2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım yaaa şu melek girmez sokaktaki metin tuhafiyeyi netten bakıyorum telefon no su var mı diye ama çıkmıyor adı doğru demi mesaj atamadım sana özelden

canım yaaa şu melek girmez sokaktaki metin tuhafiyeyi netten bakıyorum telefon no su var mı diye ama çıkmıyor adı doğru demi mesaj atamadım sana özelden

Özelim kapalı canım. Telefon numarasini bilemiyorum canım. Evet metin tuhafiye. Zaten o sokakta tuhafiyeler hep yan yana bir sürü. Ama en güzeli o.

Özelim kapalı canım. Telefon numarasini bilemiyorum canım. Evet metin tuhafiye. Zaten o sokakta tuhafiyeler hep yan yana bir sürü. Ama en güzeli o.

hmm tmm canım dolaşarak arayacağım artık parmağım sorunlu ya dolaşmayayaım diye arayacaktım

günadım kızlar uykucu oldum anca kalkabildim gerçi eşim gittikten sonra uyuamıyorum sonrada geç kalkıyorum gece zaten kaç kere kalktığım belli değil geceleri çok ateş basıyor.. hepimizde doğum korkusu var bende hem heyecanlıım hemde korkuyorum çok düşünmemeye çalışıyorum rabbim hepimizin bebişlerini hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin..

akşam netten kıyafetler aldım bebeğime baya bir kıyafeti oldu sanırım biraz abarttım:) ateş ölçer ve ev termometreside aldım bide bunları yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi var:)
cemrecim sen bebek detarjanını nerden aldın dalan roxy satan market varmı acaba herkes onu tavsiye ediyor marketlerde yoksa netten alıcam...

cemrecim sezeryanı yaşamış gibi anlatmışsın hakkaten öyle oluyor iki sezeryan olmuş birisi olarak normal doğum yapabilseydim olmak isterdim ama doktorum yine sezeryan olucaksın normal doğum riskli senin için diyor sizden tek farkım başıma gelecekleri biliyor endişelenmiyorum Allaha sığınıyorum sizin gibi doğumum normalmi sezeryanmı olacak acabalarım yok hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu yaşatsın Rabbim normalin öncesi sezeryanın sonrası sıkıntılı. ağrısız sancısız doğumlarımız olur inşallah

Bayramda ben de bakacam canım adanaya gidince. Birlikte gidelim

Ayağın nasıl oldu bu arada?

oluuuuur gidlimmmm :)) ayağımın iyileşmesi gerek zaten sargıda şuan pek acımıyo ama dokununca hissediyorum bakalım beklemedeyiz dr a göstercem ara ara

doğumu kendine sıkıntı eden arkadaşlarım lütfen doğumu düşünüp kendinizi üzüp endişelendirmeyin son aylardayız tadını çıkarın bakın burda tecrübeli anne konuşuyor unutursunuz bile nasıl doğurduğunuzu bunları düşünüp kendinizi ve miniklerinizi tedirgin etmeyin yüce rabbimin bize verdiği bi ayrıcalık bu bol dua edin o günler için hepinizi seviyorum

civilde 4,90 tl ye bulabilrsin canım ben ordan almıştım

30 haftalarıda görürmüyüm derken 31 olduk allaha şükür. Ama göbüş de iyi bi atak yaptı bu hafta hemde bi kilo almışım 30. Haftada

Bi de siz vitamine devam ediyormusunuz?
evet canım ben de vitamine devam ediyorum
36 da mı ne bırakcas demişti...

canım kendine dikkat ederek atlatırsın bu sıkıntıyı inşallah
sen yine tadını çıkar hamileliğin, pozitif düşünerek, dinlenerek, uzanıp yatarak tadını çıkar canım
sonra çok fırsat bulamayabiliriz bi müddet
inşallah sağlıkla kavuştursun allahım...

ya yalnız değilsin canım
ben de aklıma geldikçe çok tırsıyorum ama pek düşünmemeye çalışıyorum
video falan asla izlemiyorum ne gerek var
daha çok doğmuş ve hastane odasında ziyaretçilerle dolu odamızı hayal ediyorum bi yanda çikolata bademler içecekler, bi yanda misafirler, üzerimde araştırmaktan sıkıldığımız lohusa takımım ve yanıbaşımda mis kokulu bebişim oyyyyyy
allahım sağlıkla kavuştursun

Offf kızlar çıldırmama ramak kaldi valla.....
kv gezmeye gitti giderken de diyor ki hanımefendi az dinlen de ütü yu kaldır diyor oldu iki leğen ütü sanki iki parça...
azken yapayım kalksın diyorum başına geçiyorum başka İş yaptırıyor sonra birikiyor böyle diyor yaa...allahım neydi günahm...

Ne güzel yazmışsın canım yaaa
Gözlerim doldu okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi işyerinde :26::26::26:

uuuf canım çok sıkılıyo havalarda bozdu iyice

aynen bende de kara bulutlar bir karamsarlık havalrdan etkileniyor insan sabahtan beri belımde bir ağrı var tatlı tatlı adt ağrısı gibi geçmedi gitii

oyyy öözlem nedir senıon bu çilen ev üstüne ev olmuyor valla Allah yardımcın olsun en kısa zamnda ev sahibi olunda taşının inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…