güle güle kullnın canım nane yağı ağrılara iyi gelıyor hamile bir arkadaşım kullanıyor miggren ağrısı için ne sakıncası olsun doğal yağ geçmiş olsuun
Günaydın guzel analar ve bebeleri
günaydın canım bu arada botlarında çok güzel çok beğendim bayram içinde kışlık giymek içinden kıyafet almam lazım panço felanda istiyorum ama int beğendimde cesaretde edemedim ya pek int alışverişi bana göre değilde kumaşına ellemem üzerimde görmem lazım aldıüım şeyi :)
günayddın hiç iyi bir akşam geçirmediim akşam istifra ettim birde ayıptır söylemesi ishal olmusum havalar da ne kadar çok soğuduuu kalın giyinmeyi hiç sevmıyorum boğulucaam zaten mont kapalı ayakkabı falan hiçbişey olmuyooor alışveriş yapıcaz 2 ay için
Ay çok rahatladım canım çok sağol.herkes aman dikkat et diye diye tedirgin oldum herşeyden:)
Benimde illa görerek almam lazım cnm
Özellikle hamişsem muhakkak deneyip almamız lazım
Teşekkürler kızlar. Güzel bir fikir oldu benim için. Bende almak istiyorum eksikleri biran önce.
Aldıklarınız çok güzel. Minnoşlar güzel günlerde kullansınlar inşallahhh.
Woww araba konusunda benim hem fikir birini görmek ne güzel.Bende almıcam şimdilik kuzucumm. Kış hele bi çıksın. Kızcemle deniz kenarlarında gezeriz inşallah
benimde tüm gece göbeğim acıdı. karnım.
500 kere döndüğüm için sağ sol yapmaktan içeriyi yara yapcam=))
o acı nasıl geçecek bilmiyorum
bu bot kaban işi benimde canımı sıkıyor..2-3 aylık için dünyanın parasını veremeyiz yaa bu kadar masraf içinde
denizin dediği gibi en mantıklısı panço
ben geçen baktım ama incacik modeller var henüz kalın modeller gelmemiş.
şimdilik eşimin annemin montlarıyla idare ediyorum pofff
1 saat bile uyumadım toplasan bütün gece.çok kötüydü.burnumun içi genzim sızlıyo.yenidennn burnum tıkalı ateşim var bademciklerim şiş ve öksürüyorum.bıktım artık tam geçti derken neden böyle oluyo ya 1 aydır gribim resmen
etler acıyor dimi sanırım etlerin gerilmesinden acıyor daha da şişicezzz
canım yaa geçmiş olsuun bu ağır halımızle hasta olmak çok daha zor. en kısa zamanda atlatırız inşallah. ben de şu salgın olayına yakalandım sanırım bademciklerimde şişmişti sabah yutkunurken acıyordu şimdi biraz iyi. hala soğuk süt içiyorum içemiyorum sıcakken yada ılıkken kokuyor gibi gelıyor bekleye bekleye içiyoruum
1 saat bile uyumadım toplasan bütün gece.çok kötüydü.burnumun içi genzim sızlıyo.yenidennn burnum tıkalı ateşim var bademciklerim şiş ve öksürüyorum.bıktım artık tam geçti derken neden böyle oluyo ya 1 aydır gribim resmen
başıma ne geldiyse o soğuk sütten geldi zaten sakın içme canım valla bi hasta oldum yakamı kurtaramıyorum
bende kaç gündür aynı durumdayım canım sol gözüm kulağımın içinde balonvar sanki çok fenayım ağzımdan nefes alsam bi dert burnumdan nefes alsam başka dert genzim yanıyo acıyo:2:
ben sabahtan dışarı çıkartıp kutusunu akşam içiyorum ama çok sıkıldım hastalıktan huzurlu huzurlu uyuyamamaktandün akşam bende ısıtmadan direkt dolaptan içtim boğazlarım hemen tepki gösterdi bugün kırıklık var üzerimde :2: ben daha yeni atlatmıştım halbuki sanırım 2. kez hasta oluyorum offf ilaç içemeyince de çok uzun sürüyor bu
normalde yarısını sıcak yarısını soğuk karıştırıp içerdim tembelliğime geldi
ooo kuuuzuuu güle güle kullan
bende isteremmm=))
ayağında parçalansın
güle güle kullan diye üstüne basasım geldi gençlik yıllarım gibi=pPp
BUNLAR NASIL??
Panço & Peluş & Pelerin, Bayan Panço, Kadın Panço, Panço Modelleri
Kuzucummm bu site üyelik istio
Basarsın canım feda olsunnnn
Valla sizi bilmem ama ben cok sıkıldım bu hamilelikten
Hasta oluyoruz ilaç kullanamıyoruz
İlaç kullansak bi etkisi olmuyor(
Doğru düzgün oturup kalkıp iş yapamıyoruz
Allah şu son kalan iki ayımızıda hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin
Midem cok bulanıyor oğlanın odasını topladım öğüre öğüre
Kendi çarsaflarımı değiştirdim kirlileri sepete attım
Öğüre öğüre
Ev supurulecek yemek yapılacak
Eşim aradı bırak herseyi yat dio demesi kolay gelde yapma
Gizem ıhlamur içiyomusun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?