- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
cnm arkadaşımmmm
sen cok ıyı bırısın
Allah eşinede tez vakıttee iş kapısı açsınnn
daha güzel huzur dolu bı ıs yerı olsun inşallahhh
hem seni terkedersem sende bnmle gelebilirsin papoşumm
gelsinleer=((gelirler cano geçici ceza sanırsam 3günmü ne
ay iki giyimlik alınır mı kuzu
sonra da bi zahmet çift çorap takarsın ayağına boşa gitmez
gizo senin göbeğe büyük diyordum ama ben son bi deparla geçtim seni bir andahaftasonu ananemde çekmiştimmm :))
canımın içi yaaa..
inşallah..sizin dualarınızla bulacak eşim bu işi.dicem onlara şükret hamiş duası aldın=))
sen niiree ben çocuk gibi paçana yapışıp oraaaaaa.tey teeeyyyy..
gelsinleer=((
essela iyi güldürdün bei ya 2 kat çorap ha hehehehehhe=))
süpersin doğru dion 3 giyimlik için para mı vercez ona
bebeklere özenir gibi=))
gizo senin göbeğe büyük diyordum ama ben son bi deparla geçtim seni bir anda
sen artık ağır ilerliyorsun ben atak yaptım artık=))
Gizem ne kdr yayvan yaa
Kız bu tosuncuk doğmasın maşallah
Kızceler merhaba
Mapus damlarına düşmekte varmış kaderde
NEyse özgürüm artıkınn
Şimdi kimler ana kucagı aldı? Bende alıcam nasıl bir model alsam araştırma halindeyim..
Sizler hangi, marka, model aldınız. Fikir edinmek istiyorummm:26:
evet gerçekten vıcık vıcık yatıyorum bende çok rahatsız edici çok kilo almadığım için ben bacaklarıma felan sürmedim hiç göbüşüme bide meme uçlarım kabuklandığı için oraya sürüyorum benimkide kahvelendi uç kısımları neden içleri boşaldı acaba memişlerin çok enteresan:44:bende vazelin kullanıyorum onun kadar nemlendirenini görmedim. bio oil aldım bir de onu sürüyorum dediğim gibi sürdüğüm yerlerde yok zaten. totomun çatlayacağını hiç düşünmezdim ki bilsem oraya da sürerdimvıcık vıcık yağ oluyorum zaten. göğüslerime sürmeye üşeniyordum onlar da kaşınıyo şimdi. benim de göğüslerdeki o dolgunluk gitti yumuşadılar sanki. ama kahverengi oldu pembe kısımlar vede uçları tomurcuklandı.
Benim de goguslerim söndü sanki eskisi ibi patlacakmis gibi değil
olsun be hasenecim sağlık olsuun ben hala kendime şaşkınım çatlarım patlarım diyordum karnımdan bu kadar şişmeye belki son zamanlarda çatlarım bilmeıyorum yağlanmıyorum ben hiçç almadım krem falan çok üşeniyoruumm yaa vakit bulamıyorum benımkılerde küçükk gecen emzirme sütyenı denedim 80 numeroo içinde kayboldular beklemedeyımm son zman alıcam
memiş diyince aklıma geldi ara ara çok kısa süreli sızı oluyor benimkilerde süt oluşma olasılığı varmı sizce tecrübeli anneler
Kızceler merhaba
Mapus damlarına düşmekte varmış kaderde
NEyse özgürüm artıkınn
Şimdi kimler ana kucagı aldı? Bende alıcam nasıl bir model alsam araştırma halindeyim..
Sizler hangi, marka, model aldınız. Fikir edinmek istiyorummm:26:
ay bi de bebek arabasına karar verebilsem
hoşgeldin canm
ev tipi anakucağını mı diyosun, ben casual marka aldım bugün eklemiştim resmini bak şu
Eki Görüntüle 822154
150 ye aldım canım titreşimli müzikli ya şu rengi de varmış ama almış bulunduk artık...
Eki Görüntüle 822156
bu da kızlar için
Eki Görüntüle 822158
Teşekkürler kızlar. Güzel bir fikir oldu benim için. Bende almak istiyorum eksikleri biran önce.ev tipi ana kucağındanmı bahsediyosun canım pusettenmi ?
ben aldıklarımı paylaşıyım :)
Eki Görüntüle 822151
ev tipi olan kendinden ayarlı sallanıyo müzikli falan canım.
Eki Görüntüle 822152 bununda markası besafe hayatım ben çok beğendimm içi falan çok rahat görünüyo bakıcaz artık :)
ben o işi bahara bıraktım canım nasıl olsa kış günü arabayla biyere çıkamicama göre tek başıma acelesi yok dedimm.çok zor bi karar ama bencede :))
Teşekkürler kızlar. Güzel bir fikir oldu benim için. Bende almak istiyorum eksikleri biran önce.
Aldıklarınız çok güzel. Minnoşlar güzel günlerde kullansınlar inşallahhh.
Woww araba konusunda benim hem fikir birini görmek ne güzel.Bende almıcam şimdilik kuzucumm. Kış hele bi çıksın. Kızcemle deniz kenarlarında gezeriz inşallah
aynen canımcımm :))
sen nasıl ana kucağı bakıyosun ev içinmi pusetmi?
Hem ev hemde puset bakıyorum canım.
Çok sık acıkmaya başladım artık. Domates, biber yedim
gormedım kıııı nerdeee gobuş topıgınde mı yoksam hemen bakam bnm adam geldı
Eki Görüntüle 821966
Alın size göbüş
29 haftalığız burda. şuanda da bundan pek bir farkı yok. öne çıkmıyor da mideme doğru şişiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?