2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın guzel analar ve bebeleri

günaydın canım bu arada botlarında çok güzel çok beğendim bayram içinde kışlık giymek içinden kıyafet almam lazım panço felanda istiyorum ama int beğendimde cesaretde edemedim ya pek int alışverişi bana göre değilde kumaşına ellemem üzerimde görmem lazım aldıüım şeyi :)

Benimde illa görerek almam lazım cnm
Özellikle hamişsem muhakkak deneyip almamız lazım

benimde tüm gece göbeğim acıdı. karnım.
500 kere döndüğüm için sağ sol yapmaktan içeriyi yara yapcam=))
o acı nasıl geçecek bilmiyorum
bu bot kaban işi benimde canımı sıkıyor..2-3 aylık için dünyanın parasını veremeyiz yaa bu kadar masraf içinde

denizin dediği gibi en mantıklısı panço
ben geçen baktım ama incacik modeller var henüz kalın modeller gelmemiş.
şimdilik eşimin annemin montlarıyla idare ediyorum pofff

Ay çok rahatladım canım çok sağol.herkes aman dikkat et diye diye tedirgin oldum herşeyden:)

Karddelnciğim güle güle kullan arabanı=))
ben de daha almadım ama beğendiğim model bu tarzdı tabi bu kadar pahalı değildi.
o fiyatlara çıkamam maalesef kiii..
doğuma kadar erteledim onuda almayı bakalım..

ayrıca naneyi yemek sakıncalı demişti bir arkadaş yoksa günde 1 -2 sefer sürmeyle birşey olacağını sanmıyorum
bende uçuk çıkmıştı unutmuştum hamileliği
uçuk kremi bile sürmüştüm,=))
çok pimpirikli olmamak lazım.=)
önceden internet yoktu bu kadar detay yoktu.kafan rahat olsun

+1 diyebiliriz bende almadım bahara kadar da almayı düşünmüyorum,arkadaşım puset ve kangrusunu bana verdi ,bir de yaza evimizin borcu da bitmiş olacak kı9smetse para sıkıntısı kafamda olmadan rahatça almak istiyorum allah nasip ederse

1 saat bile uyumadım toplasan bütün gece.çok kötüydü.burnumun içi genzim sızlıyo.yenidennn burnum tıkalı ateşim var bademciklerim şiş ve öksürüyorum.bıktım artık tam geçti derken neden böyle oluyo ya 1 aydır gribim resmen

etler acıyor dimi sanırım etlerin gerilmesinden acıyor daha da şişicezzz

canım yaa geçmiş olsuun bu ağır halımızle hasta olmak çok daha zor. en kısa zamanda atlatırız inşallah. ben de şu salgın olayına yakalandım sanırım bademciklerimde şişmişti sabah yutkunurken acıyordu şimdi biraz iyi. hala soğuk süt içiyorum içemiyorum sıcakken yada ılıkken kokuyor gibi gelıyor bekleye bekleye içiyoruum

başıma ne geldiyse o soğuk sütten geldi zaten sakın içme canım valla bi hasta oldum yakamı kurtaramıyorum

bende kaç gündür aynı durumdayım canım sol gözüm kulağımın içinde balonvar sanki çok fenayım ağzımdan nefes alsam bi dert burnumdan nefes alsam başka dert genzim yanıyo acıyo :2:

başıma ne geldiyse o soğuk sütten geldi zaten sakın içme canım valla bi hasta oldum yakamı kurtaramıyorum

dün akşam bende ısıtmadan direkt dolaptan içtim boğazlarım hemen tepki gösterdi bugün kırıklık var üzerimde :2: ben daha yeni atlatmıştım halbuki sanırım 2. kez hasta oluyorum offf ilaç içemeyince de çok uzun sürüyor bu
normalde yarısını sıcak yarısını soğuk karıştırıp içerdim tembelliğime geldi

bende kaç gündür aynı durumdayım canım sol gözüm kulağımın içinde balonvar sanki çok fenayım ağzımdan nefes alsam bi dert burnumdan nefes alsam başka dert genzim yanıyo acıyo :2:

hiç uyumadım resmen buhaar makinasını falanda açtım yok banamısın demiyo illallah geldi 1 aydır valla çok bunaldım ya geçmiyo resmen yapıştı kaldı
ilaç aldınmı hiç hayatım geçmiş olsun sanada:26:

ben sabahtan dışarı çıkartıp kutusunu akşam içiyorum ama çok sıkıldım hastalıktan huzurlu huzurlu uyuyamamaktan

Valla sizi bilmem ama ben cok sıkıldım bu hamilelikten
Hasta oluyoruz ilaç kullanamıyoruz
İlaç kullansak bi etkisi olmuyor (
Doğru düzgün oturup kalkıp iş yapamıyoruz
Allah şu son kalan iki ayımızıda hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin
Midem cok bulanıyor oğlanın odasını topladım öğüre öğüre
Kendi çarsaflarımı değiştirdim kirlileri sepete attım
Öğüre öğüre
Ev supurulecek yemek yapılacak
Eşim aradı bırak herseyi yat dio demesi kolay gelde yapma

Gizem ıhlamur içiyomusun cnm

şu son 1 ay beni çok yıprattı gerçekten hayırlısıyla bi doğursaydık:26:
içiyorum hayatım içmemmi ya yok bi işe yaramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…