2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar sabahki nst mde sanci cikmadi ogleden sonr da ckkmazsa taburcu olcam allahin izniyle bayramdan sonrayi beklese 34. Haftada dogsun isterse

cnm allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucağına aldığında bunların hepsini unutacaksın az kaldı zor ama sabır

cemrem aynı durumdayım gece dönmek eziyet haline geldi
2 gün önce kontrolümde doktoruma söyledim resmen ayakta duruyor itekledikçe aşağıya baskı yapıyor ultrasonda gösterdi tam o sırada benim hanım kendini bir attı ahanda çıktı dedim
doktor gülüyor bu makat gelişi bu aylarda normal normale döndüğünde ağrıların hafifler ama şimdilik bunları yaşamak zorundasın dedi
allahıma çok şükür sağlıklı abisine göre baya küçük doğacak doğumda tahmini kilosu 3000-3300 arası olur dedi doktorum
bana erken gelecek gibi geliyor dedim şimdilik öyle bir sorun yok dedi ama annelik iç güdülerini ben yabana atmam dedi
sağolsun çok rahatlattı beni ama ne biliyim bu aralar ağrılardan mıdır nedir içim bunalıyor sıkıntı basıyor oğlumla tartışıyorum herşey batıyor sanki
yavrum dersaneye giderken bana küs gitti bu hamilelik piskolojisi offf herşeye ağlar oldum
allahım yardımcımız olsun

eylülün nevresimlerinin hepsini attım yıkanıyo biyerden başlamak lazım dedim artık sıra battaniyelerde bu bitince :))
epeyce büyük bi bavulum var içine çarşaf serip yıkadıklarımı katlayıp koyucam odası gelincede ay sonu ütüleyip yerleştiririm

Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz kızımla erken doğum riskimden sonra bukadar iyi olacağımı tahmin etmezdim açıkçası hala 12 saatte bir nidilat içiyorum ve 3 hafta proluton depot vuruldum kalçadan başka vermicem iğne dedi doktorum. Bayramın 4. Günü kontrolüm. Benim bebeğim de makat geliş şuan ama çok zorlamıyor beni tekmelerî kasıklarıma atıyor arada sancı çekiyorum birde kafası mideme batıyor kaburgalarım sıkışıyor ama bunlar olacak zaten.
Erken doğum riski olanlara özellikle mdaa ya Allah yardım etsin. Hepimize. Ben de hala korkuyorum 32 yi doldurduk ama hala çok erken önce 35 sonra 38 i göstersin rabbim herkse.

Kızlar bişey sorucam siz bebeğe ekstradan yorgan aldınız mı? Ve nevresim takımı? Ben bambu beşik alıcam onun yorganı var gerekirse de kalın kadife elyaf dolgulu battaniye aldık onu örteriz. Yorgan ve nevresim takımını birdahaki kış alayım diyorum anca kullanır.
Odasının büyüyen beşiğinin de uyku seti oluyor hem anca seneye kışa yatar karyolasında. Evimde oldukça sıcak oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.

kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:

Canım kesince daha çok batarmış tamamen dikişlerinden sökülmesi gerekiyormuş.
Birde kaç takım nevresim aldın? Nerde ve nasıl kullanacaksın onları? Yorgan ve yastık seçimini nasıl yaptın?

canım ben bi uyku seti aldım yorganı var nevresim takımı var.
1 nevresim takımı ayrıca aldım.
english home'dan 2 tane lastikli çarşaf aldım.
2 tane alez aldım.
bide odası gelicek ay sonu onunlada bi uyku seti gelicek dediğin gibi:44:

ama 6-7 ay odasında zaten yatmicağı için dediğin mantıklıı.bende yatak odama beşik alıcam zaten onun içinde herşeyi olucak ilk başta olması gereken.

Canım kesince daha çok batarmış tamamen dikişlerinden sökülmesi gerekiyormuş.
Birde kaç takım nevresim aldın? Nerde ve nasıl kullanacaksın onları? Yorgan ve yastık seçimini nasıl yaptın?

nasıl sökücez ki dikişlerinden ben beceremem yırtarım kesin:44:
yastık almadım kaç aydan itibaren kullanılıyo ki yastık:44:

Son düzenleme:
Gizo resim varmı nevresimlerle uyku setinin bir de fiyatlarını hatırlıyomusum cnm yazarsan bana fikir olur sevinirim alez şart aslında odasının karyolasına ama ilk zamanlar yatamayacapı için daha bekleyebilir ama aklımdan çıkmıştı.

