2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ya bişey dicem mobilyalarının kokusu çıktımı canımcım

ayy çıkmadı yaaaa
bii de soğuk diye açamıyorum camı da aman bi de hayvan kokusu geliyoooooo dışardan yakın bi yere pazar kuruldu sanırsam=//

altta kinin de mobilya kokusu çıkmamış1 hafta boyunca eşi prontoyla silmiş öyle çıkmış.
çok geç almışlar mobilyalarını da...

Kızlar rezene ve ısırgan ı karıştırıp demleyip çay olarak içmek beneğin gazına ve sütün artmasına iyi geliyormuş böyle bişey duydunuzmu?
Doğuma 1 ay kala içmeye başlarsak beneğin gazını alıyormuş rezene. Isırgan da anne sütünü arttırıyormuş.
Kızenim söyledi ben doktora sorucam içmekte sakınca varmı diye.
Doktorunuz tavsiye ediyormu doğumdan önce çay falan?

kızlar geçen hafta mothercareden aldık bunu
ben para verip almadım bir kere ya giycek ya olmucak giymicek
eşim çok ısrar etti alalım diye aldık=)
ama kimseye göstermedik göstermicez.
bana iş çıktı yalnız.Eşim dedi ki anneni annemleri arkadaşları çağırırız yılbaşına süüpriz olur=//
kimseye gösterme sakın bunu dediii=))

rezene anason karışımlı çayı tavsiye ettikklerini duymuştum hatta görümcem doğum yapınca içiyodu ama ısırganı ben duymadım..bide bulgur pilavı ve soğan felaket süt yapıyor birebir şahidim :))

ay gelsinde hemen silmeye başlıyım bari hergün silerim bütün günde camını açarım odanın kapısını kapatırım çıkar heralde:26:

ben duydum canım sütüde arttırıyomuş rezene.ben aldım kutuda humana still tea bide rezene çayı.ama bence doğumdan önce içilmez bilmiyorum tabiki ama btki çayları yasak vs bişeyler var ya :44:

canım bir sürü şey duydum bende ama araştırmadım sormadım
drumuza soralım öyle hareket edelim
artı cemredeniz bana dedi ki sakın önceden içme=)
memeler acıyormuş ağrıyormuş süt bolluğundan=)
zaten onların etkisi varsa hemen etki edebiliyormuş

bayılmıştımmmm zatennnnn :)))
ama sen o yeni doğum yapmış halinle o kadar kişiye nasıl bişeyler hazırlayabilirsinki siz gidin birilerine bence en temizi o

ay gelsinde hemen silmeye başlıyım bari hergün silerim bütün günde camını açarım odanın kapısını kapatırım çıkar heralde:26:

gizom her gün sil de çok yorar adamı ben daha silmedim hiç eşim sildi bir kere o kadar.eğilmek uzanmak mahveder.
eşin fırsat bulsa silse olmaz mı??
o çekmeceler falan bu saatten sonra mahveder seni

gizom her gün sil de çok yorar adamı ben daha silmedim hiç eşim sildi bir kere o kadar.eğilmek uzanmak mahveder.
eşin fırsat bulsa silse olmaz mı??
o çekmeceler falan bu saatten sonra mahveder seni

akşam emrah geldiğinde siler 10 dk o zaman yazık adama ya yemekten sonra oturduğu 1 saat ondada oda sildiricem ama macbuuurr
hergün silince çıkıyomuş koku çabuk

bayılmıştımmmm zatennnnn :)))
ama sen o yeni doğum yapmış halinle o kadar kişiye nasıl bişeyler hazırlayabilirsinki siz gidin birilerine bence en temizi o

yooo eşim dedi zaten ben sööyledim ona
herkese söyleriz birşeyler yaparlar getirirler dedi.
Artık onlar gittikten sonraki işleri de kendi yapar=))
yapar yapar benim eşim.=))candır=)

akşam emrah geldiğinde siler 10 dk o zaman yazık adama ya yemekten sonra oturduğu 1 saat ondada oda sildiricem ama macbuuurr
hergün silince çıkıyomuş koku çabuk

valla bak bi gün sil anlıcan ne demek istediğimi=))
bırak yapsın kızı için=)
sende ev işi bebeğin kıyafetleri uğraşıp duruon
evin reisi o gocunmaz seve seve yapar garibim=))

bayram da da açacaklar mı dükkanıııııııııııı=((
yok mu tatili

ilk 2 gün evde sadece
ilk gün sabah kayınvalidemlere gitcez sonra yatak odası için beşik alıcaz ufak tefek eksikler var onları halledicez akşamına babamlara gideriz.2.günde kurban kesilcek onla uğraşcaklar babasıyla.hiçbişey anlamicaz yine sonuç olarak

pofff..neyse ona da şükür
ilkk gün gezersiniz bulursnuz birşeyler karı koca
hem ilk gün herkes kurban telaşında olcak çok kalabalık olmaz bence çarşılar..

Bu sitede uygunmuş bak nevresimdünyasında 56 tl. Hiç netten alışveriş yapmadım bir aciliyeti yok diyorum nevresimin çünkü yorganı da yok birdahaki kışa yorganına göre alırım diyorum sağol canım çok güsel fikir edindim sayende.

Haklısınız kıLar bitkisel şeyleri bende doktor iç dese bile içemem doğumdan sonra denicem ama faydası olır inşallah.

pofff..neyse ona da şükür
ilkk gün gezersiniz bulursnuz birşeyler karı koca
hem ilk gün herkes kurban telaşında olcak çok kalabalık olmaz bence çarşılar..

hastane çantasını hazırlıcam onun için bişeyler alıcam kuşum pedi ıvırı zıvırı.eylüle bişey yok artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…