- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Gunaydınnnnn
Eşim yine ist da bende tek başıma kontrolüme gittim.
Amaaaaa bebeğim kilo almış baya:/
1963 kg boyunu sormadım
Demet Hn bi sürü yasak koydu. Ekmek pilav makarna tatlı ve hamur işi yasak
Cunku bebek normal doğumda kilolu olacağa benziyor bizi zorlar dedi
Suyuum biraz fazlaymış.
Artık sebze et balık yiyicem. Tatlı vs yokk
Sen zayıf bi hamilesin ama bebeğin değil didi:26:
Eki Görüntüle 829026
Özlemcim gecmiş olsun
Bence yağ iç direkt çözüm kayısı ye
Su iç ve yürüyüş yap
Bende sebze soteledim yanına cacık yaptım
Bi bardak ta su içtim
Dişimin kovuguna bile yetmedi ..:/
Ama idare ediyorum
Sabah ac karnına bi avuc kayısı yedim üstüne bi şişe su içtim yok tık yok ekşi mandalina yedim çok fazla ondan mi oldu acep:26:
Dr ilac önermiyorm dedi melekcim incir diyor bi de onu deneyim bakim
Sonundaoldu...
Haklısın canım nelere dayandım nelere anlatamam zorlu süreçti ama çok sükür kızım benimle...
canım hareket ediyorum hani hareketsiz değilim ama nasıl oldu bilmem kan ilacı bende ishal yapıyor ishal kabızdan iyi kan ilacıda içiyorum ishal yapsın dinye yapmıyor meret
kızlar şu kıl tüy temizlenme işinede bi çözüm bulmam lazım ağdaya gidince çok rahat edemiyorum sırt üstü yatırıyolar duramıyorum kendimde alamıyorum bunaldım bu konuda tüy dökücü krem kullanayım dedim ama oda vajinada pek iyi değil diyolar ama kafam karıştı ??
Normal yag icsem olur mu kızlar illa zeytinyağı mi olacak:26:-
Yatak odam hallaç pamuğu gibi olmuştu. Toparla temizle nevresim değiş derken. Çok yoruldum. Şimdi çamaşır atacam. Allahtan yemeğe kvdelere geçecez. Off biliyorum yine doğum ne zaman diye soracak herkes. Bıktım bu sorudan yorumlardann..
Talha okuldan gelince ödevini yaptırıyordum. Okulda ne zaman sevinirsin, ne zaman üzülürsün falan diye sorun diyordu. Ne zaman sevinirsin oğlum dedim. Oyun saatinde bide oyun hamuru oynarken dedi. Neye üzülürsün dedim. Sen okulda yanımda olmadığında çok üzülüyorum dedi. Benim gözler doldu tabi kendimi zor tuttum. Şimdi yine ağlamaya başladım. 2 çocuğa inşallah yeterli olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
son 1 haftadır benimde sancılarım başlamıştı belim ve kasıklarım ara ara giriyordu sancı önemsemedim normal dedim pazartesi akşamı eşimle tartıştık gerildim ertesi gün sancım ara ara giriyodu ama bi sancı geldi ki sol kasığıma bıçak saplanıyo gibiydi 2 dk yerimden kalkamadım. üstüne üstlük eşim bi msj attı arkadaşlarımla oturmadaydım iyice sinirlerim zıpladı yerinden ağlama krizine girdim akşamda hiç yüz vermedim eşime yattım sancım yine vardı bide cenaze haberide aldık allaaaaaaaaaah kasıl kasıldığın kadar o gece hastanelik oldum 11 gece hastaneye yatış verdi dr erken doğum riski taşıyomuşum kasılmalar düzenliymiş. eşim peşimde deli divane şimdi kendine kızıyo.. stres herşeyi tetikliyo kızlar bu sancıları dikkate alın cenazeye gitmek için izin alalım die gittik yoksa ben sancı için yine gitmezdim dr a tedbirinizi alın daha bebişler çok küçük zamanları var dursunlar biraz daha içerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?