2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bi dk canım teyzemin işyeri gebzede arıyorum şuan bekl :)

ama bilmiyomuş canım maalesef :/

hımm sağol canım ya ben de ağırlaştım gidemicem de minibüslerle falan eşim götürürse arabayla haftasonu uğrarız.var bikaç tanıdık hatta keçe ile havlu işliyolar fln daha görüşemedim gün komşumdu. ona sipariş ederim belkim.

ahahha Allah seni ne etmesin yaa:))) ay bnmde kalçalarımda var ama teeee genç kızlık zamanında kalma
tabı sımdıde genç kızım ama çatlaklı :))))
kız popoyu buyutur derler ya ondan dırrrr

evetttt olumsuz bı yorummm hımm hımmm
var tabı ben yapıciimmmm
nerden aldınn bende ıstıyorum yaaa superlerrrr ama bana ver onları bana bana banaaaaa

aaa ciciler topiğine baktımda son sayfada mta ile inci61inci tartışmış ve kk'dan atılmışlar hesapları iptal edilmiş

oyy amanın gizo tut şeyini
ben de hapşırınca korkuyorum

ya hava mı çok soğudu yoksa bizim bu ev mi çok soğuk olcek acep :26:

bu kış çok soğuk olucak daha ekimin başından hava kar kokuyo sanki bııızzzz gibiiii:18:
dün açtım kaloriferi azcık sonra içim el vermedi daha şimdiden açmaya gittim giydim polarları falan kapattım kombiyi tekrar
dur bi ıhlamur yapıyım içim ısınsın bari

Son düzenleme:

ay denizcim benim de bacaklarımda genç kızlıktan kalma çatlaklarım vardı şimdi yine aynı yerler kızarmış üstlerinden yine mi çatlicaklar ne :)
benim zaten hiç karnım yok demişmiydim bilmem kalçalarım genişledi geriye doğru büyüyosun sen diyo eşim :)
ya çatlaklar sonra gümüşe dönüyo zaten pek belli olmuyoda ben böyle göbeğimin yol yol çatlamasından çok korkuyorum.

oyy amanın gizo tut şeyini
ben de hapşırınca korkuyorum

ya hava mı çok soğudu yoksa bizim bu ev mi çok soğuk olcek acep :26:

hava cok soğuk yaaaa şimdi aralı aldımda okuldan popişim donduuuu
ay bu arada eşim aramıştı
dedım kı koruparka gidelim mi C&A ya bakıcam dedim
tmm aşkım gıdelım dedı
ıyı o zaman ben börek yapıyorum sen babanı ara o alsın aralı bende o gelmeden kaçarım evden didimm
tamam dediiii
sonra aralın okul çıkış saatıne yakın bı daha aradım
aradın mı aşkım cvp = kimiiii ?
dedım ya babanı arıcaktın vs.. vs...
ay ben aramadım sen onlara soylersın dıye dedı
ben ıs yapıyorum aşağıya ınemem dedım neyse dur kapa arayayım dedı
aramış o ara bnm ellerde boreklıııı
adam banyoya gırmış tabı çıkması fln ztn banyolu hayatta çıkmaz dışarı buz gıbı hava
neyse fırladım evden aldım aralı :))))
ay ne saftırık bu erkekler ::))))))
oğlumla beraber bıtırdık boregın yapımını ıyı oldu yardım ettı bana
şimdide babamız gelsın gıdıcez avm ye

yaaa mrk ettım gobüşünü ercelfff resım koyman mumkun degıl mı :44:
bende gobegımın ve memelerımın çatlamasından cokkkkk korkuyorum
cunku cok afedersın ıkı bölgede cok güzel.. yanı kendımı ovmek ıstemem ama oyle
en yakın arkadaşlarım bılee kesın sılıkon senın memen bızden gızlı yaptırdın dımı dıye takılırlardı bana
tabı aaldan sonra azcık deforme oldu ama olsunnn
kuzuma degerrr
ama çatlak olmasın yaa :26:
bu arada bnm arlada kukumun ustu catlamıstı ıkı yerden Allahtan sadece orası catlamıs bellı bıle olmuoo
bu bebek daha aşağıda bu kesınnn kukumu baya çatlatır dıye dusunuyorumm

c&a ya gitmek 1 kere nasip oldu o günde kartım bomboştu bi bere falan almıştım başka alamamıştım bişey nideeen aklıma getirdin tekradan acabaaaa
iyi alışverişler afiyetler olsunn canımcım aldıklarını akşama isteriz ama koy buraya

