Ay cok cici yaaa gizem
Kereviz yemeği yaptım ama eşim hayatta yemez aral da yemez
Onlara yemek yapıcam şimdi offf
geçirir canım ama acılı oluyomuş biraz :)
gelişme çağında olanları sen yağla kremle önleyebilirsin yerleşmeden bence:44:
Bende biraz sonra gidicrm ya konusucam doktorumla sancilarim oluyor ara ara dun 3 kere okdu mesela ciger gelistirici igne olduk ama yuksek risk altindayim diye mi vurdular bilmiyorum rahim agzi uzunluğu 1.5 cm kalmis onlem amacli mi yaptilar bebege zararı varmi hic bilmiyorum bi saglikla dogsaydi allahin izniyle bisy adamak da istemiyorum adadigimizi da yaptik aslinda allahin dermansiz dert vermesin inşallah
kız ben gelişme çağında derken orta 13-14 yaşlarımı kastediyordumortaokulda basketbol oynuyordum boyum birden attı totomda eklemlerde felan çatlak var o yüzden... o yaşlarda aldığım elbiselerin boyları hala oluyor düşünün yani ne kadar uzadığımı o yüzden onlarr çoktaaaaann yerleştiler selülütlerimle kardeş kardeş geçiniyorlar
kızlar açık renkli bi halım var onu silmeyi yada sildirmeyi düşünüyorum da ne ile silsem çabuk çıkartır üzerinde ne olduğunu anlamadığım siyah lekeler oluştu:26:
nalçak domdomAy iyi ki gelmemişsin o zmn :hıhhhh ztn Anıl'dan dolayı bunalıma girdim
Bide senin boyunu posunu göreydim nolurdum acep :)))))
Kaç cm boyun canikom
Lifle sil vanishide dök kovaya sıcak suyla tmm dır.
nalçak domdomboyum için sattın gız beni çok uzun değil ya 1.70cm
vanish im yok kullanmıyorum vanish kız daha doğal bi yöntemi yok mu? türk malı tercih ediyorum daha çok gülüm ben :) beyaz banyo sabunlarıda güzel çıkartıyo diyolar sizce nasıl çıkarıyo iyi mi? ben hiç denemedim?
Çok tatlı gizem güle güle kullan :)
Ama sanki bi tane de pembe almıştım dimi? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?:26::26:
tamam canım süreyim evde bir sürü şey var ama fayda etse ne alaaa
ya benim bekareknde çatlaklarım vardı da beyazdı bunlar koyu kırmızı(((
nalçak domdomboyum için sattın gız beni çok uzun değil ya 1.70cm
vanish im yok kullanmıyorum vanish kız daha doğal bi yöntemi yok mu? türk malı tercih ediyorum daha çok gülüm ben :) beyaz banyo sabunlarıda güzel çıkartıyo diyolar sizce nasıl çıkarıyo iyi mi? ben hiç denemedim?
kapora vermiştim canım aldım geri amaeşim aldırmadı onu bunu aldım sadece :)
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
Kızlar biz geldik bugün fakülteye gitmiştim yine kan uyuşmazligi testi tekrarlandi ve çok sükür değer düşmüş yani o pozitiflik iğnedenmis çok süküro kadar mutluydum ki kayna nam üstüne kezzap dök tü
Neymis drum hiçbirşe bilmiyormus özeller kötüymus bi daha fakülteye gidecekmisim allah sana soran vardi sanki
Kızlar eşimde hastalanmis çok kötüyüm diyor benim de boğazım sinyal vermeye basladi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?