Of kızlar bebeğim hareket etmiyor çok yavaş tekme atıyor 1 ay öncesinde daha güçlüydü 1.300 grdr
Gittim yavrumun gözleri açıktı bakıyordu dr önemsemedi yavaş ama 1 hafta daha bekle dedi çikolata ye ol bl yiyorum ama yok anca kasılma oluyor..
Bayramdan sonra doplere sokarız dedi eğer hareketleri hissetmezsen benim dr çok vurdumduymaz ya dönmemişte dönse ondan diycem bugün akşama kadar ağladım çok korkuyorum neden güçsüz hareket ediyor normalmi ? Başka dr mı gitsem
Evet
Çikolata sosu yaptım elma ve muzu batırdım yarılarına kadar
Ailecek yedik ana dişimin kovuguna yetmedi. !!!
Kızlar süt olması için şimdiden bişey içmeyin
Ayyyy mahfolursunuz memeler kocaman oluyor dogumdan hemen sonra
Cunku sütler kanallara doluyor
Ben 3. Gece ağrıdan cok ağlamıştım
Ve eşim nöbetçi eczaneden pompa almıştı
Ay sakın diyorum.
Dogumdan sonra gidişata göre içersiniz
ben de sepet ve battaniye kullanıcam odasını da almayı düşünüyorum doğuma kadar ama yine de orda yatamicağı için acele etmeye gerek yok.canım benim yaaa
allah yardımcın olsun
inşallah hüma sultan annesini üzmicek
tuğbacım telaşlanma bir kereden sorun olmaz içini ferah tut
karamelcim dr.un doğum için kilo tahmininde bulunmuş ya, en son kaçıncı haftada kaç kiloydu minnoşun?
benim dr hiç tahmin falan söylemedi de :26:
canım ben de şimdilik almadım odası da yok zaten. odayı alınca yaza doğru artık
şimdilik sepetle idare etces, battaniyeleri falan olcak o kadar
ama gerekirse odayı daha erken alır eksikleri de kapatırıs inşallah...
canım maşallah kuzunaa
ben e bebekten jonshons baby şampuan almıştım bir alana 2.bedavamıydı neydi baya indirimli olmuştu
şimdi sebamed de mi alsam diyorum :26: herkes sebamed diyo sankii :44:
hay allah yaaaaaaa :26: geçmiş olsun canım inşallah delinmemiştir
Of kızlar bebeğim hareket etmiyor çok yavaş tekme atıyor 1 ay öncesinde daha güçlüydü 1.300 grdr
Gittim yavrumun gözleri açıktı bakıyordu dr önemsemedi yavaş ama 1 hafta daha bekle dedi çikolata ye ol bl yiyorum ama yok anca kasılma oluyor..
Bayramdan sonra doplere sokarız dedi eğer hareketleri hissetmezsen benim dr çok vurdumduymaz ya dönmemişte dönse ondan diycem bugün akşama kadar ağladım çok korkuyorum neden güçsüz hareket ediyor normalmi ? Başka dr mı gitsem
Kızlar uyuyamıyorum içimi sıkıntı basıyor artık düz yatamıyorum benim bebek hep aşşağıda ve düz yattığım an tekme atıyor napacam bilemiyorumBu içimdeki sıkıntı geçmek bilmiyor... Ateş basıyor soğuk ter döküyorum sizce bana noluyor doktorumuda aramak istemiyorum bayramdan sonra kontrole gitcem böle devam ederse
şimdiden herkese hayırlı sabahlar kızlar. Oğlusumla birlikte uyanıverdik erkenden :) arkadaşım oğlun için çok geçmiş olsun bişey olmaz düzelir en yakın zamanda inşallah. Perşembe günü doktora gittik 30+2 deydik o zaman tabi ama doktorum bebeğin basının aşağıda olduğunu söyledi. Nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür ama Bu haftalarda henüz erken değil mı acaba ya. Yoksa daha yer değiştirir mı bebeğim bilgisi olan cevaplasin lütfen.
Gizemcim uzman bi doktora gösterelim dedik. Neyse sonunda ona ulaştık.
Eşimde çocukken iki kulak zarı delinmiş. Evlendiğimiz sene kulak zarı için ameliyat oldu. Diğeri hala delik. Onun içinde ameliyat olacak. Oğlumda benim için ameliyat olacak diye çok ağladım. Yok abimin 35 yaşında kulak zarı delindi kendiliğinden kapandı. Üzme kendini bişe olmaz dedi. Allah razı olsun hiç üstüme gelmedi. Çok kötü bi gün yaşadık. Canım sizden dua istiyorum. Inşallah kalıcı bi sorun olmamıştir.
