2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Allaha şükür iyiyiz biz canım, sen de iyisindir umarım. Az kaldı vaktimiz, azıcık daha dayanalım:) Bebişin nasıl?

evet ya az kaldı dimi çarçabuk geçse ya Allah'ın izniyle çok şükür bebiş iyi güm güm takılıyo içerde aşşa kısmıma iğneler batıyo ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı artk

saol canm evde olmak bana huzur veriyo bide havalar soğuyor ya dahada seviyorum evi ama işte şimdi durumdan dolayı bakmaya geldiler surat asmakta pek olmuyor çünkü bana bakmak için geldi kaynanam ama nankörlük biliyorum ama daha şimdiden sıkıldım

nerelerdesin canikom hiç girmiyon
güya işten çıktın ama hiç görünmez oldun
kv tek mi geldi kp de var mı
ayyy sıkıcı geçmiyodur umarım, nasıl ev işi yemek falan sen mi yapıyon?

kalk yap ben su koydum bile kaynıyo
hem canımızın çektiğini yemessek bebeklerin poposunda erişte kızartma falan çıkar
benim arkadaşımın göbeğinde kocaman pastırma lekesi var

Bi adam geziyo ya hani ülkeleri orda meyve vardı canım nasıl çektii
Adını bile bilmediğim bişeymi çıkıcak oğlumun totosuda bööööö

Bu gece yine yanlızım yarın gecede
Geceleri korkuyorum artık eşim yurt dışına gitti yine
Ohhh afiyet olsun erişte furyası esmiş topikte
Benim canım iskender istedi birazdan yiycem
yemek yapmak ne zor ya hergün ap. bi komşu getirse ne olur sankii
Bi allahın kuluda demiyo burda hamiş var kekleri poğaçaları yapıp löp löp yiyolar
Ben hep veriyodum

Oluyo canım gizeme katılıyorum hareketlilikten daha çok oluyo Dr fitil vermişti ama kullanmadım

Canım sorma yaaaa benim de iş arkadaşlarım aaaaa karnın bayA büyümüş aaaaaa büyümüş diye diye nazr ettiler öğrencim tırnağıma sebep oldu 32. Hafta iznine ayrılıyorum(((( eşim gitme gereği yok diyor bütün planlarım aksadı

Canım ben 58 kilo ile hamile kaldım. Şu an 70 kiloyum. S beden aldım ona rağmen dökümlü durdu. Benim aldığım kalite olarak güzel. Ama senin gösterdiğin linkteki markayı bilmiyorum. Mağazada da incelemedim. Yanlış yönlendirmek istemem. İstersen mağazasına bi fırsat bulduğunda git bak. Yakından çok daha farklı oluyor. Mesela benim aldığım model resimdekinden daha güzel yakından.

Sorma canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bizim şirkette genel olarak bi sıkıntı yok. Herkes çok iyi davranıyor. İlgililer. Ama gerizekalı bi ceo'muz var ki tam ömür törpüsü... Bana sürekli ''doğum iznine ne zaman çıkacaksın?'' ''Doğum izninden sonra geri gelecekmisin?'' diye sorup duruyordu. En sonunda ''hayırdır u.. bey sizin için bi sakıncasımı var geri gelecek olmamın?'' dedim. 'yok canım olur mu nerden çıkardın dedi. Dedim ısrarla soruyosunuz da ondan. 'yok canım alınma hemen bazı kadınlar doğumdan sonra ev hanımı olmaya karar veriyo ya ondan soruyorum' diyo. Kendi rus eşi de hamile. Dicektim herkes sizin eşiniz kadar şanslı değil ki kocası her ay 10 bin tl maaş alsın. Biz de biliriz evimizde yata yata geçirelim hamileliğimizi. Çocuğumuzu rahatca evimizde büyütelim.Ama hayat şartları el vermiyor ne yazıkki... :26::26::26:

cemre ve gizem kaç kilo aldınız ? Ben 52 ile hamiş kaldım. 7 kilo almışım. Boyum 1.69. Zayıftım zaten. Anca ideal kiloma geldim

O yüzden kilo almama çok sevindim

Ben 48,500 ile hamile kaldım
Şuan 64 üm resmimi gördün canımcımmm
Boyum 167

ay ne güldüm ya ahahahah
cibinliği tepeden böyle 2 kat olanı aldık biz girdiğinde kapıdan karşısında kalıyo tam girişin onu gördün dimi :))
canımm benim güle güle kullanınnn girdik bizde mutlu bebeye orasıda çok güzeldii hangisini aldın acaba resmini çektinmii

Özledimmmmmmm
Özledim senii canımmmm
Hiçççç bişey olmaz Allah'ın izniyle
Bu günlerin tadını çıkar keyfine bak...
Sonra evinde viyaklama sesi eksik olmucak
Allah a emanet kuşummm

Canim gordum senin modeli krem hatta adam esini hatirladi sahinler dimi dedi bende hi hi falan diyorum.cok iyi taniyomusum gibi
bizde cok begendik onu biz guya 2500 gecirmiycektik ama mutludanda 3500 aldik resimleri ekliycem eve gecince telden nasil eklerim bilemiyorum

tşk ederim verdiğin bilgi için ben ankarada oturmuyorumda beden konusuna da kafam takılmıştı çünkü saol bakıcam artık bi kaç sitede daha begendiğim oldu da karar verip alıcam artık

Sultan sen sirkette ozel sektorde yasiyosun bu sorunu ben devlette okulda yasiyorum veliler vebaliymisim gibi bakiyo.ben hamile ogretmen istemem diyo sanki geri gondericezde doguracam tabiki yaww

Benim hamile pijamam bunun pembesi. Penyesi o kadar güzel o kadar rahatki doğumdan sonrada günlük pijamalarımı bu marka alacam.
Fakat yanlış beden almışım. L beden aldım bol oldu. Doğumdan sonra kilolu birine (herhalde 100 kilo birine olur:) )hediye edicem :)

Eklentiler

• $1373373406_offer_AR1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34

2500'e hiç rastlamadım hayatım modokoda yok o fiyata zaten tam kazıkçılar aslında da aldık bikere işte.güle güle kullanalımmm :))

Merhaba kızlar
Bu hafta işe başladım ya öldüm yorgunluktan. İşler de nasıl yoğun. Neden 32. haftada izin hakkımız olduğunu anladım walla. Her yerim sızlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…