2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çokk güzelmiş canımmm güle güle giiyy :))
ama bunu giymek için dar pantlon giymek lazım bu döte bacağa imkansız gibi bu durum benim için

Valla dar bi bu siyah kotum bide kışlık fitilli bi taytım var örgü
38 numara aldım önünde ascık boşluk vardı
Kışında olur herhal:26:

:26: anlattığın çatlağa benziyor cnm malesef
benimde ilk hamileliğimde oldu ama iğneyle çizmiş gibi belli olmuyor yani birde meme altında olduğundan ben bile çokkk sonra farketmiştim
varsın olsun çaresi yok ben neler kullanmıştım ama genetik sanırım oldumu oluyor
şimdi olmadı ama olmayacak anlamına gelmiyor bu tabi

Sayfalar okadar çabuk ilerliyoki kaynadı benim göbüş arada. Bu arada botlarına bayıldım güle güle giy canım.

Ay anam göbüşe bakkk cok tatlı cok kibar
Yukarı doğru hakikatten yaaa
Benimkide tam tersi... Sivri ve aşağıya doğru
:26:

Aynen cnm bnm orlon taytım var large o ve üzerine uzun bi tunik tmm işte

nolamazzzzzzzz

Günaydın guzel analar ve bebeleri

günayddın hiç iyi bir akşam geçirmediim akşam istifra ettim birde ayıptır söylemesi ishal olmusum havalar da ne kadar çok soğuduuu kalın giyinmeyi hiç sevmıyorum boğulucaam zaten mont kapalı ayakkabı falan hiçbişey olmuyooor alışveriş yapıcaz 2 ay için

Evet yaaa valla dün bi Bot aldım iyilik almışım
Siz çalışanlar için birde iki katı zor hergun başka giyin
Bide mont sorunsalı var..!
Dün ben panço baktım bulamadım :/
Bugun aralı okula eşimin sweet inş giyip götürdüm

Bu arada ben hergun öğürüyorum hala midem bulanıyor
Yesem aynı yemesem aynı...

Titanic otelde Almanya'da yaşayan bi çiftle tanışmıştık
Bi oğlu vardı kızın hamileydi kızı olacaktı
Sabah msj atmış sunam dünyaya geldi die
Cok duygulandım
Zor bi dogum olmuş ama olsun ikiside saglıklı

güle güle giy canım evde olsak bi şekilde idare edilir ama maalesef işte olmuyor birde klasik kıyafetler giyiyoruz eşofman giysek gelsek salaş salaş ne güzel olur:) ben de bakıcam panço gibi birşey en çok da kapalı ayakkabı almak boşa masraf olacak ucuz birşey bulsam bari ben de alsam bir daha o 2 numero ayakkabıyı nerede giyicem yada ucuz bulamazsam anneme göre bişey alırım boşa gitmesin :) anne ayakkabısı

ne güzel darısı bize. canım doğuma kadar mide bulantıları olanlar varmış neyse hayatına devam ediyorsun bir şekilde az kaldı sık dişini

güle güle kullnın canım nane yağı ağrılara iyi gelıyor hamile bir arkadaşım kullanıyor miggren ağrısı için ne sakıncası olsun doğal yağ geçmiş olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…