2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canımın içi yaaa..
inşallah..sizin dualarınızla bulacak eşim bu işi.dicem onlara şükret hamiş duası aldın=))
sen niiree ben çocuk gibi paçana yapışıp oraaaaaa.tey teeeyyyy..
gelirler cano geçici ceza sanırsam 3günmü ne

ay iki giyimlik alınır mı kuzu
sonra da bi zahmet çift çorap takarsın ayağına boşa gitmez
gelsinleer=((

essela iyi güldürdün bei ya 2 kat çorap ha hehehehehhe=))
süpersin doğru dion 3 giyimlik için para mı vercez ona
bebeklere özenir gibi=))
haftasonu ananemde çekmiştimmm :))
gizo senin göbeğe büyük diyordum ama ben son bi deparla geçtim seni bir anda
sen artık ağır ilerliyorsun ben atak yaptım artık=))

resimde küçük çıkıyo ya kocaman aslında

kızlar ben buğün çalışamaz raporumu aldım 32. haftaya girdim buğün dr um sezeryan 1 hafta önce olacak demişti birde doktoruma bebeğim in hareketlerinin azaldığını söyledim nst ye aldı beni normalmişş bebişim

Kızceler merhaba

Mapus damlarına düşmekte varmış kaderde

NEyse özgürüm artıkınn

Şimdi kimler ana kucagı aldı? Bende alıcam nasıl bir model alsam araştırma halindeyim..

Sizler hangi, marka, model aldınız. Fikir edinmek istiyorummm:26:

ev tipi ana kucağındanmı bahsediyosun canım pusettenmi ?
ben aldıklarımı paylaşıyım :)

ev tipi olan kendinden ayarlı sallanıyo müzikli falan canım.
bununda markası besafe hayatım ben çok beğendimm içi falan çok rahat görünüyo bakıcaz artık :)

evet gerçekten vıcık vıcık yatıyorum bende çok rahatsız edici çok kilo almadığım için ben bacaklarıma felan sürmedim hiç göbüşüme bide meme uçlarım kabuklandığı için oraya sürüyorum benimkide kahvelendi uç kısımları neden içleri boşaldı acaba memişlerin çok enteresan:44:

Benim de goguslerim söndü sanki eskisi ibi patlacakmis gibi değil

benimki hiç bi zaman patlıcakmış gibi olmamıştıki hafif doldular şimdi tekrar fısssssss eşime harita versem bile bulamaz artık

valla ben hiç emzirme sütyeni denemeye teşebbüs etmedim zaten minnacıklar iyi işte ne güzel çatlamamışsın bende alamadım çok pahalıydı doğal yöntemler deniyoruz bacooo neydek hayat şartları... iki gündür yakıyoruz doğalgazı yinede ev buzhane

memiş diyince aklıma geldi ara ara çok kısa süreli sızı oluyor benimkilerde süt oluşma olasılığı varmı sizce tecrübeli anneler

ay ben hiç bilmiyorum uçları büyüdü benimkilerinde sütyende takmıyorum küçük olabiliriz ama başımız dik diyolar resmen yıkılmadık ayaktayızzz

hoşgeldin canm

ev tipi anakucağını mı diyosun, ben casual marka aldım bugün eklemiştim resmini bak şu

Eki Görüntüle 822154

150 ye aldım canım titreşimli müzikli ya şu rengi de varmış ama almış bulunduk artık...

bu da kızlar için

gizeeeemmm senin göbüşün maşşallahı var benimkide o kadan çok belli değil :) karnım acıktı bişiler yiyim de ne?

Teşekkürler kızlar. Güzel bir fikir oldu benim için. Bende almak istiyorum eksikleri biran önce.

Aldıklarınız çok güzel. Minnoşlar güzel günlerde kullansınlar inşallahhh.

ben o işi bahara bıraktım canım nasıl olsa kış günü arabayla biyere çıkamicama göre tek başıma acelesi yok dedimm.çok zor bi karar ama bencede :))

Woww araba konusunda benim hem fikir birini görmek ne güzel. Bende almıcam şimdilik kuzucumm. Kış hele bi çıksın. Kızcemle deniz kenarlarında gezeriz inşallah

aynen canımcımm :))
sen nasıl ana kucağı bakıyosun ev içinmi pusetmi?

kızlar bi bakar mısınız... göğüslerimde memeden aşağıya doğru kırmızılı mavili çizgiler var. bunlar ilerde çatlağa mı dönüşecek acaba ben kremleri hep üst bölgede yoğunlaştırdım, orası çatlamış bayanlar görmüştüm çünkü. üst bölge normal ama tarif ettiğim yer çizgi çizgi... sizin de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…