Canım üzme kendini bulur inşallah arıyo adam baksana
Mutlaka çok güzel bir iş bulacaktır..
Ben bişey anlatmıyorum burda ama benim eşim 5 aydır nerdeyse evde
İşte bakmıyo saçma sapn şeyelr yapıyor borcumuz zaten okadar çokkii hesabını bile yapamıyorum en az 600 milyar vardır
Ve evimiz kira kredi çekmişti onunla idare ediyoruz işte kalanla
Bunada şükür inşallah bebeklerimiz rızkıyla bereketiyle gelir herşey bir sınav inşallah sabredenlerden oluruz..
canım elemanlara kasa verilmiyo annesiyle kendisi duruyo gün içinde burdaki mağazaya gelip gidiyo.kendi işinin başında durmadığı sürece hiçbişey olmuyo 1 günü bile yok ne pazarı var ne bişeyi.sabah 8de gidiyo akşam gelip yemek yiyip burdaki mağazaya iniyo eksik çıkartıyo düzeltiyo mal diziyo.şimdi 2ye katlanıcak hepsi yorgunluktan bayılıp kalıcak yoksa çalıssın benimm için sorun değil görememek falan ama eylül doğunca tek başıma büyütmek istemiyorum belki o zaman en azından 1 günü kendine ayırır tek umudum bu:26: görsen stresten yorgunluktan yemek bile yemeyi unutuyo :/
dur sende eşin biraz dinlensin adamın aklında bi planı bişeyi vardır heralde sürekli evde kalmayı düşünmüyodur yeni bi iş falan kurma şansı varmıı?
daha kaç gün oldu bebeğim ya aaaa elbet bulucak bebeğiniz kısmetiyle gelicek bak gör
Canım adamda ne yapsın bizim dükkandada ben kasadaydım yarım saat bıraksam götürüyodu elamanlar.Bende ayarlama yapar eşin Eylül'ün aşkıyla izin kullanır akşamda erken gelmek için elinden geleni yapar..
Benim eşim garip canım kredi çekti iş kurucam die ama başka yerlere harcadı saçma sapan işlerin peşinde dolanıyor çok kızıyorum ona..
daha kaç gün oldu bebeğim ya aaaa elbet bulucak bebeğiniz kısmetiyle gelicek bak gör
İnşallah Gizem.
Günler o kadar hızlı geçiyor ki sanki...
kanal 7 de neşeli günler var
Ben izlerken ağl ağl geberdim bu nedir arkadaş yaaaa...
Canım üzme kendini bulur inşallah arıyo adam baksana
Mutlaka çok güzel bir iş bulacaktır..
Ben bişey anlatmıyorum burda ama benim eşim 5 aydır nerdeyse evde
İşte bakmıyo saçma sapn şeyelr yapıyor borcumuz zaten okadar çokkii hesabını bile yapamıyorum en az 600 milyar vardır
Ve evimiz kira kredi çekmişti onunla idare ediyoruz işte kalanla
Bunada şükür inşallah bebeklerimiz rızkıyla bereketiyle gelir herşey bir sınav inşallah sabredenlerden oluruz..
Canım dün akşam bu konuyu baya araştırdım. Doğum sonrasına en fazla 5 hafta aktarabiliyorsun. O da çalışabilir raporu kısmı. Yani 37den sonrası aktarılmıyor erken doğum yapsan da. Ben bunu bilmiyordum, hepsi aktarılıyor sanıyordum, o yüzden benim doktorun anlattığını anlamamıştım. Bu durumda doktorun senin istediğin gibi göstermesi bir işe yaramıyor.
Gizommmm bana kızma ama cidden cok pahalı canım ya
Hee cok guzel ama İnan değmez..
300 tl ya.. Git al paranı cnm
slm kızlar
Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir
die bir madde de var yani ben 32. haftamda izne ayrılıp 36. haftamda doğum yaparsam kullanmadığım 4 hafta doğum sonrasına ekleniyor. bu durumda doktorum raporu 31 yada 32. haftada vermesinin pek bir önemi kalmıyor.ben ekim sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum 33 yada 34. haftamda olacağım ama doktorumdan 32 haftalıkmışım gibi rapor istiycem (verirse tabi) yani o arada kaynayan 2 hafta doğum sonrasına eklenecek. ben yasayı okuduğumda bu şekilde anlıyorum.
