2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
iyi akşamlar kızlarrr :) sepet beşik almayı düşünüyorum sizce kullanıslı olur mu nekadar kullanabılırım acaba :26:

iyi akşamlar kızlarrr :) sepet beşik almayı düşünüyorum sizce kullanıslı olur mu nekadar kullanabılırım acaba :26:

Bana bi arkadaşım kendi oğlunun sepet beşiğini verdi ben de ona güvendim 5-6 aylık olana kadar yatırırım diye ama sonradan herkes park yatağın daha rahat olduğunu ve uzun süre kullanılabildiğini söyledi.. kararsız kaldım park yatak mı alsam??

işte bende onda kararsız kaldım bebeği direk park yatağada yatırmak istemıyorum sepet beşik küçük ya kullanması kolay olur dıye dusundum bıraz buyunce mı alsam dedım kararsız kaldım :26:

Ah canim bugun kismet olmadi yarina kaldi cok sagol canim iyi dileklerin icin hepimizi korusun evet bende sadece gobel var ama 9 kilo
Almisim cok merak ediyorum
Kizim kac kilo olmus bende gogusler normal dogumdan sonra sismisti sutten dolayi

işte bende onda kararsız kaldım bebeği direk park yatağada yatırmak istemıyorum sepet beşik küçük ya kullanması kolay olur dıye dusundum bıraz buyunce mı alsam dedım kararsız kaldım :26:

Canim park yatak cok
Kullanisli brn kraft kullaniyorum iki katli yeni dogdugunda sallanan ust bolum buyudukce alt trafa indiriyorsun

Canim park yatak cok
Kullanisli brn kraft kullaniyorum iki katli yeni dogdugunda sallanan ust bolum buyudukce alt trafa indiriyorsun

internette bulabılrımıyım acaba dedıgını canım hangı sıtede olabılır bı fıkrın var mı ?

Ah canim benimsagol insallah sanada nasip
Olur banada erkek bende erkek cok istiyorum biliyorsun sende hamilesin dua et bacimmm kiz deniz benim gobek cok onden gidiyor dimi artik utaniyorum kiz:)

demet hanım banada sordu doğumu normalmi istiyorsun diye benim ilk tercihim tabiki normal ama süreç neyi gösterir bilmiyorum nasip bakalım . demet hanım bence ii bir doktor gayet ilgili heryerini inceliyor anlatıyor öyle baştan savmıyor valla iiki sana sormuşum yoksa ben dorukta saatlerce sıra beklemek zorunda kalıcaktım :) şimdilik durumlarda bir değişme olmassa senin doğum benden önce gözüküyor artık sen bana anlatırsın hayırlısı bakalım güzel güzel sıkıntısız doğum yaparız inş topikteki herkez çok rahat doğumlar yapsın inş:)

banada park yatağı önerdiler hem katlayıp kutusuna da koyabilirsinz bi yere giderken götürürsünüz bende haftaya alıcam inşallah:)

haklılar canım benimkide aldırmadı

Çook güzelmiş canım güle güle kullanın sonrada minik kuşun genç kız olunca kullanır
çok teşekkürler canım benim inş Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize :)

güle güle kullanın canım çok güzelmiş

saol hayatım sizinkinede bayıldımmmmm :))

4te uyudum 7de uyandım bi kalktım elektrikler gitmiş yeni geldi korkmaya başlamıştım yavaştan simsiyahtı heryer

canlarrrrrrrrrrrr nasıılsınız yaaaaaaaaaaaa
gelemiyorum pek aklımdasınız ama ayy ne durumda herkez az kaldı dimi ya şaka maka ben Allah'ın izniyle haftaya hastane çantamı hazırlıcam

Evet cok guzel inceliyor bebeği ve sürekli sen sormadan anlatıyor.
Ben nst ye girdim ya orda iki ebe ile tanıştım.
Genceciklerdi guler yuzlulerdi demet Hn a sonuçlarımı gösterirken
Ne guzel ebeleriniz var dedim cok iyilerdr ebelerimiz dedi
İnşallah bize iyisi denk gelir.
Cok korkuyorum ters gidecek bişeyler diye
Doruk a arkadasım gidiyor Kasım'da dogum yapacak
Hiç memnun değil evrim Hn orda diye gidiyor sırf..!
Aylardır her randevu kabus gibi dio saatlerce sıra bekliyorlarmış

canlarrrrrrrrrrrr nasıılsınız yaaaaaaaaaaaa
gelemiyorum pek aklımdasınız ama ayy ne durumda herkez az kaldı dimi ya şaka maka ben Allah'ın izniyle haftaya hastane çantamı hazırlıcam

Biz buluştuk biliyomusunnnnnnnn
Ben istanbula geldim cok güzeldi
Gizemde buluştuk

Biz buluştuk biliyomusunnnnnnnn
Ben istanbula geldim cok güzeldi
Gizemde buluştuk

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersiniz benim nie haberim olmadı die stem edemicem zaten dışarı çıkma yasağım var neler yaptınızzzz gebeşler

Ah canim benimsagol insallah sanada nasip
Olur banada erkek bende erkek cok istiyorum biliyorsun sende hamilesin dua et bacimmm kiz deniz benim gobek cok onden gidiyor dimi artik utaniyorum kiz:)

CNm senin adın özgemiydi dua edicem senin için
Sende bnm için et.
San erkek evlat banada kız evlat nasip etsin Allahım inşallah
Bnm adımı bilion zatiiiii :)

Bu arada göbeğin cokkk guzel tam kız göbüşü
Benimki top turmuşum gibi bi de aşağıda cnm cok acıyor
Kocan burda mı gitti mi doguma kdr Dursun bari canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpersiniz benim nie haberim olmadı die stem edemicem zaten dışarı çıkma yasağım var neler yaptınızzzz gebeşler

Sen aklımıza geldin ama dışarı cıkamıcagın için söylemedik
Keşkeeeee olaydım cok güzeldi
Eylül'ün kapı süsünü yaptık
Gizem mamalar hazırlamıştı
Sonracımaaa papatya pasta ve tuzlu kurabiye yapmıştı
Bende kek götürdüm burdan yedik içtik güldük bol bol
Sohbet ettik
Gizoşun evlilik albümüne baktık
Ay harikaydı yaaa
Resmimiz de var bi kaç sayfa gerideee

Evet canim duam seninle gobeklerin massallahi var zaten esim burda dogumdan bir ay sonra yani 40 im dan sonra gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…