Canım doğru söylüyosun sezeryanında kendince iyi yönleri var. Epidural yada spinal benimde aklıma geldi ama uyanık olursam daha çok korkarım gibi geliyo... Bi sonraki kontrolümde doktorla iyice konuşmam gerek bu konuyu.. Offf offf Allah'ım sen yardım et :26::26:
canımm sezeryanda süt birkaç gün gelmez diyorlar bu da mı kişiye göre değişiyor acaba bak ne güzel senin sütün gelmiş normal doğumun en iyi yönü hemen süt gelmesii diye düşünüyordum ama sezeryanda da gelıyor demekkiKizlar ben kizimi sezeryanla dogurdum genel anestezi ile ama hic de kotu olmadim dogum 15 dakka surdu ve odaya. Geldigimde agrim hafif vardi bebegin geldiginde hemen emzirdim sutum cok sukur geldi. Aksam ayaga kalkip yuruyus yaptim. Ertesi gun evine geldim bir dk oturmadim hep ayaktaydim gorundugu gibi zor degildi onemli olan saglikli bir sekilde bebek ve kendinizin iyi olmasi
vajinal ultrason değildi cnm. onu da yaptıda onda cnm o kadar acımadı. bu daha farklıydı sanırım bende de açıklığa baktı. çünkü ittim doktorun elini baya. ve sezeryanın da normal doğumunda avantajları ayrı. mesela normalde beklemek çok dsıkıntılı bir süreç olsa gerek ama sezeryan da öle bişey yok. doğum izninin çoğunu bebişinle geçirme imkanında oluşuyor sezeryanda. ama illaki desavantajlarıda vardır. ben de normalden korkuyorum sezeryan düşünüyorum sonra ondan da korkuyorum:))) bakalım snuç nasıl olacak..önümüzde düşünmemiz gereken süre neyseki azaldı:))
Kizlar ben kizimi sezeryanla dogurdum genel anestezi ile ama hic de kotu olmadim dogum 15 dakka surdu ve odaya. Geldigimde agrim hafif vardi bebegin geldiginde hemen emzirdim sutum cok sukur geldi. Aksam ayaga kalkip yuruyus yaptim. Ertesi gun evine geldim bir dk oturmadim hep ayaktaydim gorundugu gibi zor degildi onemli olan saglikli bir sekilde bebek ve kendinizin iyi olmasi
arkadaşım olmuştu bir çarşaf örtü geriliyormuş göğsünde aşağısına belinden iğne yapmışlar hemen uyuşmuş sonra yatırmışlar ellerini bağlamışlar (bu hoşuma gitmedi ama ) sbebi kimin nasıl tepki vereceği bilinmıyor panikle heyecenla kendini atabilirsin demişler bu yüzden bağlıyoruz. sonra karnımda bir ağırlık hissettim dedi o anda bebeği almışlar ağlama sesi gelmiş bebeğini görmüş öpüp koklayıp onu muayne ederlerken dikişleri atılmışş. sanırım uyuşukluk geçene kadar ağrı hissetmiyormusun birkaç saat. o uyuşukluk geçincede ağrı kesici yapıyorlarmış
canımm sezeryanda süt birkaç gün gelmez diyorlar bu da mı kişiye göre değişiyor acaba bak ne güzel senin sütün gelmiş normal doğumun en iyi yönü hemen süt gelmesii diye düşünüyordum ama sezeryanda da gelıyor demekki
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
Ayy ne güzel maşallahİnşallah bende seninki gibi kolay ve sağlıklı bi doğum yaparım. :26::26:
Ayy eller falan bağlanıyosa hiç bana göre diilmiş canım ya... Daha stres olurum heralde. En güzel genel anestezi o zaman benim için...
Allah'ım hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla gelsinlerde bebişler nasıl geldikleri mühim değil ...
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
Ayy ne güzel maşallahİnşallah bende seninki gibi kolay ve sağlıklı bi doğum yaparım. :26::26:
Ayy eller falan bağlanıyosa hiç bana göre diilmiş canım ya... Daha stres olurum heralde. En güzel genel anestezi o zaman benim için...
