2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar ben kizimi sezeryanla dogurdum genel anestezi ile ama hic de kotu olmadim dogum 15 dakka surdu ve odaya. Geldigimde agrim hafif vardi bebegin geldiginde hemen emzirdim sutum cok sukur geldi. Aksam ayaga kalkip yuruyus yaptim. Ertesi gun evine geldim bir dk oturmadim hep ayaktaydim gorundugu gibi zor degildi onemli olan saglikli bir sekilde bebek ve kendinizin iyi olmasi

arkadaşım olmuştu bir çarşaf örtü geriliyormuş göğsünde aşağısına belinden iğne yapmışlar hemen uyuşmuş sonra yatırmışlar ellerini bağlamışlar (bu hoşuma gitmedi ama ) sbebi kimin nasıl tepki vereceği bilinmıyor panikle heyecenla kendini atabilirsin demişler bu yüzden bağlıyoruz. sonra karnımda bir ağırlık hissettim dedi o anda bebeği almışlar ağlama sesi gelmiş bebeğini görmüş öpüp koklayıp onu muayne ederlerken dikişleri atılmışş. sanırım uyuşukluk geçene kadar ağrı hissetmiyormusun birkaç saat. o uyuşukluk geçincede ağrı kesici yapıyorlarmış

canımm sezeryanda süt birkaç gün gelmez diyorlar bu da mı kişiye göre değişiyor acaba bak ne güzel senin sütün gelmiş normal doğumun en iyi yönü hemen süt gelmesii diye düşünüyordum ama sezeryanda da gelıyor demekki

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

Ayy ne güzel maşallah İnşallah bende seninki gibi kolay ve sağlıklı bi doğum yaparım. :26::26:

Ayy eller falan bağlanıyosa hiç bana göre diilmiş canım ya... Daha stres olurum heralde. En güzel genel anestezi o zaman benim için...
Allah'ım hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla gelsinlerde bebişler nasıl geldikleri mühim değil ...

canım doktorun seni daha iyi aydınlatır hakkında hayırlsıı

bende sezerryan olucam hem normal doğumu yapamam gibime geliyor ki kuzenim anlattıktan sonraaa

hem de kan sulandırıcı alıyorum

genelanestezi isteyecem ben ayık olursam korkarım baygın olunca daha iyi oluyor diğer türlü bazı şeyleri hissediyorsun

Canlar kisiden kisiye degisiyor benim
Cok sukur geldi ablaminkide gelmisti ve gayet iyiydim sadece tek sorun gaz ve buyukmabdestinizi cikmaniz olacak onu cikarsaniz hastaneden hemen cikarsiniz yeterki stres yapmayin ve gogus ucu kremini onceden kullanin

Hmm ben aldım lansinoh göğüs kremi . Hastane çantama koymuştum. Çıkarıp kullanmaya başlayım bari...

Canım acı duymadıktan sonra neden uyumak istiyorsun ki. Ben dünyaları verseler. Doktorun oğlumu karnımdan çıkarışını görmeyi hiç bişeye değişmem. O anın tadını çıkar 15 20 dklık bi iş. Inan ki çok güzel bi duygu. Sonra bebeği annesine öptürün diyor doktor. O pamuk gibi sıcacık yanağını öpüyorsun

merhaba hanımlar bende aralık annesi olcm mevlanın izniyle inş...doğum konuşulmaya başladı burada..bende sizle aynı duyguları yaşıyorm..nasıl yapacm nasıl olacak diye ama jendimi kasmamaya çalışıyorm..
sezeryan olmayı düşünen arkadaşlara bende bişeyler sölemek istiyrm..benim yengemde sezeryan oldu ve bende yanındaydım ayrıca ameliyatını videoya almışlardı kendisi hemşire çalıştığı hastanede yaptı doğumu herhalde torpil geçtiler normalde izin vermezler.
sezeryana giderken çok korkmuş sonuçta ameliyat ortamı hangimiz ne kadar biliyrz o ortamı itici geliyo..hiç bir şey hissetmedim diyo ne ağrı ne sızı ameliyt sırasında. 10 dak sonra bebeği bize verdiler..yarım saat sonra kendisi geldi..hemen sütü geldi sonrasında yürütmeye başladık ki bunda yardım gerekiyo sonuçta ameliyat..biraz ıh mıh yaptı kalkarken okadar..sonra 1 gece daha kaldık doğru eve bir süre yardım gerekiyo sana ama 1 aya hiç bişeyi kalmamıştı ki lohusaık döneminde birisi zaten yanında olmalı..sonuçta doğummm.böle arkadaşlar..
bende dua ediyorm inş bende rahat bir doğum geçiririm.. dua etmekten başka ne gelir elimizden ne yapabilirz..

o ortam beni korkutur tir tir titrerim ben karın kesilirken anlıyormuşsun ay bide kış olucak buzzz gibi bir ortam korkarım ben yaaa

o ortam beni korkutur tir tir titrerim ben karın kesilirken anlıyormuşsun ay bide kış olucak buzzz gibi bir ortam korkarım ben yaaa

Haklısın canım bende korkmuştum. Allah hepimize kolaylık versin. Annenin psikolojisi de çok önemli nasıl istiyorsan doktorunla görüş fakat artık genel anestezi yapmıyorlar diye duydum. teyzemde genel istemiş doktor yapmamış. Böyle daha iyi oldu diyor.

Bu arada benim kız çok fena bu aralar hiç uyumuyor galiba. Uykusuz geceler beni bekliyor. Eşime sende beşik sallarsin gece diyorum. Ben salonda yatarım sabah işe gidecem diyor. Pis

temmuzda benim 3 arkadaşım genel anestezi oldu hepside çok memnundu biri epidural olacaktı çok ağlayınca bayıltmışlar
memnunlardı benim eşimde bebeğin odasındaki kanapede yatasın diyo bana

bugün pek uğrayamadım hep işlerle geçti
doğumdan konuşulmuş :18: allah yardımcımız olsun

sultancım allah şifa versin sana
hakkında hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

denizcim yaaa aynen seni gibi düşünüyorum
o geniş ağızlıdan bulabilcek miyiz acep :26:
eminönüne giden olursa yazsın canlaarrr
ya da başka yerde bulan olursa da haber etsiinnn

Emzikli Mantarlı Şişe

kızlar şişe buldum arayanlar için

ben bundan görmüştüm eminönünde 12 lik paketlerdeydi paketi 8 liraydı ama badem sığmaz içine özellikle iri olan bademler hiç sığmaz zaten emzik süsü geliyor iki tane konsa fiyat olarak haber veriyim dedim hanımlar eminönünde var yani kahveci Mehmet efendinin o sırada

yaa ama geniş ağızlıdan istiyorum beennn
ona bakamadın mı hasene varmıdır ?

yaa ama geniş ağızlıdan istiyorum beennn
ona bakamadın mı hasene varmıdır ?

kız baktım bakmaz olurmuyum? baktımda geniş ağızlıların kendiside çok genişliyor çok devasa büyük oluyo o zamanda kavanoz gibi çirkin göründü gözüme fiyat bile sormadım kız o anda aklıma gelip ksuura bakmayın hem kibar hem geniş ağızlı birşeye denk gelmedim... ama şark han a da girmedim dalgınlığıma geldi o gün tek başımaydım eve sağsalim dönmek istedim açıkçası :)

galiba ben sadece tül ile sarılmış çikolata yada badem ikram edeceğim... içlerinede Peygamber Efendimizin çocuk terbiyesi ile ilgili nasihatlerini felan yazarım vaktim olrsa :) asıl hediye o çikolata bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…