- Konu Sahibi tugbaemrah
-
alinacak ne cok sey varmis öyle.. hergün birtanesini alsak anca tamamlariz
bizde bugün alisverise ciktigimizda bu minnacik coraplari aldik:))) her ciktigimizda ona da kücük birsey almadan duramiyoruz:))Eki Görüntüle 468444
sorma ben de aldigimizdan beri bakiyorum yüzümde koca bir gülümsemeyle:))) minicik ayaklari sigcak ona insallah:)))Çok şirinlermiş yaa yerim ben onun minicik ayaklarını
Endless, bugün Saraçhane'ye uğradım canım arabalara bakmak için, Maxi Cosi takımı 1700 Tl civarı, Concord Neo takımı da 1400 Tl civarı. Yani internetten pek bir farkı yok canım. Peşin alımda indirim olur mu diye sordum, en fazla 150-200 civarı. Bir de Kraft'ınkilere baktım gitmişken, onlar da 800-900 civarı. Onlar da hoşuma gitti, yanımda arkadaşımla gitmiştim, o da Kraft kullanmış ve çok memnun kalmış, istersen bilgin olsun.
Eki Görüntüle 469437
bu da benim bebeğimin ilk cicisi
bugun 2li test için gittim,sanırım erkek dedi ama ben yine de yeşil aldım kızda erkek de olsa giyebilir diye:)
eger ailen almanyada yasiyorsa ve getirecek imkanlari varsa hic düsünme almanyadan siparis ver derim canim. cünkü türkiyeyle fiyat olarrak cok fark var. almanyada daha cuz. cok iyi bir ürünü tam takim maxi cosi ile birlikte en fazla 200-250 ya bile bulabilirsin, bu da en fazla 500 tl yapar.bu arabalar çok pahalı ne yapacağız bilmiyorum..benim ailem Almayada..ben galiba anneme sipariş vereceğim bu durumda..
Endless, bugün Saraçhane'ye uğradım canım arabalara bakmak için, Maxi Cosi takımı 1700 Tl civarı, Concord Neo takımı da 1400 Tl civarı. Yani internetten pek bir farkı yok canım. Peşin alımda indirim olur mu diye sordum, en fazla 150-200 civarı. Bir de Kraft'ınkilere baktım gitmişken, onlar da 800-900 civarı. Onlar da hoşuma gitti, yanımda arkadaşımla gitmiştim, o da Kraft kullanmış ve çok memnun kalmış, istersen bilgin olsun.
evet bebek odalari cok pahali.. birde söyle birsey var; örnegin gardirobu cok güzel oluyor ama kapaginda kocaman bir bebek süsü oluyor.. cocuk onu büyüdügünde istemez sonucta. almisken daha ileridede kullanabilecegi birsey almak lazim. yoksa genc olanak kadar bebeklik-cocukluk-genclik odasi almaya kalksak ohooo para dayanmaz :26:
canim ben biraz arastirdim internette. real magazasinda buldum. bir tane örnek gönderiyorum;
Eki Görüntüle 469470 bu araba maxi cosi ile birlikte, markasi hauck 199
bunlarda realin linki, bu sayfalardan daha detayli bakabilirsin;
Kombiwagen - real,- Onlineshop
Sportwagen - real,- Onlineshop
Babyschalen im real,- Onlineshop.
sağolasın canım teşekkür ederim..ben eylül ayında Almanyaya gitmeyi düşünüyorum.. ozaman bakıp alacagım inş..hem ziyaret hem ticaret:))))))))))
Eki Görüntüle 470598 Eki Görüntüle 470603 Eki Görüntüle 470606
Arkadaşlar bakın internette ne kadar güzel battaniyeler buldum..bunlardan bir tanesini istiyorum bebişime, ama hangisine karar veririm bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?