Hepinizin aklında olsun kızlar bu konu. Çok dikkatli olun.
Kulağının birinde biraz kir birikintisi vardı önceden beri hiç temizletmemistik. Eşim diyor ki belki o içe yapışıktı oynayınca ondan kanadı. Bende dün gece sağlam olan kulağına baktım. Kulak zarı görünmüyor derinde. E ben o kadar fazla sokmadım ki sadece pamuk kısmı kadar girdi. Anlamadım canım
Kuzum geçmiş olsun yaSorma canım. Talhayı banyo yaptırdım. Sonra kulağını temizleyim derken ne oldu anlamadım. Birden bağırdı. Ağladı çok ağrıdı anne diye. Kulağından kan geldi bi müddet.O ağladi ben ağladım. Eşimi aradım elinde ne iş varsa bırak atla arabaya koş dedim. Doktor doktor gezdik doktor bulamadık. Telefonla bi doktora ulaştık antibiyotik falan verdi. Aldık kullandık. Ama çok stres yaptım ağladım. Inşallah kulak zarı delinmemistir. Doktor antibiyotik kullanırsanız zar kapanır dedi.bayramdan sonra gelin dedi. Inşallah bişe yoktur.
Cemrecim böyle oldu canım. Çok
koşturduk çok ağrım var.
Cnm bilmem hatırlar mıson aynısını 2hafta once bende yasadım dr u arasım ertessı gun gıttımOf kızlar bebeğim hareket etmiyor çok yavaş tekme atıyor 1 ay öncesinde daha güçlüydü 1.300 grdr
Bugun nasıl kuzucuk ağrısı varmıy mış canım ?
Kuzum geçmiş olsun ya
bayramdan hemen sora alın randvu baricanımcım
Stres yapman çok normal kıyamam
allah beterınden saklasın
Sağolun kızlar. Amin canım.Ağrısı yok çok şükür. Evet anıl diğer pazartesi gidecez inşallah.
ohh iyi yapmışsın canım
şimdi nasıl ağrısı sızısı var mı peki?
ilaç verdi mi ya da ağrısı için yavrucuğaa=(
kızlar dün annemde kaldık bugün ankaraya yola çıkacağımız için
gece benim düşüncesiz kardeşim saat 3 de odaya gelip eşimi çağırdı.
yasaklı bi yemek yemeğe gidecekmiş(sakatatlardan biri!!)
söylemiim şimdi canınız çeker falan
düşüncesiz!!!
uyuyo sanıyormuş beni.ben artık mide yanmasından uyuyamıyorum ki.
neyse eşim gitmedi ama ben duydum tabiii..
inanır mısınız uyuyamadım sabaha kadar!!gözümün önünde döndü durdu
peynir ekmek yedim bal yedim bi şeyler yedim yok..
uyuz oldum uyuz sinirime de hiç uyuyamadımm=((
İnşallah oğlumda o şeyin lekesi çıkmaz=)
ilk defa canım bir şey çekti yaa
kızlar muz da potasyum varmış ve bebeklere kilo aldırıyormuş. günde 1 tane yemenizi tavsiye ederim. ben de bir düşkün oldum ki bıraksanız 2 tane de yerim günde :)
ama kabız olmaktan korkuyorum. ayva da kabız yaparmı? açgözlülükten ikisini birden yiyorum da. kabızlık hiç çekmemiştim kan hapı da yapıyor sanırım biraz zor oluyor o yüzden ara sıra kayısı ile ve meyvelerden sonra bol su içerek gidermeye çalışıyorum.
bir de kızlar göğüslerim ağrımaya acımayaa başladı süt doluyor herhalde ilk aylardaki gibi ellenmiyor. ne güzel rahattık hamileliğin ortalarında. aman süt olsun da ben razıyım ağrısına.
geceleri ben de saat başı kalkıyorum su içmeden de duramadığım için çok sıkışmış uyanıyorum yatağa gömülüyorum resmen sadece 7 kg aldım ama sanki tank gibi ağırlaştı vücudum kemiklerim birbirine geçiyor çok rahatsız uyuyorum. sırt üstü yatmak mümkün değil sanki kasılıyorum gibi geliyor bebek de tekme atıyor neden acaba :)sırt üstü yatınca tekmeliyor benimkide.
Canın isteyince dicektim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?