Allaha şükür iyiyiz biz canım, sen de iyisindir umarım. Az kaldı vaktimiz, azıcık daha dayanalım:) Bebişin nasıl?
Ne doğru söylemişsin
Asla kimseye bir şey beğendiremezsin
Hep onlar daha iyisini yapar.Ama bir türlü ben göremedim o ayrı
herkes bi kulp bulur takar
uyuz olurum bi de o kulağıma gelirse!!!
Kuzuumm kıyamam..
Mihrabat korusunda ki düğünü beğenmeyen adam hiç bir düğünü beğenmez.
Tek sözüm bu olsun onlara...Haylimdi ord evlenmek.Keşke düğününe gelseydim=)
sana gelirsem izlet videoyu.
Mihrabat korusunda düğün yaaaa..Daha nesini beğenmiyorlar!!!!
Deniz kıyamam hepimiz bazen kafamızı dinlemek istiyouz gerçekten
Araba gürültüsü bile sinirimizi bozabiliyor.
Sende odaya geç kapını kapat belki anlarlar.
kalk yap ben su koydum bile kaynıyo
hem canımızın çektiğini yemessek bebeklerin poposunda erişte kızartma falan çıkar
benim arkadaşımın göbeğinde kocaman pastırma lekesi var
Selam kızlar,,
Bişey sorucam sizin çamaşırınızda ıslaklık oluyormu hiç ya?
benim daha önce de olmuştu, en son cumartesi kontroldeydim herşey yolunda çok şükür ama
kafam takıldı acaba neden oluyor, ya da sadece bana mı oluyor?
Muaynede suyun da iyi diyince söylemedim dr a tabi ben
çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr
kadınların üzerinde bu baskı nedir anlamıyorum zaten bir yemekhaneye giderken insan içine cıkıyoruum aptal aptal bakıyorlarr hamileyım ben yaa napabilirim sizin gözünüze batmayayım diye ortada da dolaşmayalım ozman. kızlar ya bayan olmak ne zorr birde çalışan bayan olmak
guzelmiş canım güle güle kullan ya ben yeri nasıldır diye merak ettim fiyatını o yazıdıgım linkteki modeli uygun buldum çok pahalı alamıcam bi tane daha var penye tip evde gündelik için bunu görmeye gelenler olursa diye öyle alayım diyorumda ... bide mesela sen kaç beden aldım bnm o buldugum modelde s beden sanırım ben şuan 60kiloyum normalde 55 kiloydum hani olurmu acaba diye bilemiyorum alsam alsam 5 kilo daha alırım heralde bu son zamanda ??
çok sinirliyiim çoook lavaboya gittim çalışanlardan birisi (koskoca adam)bana diyor ki çok göze batmaya başladıın git artııık. izne nezamn cıkıyorsuuunnnn allahım neyım göze batıyor acabaaa ağlayasım geldiii napıcaz yani o zaman bize 9 ay izin versinleeerr
kadınların üzerinde bu baskı nedir anlamıyorum zaten bir yemekhaneye giderken insan içine cıkıyoruum aptal aptal bakıyorlarr hamileyım ben yaa napabilirim sizin gözünüze batmayayım diye ortada da dolaşmayalım ozman. kızlar ya bayan olmak ne zorr birde çalışan bayan olmak
cemre ve gizem kaç kilo aldınız ? Ben 52 ile hamiş kaldım. 7 kilo almışım. Boyum 1.69. Zayıftım zaten. Anca ideal kiloma geldim
O yüzden kilo almama çok sevindim
gizoşş kız dün modokoya gittik...senin takımıda gördüm...arkadaş almış burdan falan filan konuştuk..arkadaş kim diyo yeşil gözlü bayan? gizemm diyorum..soyadı falan dedi..sanki seni hep tanıyomusum gibi soyadını hatırlayamadım falan diyorum:)) eşi çamaşırcı falan filan..anladı sonunda...senin takımı bizde çok beğendik ama biizm oda küçük olduğu için bizim odaya sığmazdı..birde pazarlıkta anlaşamadık babamla pazarlıkta uyuşamadılar kaldı
mutlubebeden aldık kısmet ordan almakmış...ama eşime bile seni anlatıyorum işte kadınlarkulübünden arkadaşım gizem falaneşimde bu kadınlarkulübünde garip şeyler oluyo deyip deyip durdu:52
evet ya az kaldı dimi çarçabuk geçse yaAllah'ın izniyle çok şükür bebiş iyi güm güm takılıyo içerde aşşa kısmıma iğneler batıyo ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı artk
saol canm evde olmak bana huzur veriyo bide havalar soğuyor ya dahada seviyorum evi ama işte şimdi durumdan dolayı bakmaya geldiler surat asmakta pek olmuyor çünkü bana bakmak için geldi kaynanam ama nankörlük biliyorum ama daha şimdiden sıkıldım
Gizem takımın resmi var mı koysana cicoş
Ne kdrdı fiyatı
ay ne güldüm ya ahahahah
cibinliği tepeden böyle 2 kat olanı aldık biz girdiğinde kapıdan karşısında kalıyo tam girişin onu gördün dimi :))
canımm benim güle güle kullanınnn girdik bizde mutlu bebeye orasıda çok güzeldii hangisini aldın acaba resmini çektinmii
Canım ben 58 kilo ile hamile kaldım. Şu an 70 kiloyum. S beden aldım ona rağmen dökümlü durdu. Benim aldığım kalite olarak güzel. Ama senin gösterdiğin linkteki markayı bilmiyorum. Mağazada da incelemedim. Yanlış yönlendirmek istemem. İstersen mağazasına bi fırsat bulduğunda git bak. Yakından çok daha farklı oluyor. Mesela benim aldığım model resimdekinden daha güzel yakından.
Sorma canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bizim şirkette genel olarak bi sıkıntı yok. Herkes çok iyi davranıyor. İlgililer. Ama gerizekalı bi ceo'muz var ki tam ömür törpüsü... Bana sürekli ''doğum iznine ne zaman çıkacaksın?'' ''Doğum izninden sonra geri gelecekmisin?'' diye sorup duruyordu. En sonunda ''hayırdır u.. bey sizin için bi sakıncasımı var geri gelecek olmamın?'' dedim. 'yok canım olur mu nerden çıkardın dedi. Dedim ısrarla soruyosunuz da ondan. 'yok canım alınma hemen bazı kadınlar doğumdan sonra ev hanımı olmaya karar veriyo ya ondan soruyorum' diyo. Kendi rus eşi de hamile. Dicektim herkes sizin eşiniz kadar şanslı değil ki kocası her ay 10 bin tl maaş alsın. Biz de biliriz evimizde yata yata geçirelim hamileliğimizi. Çocuğumuzu rahatca evimizde büyütelim.Ama hayat şartları el vermiyor ne yazıkki... :26::26::26:
Canim gordum senin modeli krem hatta adam esini hatirladi sahinler dimi dedi bende hi hi falan diyorum.cok iyi taniyomusum gibi
bizde cok begendik onu biz guya 2500 gecirmiycektik ama mutludanda 3500 aldik resimleri ekliycem eve gecince telden nasil eklerim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?