- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
çokk güzelmiş canımmm güle güle giiyy :))
ama bunu giymek için dar pantlon giymek lazım bu döte bacağa imkansız gibi bu durum benim için
kızlar bi bakar mısınız... göğüslerimde memeden aşağıya doğru kırmızılı mavili çizgiler var. bunlar ilerde çatlağa mı dönüşecek acababen kremleri hep üst bölgede yoğunlaştırdım, orası çatlamış bayanlar görmüştüm çünkü. üst bölge normal ama tarif ettiğim yer çizgi çizgi... sizin de öyle mi
Sayfalar okadar çabuk ilerliyoki kaynadı benim göbüş arada. Bu arada botlarına bayıldım güle güle giy canım.
güle güle giy cnm bende çok seviyorum bunları ama gizeminde dediği gibi toto aldı başını gitti
güle güle giyyy kuzuu.
Ben çok severim bunları. Sıcacık tutsun ayacıklarını
güle güle giy cnm bende çok seviyorum bunları ama gizeminde dediği gibi toto aldı başını gittibol paça pantolonda kendimi daha iyi hissediyorum ama ben tayt ve tunik kombinasyonundada bunları kullanabilirim diye düşündüm sıcacık maksat totoyu kapamak
Sayfalar okadar çabuk ilerliyoki kaynadı benim göbüş arada. Bu arada botlarına bayıldım güle güle giy canım.
:26: anlattığın çatlağa benziyor cnm malesef
benimde ilk hamileliğimde oldu ama iğneyle çizmiş gibi belli olmuyor yani birde meme altında olduğundan ben bile çokkk sonra farketmiştim
varsın olsun çaresi yok ben neler kullanmıştım ama genetik sanırım oldumu oluyor
şimdi olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor bu tabi
Günaydın guzel analar ve bebeleri
günayddın hiç iyi bir akşam geçirmediim akşam istifra ettim birde ayıptır söylemesi ishal olmusum havalar da ne kadar çok soğuduuu kalın giyinmeyi hiç sevmıyorum boğulucaam zaten mont kapalı ayakkabı falan hiçbişey olmuyooor alışveriş yapıcaz 2 ay için
Evet yaaa valla dün bi Bot aldım iyilik almışım
Siz çalışanlar için birde iki katı zor hergun başka giyin
Bide mont sorunsalı var..!
Dün ben panço baktım bulamadım :/
Bugun aralı okula eşimin sweet inş giyip götürdüm
Bu arada ben hergun öğürüyorum hala midem bulanıyor
Yesem aynı yemesem aynı...
Titanic otelde Almanya'da yaşayan bi çiftle tanışmıştık
Bi oğlu vardı kızın hamileydi kızı olacaktı
Sabah msj atmış sunam dünyaya geldi die
Cok duygulandım
Zor bi dogum olmuş ama olsun ikiside saglıklı
Günaydın kızlar
Biz bebek arabası ve puseti aldık jokerden indirimden 950 tl ye.bugünde unnado da var indirimde 898 tl ye düşmüş.
benim boynum tutulmuş sabah kalktım çok kötü.nane yağı iyi geliyor dediler azcık sürdüm ama şimdi korkuyorum bakmadan etmeden sürdüm diye sizce sakıncası varmıdır?Eki Görüntüle 822565 Eki Görüntüle 822565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?