2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

Eklenmiş Resmin önizlemesi Eklenmiş Resmin önizlemesi Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 091020132319.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 54.3 KB (Kilobyte)

mşl göbüşlere çeşit çeşit:)) çok güzelller rabbim nazarlardan korusun..gizem kapı süsün çok cici olmuş deniz mşl marifetli bir hanım ellerine sağlık...

benimde bu gün randevum vardı kızımı gördüm dudaklarını büzdü bize kafa aşağıda ayaklar yukardaymış 1387 gr olmuş boyu 37cm gelişimi haftasıyla uyumlu bayramda ankaraya gidicez yolculuk yapabilirmiyim diye sordum kendini ii hissediyorsan gidebilirsin dedi 3 hafta sonra çağırdı tekrar ..

Son düzenleme:
slm kızlar ya pijama dünyasından sipariş vermiştim kargo yüzünden anca gelebildi yanlız ben pembe demiştim ekru gelmiş çok açık renk gibime geldi ne biliyim bide aklıma geldi nasıl giyicem bunu sonuçta kanamamız olacak az olck belki ama ekru . anca kanama geçtikten sonra giyebilirm sanırım..yani yeride dört mevsimlik diye geçiyodu ne yapsam bilemedim geri yollamaya üşeniyorum modeli begendim yeride beklediğim gibi . kırmızı almakmış sanırım en iyısı bn bi tane leylekli spor model nrmal penye gibi kırmızı gri aldım diye pembe olsun dedim güya

Tesekkurler teyzesi rabbiam herkeze nasip etsin
canım maşallah subhanallah , Allah üçünüzü de nazarlardan hastalıktan korusun. göbüşüne bakınca bebeğin kilosu nekadar acaba diye düşündüm? sadece gobus var onun dışında gayet ideal kiloda görünüyorsun? benim gögüsler göbeğimi kapattığı için çok kilolu duruoyrumbugün kontrolün vardı ne dedi dr???

Son düzenleme:

verdiğiniz link açılmıyor

Canımmm yaaa
Cok sevindim randevun guzel gecmiş maşallah size
Bnmde yarın randevum var demet Hn seyahatler konusunda cok kasmıyor ya
Biriyle tanıştım demet Hn da dogum yapmış o da
Mecburi sezeryan olmuş ana cok memnun kaldım dedi
Gecenin bi vakti tüm ekibini kız için toplamış
İnşallah bizim doğumlarımızda sorunsuz stressiz guzel guzel hallolur

normalı 90-100 sanırım canım hareket halınden hemen sonra mı ölçtün yada heyecan falan olmuş olmasın

yok ya hareket etmiyodum evde tek başımayım bi heycanım yok... normal insanlarda 70-80 arası normal diye biliyorum ben ama hamile olduğumuz için mi bu sınır yükseldi? 90-100 oldu? yoksa hep böylemiydi? eşim ölçüyo 70 küsür çıkıyo hep :)

bende en baştan beri var bu çarpıntı normal yani...

Sabriyaaaaaa kızın cok tatlı
Ve diğer kızınla sendeeee cok guzel çıkmışsınız canım maşallah
Allahım banada 3. Ye kız nasip etsin böyle bal bişey olsun amaaa
Bana dua et hamişlerin duası kabul olur muş
Bnmde böyle kızım olsunnnnn

merhaba kızlar nasılsınız yaa ben fazla giremiyorum telden biraz zor oluyor:) çok heycanlıyım zman geçiyor çok az kaldı oğlumu hayırlısıyla kucağıma alsaydım tabi inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli doğumlara yaparız yavrularımızı kucağımıza alırız...

bizde pazartesi gittik doktora şükür herşey iyi canım oğlumun kilosu 1.950 olmuşş nasıl tatlı olmuş teyzeleri:))

Eki Görüntüle 827343

kızlar kapı süsümüz deniz sayesinde hazır :)
çok çokk çokkk güzel bi gündü keşke herkes olabilseydii :/

hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

evet kızlar ya harika bir gündü benim için o kadar olumsuzluktan sonra mükemel moral oldu...her şey için teşekkürler kızlar..tekrarını kesinlikle yapalım...

ayyyyyy kızlar harikasınız yaa
göbüşlere de maşallah allah nazardan korusun
ne güzel geçmiş çok sevindim sizin adınıza keşke ben de orda olsaydım dedim okuyunca... bana da gelinn şekerler

gizem kapısüsün çok hoş olmuş eline sağlık denizin
valiz de harika güle güle kullanın
ben de bugün maltepedeydim ama valiz alamadım, beğendiğimde boy yoktu küçükleri ben beğenemedim
neyse kaldı yine bakıcas

papoş gizem deniz hevuk lovelylady hepiniz çok hoş görünüyosunuz yüzleri göremesek tee anlatın yaa ne kaynattınız
herbirinizin ağzından diğer kızlar için eleştiri alalım da biz de azcık gelmiş kadar olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…