bi dk canım teyzemin işyeri gebzede arıyorum şuan bekl :)
ama bilmiyomuş canım maalesef :/
kızlar benim totom çatlamış
inanmıyorum yani. göbeğimi basenlerimi kalçalarımı midemi bile yağladım oralarda bişey yok. resmen çamaşırımın içinde kalan bembeyaz totomda bir iki çizik çatlak gördüm her iki tarafta da. hiç anasını göbeğinden değil de totosundan çatlatan kız gördünüz mü siz
kızlar bakın hastane çıkışı falan bikaç şeyimizi sizle paylaşmak istedim
geçen foto çektim de fırsat bulup eklememişim
olumlu olumsuz yorumlara açığız
Eki Görüntüle 821846 Eki Görüntüle 821845 Eki Görüntüle 821844
Eki Görüntüle 821843 Eki Görüntüle 821841 Eki Görüntüle 821839
Eki Görüntüle 821840 Eki Görüntüle 821842 Eki Görüntüle 821847
oyy amanın gizo tut şeyini
ben de hapşırınca korkuyorum
ya hava mı çok soğudu yoksa bizim bu ev mi çok soğuk olcek acep :26:
ahahha Allah seni ne etmesin yaa:))) ay bnmde kalçalarımda var ama teeee genç kızlık zamanında kalma
tabı sımdıde genç kızım ama çatlaklı :))))
kız popoyu buyutur derler ya ondan dırrrr
evetttt olumsuz bı yorummm hımm hımmm
var tabı ben yapıciimmmm
nerden aldınn bende ıstıyorum yaaa superlerrrr ama bana ver onları bana bana banaaaaa
oyy amanın gizo tut şeyini
ben de hapşırınca korkuyorum
ya hava mı çok soğudu yoksa bizim bu ev mi çok soğuk olcek acep :26:
ay denizcim benim de bacaklarımda genç kızlıktan kalma çatlaklarım vardı şimdi yine aynı yerler kızarmış üstlerinden yine mi çatlicaklar ne :)
benim zaten hiç karnım yok demişmiydim bilmem kalçalarım genişledi geriye doğru büyüyosun sen diyo eşim :)
ya çatlaklar sonra gümüşe dönüyo zaten pek belli olmuyoda ben böyle göbeğimin yol yol çatlamasından çok korkuyorum.
hava cok soğuk yaaaa şimdi aralı aldımda okuldan popişim donduuuu
ay bu arada eşim aramıştı
dedım kı koruparka gidelim mi C&A ya bakıcam dedim
tmm aşkım gıdelım dedı
ıyı o zaman ben börek yapıyorum sen babanı ara o alsın aralı bende o gelmeden kaçarım evden didimm
tamam dediiii
sonra aralın okul çıkış saatıne yakın bı daha aradım
aradın mı aşkım cvp = kimiiii ?
dedım ya babanı arıcaktın vs.. vs...
