Bu sitede uygunmuş bak nevresimdünyasında 56 tl. Hiç netten alışveriş yapmadım bir aciliyeti yok diyorum nevresimin çünkü yorganı da yok birdahaki kışa yorganına göre alırım diyorum sağol canım çok güsel fikir edindim sayende.
Bugün kukumun çok ağrıma günü off aman ayhh ühüüü
Cok mu gezdin cok mu yoruldun canım
Sorma canım. Talhayı banyo yaptırdım. Sonra kulağını temizleyim derken ne oldu anlamadım. Birden bağırdı. Ağladı çok ağrıdı anne diye. Kulağından kan geldi bi müddet.O ağladi ben ağladım. Eşimi aradım elinde ne iş varsa bırak atla arabaya koş dedim. Doktor doktor gezdik doktor bulamadık. Telefonla bi doktora ulaştık antibiyotik falan verdi. Aldık kullandık. Ama çok stres yaptım ağladım. Inşallah kulak zarı delinmemistir. Doktor antibiyotik kullanırsanız zar kapanır dedi.bayramdan sonra gelin dedi. Inşallah bişe yoktur.
Cemrecim böyle oldu canım. Çok koşturduk çok ağrım var.
canım benim yaaaKızlar yine hastaneye yattim cok yoruldum artik pes wtmek üzereyim esim daha istanbulda golcuge geldi eve girmeden hastaneye geldik on dakikada biq yuzde otuz sancim cikti gokhani göremedim bile ya eesmen eşime hasret kaldim moralman çöktü m susamiyorum aglamaktan cok bunaldimcok
tuğbacım telaşlanma bir kereden sorun olmaz içini ferah tutessela tüy dökücü kremi doktor yasakladı demiş ama ben bi sefer yapmıştım sanki çok önceden korktum şimdii be hiç zararlı gibi düşünmemiştim((((
karamelcim dr.un doğum için kilo tahmininde bulunmuş ya, en son kaçıncı haftada kaç kiloydu minnoşun?..................
allahıma çok şükür sağlıklı abisine göre baya küçük doğacak doğumda tahmini kilosu 3000-3300 arası olur dedi doktorum
bana erken gelecek gibi geliyor dedim şimdilik öyle bir sorun yok dedi ama annelik iç güdülerini ben yabana atmam dedi
sağolsun çok rahatlattı beni ama ne biliyim bu aralar ağrılardan mıdır nedir içim bunalıyor sıkıntı basıyor oğlumla tartışıyorum herşey batıyor sanki
yavrum dersaneye giderken bana küs gitti bu hamilelik piskolojisi offf herşeye ağlar oldum
allahım yardımcımız olsun
canım ben de şimdilik almadım odası da yok zaten. odayı alınca yaza doğru artıkKızlar bişey sorucam siz bebeğe ekstradan yorgan aldınız mı? Ve nevresim takımı? Ben bambu beşik alıcam onun yorganı var gerekirse de kalın kadife elyaf dolgulu battaniye aldık onu örteriz. Yorgan ve nevresim takımını birdahaki kış alayım diyorum anca kullanır.
Odasının büyüyen beşiğinin de uyku seti oluyor hem anca seneye kışa yatar karyolasında. Evimde oldukça sıcak oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
canım maşallah kuzunaaKızlar bebeğimin kilosu 2200 gr boyu da 46 cm :) 46 cm bana biraz fazla geldi yanlış mı hesapladı acaba doktor? Ya da bizim kız baya uzun olacak :) haftasına göre 2 hafta önde gidiyor bi ara da geriden geliyordu şimdiden dengesiz benim kız anası gibi :)
Doktora soracaktım unuttum siz bebeğe şampuan olarak ne aldınız? Mustela ile sebamed arasında kararsız kaldımMustela çok pahalı yaa naapsam bilemedim Sizler ne önerirsiniz?
Sorma canım. Talhayı banyo yaptırdım. Sonra kulağını temizleyim derken ne oldu anlamadım. Birden bağırdı. Ağladı çok ağrıdı anne diye. Kulağından kan geldi bi müddet.O ağladi ben ağladım. Eşimi aradım elinde ne iş varsa bırak atla arabaya koş dedim. Doktor doktor gezdik doktor bulamadık. Telefonla bi doktora ulaştık antibiyotik falan verdi. Aldık kullandık. Ama çok stres yaptım ağladım. Inşallah kulak zarı delinmemistir. Doktor antibiyotik kullanırsanız zar kapanır dedi.bayramdan sonra gelin dedi. Inşallah bişe yoktur.
Kızlar süt olması için şimdiden bişey içmeyin
Ayyyy mahfolursunuz memeler kocaman oluyor dogumdan hemen sonra
Cunku sütler kanallara doluyor
Ben 3. Gece ağrıdan cok ağlamıştım
Ve eşim nöbetçi eczaneden pompa almıştı
Ay sakın diyorum.
Dogumdan sonra gidişata göre içersiniz
Kızlar süt olması için şimdiden bişey içmeyin
Ayyyy mahfolursunuz memeler kocaman oluyor dogumdan hemen sonra
Cunku sütler kanallara doluyor
Ben 3. Gece ağrıdan cok ağlamıştım
Ve eşim nöbetçi eczaneden pompa almıştı
Ay sakın diyorum.
Dogumdan sonra gidişata göre içersiniz
Napalm kuzum iş başa düşünce mecburen yaptım dinlene dinlene,en son salonun perdesi ve camı kaldı işte bitti diğer işler..Bende etiketleri hemen çıkarırım
Bende kendime cok üzülüyorum aysun
Çaresiz olmak en zoru cunku nasıl dursam ne yapsam geçmiyor
Dün geceb yine masaj yaptı eşim iyi geliyor ama
Yine başlıyor sonra
Temizlik miiiii ay aysun yemekleri yapıp ortalığı zor topluyorum
Sonra pert tabiki
Kasıklarımda cok ağrıyor bnm
Seni tebrik ederim canım bnm
slm kızlar bende aralık annesi olacam kısmetse banada yer varmı acaba :)
Ahhh be cnm cok mu soktun içine((
Kıyamam kuzumaaa ay içim acıdı
Ben Aralın kulağını temizlerken cok korkuyorum valla
Geçmişler olsun
İnşallah bişey olmamıştır ya
Muhakkak haber et tmm mı ?
canımm çok geçmiş olsun ya inş bişey yoktuur:26:
acilde bakmıyolarmı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?