hiç uyumadım resmen buhaar makinasını falanda açtım yok banamısın demiyo illallah geldi 1 aydır valla çok bunaldım ya geçmiyo resmen yapıştı kaldı
ilaç aldınmı hiç hayatım geçmiş olsun sanada:26:
ben sabahtan dışarı çıkartıp kutusunu akşam içiyorum ama çok sıkıldım hastalıktan huzurlu huzurlu uyuyamamaktan
Mdaa cnm bende var kasığım adet olacakmışım gibi agrıo
Hemde ilk başından beri
Artık alıştım....
Ay anam göbüşe bakkk cok tatlı cok kibar
Yukarı doğru hakikatten yaaa
Benimkide tam tersi... Sivri ve aşağıya doğru
:26:
maşallah göbüş çok tatlı çıkmış hatta bende heves ettim du oğluş çeksinde bende koyim foto
Günaydın kızlar
Biz bebek arabası ve puseti aldık jokerden indirimden 950 tl ye.bugünde unnado da var indirimde 898 tl ye düşmüş.
benim boynum tutulmuş sabah kalktım çok kötü.nane yağı iyi geliyor dediler azcık sürdüm ama şimdi korkuyorum bakmadan etmeden sürdüm diye sizce sakıncası varmıdır?Eki Görüntüle 822565 Eki Görüntüle 822565
benim kızım henüz dimdik oturuyor hanımefendi. ayakları aşağıda başı yukarıda ondan da belki yukarı doğru çıkıyor gibi görünüyordur. ama çok şükür mide yanmalarım falan olmuyor yukarda olmasına rağmen karnım.
senin karnın da bana benziyo canımm bu kızlar hep yukarı doğru çıkıyo demekki :) öne doğru değil.
quiny zapp sanırım bu araba değil mi çok güzel canım güle güle kullanın.
maşallah. kanaate vardım kızlar yukarı doğru çıkıyo öne çok sivrilmiyo senin de fazla karnın yok canım benim gibi ne güsel. hareket kabiliyeti daha kolay oluyo.
yok ya ben gayet zorlanıyorum çorap falan giyerken ayakkabılarımı baglamakta çorlanıyorum ama büyüdüler içime batıyor ani hareket yapmamaya dikkat ediyorum benim karnım bana kalsa çok büyüdüde herkes çok çıkmadı diyo o zaman ben nereme aldım o kadar kiloyu
Valla bnm kocam baglıo converse lerimi fln
Bu aldığım botları o giydirdi orda
Karnım cok önde
kilo başka bişey ben de 7 kilo aldım ama karnım çok yok kalçalarım falan etlendi. çoraplarımı ayağımı kucağıma kaldırıp diğer ayağımın dizine koyup öyle yandan giyiyorum ben. direk eğilmek ne mümkün. spor ayakabılarımı bağlarken fln zorlanıyorum çekecek kullanıyorum ama öne doğru eğilmek yerine direk çömelmek daha çok işe yarıyor canım. ben çok çıkmayan karnımdan memnunum :)
Canim benimde adet gibi agrim var belimde komsum artik dogum ayina yaklastintin dogum ay adetinnbasladi diyor bilmiyorum yani son aylar oldugu icin oluyormuseşim doktora gitmem bile istemiyo ilaç içme iyi değil bebeğe diyoama bu akşam gidicez işten gelsin çok fenayım
bide kızlar benim arada adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyo sonra geçiyo . anneme sordum artık ara ara olması normal diyo kaç kerede gittim nst falan yapıldı sancı çıkmadı sizdede bu sıkıntı varmı :26:
toosuncuğumun tatlı güzel hamiş teyzeleri biz sabah doktora gittik . Ancak gelebildik :) Herşey yolunda çok şkür bizim oğlan 1800 gr. olmuş :) her sabah pekmez yiye yiye tosuncuk olmuş oğlum :) ultrasonda esnediii gözlerini açıp kapadıı elini emdii çok güzeldi hiç bitmesin istedim :) sonra doktor kan ve idrar tahlili istedi kızlar onların sonucunu da birazdan alacağım . Önümüzdeki hafta gel raporunu yazacağım kaç hafta daha çalışmak istiyorsan dedi ..haftada 2 kez balık yemelisin mutlaka dedi . Gün aşırı da balık hapını içecekmişim .. Magnezyum ve demir çok önemli onları sakın aksatma dedi . bizden haberler böyle kızlar :) Böyle güzel haberler hepinizin başına
benimde ayakkabılarımı eşim giydiriyo çorap giymeyide ercelf senin gibi halletmeye çalşıyorum eşim yanımdaysa o giydiriyo zaten az kaldı yavrularımızı kucağımıza almamıza .
herkes son zamanlar zaman geçmek bilmez derlerdi ama ben hamileliğiin nasıl geçtiğini anlamadım bide o kadar yatmak zorunda kaldıgım halde Elhamdulillah çabuk geçti vakit
toosuncuğumun tatlı güzel hamiş teyzeleri biz sabah doktora gittik . Ancak gelebildik :) Herşey yolunda çok şkür bizim oğlan 1800 gr. olmuş :) her sabah pekmez yiye yiye tosuncuk olmuş oğlum :) ultrasonda esnediii gözlerini açıp kapadıı elini emdii çok güzeldi hiç bitmesin istedim :) sonra doktor kan ve idrar tahlili istedi kızlar onların sonucunu da birazdan alacağım . Önümüzdeki hafta gel raporunu yazacağım kaç hafta daha çalışmak istiyorsan dedi ..haftada 2 kez balık yemelisin mutlaka dedi . Gün aşırı da balık hapını içecekmişim .. Magnezyum ve demir çok önemli onları sakın aksatma dedi . bizden haberler böyle kızlar :) Böyle güzel haberler hepinizin başına
show'u izleyin kızlaarr
Çenesi olmayan cocuğu mu diyorsun canım
Ben şimdi açtım da
Çok işim vardı
yok canım ya bebek gelişimiyle ilgili konuşuyolardı değiştim şimdi ben moralim bozuldu üzüldüm bu çocuga:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?