iyi akşamlar kızlarrr :) sepet beşik almayı düşünüyorum sizce kullanıslı olur mu nekadar kullanabılırım acaba :26:
Bana bi arkadaşım kendi oğlunun sepet beşiğini verdi ben de ona güvendim 5-6 aylık olana kadar yatırırım diye ama sonradan herkes park yatağın daha rahat olduğunu ve uzun süre kullanılabildiğini söyledi.. kararsız kaldım park yatak mı alsam??
canım maşallah subhanallah , Allah üçünüzü de nazarlardan hastalıktan korusun. göbüşüne bakınca bebeğin kilosu nekadar acaba diye düşündüm? sadece gobus var onun dışında gayet ideal kiloda görünüyorsun? benim gögüsler göbeğimi kapattığı için çok kilolu duruoyrumbugün kontrolün vardı ne dedi dr???
işte bende onda kararsız kaldım bebeği direk park yatağada yatırmak istemıyorum sepet beşik küçük ya kullanması kolay olur dıye dusundum bıraz buyunce mı alsam dedım kararsız kaldım :26:
Canim park yatak cok
Kullanisli brn kraft kullaniyorum iki katli yeni dogdugunda sallanan ust bolum buyudukce alt trafa indiriyorsun
Sabriyaaaaaa kızın cok tatlı
Ve diğer kızınla sendeeee cok guzel çıkmışsınız canım maşallah
Allahım banada 3. Ye kız nasip etsin böyle bal bişey olsun amaaa
Bana dua et hamişlerin duası kabul olur muş
Bnmde böyle kızım olsunnnnn
Canımmm yaaa
Cok sevindim randevun guzel gecmiş maşallah size
Bnmde yarın randevum var demet Hn seyahatler konusunda cok kasmıyor ya
Biriyle tanıştım demet Hn da dogum yapmış o da
Mecburi sezeryan olmuş ana cok memnun kaldım dedi
Gecenin bi vakti tüm ekibini kız için toplamış
İnşallah bizim doğumlarımızda sorunsuz stressiz guzel guzel hallolur
internette bulabılrımıyım acaba dedıgını canım hangı sıtede olabılır bı fıkrın var mı ?
Canim bana esim almisti hepsiburada. Sitesinden Bir bak istersen
Hmmm... İkisi de çok güzel ama bu daha canlı hareketli çok beğendim :))
Bende senin o pembeyi eşime göstermiştim netten bak herkes bundan alıyo sende bana al diyebi çantaya bu kadar para verilirmi diye terslediydi beni uyuz
çok teşekkürler canım benim inş Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize :)Çook güzelmiş canım güle güle kullanın sonrada minik kuşun genç kız olunca kullanır
güle güle kullanın canım çok güzelmiş
demet hanım banada sordu doğumu normalmi istiyorsun diye benim ilk tercihim tabiki normal ama süreç neyi gösterir bilmiyorum nasip bakalım . demet hanım bence ii bir doktor gayet ilgili heryerini inceliyor anlatıyor öyle baştan savmıyor valla iiki sana sormuşum yoksa ben dorukta saatlerce sıra beklemek zorunda kalıcaktım :) şimdilik durumlarda bir değişme olmassa senin doğum benden önce gözüküyor artık sen bana anlatırsın hayırlısı bakalım güzel güzel sıkıntısız doğum yaparız inş topikteki herkez çok rahat doğumlar yapsın inş:)
canlarrrrrrrrrrrr nasıılsınız yaaaaaaaaaaaa
gelemiyorum pek aklımdasınız ama ayy ne durumda herkez az kaldı dimi ya şaka maka ben Allah'ın izniyle haftaya hastane çantamı hazırlıcam
Biz buluştuk biliyomusunnnnnnnn
Ben istanbula geldim cok güzeldi
Gizemde buluştuk
Ah canim benimsagol insallah sanada nasip
Olur banada erkek bende erkek cok istiyorum biliyorsun sende hamilesin dua et bacimmm kiz deniz benim gobek cok onden gidiyor dimi artik utaniyorum kiz:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersiniz benim nie haberim olmadı die stem edemicem zaten dışarı çıkma yasağım varneler yaptınızzzz gebeşler
Evet canim duam seninle gobeklerin massallahi var zaten esim burda dogumdan bir ay sonra yani 40 im dan sonra gidecemCNm senin adın özgemiydi dua edicem senin için
Sende bnm için et.
San erkek evlat banada kız evlat nasip etsin Allahım inşallah
Bnm adımı bilion zatiiiii :)
Bu arada göbeğin cokkk guzel tam kız göbüşü
Benimki top turmuşum gibi bi de aşağıda cnm cok acıyor
Kocan burda mı gitti mi doguma kdr Dursun bari canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?