Allah'ım hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla gelsinlerde bebişler nasıl geldikleri mühim değil ...
arkadaşım olmuştu bir çarşaf örtü geriliyormuş göğsünde aşağısına belinden iğne yapmışlar hemen uyuşmuş sonra yatırmışlar ellerini bağlamışlar (bu hoşuma gitmedi ama ) sbebi kimin nasıl tepki vereceği bilinmıyor panikle heyecenla kendini atabilirsin demişler bu yüzden bağlıyoruz. sonra karnımda bir ağırlık hissettim dedi o anda bebeği almışlar ağlama sesi gelmiş bebeğini görmüş öpüp koklayıp onu muayne ederlerken dikişleri atılmışş. sanırım uyuşukluk geçene kadar ağrı hissetmiyormusun birkaç saat. o uyuşukluk geçincede ağrı kesici yapıyorlarmış
canımm sezeryanda süt birkaç gün gelmez diyorlar bu da mı kişiye göre değişiyor acaba bak ne güzel senin sütün gelmiş normal doğumun en iyi yönü hemen süt gelmesii diye düşünüyordum ama sezeryanda da gelıyor demekki
Canlar kisiden kisiye degisiyor benim
Cok sukur geldi ablaminkide gelmisti ve gayet iyiydim sadece tek sorun gaz ve buyukmabdestinizi cikmaniz olacak onu cikarsaniz hastaneden hemen cikarsiniz yeterki stres yapmayin ve gogus ucu kremini onceden kullanin
bende sezerryan olucam hem normal doğumu yapamam gibime geliyor ki kuzenim anlattıktan sonraaa
hem de kan sulandırıcı alıyorum
genelanestezi isteyecem ben ayık olursam korkarım baygın olunca daha iyi oluyor diğer türlü bazı şeyleri hissediyorsun
Canım acı duymadıktan sonra neden uyumak istiyorsun ki. Ben dünyaları verseler. Doktorun oğlumu karnımdan çıkarışını görmeyi hiç bişeye değişmem. O anın tadını çıkar 15 20 dklık bi iş. Inan ki çok güzel bi duygu. Sonra bebeği annesine öptürün diyor doktor. O pamuk gibi sıcacık yanağını öpüyorsun
o ortam beni korkutur tir tir titrerim ben karın kesilirken anlıyormuşsun ay bide kış olucak buzzz gibi bir ortam korkarım ben yaaa
Haklısın canım bende korkmuştum. Allah hepimize kolaylık versin. Annenin psikolojisi de çok önemli nasıl istiyorsan doktorunla görüş fakat artık genel anestezi yapmıyorlar diye duydum. teyzemde genel istemiş doktor yapmamış. Böyle daha iyi oldu diyor.
Bu arada benim kız çok fena bu aralar hiç uyumuyor galiba. Uykusuz geceler beni bekliyor. Eşime sende beşik sallarsin gece diyorum. Ben salonda yatarım sabah işe gidecem diyor. Pis
Emzikli Mantarlı Şişe
kızlar şişe buldum arayanlar için
Eki Görüntüle 820731 Eki Görüntüle 820731 Eki Görüntüle 820731
Bunları burda çarşıda gördüm ben tanesi 1,5 tl flndı
Ama ağız genişliği 1 cm hem ben emzikli istemiyorum
Tamamen kendim süslicem. Badem şekeri sığanlar var geniş agızlı
Ondan alıcam nette gördüm
ben bundan görmüştüm eminönünde 12 lik paketlerdeydi paketi 8 liraydı ama badem sığmaz içine özellikle iri olan bademler hiç sığmaz zaten emzik süsü geliyor iki tane konsafiyat olarak haber veriyim dedim hanımlar eminönünde var yani kahveci Mehmet efendinin o sırada
yaa ama geniş ağızlıdan istiyorum beennn
ona bakamadın mı hasene varmıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?