olmasına gerek yok diye yorum yapmıştı. Bence çok haklı, sonuçta bebek arabasıyla dışarıya çıkmaya ancak nisan ayında başları o zamanda miniklerimiz bebek arabasında yatmak yerine biraz oturur pozisyonda gezmek isteyebilir :) bu yüzden bebek arabasının ayrıca puseti olmasına gerek yok sanırım.
canım işte bu yapılışının resmi.anlatımı da altta.hadi bakalım kolay gelsin.cok sevinirim, ben patik örmeye calstim ama anlatimi cok zor gelmisti yapamadim. bende harosa ve düzden baska örnek bilmiyorum ama örmeyi seviyorum
gönderirsen sevinrim canim adresini, belki yapabilirim:))
cok hos olmuuuss, ellerine saglik hazir gibi resmenBebeğimin yeleği bitti:) Doktor erkek oalbılır dedi ama kesınleşmedi diye yeşil ördüm... düğmeleri dikilmedi daha ama paylaşmakistedim
Eki Görüntüle 473643 Eki Görüntüle 473645
canım işte bu yapılışının resmi.anlatımı da altta.hadi bakalım kolay gelsin.
Eki Görüntüle 473727
Patiklerin yapılışı
3.5 numara şişle 25 ilmek başlayın.32 sıra olana kadar haroşa örün.8 ilmek kesin ve beyaza geçin.2 kere gidip gelin.Bir yeşil,bir beyaz olarak örmeye devam edin.6 tane yeşil çizgi olana kadar örün.örgüyü kesin ve resimde olduğu gibi katlayıp dikin.Çizgi çizgi duran kısmın hem altını,hem üstünü dikin.Patiği ters çevirdikten sonra boğaz kısmını tığla çevirin.İki tane küçük çiçek yapıp patiğin ön kısmına dikin.
merhaba canim .aaaaaaaa tesekur ederim.......... ben turkiye kanal larini her gun izlerim. diziler cok guzel. favore dizim muhtesem yuz yil dir :)türkçen gayet iyi,nasıl öğrendin?
kizlar bir cevap yok???????????????????????merahaba arkadaslar. ben nasi iran dan. ben de 2013 ocak annesiyim. yarin 16 haftam basliyor :)
ben ve esim, tatil ve bebek alisverisi icin istanbula gelmeyi dusuniyoruz (1 ay sonra). acaba siz bana yardim ede bilirmisiniz?
bir kac sorum var
1. indirim zamanlari ne zaman ? bayramdan once ve ya bayramdan sonra.
2. nerdenalis versis yapsam uygun fiyatlar ve kalite benim icin onemly.....tabi ki uygun ve hatta ucuz fiyat cokcok daha onemli
3. hangi markalar daha iyi? ve nerden ala bilirim?
***turkcem pek iyi degir uzurdilerim
****oncelikle cevaplariniz icin tesekur ederim
cok hos olmuuuss, ellerine saglik hazir gibi resmen
üff yaaa sizinkiler cok güzeell, ben benim ördüklerimi paylasmiyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?