- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Sen aklımıza geldin ama dışarı cıkamıcagın için söylemedik
Keşkeeeee olaydım cok güzeldi
Eylül'ün kapı süsünü yaptık
Gizem mamalar hazırlamıştı
Sonracımaaa papatya pasta ve tuzlu kurabiye yapmıştı
Bende kek götürdüm burdan yedik içtik güldük bol bol
Sohbet ettik
Gizoşun evlilik albümüne baktık
Ay harikaydı yaaa
Resmimiz de var bi kaç sayfa gerideee
bayanlar catı kemiğim çok agrıyor.. :44: gece yatakda dönerken, kalkarken yere egılıp bişey aldığımda vs çıtır çıtır edıyo sankiii :18:
sanki geçmişte düşmüşüm kırmışımda onun acısı gıbi..
internette bakıyorum hep normal doguma hazırlanıyor vucut diyor ama ben ilk hamileliğimdede kızımı normalle dogurdum hiç böyle bişey yaşamadım.. :44: o hamileliğimde magnezyumda kullanmıyodum üstelik.. :44: doktor kontrolume daha 3hafta var
Günaydın Kizkar bugun oniki icin randevu aldim bakalim durumumuz nedir bayram sonrasina kadar dayansa kizim bari sun uc kere sancim okdu gece de uc de uyandim adet sancisi gibi sancin oluyor ara ara ikaclara ragmen .
Bilgisi olan varsa yarsimci oksun tam bir cevap bulamadim iki tane ciger gelistirici igne vuruldum kizim bu haftalarda dogarsa iğnelere ragmen solunum sıkıntısı yasarmi
hehehheehe
yoğun istek üzerine suratlar beyaza boyandı=)))
gizmoo,lovlylady,hevuk,deniz,ben=))
Kızlar yine hastaneye yattim cok yoruldum artik pes wtmek üzereyim esim daha istanbulda golcuge geldi eve girmeden hastaneye geldik on dakikada biq yuzde otuz sancim cikti gokhani göremedim bile ya eesmen eşime hasret kaldim moralman çöktü m susamiyorum aglamaktan cok bunaldimcok
Kızlar yine hastaneye yattim cok yoruldum artik pes wtmek üzereyim esim daha istanbulda golcuge geldi eve girmeden hastaneye geldik on dakikada biq yuzde otuz sancim cikti gokhani göremedim bile ya eesmen eşime hasret kaldim moralman çöktü m susamiyorum aglamaktan cok bunaldimcok
Hoşgeldin tubişşş
Offf evet ya hepimizin ortak sıkıntısı
Ben ayna koyup almıştım jiletle ama buhar oldu banyo da ayna
Bi kerede sadece üstleri bakmadan aldım
Artık dogumdan önce bi şekilde halletmemiz lazım
Kimseye açamam ztn ben :/
Eşim yardımcı olurum ben dio
Kadınlık ne zor beaaa
aynen canım dediğin gibi bi şekilde halletcez rahatsızda oluyo insan tam olarak beceremeyincebende uğraştım jiletle pek beceremedim tüy dökücü kremde istemiyorum kullanmak zararlı zaten vajinada
Kizlar sabahki nst mde sanci cikmadi ogleden sonr da ckkmazsa taburcu olcam allahin izniyle bayramdan sonrayi beklese 34. Haftada dogsun isterse
Mdaa cım.
Benimde cok ağrılarım var dın gece çatı kemiklerimin çıtırdadığını duydum resmen
Saga sola dönemiyorum bile!!
Sırtım ztn Gazi modunda cok feci durumdayım
Bende diyorum artık doğsun 34 te 35 te fln
Cunku dayanamıyorum ağrılara. Ne yapsam günden güne daha beterim
Doktorum 38 e kdr dayan 38 de dogurtucam seni dedi.
Cok mutsuzum bu şekilde.
Psikolojim mahfıoldu...
Birde evde ilgi bekleyen oyun isteyen yemek isteyen bi evladım daha var
Onada yetişeyim derken cok daha beter oluyorum.
Allahım hayırlı günlere çıkarsın bizi inşallah.
İnşallah bi avazda sağlıklı evlatlar doğururuz.
Bu arada ilgilenen yazan tüm arkadaslara cok teşekkürler
Allah razı olsun.
Ağrılardan psikolojimde bitikbayramda ist a gelicektik
Ama gidemicem sanırım oysaki annemde cok hastaymış offf
canım çok geçmiş olsun ağrılarını geçirecek bir ilaç felan yokmu rabbim sabırlar versin eğer yardıma ihtiayacın olursa seve seve yardım ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?