2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
geçirir canım ama acılı oluyomuş biraz :)
gelişme çağında olanları sen yağla kremle önleyebilirsin yerleşmeden bence:44:

kız ben gelişme çağında derken orta 13-14 yaşlarımı kastediyordum ortaokulda basketbol oynuyordum boyum birden attı totomda eklemlerde felan çatlak var o yüzden... o yaşlarda aldığım elbiselerin boyları hala oluyor düşünün yani ne kadar uzadığımı o yüzden onlarr çoktaaaaann yerleştiler selülütlerimle kardeş kardeş geçiniyorlar

yemekimi yaptım sayılır çok şükür şimdi ballı limonlu şerbet yaptım kendime onu içicem kızlar burnumada faydası olur mu acaba

amınn...ıns iyi haberlerle gelirsin canım önlem amaçlıda olabilir konuş öğren aklında kalmasın tabi ben herşeyi sormya çalışıyorum. allah hayırlı doğum nasip etsin. inş zamanımızı doldurup bebeklerimiz gelişimini tamamlayarak inşş

Ay iyi ki gelmemişsin o zmn :hıhhhh ztn Anıl'dan dolayı bunalıma girdim
Bide senin boyunu posunu göreydim nolurdum acep :)))))
Kaç cm boyun canikom

kızlar açık renkli bi halım var onu silmeyi yada sildirmeyi düşünüyorum da ne ile silsem çabuk çıkartır üzerinde ne olduğunu anlamadığım siyah lekeler oluştu:26:

Ay iyi ki gelmemişsin o zmn :hıhhhh ztn Anıl'dan dolayı bunalıma girdim
Bide senin boyunu posunu göreydim nolurdum acep :)))))
Kaç cm boyun canikom
nalçak domdom boyum için sattın gız beni çok uzun değil ya 1.70cm
Lifle sil vanishide dök kovaya sıcak suyla tmm dır.

vanish im yok kullanmıyorum vanish kız daha doğal bi yöntemi yok mu? türk malı tercih ediyorum daha çok gülüm ben :) beyaz banyo sabunlarıda güzel çıkartıyo diyolar sizce nasıl çıkarıyo iyi mi? ben hiç denemedim?

hasene cnm ben denemedim ama kuzenim denemiş. bulaşık makinesine koyduğumuz parlatıcı var ya her türlü lekeyi çıkarıyormuş halıdan. beyaz halıya kahve dökmüş onla çıkarmış yanlış hatırlamıyorsam. parlatıcı kullan bir bakalım.

tamam canım süreyim evde bir sürü şey var ama fayda etse ne alaaa

ya benim bekareknde çatlaklarım vardı da beyazdı bunlar koyu kırmızı (((

canım çatlaklar önce mor ve kırmızı damarlı görünümdedirler. daha sonra renkeri kalmaz ve eski çatlakların gibi gümüş beyaz parlak bir görünüm alırlar öyle kalmaz yani kaybolurlar. ama ben en çok vazelinin nemlendirdiğini düşünüyorum sen de sabah akşam bol bol sürki büyümesin çatlaklar küçük kalsın belki kaybolurlar vücut toparlanınca.

Pril lede cikiyor kirler cnm ben geçen gun fairy sicak su ve lifle pufumu sildim harika oldu.
Sabunu hic denemedim ne bilem:26:

kapora vermiştim canım aldım geri ama eşim aldırmadı onu bunu aldım sadece :)

Hmmm... İkisi de çok güzel ama bu daha canlı hareketli çok beğendim :))
Bende senin o pembeyi eşime göstermiştim netten bak herkes bundan alıyo sende bana al diye bi çantaya bu kadar para verilirmi diye terslediydi beni uyuz

Kızlar biz geldik bugün fakülteye gitmiştim yine kan uyuşmazligi testi tekrarlandi ve çok sükür değer düşmüş yani o pozitiflik iğnedenmis çok sükür o kadar mutluydum ki kayna nam üstüne kezzap dök tü
Neymis drum hiçbirşe bilmiyormus özeller kötüymus bi daha fakülteye gidecekmisim allah sana soran vardi sanki
Kızlar eşimde hastalanmis çok kötüyüm diyor benim de boğazım sinyal vermeye basladi:26:

çok sevindim canım gözün aydın sorunsuz olur artık inşallah doğumun. ama ben senin bu kaynanana çoook sinir olmaya başladım ayolll. alttan alma vallahi ağzının payını ver ona ne oluyormuş canım sen ve eşin birlikte karar verip yaptıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…