kızlar az önce ölçüm nabızım 110 çıktı yaaa
ayy çok güzel görünüyorsunuz benımde böyle güzel bir kızım olsun inşallah cimcime deki güzelliğe bakııın maaşallah nazar değmesin
canım maşallah subhanallah , Allah üçünüzü de nazarlardan hastalıktan korusun. göbüşüne bakınca bebeğin kilosu nekadar acaba diye düşündüm? sadece gobus var onun dışında gayet ideal kiloda görünüyorsun? benim gögüsler göbeğimi kapattığı için çok kilolu duruoyrumTesekkurler teyzesi rabbiam herkeze nasip etsin
Merhaba değerli anne adayları...
Minik bebeğinizin ismine özel küçük anılar bırakmak isterseniz.Seçkin tasarımlı rengarenk butik kurabiyelerden https://www.facebook.com/pages/Renkl...76559409233082 adresinden veya forumun bloglar bölümünden 1TL den başlayan cazip fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.
Mutlu ve sağlıklı günler dileriz :)
RENKLİ TELAŞLAR
Eki Görüntüle 828522 Eki Görüntüle 828523 Eki Görüntüle 828524 Eki Görüntüle 828525 Eki Görüntüle 828526
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
Eklenmiş Resmin önizlemesi Eklenmiş Resmin önizlemesi Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 091020132319.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 54.3 KB (Kilobyte)
mşl göbüşlere çeşit çeşit:)) çok güzelller rabbim nazarlardan korusun..gizem kapı süsün çok cici olmuş deniz mşl marifetli bir hanım ellerine sağlık...
benimde bu gün randevum vardı kızımı gördüm dudaklarını büzdü bize kafa aşağıda ayaklar yukardaymış 1387 gr olmuş boyu 37cm gelişimi haftasıyla uyumlu bayramda ankaraya gidicez yolculuk yapabilirmiyim diye sordum kendini ii hissediyorsan gidebilirsin dedi 3 hafta sonra çağırdı tekrar ..
normalı 90-100 sanırım canım hareket halınden hemen sonra mı ölçtün yada heyecan falan olmuş olmasın
Eki Görüntüle 827343
kızlar kapı süsümüz deniz sayesinde hazır :)
çok çokk çokkk güzel bi gündü keşke herkes olabilseydii :/
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
saol hayatımm :))
mükemmeldiiiiiyedik içtik sohbet muhabbet valla çok çok güzeldii :)) kaç yıllık arkadaşımla buluştugumda bu kadar sohbet edicek şeyi bulamıyorum bulsamda bu tadı hiç almamıştım daha önce :))çok güzeldi yanii :)
Gizem,Deniz,Papatya ve loveleydy çoookk teşekkür ederim harika bir gündü
Gizemm çok yormuştu kendini üzüldüm onun için birsürü şey hazırlamıştı ellerine sağlık harikaydı..
Ayrıca misafirperverliğide süperdi inşallah tekrarını yapabiliriz..
Kızlar ben evdeym ancak yazıyorum
Rüzgar gibi geldi gecti yaaaa
Neydi o öyleee bi pok anlamadım:26:
Ben nerdeyim noluo fln oldum :)))))
Gizem ellerine saglık canım anlamıştım dün buralara az uğramandan
Bişeyler yaptığını kaç kere dedim yapma die oysaki
Sırtım pert bu arada
Anılım benim için ne kdr ugrastın bugun yaaa
Otobüs maceralarımız harikaydı :))))
Ayrıca eşine cok teşekkür ederim karı koca ne guzel insanlarınız
Beni eşime kdr götürdünüz
Havuk gülaycım cokkk tatlı dilli düşünceli hoş sohbet ve guzel bi kadınsın maşallah cnm
Birde lovelylady yasemin ay kadın bi geldi bunalıma girdik göbüş kibarcık
Birde ne kdr rahat hareket ediyor biz tıs tus ettik yanında :)))
Keşke daha uzun kalabilseydim
Cok guzel bigundu tadı damağımda kaldı
evet kızlar ya harika bir gündü benim için o kadar olumsuzluktan sonra mükemel moral oldu...her şey için teşekkürler kızlar..tekrarını kesinlikle yapalım...
bizde pazartesi gittik doktora şükür herşey iyi canım oğlumun kilosu 1.950 olmuşş nasıl tatlı olmuş teyzeleri:))
Maşallah cnm ne guzel kilosu
Sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?