2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ölüyorum ağrıdan
Eşim bi ton masaj yaptı bastıra bastıra
İki dk gecti şimdi yine... Hiç bi şekilde geçmiyor sol
Kulunç delirmiş gibi ağrıyor o kdr sertleşmiş ki
Allahım bi care yarabbim (((((
Bayramda ist a gidemicem böyle olursa
Herseyi halledeyimde hazır nazır bekliyeyim..!
Şişelerde duruyor onlara başlıcam bi tane sepet alıp
atıcam içine şekerlerini sonradan alır koyarız
Eşinede dedim kutuları hazır et send.
Bi de gecelik alıp çantamı hazırlıcam.

Ah canim benim jnsallah agrilarin gecer sen yinede hazirlikli ol

Geçmiş olsun kuzum benim keşke iyi gelen birşey bilsemde söylesem:26: aynı durum bende de var senin kadar ağrım yokta yerimden hoplatıyor bazen dikkat et kendine canım benim

kızlar siz geceliklerinizi nasıl aldınız ya ben çok fazla giyemeyeceğim geceliklere dünya kadar para saymak stemiyorum bir tane şık bir gecelik alacam hastane için gerisini normal almayı düşünüyorum zaten hastanede 1 gece kalacakmışım siz ne diyorsunuz napayım sizce

maşallah Aliciğine Deniz onun tombik yanaklarını yerim ben tam mis mis öpmelik

Geçmiş olsun canım. Üşüttün mu acaba:26: kendini sıcak tutsan belki faydası olur canım. Ufo soba falan varsa şöyle sırtını iyice ısıtıp sıcak havlu falan koysan :26:

ay inanmıyorummmmmmm ahhahahahhaha yerimmm eşşek yaaa tatlılığa bakkk

ahh bebeğim ahh nolcak bu halimiz benimde kalçam bitik
hiç kalkamicaz yerimizden heralde biz bikaç haftaya nasıl olcak deniz ya şu halimize bakk

ben gecelik almadım canım bir tane lohusa pijaması aldım omuzları düğmeli. gecelikle hastanede yatağa yatcam kalkcam falan rahat edemem diye düşündüm, pijama da beni sarar iyice soğuk almam. üstüne sabahlık aldım. bir pijama annem almış görmedim onu henüz bayramda gidince bakıcam inşallah :) işte onları hem hastanede hem de evde giycem. gece emzirmeye kalkınca falan rahat olur.

Kızlar kabız oldum ya iki gündür çok fenayim
Dr u aradım magnezyum ic dedi içtim faydasi olmadi dedim o xlocm 10tane yaş incir ye dedi inciri de hic sevmem başka ne iyi gelir ya:26:

canım kabak haşlayıp üzerine yoğurt dök ye hem lezzetli hem de çok işe yarıyor . bir de bamya yemeği

Normal yag icsem olur mu kızlar illa zeytinyağı mi olacak:26:-

bence zeytinyağıdır o, ben öyle biliyorum her yerde zeytin yağı diyorlar sıvıyağ demiyorlar sonuçta :) sabah aç karnına kuru kayısı, bol su... bir de gün içinde elini göbeğinin üstüne koy ve saat yönünde daire çiz hafifçe bastırarak, masaj yap. bu da iyi geliyor doktor ayça kaya söyledi televizyonda.

oyy maşallah deniz
allah nazardan korusun çok çirrkinn bu yavruu

ya maşallah bu kuzuya daa

canım, benim daktır tüy dökücüler yasak demişti aklında olsun...

amin canım allah yardımcımız olsun.... hem gayet te güzel yeterli olursun öyle karamsar düşünmee

yorgunluktan ölüyorummmmmm
beyazıta gittim okula diplomamı aldım babam vardı yanımda sonra kadıköy açıköğretimde 2 saat kuyrukta bekledim kaydımı yaptırdım çok kötüyüm şuan
diploman hayırlı olsun canikoo
keşke öne geçireydiler seni sırada ama nerdeee
kimse de bu hamile demiyo valla dün otobüste ayakta kaldım ben de

canım bebekle ilgili bi sıkıntı yok çok şükür yani kilo kaybın senle ilgili
yormamaya çalış kendini allah yardımcın olsun canım, allah şifa versin

oyyyy kuzu yaaa ne kadar net çıkmış

yavrum ne çektin be yaa allah şifa versin hiç mi yok bunun çaresi
bi ilaç merhem falan :26:

canım ben de bi tane gecelik aldım ama biraz süslü :) bi lohusa pijaması alcam, bi takım da eşofman istiyorum önü fermuarlı...bakalım
bitmiyo masraflar

akşam eşimle dışarı çıkmıştık
dalan roxy deterjanımı da aldım
kızlar çevrenizde hakmar varsa 3.75tl ydi
eşim de iki tane alalım bulunsun dedi

evet canım ya azıcık bi heyecan ve streste karnım taş gibi oluyo çok fena kasılmaya başladım daha çook küçükler beklesinler biraz daha sabır bebişler azıcık daha durun

bugün bizim de randevumuz vardı bugün
çok şükür herşey yolunda, ist-ankara yolculuğu için de sıkıntı yok 3 kez mola ver bol sıvı tüket dedi
geçen bi arkadaşla mevzu olmuştu malum bayramda etler yemekler ete çiğ dokunmakta bi sakınca varmı dedim
çiğ yemek zararlı, dokunulur tabiki dedi
15gün sonra yine gel 34de nst bakalım dedi
böyle işte... allahım sonuna kadar sağlıkla sürdürsün inşallah

gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.
bende izin alacağım ama arkadaşım 33 haftasında çalışabilir raporu alıp.1 haftayı erken doğum göstererk doğum sonrasına attı.benim için de doğum sonrası izin çok önemli kararsız kaldım..şu doğum izni yyasasını bir çıkaramadılar.

kızlar mevlütte hediyelik şöyle bi fikir daha var kafamda
tek tek keselerde küçük boy havlu :26:
geçen erenköy pazarında çok şık küçük havlular beğendim ama fiyatlıydı biraz
keseye ya da direk katlanıp kurdelayla fiyonk bağlanabilir.
dağıtınca sepetin içinde çok şık durur ve kullanılabilir bi hediye olmuş olur
nasıl sizce?
yarın eşimle eminönüne gitces, o şişelere de havlulara da bakcas hangisi ağır basarsa karar vercem artıkkk

Kızlar yine hastaneye yattim cok yoruldum artik pes wtmek üzereyim esim daha istanbulda golcuge geldi eve girmeden hastaneye geldik on dakikada biq yuzde otuz sancim cikti gokhani göremedim bile ya eesmen eşime hasret kaldim moralman çöktü m susamiyorum aglamaktan cok bunaldimcok

Kızlar slmmmm bende burdayım:) daha önce yine k.klubunde hamile kaldım mı kalmadım mı derken yorumlar yaparken bir baktım 30 haftalık olmuşum tabi zaman nasıl geçiyor bide bize sormak lazım yine yeniden burdayım çünkü bir tek sizi sizin gibiler anlıyor :)))

Son düzenleme:

ahhh ya ne güzel olurdu sizinle kanlı canlı tanışmak geçen sağlık ocağına zar zor gittim çatı kemiklerim kırık gibi adım atamıyorum ya kim kim buluştunuz göbişleri tokuşturdunuz mu ? şu kötü hikayelerden bende nefret ediyorum zaten iyice sabırsızlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…