- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Eki Görüntüle 471377
dün eklemiştim silinmiş. Bu da bebişimin 2. tulumu:)
doktor erkek gibi dedi,eşim ben gördüm erkek ti diyor, ama ben ne olur ne olmaz ara renkler alıyorum:)
Kızlar ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum bebeğime :) ama tabi daha çok erken, çok az şey aldım kuzuma. bu c.tesi cinsiyeti netleşecek bakalım. Daha önce erkek gibi demişti ama, bakalım pipiz yerinde duruyormu :) :) cinsiyetimiz netleşsin Allahın izniyle alırız eksiklerimizi. Benim en çok kafamı karıştıran bebek odası ana kucağı ve pusetler. Bir türlü karar veremiyorum. Bebek odasının takımı olan beşiğimi almalıyım yoksa bir park yatak mı? kendi odamıza bir sepet beşik alıcam ilk zamanlar kullanmak için, ev tipi ana kucakları kullanışlı olur mu, travel sistem bebek arabası mı baksam, sonuçta ocak doğumlu olacak, pusetini çok kullanabilirmiyim. offf kafam karışık anlayacağınız. Sİzler neler düşünüyosunuz. Deneyimli anneler fikirlerini paylaşabilirmi
Eki Görüntüle 470598 Eki Görüntüle 470603 Eki Görüntüle 470606
Arkadaşlar bakın internette ne kadar güzel battaniyeler buldum..bunlardan bir tanesini istiyorum bebişime, ama hangisine karar veririm bilmem..
Gerçekten çok güzellermiş, ben de yün aldım iki renk, üç beş sıra yapıp yapıp koparıyorumUmarım sonunda ortaya bir şeyler çıkar...
dün bir arkadaşla buluştuk,oğlu 8aylık olmuş başlarad özendik kocaman bıbbebk arabası aldık dedi 1 ay sonra taşıyamadık ve baston puset aldık chıco dan dedi. herkes baston puset öneriyo,hemde o kadar kolay katladı dur yardım ediyim diyorum yok yok hemen katlarım dıyo:)
bebk odasıda almamış zaten yanımda yatıyo yanıma bir beşik ve şifonyer aldım 2yaşında odasını ayırınca oda yapacağım dedi.
Eki Görüntüle 472215
bu da arabası,internetten buldum o 300 e almış 6ay önce, şimdi ne kadar bıraz araştırcam
park yatak görünüm olarak güzel ama çabuk yıpranıyormuş hele de oyun amaçlı kullanmaya başlayınca başka bir arkadaşım hem zarar gördü dedi, hemde 500 liraya almışlar. benim yatak odam da çok küçük bebği yanıma nasıl alırım diye düşünüyorum eşim gardrobumuzu obur odaya koyalım dedi ama yatak odasında da gardrop olmayınca çok garıp olacak obur odada tek başına bır gardrop?
gemılı olanın örneğini anladın mı bende yapmak istıyorum şişle mı orulmuş? tığ değil gibi sanki
o zikzakları nasıl yapmış eğer anladıysan bıraz tarıf eder misin
bugün yavruceğzim beni çok yoruyor kasığıma bıçak gibi saplanıyor sancılar ,ama yine de anneciği ona kıyamadı bu ciciyi aldı
Eki Görüntüle 472385
bugün yavruceğzim beni çok yoruyor kasığıma bıçak gibi saplanıyor sancılar ,ama yine de anneciği ona kıyamadı bu ciciyi aldı
park yatak görünüm olarak güzel ama çabuk yıpranıyormuş hele de oyun amaçlı kullanmaya başlayınca başka bir arkadaşım hem zarar gördü dedi, hemde 500 liraya almışlar. benim yatak odam da çok küçük bebği yanıma nasıl alırım diye düşünüyorum eşim gardrobumuzu obur odaya koyalım dedi ama yatak odasında da gardrop olmayınca çok garıp olacak obur odada tek başına bır gardrop?
herkes benim gibi bebek arabasi ve yatak konusunda düsünceli. ben de bebek arabasi konusunda hala kararsizim ama yatak konusunda fikrim olusmaya basladi gibi. ebeveyn yatagina monte edilen besiklerden alabilirim belki, boyutuna bagli tabii. cok kücük olursa almam sonrasini da düsünmeliyim sonucta. ya da normal besiklerin bir tarafi aciliyorsa eger onlardan alip yatagimin hemen bitisigine koymayi düsünüyorum. yani benim tarafimda olan kismini acicam ki bebek hem besiginde yatsin hem de bebim yaninda oldugumu hissetsin diye. bir de tekerlekli sepet besik almayi düsünyorum, istedigim zaman istedigim yerde dolastirayim diye evde.
Eki Görüntüle 472385
Bende sallanan sepet beşiklerden alıcam, mothercare de bi model beğendim, gerçi uzun bir süre kullanılmayacak ama 3-4 ay idere etse bile yeter. Tek karar verdiğim şey bu :) :) bebek odası yapsam mı, yoksa park yatak ve gardolap ve şifonyer mi alsam sadece hiç bilmiyorum. hem özeniyorum hem çok kullanışsız oluyo diyo herkes. En iyisi kimseyi dinlemeden içimizdeki sese kulak vermek :) bebek arabası konusundada bir arkadaş ocak bebeği olacaklar, pusetli olmasına gerek yok diye yorum yapmıştı. Bence çok haklı, sonuçta bebek arabasıyla dışarıya çıkmaya ancak nisan ayında başları o zamanda miniklerimiz bebek arabasında yatmak yerine biraz oturur pozisyonda gezmek isteyebilir :) bu yüzden bebek arabasının ayrıca puseti olmasına gerek yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?