nasıl sökücez ki dikişlerinden ben beceremem yırtarım kesin:44:
yastık almadım kaç aydan itibaren kullanılıyo ki yastık:44:

Dikiş sökmek için ucu kıvrık minik makaslar oluyor ya terzi makası o larla güzel temizleniyo pazarda orda burda satılan manikür setlerinin içinde de oluyo o makaslardan. O zaman sökülme olmaz olursa da elinle dikeceksin :)yastık kusarsa diye 2-3 aydan sonra öneriyolarmış ama emzirirken kucağa koymak için fln lazım olur ben hazır almayıp doldurtayım boncuk silikon elyaftan diyorum.

koyuyorum canım şimdi :)10 dk beklersen fiyatda bulurum :)

alezler 19.90

gs nevresim tk 60 tl

gs battaniye 35 tl hello kitty battaniye 35 tl

uyku seti 80 tl

nevresim tk 35 tl

lastikli carşaflar 17 tl

bi uyku setide mobilyasıyla gelicek canımm o da şu funnababy'nin

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimin kilosu 2200 gr boyu da 46 cm :) 46 cm bana biraz fazla geldi yanlış mı hesapladı acaba doktor? Ya da bizim kız baya uzun olacak :) haftasına göre 2 hafta önde gidiyor bi ara da geriden geliyordu şimdiden dengesiz benim kız anası gibi :)

Doktora soracaktım unuttum siz bebeğe şampuan olarak ne aldınız? Mustela ile sebamed arasında kararsız kaldım Mustela çok pahalı yaa naapsam bilemedim Sizler ne önerirsiniz?

evet canım ya azıcık bi heyecan ve streste karnım taş gibi oluyo çok fena kasılmaya başladım daha çook küçükler beklesinler biraz daha sabır bebişler azıcık daha durun

benimde taş gıbı oluyo canım kötü bişey mi oyle olması acaba :26:

ne güzel boy ve kilosunu öğrenmissiniz geçen beni asistan muayene etti sanırım sagır ve dilsizdi hiç bir soruma cevap vermedi allahdan bi resim verdi de ben kendim yorum yaptım

ben sebamed setinden aldım 500 gr lık şampuan, sabun, pişik kremi ve yağı toplam 60 tl ye aldım netten
çok kişi sebamed tavsiye ettı ilk etapta şart sonra dalin falanda kullansak olrmuş

kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:

ben kendi kıyafetleriminkini bile kesiyorum onunkini kesin keserim
yıkama ütüleme işini bayram sonu yapcam gelenlere gösterirsem ördüklerimi falan kirlenecek diye bayram sonu yıkıcam odası zaten ay sonu gelecek

bende bütün bakım ürünlerini sebamed aldım canım..
ben kendi kıyafetleriminkini bile kesiyorum onunkini kesin keserim
yıkama ütüleme işini bayram sonu yapcam gelenlere gösterirsem ördüklerimi falan kirlenecek diye bayram sonu yıkıcam odası zaten ay sonu gelecek

kestim hepsini saatlerdir uğraşıyorum :)))
ben yavaş yavaş yıkamaya başladım bugün yıkayıp kaldırıp ay sonu odası geldiğinde ütüleyip yerleştiricem inş. :))

ayyy deniz koptum yaaaaaa=))
evet anıl diye bi erkek ismi geçiyor çok enteresan di mi=)
babam da ben doğunca nufus memurundan mavi kelle kağıdı kendine verilince öyle şaşırmış=9
adımı annem koymuş sağ olsun başıma dert 29 yıldır=)
Anıl benim maalesef=))

alezler 19.90
gs nevresim tk 60 tl
gs battaniye 35 tl hello kitty battaniye 35 tl
bi uyku setide mobilyasıyla gelicek canımm o da şu funnababy'nin

Gizo en çok ASLAN CİMBOM LU olanlara bayıldım
favorilerim
hehehehhehehhehehehhe=))
güle güle kullanın bebişim...

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar,naslsınız
Ben çok pertim bayram temizliği bitirdi beni yaa(
Mdaa çıktımı acaba hastaneden:26:
Sanırım aramızda bebeğine ilk kavuşan o olacak:))
Denizcm çok üzülüyorum nolucak senin bu halin,inşallah doğuma kadar sürmez geçer hemen(
Gizo bende anti etiket bir anneyim,çocuklara aldığım her şeyin etiketini keserim hemen..Bu arada sebamedin ürünlerini biz ailecek kullanıyoruz tabisiki Duru hnmda kullanıcak..Ezgi'ye ortak olur artık,aynı ürünlerden 2şer tane almaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…