Ben devletteyim. Size yazdığımı şu linkte bulmuştum: Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankaranın en büyük kadın doğum hastanesi güncel bilgi yayınlamıştır diye düşünmüştüm. Belki de dediğiniz gibidir. 1 hafta önce alınca ondan arada 1 hafta kaynıyor demiştir doktor. Pazartesi kuruma gidince yeni doğum yapmış arkadaşa da bir sorayım.yok senin bir yanlışın var ya eski kanunda öyleydi bu son düzenlemede aktarabiliyorsun canım kendi arkadaşım aktardı benim kendim şahidim yani 2013 te olan bir doğum 39 haftada doğum yaptığı için doğum öncesi 6 haftasını aktardı diğer arkadaşımda 37. haftasında doğum yaptı ve 15 hafta doğum sonunda kullandı bu kanunun çıktığı iki sene fln oluyor sanırım belki baktığın kaynaklar eskidir sen nerde çalışıyorsun bu arada ?
Slm kızlar
Çok yorucu bir gündü. Odasının siparişini verdik.
Ondan önce de yine bebek şekeri baktım. Hiçbirini beğenemedim. Beğendiğimin tanesi 5 liraydı. Arada kuaföre de gittim, çok üşeniyordum kendi kendime gitmeye, iyi ki eşim bırakmış, öldüm yorgunluktan.
Kızılay'da malzeme satan yerlere baktım. Çok kalabalıktı her yer. Kadınlar biribirinin üstüne çıkıyordu resmen. Malzeme çok ama hiçbiri kaliteli görünmedi gözüme. Oturup uğraşasım da gelmedi. Ne olacak böyle bilmiyorum, ya içime sinmeyen bir şeyler alacağım ya da paraya kıyacağım
Son olarak pijama da bakayım dedim. En uygun yer dedikleri 145 liradan başlıyor. Orada da kadınlar biribirini eziyordu. Ben sadece fiyat ve model araştırıyorum deyince satıcı kadın sanki ben katilim demişim gibi baktı, doğum kasım sonunda diyorum, beden kalmaz diyor. Sanki hiç gelmiyor. Sinir oldum çıktım.
Alışveriş için yanlış bir gündü galiba. Satıcıların hepsi tok satıcı, hiç ilgilenen yok. Millet hiç dikkat etmiyor zaten hamile misin değil misin. Kendimi koruyacağım derken helak oldum. Belim tutuldu. Bütün keyfim kaçtı.
Aynennnnnnn canım hepsi tokkk artı ilgisiz ve esnaflık denen bişey kalmamışşşş ..!
Bugün bende çarşıya gittim eşimle. Bi yer bulduk o şişelerden saptamadan yüzümüze bile bakmadı
Neyse tanesi 1 tl miş bende aaa 65 kuruş değilmiydi bunlar fln dedim adam suratıma tip tip baktı
Ben bakınırken eşim 1 tane alalım evde dene süsle dedi adam bi tane getirdi söylene söylene
5 tl verdim ayyyy senmisin 5 tl veren neler dedi neler
Vay efendim 1 tane alıyormuşuz 1 tl mis nden yokmuş..!
Yandaki komşusunda parayı bozdururken neler dedi bağıra bağıra
Bi yandan da cık cık cık Dio sürekli
Bende ver paramı al şişeni dedim parayı önüme attı
Sen ne biçim esnafsın illa 100 tane mi almam gerek dedim
Önce insan ol dedim hışımla uzaklaştım ordan
Bu arada lohusa şerbet bardağı için malzeme aldım
Süsleri yapıyorum şuanda
Ay kızlar sinirlerim zıpladı yaaa
Mta hevuk kocalarınıza yorum yapsam cok kızıcam
O yüzden susayım ben:26:
Sadece şunu biliyorum ki tanıdığım kadarıyla ikinizde
Cok tatlı iyi kalplî ve asla haketmeyen eşlersiniz
Nasıl böyle olabiliyor bu erkekler
Anlamıyorum
Nasıl kıymet bilmezler offf..!
Gizommmm bana kızma ama cidden cok pahalı canım ya
Hee cok guzel ama İnan değmez..
300 tl ya.. Git al paranı cnm
Gizemcim beğendiğin çanta çok güzel verdiğin parayada değer ama bebek çantası için biraz kullanışsız olur.
Mesela ben memlekete giderken şöyle senin beğendiğin çantadan aradım alacaktım hatta param yetişmedi. O çantalar tatile giderken memlekete giderken çok lazım oluyor. Belki şimdi değil ama ilerde lazım olur o zaman alırsın. Bende alicam çok güzel ömürlük bişe.
Eklediğin bardaklar da çok kibar kurdela ve gül çok tatlı duruyo. Dantel falan güzel değil bence. Bardakta ağız kisminda dantelin ne işi var. Hem bi kişi içince yıkayamazsında ağız kısmını. Bunlar hoş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?