2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Özlemcim gecmiş olsun
Bence yağ iç direkt çözüm kayısı ye
Su iç ve yürüyüş yap

Bende sebze soteledim yanına cacık yaptım
Bi bardak ta su içtim
Dişimin kovuguna bile yetmedi ..:/
Ama idare ediyorum

maşallah bebişe bendede görme problemi var doktor gösteriyo ultrasonda sırtını felan görüyosun dimi burası şu felna diyo ben görene kadarrrrr anlayamıyorum tam olarak hangi kısmı diye iyi deyincede üstelemiyorum napim artık

kızlar şu kıl tüy temizlenme işinede bi çözüm bulmam lazım ağdaya gidince çok rahat edemiyorum sırt üstü yatırıyolar duramıyorum kendimde alamıyorum bunaldım bu konuda tüy dökücü krem kullanayım dedim ama oda vajinada pek iyi değil diyolar ama kafam karıştı ??

açta kalma canım ya ne bilim doyur karnınıda aç kalmakta iyi olmaz sanki doktor daha iyi bilir ama bana kesinlikle aç kalma demişti

bana doktor duphalac verdi çok iyi geliyo çok kabızlık varsa sabah akşam iç demişti çok bunalınca içiyorum bebeğe kesinlikle zarar vermeyen bi ilaç dedi canım

Ay şimdi sezeryan dogum izledim
Hani olursam bileyim diye
Cok duygulandım yaaaa gözlerimden yaşlar süzüldü

kızlar merhaba şimdi hastaneden geliyorum.. doktorum sehirdısında oldugundan baska doktora gittim. sancı niteliğinde kabul edilmeyen şiddeti az ama düzenli 20 dk da bir olan kasılmalarım baslamıs nidilat iğne vuruldu. bununla birlikte idrar yollarımda enfeksiyon ve kanama varmıs. ultrasonla bobreklere baktık tas falan göremedik ama bir bobrekte 3/2 oranında genişleme diyor dr. daha dogrusu raporda yazıyor bu ne demektir bilemiyorum tabi. genta 160 diye bir iğne vurulcam arka arkaya 3 gün vajinal bir fitil verdi yine 3 gün süren. onlar bitincede augmentin 1000 lik baslıcam.. ve böbrek sancısı da sanırım dzensiz kasılmaları baslatmıs. kımıldamadan yatacaksın tuvalet harıcı kalkmayacaksın dedi 2.5 yasında bşr bebek ben kımıldamadan yatarsam napar tabi onu düsünen yok imkanı yok böle bir seyin. kilo kaybı için cok fazla gerçekten ama bebeğin saglıgı gayet iyi ona yaramıs demekki dedi. 1870 gr olmus paşamda maasallah..

Hoşgeldin tubişşş
Offf evet ya hepimizin ortak sıkıntısı
Ben ayna koyup almıştım jiletle ama buhar oldu banyo da ayna
Bi kerede sadece üstleri bakmadan aldım
Artık dogumdan önce bi şekilde halletmemiz lazım
Kimseye açamam ztn ben :/
Eşim yardımcı olurum ben dio
Kadınlık ne zor beaaa

Saat 2 den beri sarma sariyorum belim koptu halada bitmedi esim gelmeden biterebilsem ne iyi olur..

Benim belim sirtim cok agriyo doktor hamilelik korsesi onerdi aranizda hic kullanan varmi acep ?.

Hnk

Çok geçmiş olsun canım. Yardımcı olacak kimsen yok mu? Şimdi senin en çok ihtiyacınin olduğu zamanlar. Bolbol su içmeyi ihmal etme canım. Senin adına endişelendim. Dikkat et kendine.

Cemre
Gözün aydın canım bebeğin çok tatlı çıkmış. Bizim kız yine yüzünü kapatmış göremedik. :/
Bence yüreğinin sesini dinle ne yemen gerektiğine kendin karar ver. Kilo almayim çocukta almasın kolay doğum yapayım diye bebeğini besinsiz bırakma. Dengeyi kuracağına inanıyorum canım.
Sonuçta doğum için tek bi yolumuz yok. Sağlıklı olsun da kilolu olursa sezeryan olur. Türkiyede sezeryan olanlar %52 boşver video falan izleme. Bana hiç bi kuvvet izletemez izlersem doğurmaktan vazgecerim çocuk içeride kalır

Özlem
Bu kadar kabız olduğuna göre bişeleri fazla kaçırdın galiba. Nar , nar eksisi falan yeme sakın çok kabız yapıyo. Cemrenin dediği gibi bol su ve yürüyüş iyi gelir.

Yatak odam hallaç pamuğu gibi olmuştu. Toparla temizle nevresim değiş derken. Çok yoruldum. Şimdi çamaşır atacam. Allahtan yemeğe kvdelere geçecez. Off biliyorum yine doğum ne zaman diye soracak herkes. Bıktım bu sorudan yorumlardann..
Talha okuldan gelince ödevini yaptırıyordum. Okulda ne zaman sevinirsin, ne zaman üzülürsün falan diye sorun diyordu. Ne zaman sevinirsin oğlum dedim. Oyun saatinde bide oyun hamuru oynarken dedi. Neye üzülürsün dedim. Sen okulda yanımda olmadığında çok üzülüyorum dedi. Benim gözler doldu tabi kendimi zor tuttum. Şimdi yine ağlamaya başladım. 2 çocuğa inşallah yeterli olurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Seni en iyi ben anlarım herhalde canım.
Kıyamam kuzulara
İnşallah yetişicez ikisinede.

yorgunluktan ölüyorummmmmm
beyazıta gittim okula diplomamı aldım babam vardı yanımda sonra kadıköy açıköğretimde 2 saat kuyrukta bekledim kaydımı yaptırdım çok kötüyüm şuan

haklsın canım senı cok iyi anlıyorum bu sancılarım gırmeden önce cok yorucu streslı ve kötü bi hafta gecırmıstım ağladım ağlayınca bı anda sancı gırdı bıdahada gecmek bılmedı önemseyıp doktora gıtmedım keske gıtseymısım sen ıyı yapmıssın tesadufende olsa doktorun görmesı ıyı olmus. artık azcık bı sınırde kasılıyo karnım bu gıdısle erken dogurmassam ıyıdır :/ daha zamanları var dedıgın gıbı. kasım fılan olsa dert etmıycemde daha cok var panık yapıyorum halıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…