2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

alinacak ne cok sey varmis öyle.. hergün birtanesini alsak anca tamamlariz
bizde bugün alisverise ciktigimizda bu minnacik coraplari aldik:))) her ciktigimizda ona da kücük birsey almadan duramiyoruz:))

Endless, bugün Saraçhane'ye uğradım canım arabalara bakmak için, Maxi Cosi takımı 1700 Tl civarı, Concord Neo takımı da 1400 Tl civarı. Yani internetten pek bir farkı yok canım. Peşin alımda indirim olur mu diye sordum, en fazla 150-200 civarı. Bir de Kraft'ınkilere baktım gitmişken, onlar da 800-900 civarı. Onlar da hoşuma gitti, yanımda arkadaşımla gitmiştim, o da Kraft kullanmış ve çok memnun kalmış, istersen bilgin olsun.

Endless, bugün Saraçhane'ye uğradım canım arabalara bakmak için, Maxi Cosi takımı 1700 Tl civarı, Concord Neo takımı da 1400 Tl civarı. Yani internetten pek bir farkı yok canım. Peşin alımda indirim olur mu diye sordum, en fazla 150-200 civarı. Bir de Kraft'ınkilere baktım gitmişken, onlar da 800-900 civarı. Onlar da hoşuma gitti, yanımda arkadaşımla gitmiştim, o da Kraft kullanmış ve çok memnun kalmış, istersen bilgin olsun.

bu arabalar çok pahalı ne yapacağız bilmiyorum..benim ailem Almayada..ben galiba anneme sipariş vereceğim bu durumda..

bu da benim bebeğimin ilk cicisi
bugun 2li test için gittim,sanırım erkek dedi ama ben yine de yeşil aldım kızda erkek de olsa giyebilir diye:)

Eki Görüntüle 469437
bu da benim bebeğimin ilk cicisi
bugun 2li test için gittim,sanırım erkek dedi ama ben yine de yeşil aldım kızda erkek de olsa giyebilir diye:)

çok güzelll canım..çok beğendim...banada sanırım erkek dedi ben ona göre bakınıyorum..sonradan kız derse etrafımda oğlu olacak çok arkadaşım var onlara hediye ederim dedim..

bu arabalar çok pahalı ne yapacağız bilmiyorum..benim ailem Almayada..ben galiba anneme sipariş vereceğim bu durumda..
eger ailen almanyada yasiyorsa ve getirecek imkanlari varsa hic düsünme almanyadan siparis ver derim canim. cünkü türkiyeyle fiyat olarrak cok fark var. almanyada daha cuz. cok iyi bir ürünü tam takim maxi cosi ile birlikte en fazla 200-250 €ya bile bulabilirsin, bu da en fazla 500 tl yapar.

çok saol canım o zmn netten indirimleri takip etmeye devam... kraft ı ben burda kullanan birine sordum çok memnun değildi benim de gönlüm geçti ondan... bu arada almanyadan arkadaşım getirdi quinny nin son modellerinden birini burdaki fiyatıyla arasında 200 tl fark vardı.. iyi markaların yeni modellerinde almanyayla burası arasında pek fark yok yani...

canım bebefix iyidir.biz ablama heo oradan alırdık.

sağolasın canım teşekkür ederim..ben eylül ayında Almanyaya gitmeyi düşünüyorum.. ozaman bakıp alacagım inş..hem ziyaret hem ticaret:))))))))))

sağolasın canım teşekkür ederim..ben eylül ayında Almanyaya gitmeyi düşünüyorum.. ozaman bakıp alacagım inş..hem ziyaret hem ticaret:))))))))))

oohh en iyisini yaparsin canim. kendi gözünle gördügünü, kendi begendigini alirsin insallah hem böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…