Ah canim benim jnsallah agrilarin gecer sen yinede hazirlikli olKızlar ölüyorum ağrıdan
Eşim bi ton masaj yaptı bastıra bastıra
İki dk gecti şimdi yine... Hiç bi şekilde geçmiyor sol
Kulunç delirmiş gibi ağrıyor o kdr sertleşmiş ki
Allahım bi care yarabbim(((((
Bayramda ist a gidemicem böyle olursa
Herseyi halledeyimde hazır nazır bekliyeyim..!
Şişelerde duruyor onlara başlıcam bi tane sepet alıp
atıcam içine şekerlerini sonradan alır koyarız
Eşinede dedim kutuları hazır et send.
Bi de gecelik alıp çantamı hazırlıcam.
Kızlar ölüyorum ağrıdan
Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Kızlar ölüyorum ağrıdan
Kızlar ölüyorum ağrıdan
kızlar siz geceliklerinizi nasıl aldınız ya ben çok fazla giyemeyeceğim geceliklere dünya kadar para saymak stemiyorum bir tane şık bir gecelik alacam hastane için gerisini normal almayı düşünüyorum zaten hastanede 1 gece kalacakmışım siz ne diyorsunuz napayım sizce
Kızlar kabız oldum ya iki gündür çok fenayim
Dr u aradım magnezyum ic dedi içtim faydasi olmadi dedim o xlocm 10tane yaş incir ye dedi inciri de hic sevmem başka ne iyi gelir ya:26:
Normal yag icsem olur mu kızlar illa zeytinyağı mi olacak:26:-
oyy maşallah denizGunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Eki Görüntüle 829044
Buda benim kizim dunden beri ancak firsatim oldu . 1781 gram olmus olumsuz bisey yok elhamdulillah . Bayram sonrasi tekrar gidicez kontrole .
Esim Kızımız doktorlara inat erken dogmuyo iste diyo gununden bile gec gelcek gorursun diyo ama bakalim
canım, benim daktır tüy dökücüler yasak demişti aklında olsun...kızlar şu kıl tüy temizlenme işinede bi çözüm bulmam lazım ağdaya gidince çok rahat edemiyorum sırt üstü yatırıyolar duramıyorum kendimde alamıyorum bunaldım bu konuda tüy dökücü krem kullanayım dedim ama oda vajinada pek iyi değil diyolar ama kafam karıştı ??
amin canım allah yardımcımız olsun.... hem gayet te güzel yeterli olursun öyle karamsar düşünmeeYatak odam hallaç pamuğu gibi olmuştu. Toparla temizle nevresim değiş derken. Çok yoruldum. Şimdi çamaşır atacam. Allahtan yemeğe kvdelere geçecez. Off biliyorum yine doğum ne zaman diye soracak herkes. Bıktım bu sorudan yorumlardann..
Talha okuldan gelince ödevini yaptırıyordum. Okulda ne zaman sevinirsin, ne zaman üzülürsün falan diye sorun diyordu. Ne zaman sevinirsin oğlum dedim. Oyun saatinde bide oyun hamuru oynarken dedi. Neye üzülürsün dedim. Sen okulda yanımda olmadığında çok üzülüyorum dedi. Benim gözler doldu tabi kendimi zor tuttum. Şimdi yine ağlamaya başladım. 2 çocuğa inşallah yeterli olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
diploman hayırlı olsun canikooyorgunluktan ölüyorummmmmm
beyazıta gittim okula diplomamı aldım babam vardı yanımda sonra kadıköy açıköğretimde 2 saat kuyrukta bekledim kaydımı yaptırdım çok kötüyüm şuan
canım bebekle ilgili bi sıkıntı yok çok şükür yani kilo kaybın senle ilgilikızlar merhaba şimdi hastaneden geliyorum.. doktorum sehirdısında oldugundan baska doktora gittim. sancı niteliğinde kabul edilmeyen şiddeti az ama düzenli 20 dk da bir olan kasılmalarım baslamıs nidilat iğne vuruldu. bununla birlikte idrar yollarımda enfeksiyon ve kanama varmıs. ultrasonla bobreklere baktık tas falan göremedik ama bir bobrekte 3/2 oranında genişleme diyor dr. daha dogrusu raporda yazıyor bu ne demektir bilemiyorum tabi. genta 160 diye bir iğne vurulcam arka arkaya 3 gün vajinal bir fitil verdi yine 3 gün süren. onlar bitincede augmentin 1000 lik baslıcam.. ve böbrek sancısı da sanırım dzensiz kasılmaları baslatmıs. kımıldamadan yatacaksın tuvalet harıcı kalkmayacaksın dedi 2.5 yasında bşr bebek ben kımıldamadan yatarsam napar tabi onu düsünen yok imkanı yok böle bir seyin. kilo kaybı için cok fazla gerçekten ama bebeğin saglıgı gayet iyi ona yaramıs demekki dedi. 1870 gr olmus paşamda maasallah..
oyyyy kuzu yaaa ne kadar net çıkmış
yavrum ne çektin be yaa allah şifa versin hiç mi yok bunun çaresiKızlar ölüyorum ağrıdan
kızlar siz geceliklerinizi nasıl aldınız ya ben çok fazla giyemeyeceğim geceliklere dünya kadar para saymak stemiyorum bir tane şık bir gecelik alacam hastane için gerisini normal almayı düşünüyorum zaten hastanede 1 gece kalacakmışım siz ne diyorsunuz napayım sizce
haklsın canım senı cok iyi anlıyorum bu sancılarım gırmeden önce cok yorucu streslı ve kötü bi hafta gecırmıstım ağladım ağlayınca bı anda sancı gırdı bıdahada gecmek bılmedı önemseyıp doktora gıtmedım keske gıtseymısım sen ıyı yapmıssın tesadufende olsa doktorun görmesı ıyı olmus. artık azcık bı sınırde kasılıyo karnım bu gıdısle erken dogurmassam ıyıdır :/ daha zamanları var dedıgın gıbı. kasım fılan olsa dert etmıycemde daha cok var panık yapıyorum halıyle
bende izin alacağım ama arkadaşım 33 haftasında çalışabilir raporu alıp.1 haftayı erken doğum göstererk doğum sonrasına attı.benim için de doğum sonrası izin çok önemli kararsız kaldım..şu doğum izni yyasasını bir çıkaramadılar.gnydn kızlar..
melekcim ben çalışabilir raporumu dün aldım cnm. 32 haftalıktır 5 hafta daha çalışabilir falan yazıyordu. verdim kurumuma. bu işten de kurtuldum..
31+5 dim dün.
Allah hayır etsin melekcim..
bana da geçen felaket telllaım kv'm kötü bi haber verdi inadına yapar gibi
hep riskli hastalıklı gebelikleri bulup bulup anlatıyor.
Çok sinirlendim!Eşimle yemeğe bile kalmadan çıktık kv'den.anlamıştır herhalde sinirlendiğimi
daha da mı anlamasın paldır küldür çıktık evinden..
Amin canım amin.Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler versin...
canımmmmmm..
sen direkt aklımıza geldin ama evden çıkamazsın diye söylemedik.
Ne güzel hastane çantaları hazırlayanlar var ben daha ütüye bile başlamadım yıkadım o kadar..
Çok heyeccanlı dimiiiiiiiiiiii=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?