ay ben aramadım sen onlara soylersın dıye dedı
ben ıs yapıyorum aşağıya ınemem dedım neyse dur kapa arayayım dedı
aramış o ara bnm ellerde boreklıııı
adam banyoya gırmış tabı çıkması fln ztn banyolu hayatta çıkmaz dışarı buz gıbı hava
neyse fırladım evden aldım aralı :))))
ay ne saftırık bu erkekler ::))))))
oğlumla beraber bıtırdık boregın yapımını ıyı oldu yardım ettı bana
şimdide babamız gelsın gıdıcez avm ye
evetttt olumsuz bı yorummm hımm hımmm
var tabı ben yapıciimmmm
nerden aldınn bende ıstıyorum yaaa superlerrrr ama bana ver onları bana bana banaaaaa
geçici canım gelirler tekraraaa ciciler topiğine baktımda son sayfada mta ile inci61inci tartışmış ve kk'dan atılmışlar hesapları iptal edilmiş
evet kalkıp kalın giyinmenin zamanı geldibu kış çok soğuk olucak daha ekimin başından hava kar kokuyo sanki bııızzzz gibiiii:18:
dün açtım kaloriferi azcık sonra içim el vermedi daha şimdiden açmaya gittim giydim polarları falan kapattım kombiyi tekrar
dur bi ıhlamur yapıyım içim ısınsın bari
bu kış çok soğuk olucak daha ekimin başından hava kar kokuyo sanki bııızzzz gibiiii:18:
dün açtım kaloriferi azcık sonra içim el vermedi daha şimdiden açmaya gittim giydim polarları falan kapattım kombiyi tekrar
dur bi ıhlamur yapıyım içim ısınsın bari
kız uludaga kar yagmışş yaaaaaaaaaaaaa
düşünün bursayı
kızlarrr aranızda GEBZE de ikamet eden varmı? bu keçe malzemelerini fln mefruşat ürünlerini bulabileceğim nereler var? hiç sevmem gebze nin çarşısını çok da yabancıyım da bilen varmı bir sorayım dedim.
uyguna almak da lazım 10 tl yi geçmemeli ki maaliyeti evde yaptığına değsin. yoksa 20 tl ye hazır kapı süsleri var öyle değil mi?
aaa ciciler topiğine baktımda son sayfada mta ile inci61inci tartışmış ve kk'dan atılmışlar hesapları iptal edilmiş
c&a ya gitmek 1 kere nasip oldu o günde kartım bomboştu bi bere falan almıştım başka alamamıştım bişey nideeen aklıma getirdin tekradan acabaaaa
iyi alışverişler afiyetler olsunn canımcım aldıklarını akşama isteriz ama koy buraya
..........
eğlenceli olur keçe işi sipariş vericem 4 5 tl ye mal oluyor nette 50 70 arası fiyatlar
bak bu aşağıdakini forumdan bir arkadaş hazırladı
Eki Görüntüle 821932 Eki Görüntüle 821940 Eki Görüntüle 821932
sende mi keçe den yapıcaksın kapı süsünü? ben de keçe den yapayım diyorum. hiç anlamam bu işlerden ama herşeye para vermekten se el emeği bişeyler de olsun kendim yapayım diyorum ama bakalım. sen nasıl bişey düşünüyorsun? anlarmısın keçe işinden?
ben bebeğin odasına keçeden yapıcam hastene ve ev için sipariş verdim benim bir tanıdık bu işlerin ticaretini yapıyor bana bile 35 tl ye yapıyor(( fotosunu koydum nette 25 tl idi
eğlenceli olur keçe işi sipariş vericem 4 5 tl ye mal oluyor nette 50 70 arası fiyatlar
bak bu aşağıdakini forumdan bir arkadaş hazırladı
Eki Görüntüle 821932 Eki Görüntüle 821940 Eki Görüntüle 821932
bu da nette araştırıken buldum bu daha çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 821940 Eki Görüntüle 821932 Eki Görüntüle 821940
yaaa mrk ettım gobüşünü ercelfff resım koyman mumkun degıl mı :44:
bende gobegımın ve memelerımın çatlamasından cokkkkk korkuyorum
cunku cok afedersın ıkı bölgede cok güzel.. yanı kendımı ovmek ıstemem ama oyle
en yakın arkadaşlarım bılee kesın sılıkon senın memen bızden gızlı yaptırdın dımı dıye takılırlardı bana
tabı aaldan sonra azcık deforme oldu ama olsunnn
kuzuma degerrr
ama çatlak olmasın yaa :26:
bu arada bnm arlada kukumun ustu catlamıstı ıkı yerden Allahtan sadece orası catlamıs bellı bıle olmuoo
bu bebek daha aşağıda bu kesınnn kukumu baya çatlatır dıye dusunuyorumm
aaa ciciler topiğine baktımda son sayfada mta ile inci61inci tartışmış ve kk'dan atılmışlar hesapları iptal edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?