2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba kızlar. Daha yeni fırsat bulabildim yazmaya, geçmişe de bakamadım, umarım herkes iyidir.

Bugün kontrole gittim, aslında daha 10 gün vardı ama doktor bayramdan sonra yokmuş, erken gitmek zorunda kaldık. Allah'a şükür her şey yolunda, 1900 gr olmuşuz

Hala kansızım ama neyse ki bebeği etkilemezmiş, o sizden alıyor her şeyi dedi. Pekmez içip duruyordum, gerek yokmuş ona da, sadece bana kilo aldırırmış. 20 günde 3 kilo aldım sanırsam(

Hastanede 1 gece kalacağımı söyledi. Ben herkes 2 gece kalıyor sanıyordum. 2 hafta sonra tekrar kontrol var. Bir de fetal eko çekilecek.

Bu hafta çok yorucu geçti. İşe gidip gelmek gerçekten çok zor, sonuna kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum. Gitmeden yapmam gereken bir sürü iş çıkıyor. Neyse ki araya bayram tatili girdi.

ayyy kıskanmadım desem yalan olur kocişe söledim buluşmuşlar die ooo sen çok boşladın onları dio

aynı duruödan muzdaribim malesef uzandıktan sonra bir kaç dakika yürüyemiyorum düşün

ya sana kıyamam ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm kasılma ve sancılar için herhangi bir ilaç kullanıyomusun ? belkide yazdın ben pek giremediğim için atladıım. Bak 25, haftamdan beri kontroller hariç sokak yüzü görmüyorum yalnız kalamamda cabası hayırlsıyla doğsunlarda sağlıkla konuşup geçicez bu günleri inş.

hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))

maşallah size süpersiniz ne diyim yüzleri göremesekte kim kim bilemesekte harika birgü geçirmeniz süper bu arada elbiseli arkadaş maşallah ben yanında dolma gibiyim bide arada adı geçen anıl ı çıkaramadım :44:

canııııım Allah yardımcın olsun inşallah biraz daha bekler ama doğarsada üzülme benim arkadaşım doğurdu 7 aylık bebeğin maşallahı var yaşıtlarını bile geçti kendini üzme kasma bebeğin geleceği yoksa bile gelir Allaha sığın

Canım Allah yardımcın olsun.. Ama kendini üzersen bebeğinde etkilenir.. Söylemesi kolay tabi ama sakin olmaya çalış.. Dualarımızdasın..

Mdaa canım yaa ne olacak senin bu kasilmaların allah yardımcın olsun canım. Bizi habersiz bırakma.

aynen canım dediğin gibi bi şekilde halletcez rahatsızda oluyo insan tam olarak beceremeyince bende uğraştım jiletle pek beceremedim tüy dökücü kremde istemiyorum kullanmak zararlı zaten vajinada

essela tüy dökücü kremi doktor yasakladı demiş ama ben bi sefer yapmıştım sanki çok önceden korktum şimdii be hiç zararlı gibi düşünmemiştim ((((

Kizlar sabahki nst mde sanci cikmadi ogleden sonr da ckkmazsa taburcu olcam allahin izniyle bayramdan sonrayi beklese 34. Haftada dogsun isterse

aynen canım dediğin gibi bi şekilde halletcez rahatsızda oluyo insan tam olarak beceremeyince bende uğraştım jiletle pek beceremedim tüy dökücü kremde istemiyorum kullanmak zararlı zaten vajinada

Kızlar aynı dertten bende muzdaribim. Bende sir ağda makina seti var. Geçen aya kadar hep kendim alırdım evde sirle. Ama artık göbeğimden bişi göremediğimden ve eğilemediğimden geçen ay kuaföre gittim. Kadının eli hızlıydı baya. Bugün yine gidicem. Ama çok korkuyorum ya çok kasılırsam diye. Bugün rüyamda da annemle hastanedeymişiz hemşire anneme 1 cm açıklık var diyodu. Suyum gelmeye başlamış.. Ayy hayır olsun inşallah ya. :26::26:

Sol tarafımıza dönerek yatmalı, sağ bacağımızın altına yastık koymalıymişız. Deneyim dedim yastığı koydum..Gece bi ara uyandım. Bi baktım. Yastığın üzerinde bizimkinin bacağı alooo o yastık senin rahatın için değil kızımıza kan gitsin diye dedim. Ama nasıl gülüyorum. Hamiş baba

Kizlar sabahki nst mde sanci cikmadi ogleden sonr da ckkmazsa taburcu olcam allahin izniyle bayramdan sonrayi beklese 34. Haftada dogsun isterse

Mdaa cım.
Benimde cok ağrılarım var dın gece çatı kemiklerimin çıtırdadığını duydum resmen
Saga sola dönemiyorum bile!!
Sırtım ztn Gazi modunda cok feci durumdayım
Bende diyorum artık doğsun 34 te 35 te fln
Cunku dayanamıyorum ağrılara. Ne yapsam günden güne daha beterim
Doktorum 38 e kdr dayan 38 de dogurtucam seni dedi.
Cok mutsuzum bu şekilde.
Psikolojim mahfıoldu...
Birde evde ilgi bekleyen oyun isteyen yemek isteyen bi evladım daha var
Onada yetişeyim derken cok daha beter oluyorum.
Allahım hayırlı günlere çıkarsın bizi inşallah.
İnşallah bi avazda sağlıklı evlatlar doğururuz.

Bu arada ilgilenen yazan tüm arkadaslara cok teşekkürler
Allah razı olsun.
Ağrılardan psikolojimde bitik bayramda ist a gelicektik
Ama gidemicem sanırım oysaki annemde cok hastaymış offf

Kızlar günaydın . Sabah sabah hayırlı bir haberle güne başladım . Arkadaşım doğum yaptı sabaha karşı normal doğum . 40. haftasının içindeydi . Rahat geçtiğini söyledi epidural de almamış . Allah bize de nasip eder inşaallah . Sanırım erkek bebekler kızlara göre bir,iki hafta daha geç oluyor.

slm kızlar dün arkadşıma gittim o da hamile bir iki hafta var aramızda valla maşallah o benden iyi ben bluz üstüne hırka çorap üstüne patik yoksa hemen hasta olma modundayım oturamıyorum uzanmaya yaslanmaya çalışıyorum hep gerçi razıyım buna da çok şükür hayırlısı ile 36. haftaları bi görelimde. inşallah bayramada sorun olmadan geçiririz gidecez yola çıkıcaz 2 sa beniim memleket sağlıkla gider döneriz inşş. bayramdan sonraki pzrtesi dr.kontrolum var zaten. tahlil sonuçlarımda b12 düşük çıkmış baya..
Allah sağlık versin hayırlı bayramlar şimdiden yazamazsam ordaa. kendinize iyi bakın Allaha emanet olunnn..

kıyamam sana canım benim ya güçlü ol az kaldı dayansın biraz daha bebeğimiz üzme kendini lütfennn :/

canım çok geçmiş olsun ağrılarını geçirecek bir ilaç felan yokmu rabbim sabırlar versin eğer yardıma ihtiayacın olursa seve seve yardım ederim...

canım çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin bir an önce şu zor günleri atlatıp bebeğine sağlıklı kavuşursun inş....

canım çok geçmiş olsun ağrılarını geçirecek bir ilaç felan yokmu rabbim sabırlar versin eğer yardıma ihtiayacın olursa seve seve yardım ederim...

Ayyy cnm bnm yaa cok sagol söylemen bile yeterli.
Bnm sadece masaja ihtiyacım var sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…