Son düzenleme:
sende mi keçe den yapıcaksın kapı süsünü? ben de keçe den yapayım diyorum. hiç anlamam bu işlerden ama herşeye para vermekten se el emeği bişeyler de olsun kendim yapayım diyorum ama bakalım. sen nasıl bişey düşünüyorsun? anlarmısın keçe işinden?

ben bebeğin odasına keçeden yapıcam hastene ve ev için sipariş verdim benim bir tanıdık bu işlerin ticaretini yapıyor bana bile 35 tl ye yapıyor (( fotosunu koydum nette 25 tl idi

eğlenceli olur keçe işi sipariş vericem 4 5 tl ye mal oluyor nette 50 70 arası fiyatlar

bak bu aşağıdakini forumdan bir arkadaş hazırladı

Eki Görüntüle 821932 Eki Görüntüle 821932

bu da nette araştırıken buldum bu daha çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 821932

evetttt olumsuz bı yorummm hımm hımmm
var tabı ben yapıciimmmm
nerden aldınn bende ıstıyorum yaaa superlerrrr ama bana ver onları bana bana banaaaaa

oyy yakın olsak birlikte giydirirdik kuzuu kardeş kardeş giyerlerdii

dalmaçyalı hastane çıkışı misket bebe 65e aldım
havlu tülbenti ve süngeri idil baby 30du annem aldı eminönünden
papyonlu önden yelekli tulum gaye bebe 22,5 tu burdan aldım
diğer tulum 17,5tu havuzlu han
beyaz yelek 5 tl eminönü
anakucağını da havuzlu handan aldık onda biraz kazık yedik sanırsam 150ydi...

aaa ciciler topiğine baktımda son sayfada mta ile inci61inci tartışmış ve kk'dan atılmışlar hesapları iptal edilmiş
geçici canım gelirler tekrar

evet kalkıp kalın giyinmenin zamanı geldi

Son düzenleme:

kız uludaga kar yagmışş yaaaaaaaaaaaaa
düşünün bursayı

Alın size göbüş
29 haftalığız burda. şuanda da bundan pek bir farkı yok. öne çıkmıyor da mideme doğru şişiyor sanki

Son düzenleme:

canım evde basit kapı üsüleri yapabilirsin hem şık duruyor foto paylaştım buğün 1 tane

bebeğe bişey almıcammm gizo
bu cakma ugg lardan oluyormuş ara ara orda
arkadaşımda gormuştummm harıka duruyordu
ztn doğuma yakın gıymeye baslıcaz ya bı bakam
25 tl ye fln almış kızzz

çok güzel modeller var nette canım ya ben de çok beğendim birtane ekledim hatta bikaç sayfa öncesinde gördün mü bilmem. yani keçeyi adetle istediğim renk alabileceğim biryer bulmam lazım geri kalanı kes biç kendini geliştir. beğendiğim kapı süsü 30 tl valla. almayıp kendim yapıcam.

senin güsel hatrın için koydum bir resim canım.
kasık bölgesi de hadi bir derece gözükmüyor şanslısın. benim de kızın ayakları aşağıda daha hep aşağıki mahalleyi tekmeliyor. benimkide mi aşağıda ne? artık çatlak adına ne çıkarsa bahtımıza. ama tedbir al sen de yağlan. vazelin sürsen yeter. ben hiç almadım pahalı marka krem.

ya nasıl yaaaa
ben onları okumuştum atılmışlar mı cidden?????
inanmıyorum ama ağır birşey yok ki ortada...
atacak kadar var mı yaaa=//
yeni hesap açıp gelemiyorlar mı??
gelirler=((

yok tatlım ya 5tl ye gelmez o kadar renk
her bi renk için keçe alıncak ama bazı renkler azcık gidiyo
ben diyorum yakın olsaydık diyeee
imece usulü yapıverirdik kaç tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…