Kizlar sabahki nst mde sanci cikmadi ogleden sonr da ckkmazsa taburcu olcam allahin izniyle bayramdan sonrayi beklese 34. Haftada dogsun isterse
Mdaa cım.
Benimde cok ağrılarım var dın gece çatı kemiklerimin çıtırdadığını duydum resmen
Saga sola dönemiyorum bile!!
Sırtım ztn Gazi modunda cok feci durumdayım
Bende diyorum artık doğsun 34 te 35 te fln
Cunku dayanamıyorum ağrılara. Ne yapsam günden güne daha beterim
Doktorum 38 e kdr dayan 38 de dogurtucam seni dedi.
Cok mutsuzum bu şekilde.
Psikolojim mahfıoldu...
Birde evde ilgi bekleyen oyun isteyen yemek isteyen bi evladım daha var
Onada yetişeyim derken cok daha beter oluyorum.
Allahım hayırlı günlere çıkarsın bizi inşallah.
İnşallah bi avazda sağlıklı evlatlar doğururuz.
Bu arada ilgilenen yazan tüm arkadaslara cok teşekkürler
Allah razı olsun.
Ağrılardan psikolojimde bitikbayramda ist a gelicektik
Ama gidemicem sanırım oysaki annemde cok hastaymış offf
Ayyy cnm bnm yaa cok sagol söylemen bile yeterli.
Bnm sadece masaja ihtiyacım var sanırsam
kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:
Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz kızımla erken doğum riskimden sonra bukadar iyi olacağımı tahmin etmezdim açıkçası hala 12 saatte bir nidilat içiyorum ve 3 hafta proluton depot vuruldum kalçadan başka vermicem iğne dedi doktorum. Bayramın 4. Günü kontrolüm. Benim bebeğim de makat geliş şuan ama çok zorlamıyor beni tekmelerî kasıklarıma atıyor arada sancı çekiyorum birde kafası mideme batıyor kaburgalarım sıkışıyor ama bunlar olacak zaten.
Erken doğum riski olanlara özellikle mdaa ya Allah yardım etsin. Hepimize. Ben de hala korkuyorum 32 yi doldurduk ama hala çok erken önce 35 sonra 38 i göstersin rabbim herkse.
Kızlar bişey sorucam siz bebeğe ekstradan yorgan aldınız mı? Ve nevresim takımı? Ben bambu beşik alıcam onun yorganı var gerekirse de kalın kadife elyaf dolgulu battaniye aldık onu örteriz. Yorgan ve nevresim takımını birdahaki kış alayım diyorum anca kullanır.
Odasının büyüyen beşiğinin de uyku seti oluyor hem anca seneye kışa yatar karyolasında. Evimde oldukça sıcak oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Canım kesince daha çok batarmış tamamen dikişlerinden sökülmesi gerekiyormuş.
Birde kaç takım nevresim aldın? Nerde ve nasıl kullanacaksın onları? Yorgan ve yastık seçimini nasıl yaptın?
Gizo resim varmı nevresimlerle uyku setinin bir de fiyatlarını hatırlıyomusum cnm yazarsan bana fikir olur sevinirim alez şart aslında odasının karyolasına ama ilk zamanlar yatamayacapı için daha bekleyebilir ama aklımdan çıkmıştı.canım ben bi uyku seti aldım yorganı var nevresim takımı var.
1 nevresim takımı ayrıca aldım.
english home'dan 2 tane lastikli çarşaf aldım.
2 tane alez aldım.
bide odası gelicek ay sonu onunlada bi uyku seti gelicek dediğin gibi:44:
ama 6-7 ay odasında zaten yatmicağı için dediğin mantıklıı.bende yatak odama beşik alıcam zaten onun içinde herşeyi olucak ilk başta olması gereken.
nasıl sökücez ki dikişlerinden ben beceremem yırtarım kesin:44:
yastık almadım kaç aydan itibaren kullanılıyo ki yastık:44:
Gizo resim varmı nevresimlerle uyku setinin bir de fiyatlarını hatırlıyomusum cnm yazarsan bana fikir olur sevinirim alez şart aslında odasının karyolasına ama ilk zamanlar yatamayacapı için daha bekleyebilir ama aklımdan çıkmıştı.
Dikiş sökmek için ucu kıvrık minik makaslar oluyor ya terzi makası o larla güzel temizleniyo pazarda orda burda satılan manikür setlerinin içinde de oluyo o makaslardan. O zaman sökülme olmaz olursa da elinle dikeceksin :)yastık kusarsa diye 2-3 aydan sonra öneriyolarmış ama emzirirken kucağa koymak için fln lazım olur ben hazır almayıp doldurtayım boncuk silikon elyaftan diyorum.
evet canım ya azıcık bi heyecan ve streste karnım taş gibi oluyo çok fena kasılmaya başladım daha çook küçükler beklesinler biraz daha sabır bebişler azıcık daha durun
Kızlar bebeğimin kilosu 2200 gr boyu da 46 cm :) 46 cm bana biraz fazla geldi yanlış mı hesapladı acaba doktor? Ya da bizim kız baya uzun olacak :) haftasına göre 2 hafta önde gidiyor bi ara da geriden geliyordu şimdiden dengesiz benim kız anası gibi :)
Doktora soracaktım unuttum siz bebeğe şampuan olarak ne aldınız? Mustela ile sebamed arasında kararsız kaldımMustela çok pahalı yaa naapsam bilemedim Sizler ne önerirsiniz?
kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:
Kızlar bebeğimin kilosu 2200 gr boyu da 46 cm :) 46 cm bana biraz fazla geldi yanlış mı hesapladı acaba doktor? Ya da bizim kız baya uzun olacak :) haftasına göre 2 hafta önde gidiyor bi ara da geriden geliyordu şimdiden dengesiz benim kız anası gibi :)
Doktora soracaktım unuttum siz bebeğe şampuan olarak ne aldınız? Mustela ile sebamed arasında kararsız kaldımMustela çok pahalı yaa naapsam bilemedim Sizler ne önerirsiniz?
ben kendi kıyafetleriminkini bile kesiyorum onunkini kesin keserim
yıkama ütüleme işini bayram sonu yapcam gelenlere gösterirsem ördüklerimi falan kirlenecek diye bayram sonu yıkıcam odası zaten ay sonu gelecek
maşallah size süpersiniz ne diyim yüzleri göremesekte kim kim bilemesekte harika birgü geçirmeniz süper bu arada elbiseli arkadaş maşallah ben yanında dolma gibiyimbide arada adı geçen anıl ı çıkaramadım :44:
alezler 19.90
gs nevresim tk 60 tl
gs battaniye 35 tl hello kitty battaniye 35 tl
bi uyku setide mobilyasıyla gelicek canımm o da şu funnababy'nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?