2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Mta canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah düzelir önemli birşey değildir dr kulak çubugunu hiç tavsiye etmiyor dışardaki kiride içeri asoktugu için bir bezle temizleyin diyordu bizim yiğenimin dr..
Benim uzun zamandır böyle Mta 1 ay oldu yok bazı günler hiç etmiyo bilo özellikle onun için gittim dr etmiyo hareker evet 1 hafta daha bekle etmezse bayramdan sonra hemen gel dedi..

Bende dinledim kalp atımları iyii bizim sağlık ocağında bakmıyorlar kalp atımına hiç bişeye 1 kez gttim bakmadı tahlilde yapmıyorlar sadece p.tesi sabah erkenden tahlil alyorlar..İnşallah dediğin gibi geçicidir bende telaş etmiyim geçer geçer die bekledim ama yok etmiyo günde sacede 1 kez oda belli belirsiz bir hareket hissediyorum..
Denizim kilosu hiç öenmli değil sağlıklı olsun da takmıyorum çokta büyük değil aslında hissetmeliyim hareketlerini manasında yazdım
Benim canım sürekli sıkkın sürekli bir stres halindeyim vicdan azabından ölüyorum acaba benim yüzümden mi hareketleri sınırlı onu etkiliyorum iştahımda yok onun için çok zorla yiyorum.
Bilmiyorum ya ağlamaktan içim dışıma çıktı evdede yanlızım neyse inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur usludur benim oğlum.
Yaşama bağlayan o beni ona bişey olursa dünya hayatı biter benim gözümde.Rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı olarak bizlere bağışlasın..

Benimki 1300 papatyam çok büyük değil kıpırdaması lazım 3 tane çikolata yedim süt içtim soğuk yookk yookk
Senide hatırlıyorum evet inşallah öyledir..Çünki günde sadece 1 kez hissediyorumm ben 1 hafta daha bekliyim en iyisi sonra doplere girerim...Rahatladım biraz sankiiii

SEVİYORUM SİZLERİ KIZLAR

bende seninle aynı durumdayım benim ailemde uzakta ve burada hiç akrabam yok evde yalnız bir bayram geçcecek bayram bile değil benim için

hayırlı pazarlar kızlar kendime bayram için elbise diktim.. bir tane daha dikmeye çalışıyorum..

Tüh yaa. Ne olacak şimdi.bi lokma yesen canım. Sütün gelmeye başlasaydı.bişe canım isteyince Sabah göğüslerin taş gibi olurdu. Dokunamazdin bile.
Yok ya bende süt de yok sanırım(
Cunku ne ağrın ne sızı ne büyüme
hiç virşey yok
korkuyorum sütüm olmazsa diye((

Su an ankra yolundaıZ KAZASIZ belası gıderız insallah
cıkalı ıkı saat oldu ıkınkere durdurdum çişim geldi diye:))

Kızlar ne zamandır yazcam unutuyorum
sizlerinde diş eti kanamalarınız arttı mı
artan varsa önlemek içşn birşeyler yaptınız mı korkuyorum valla her fırçalarken

Doktorum bana sezeryan için 39. Hafta deyince heyecan kalmadı bende poff daha çok var

Yok ya bende süt de yok sanırım(
Cunku ne ağrın ne sızı ne büyüme
hiç virşey yok
korkuyorum sütüm olmazsa diye((

Şşşttt karamsarlığa bak ya. Niye olmasın bal gibi de olur hiç merak etme.
Hem bak ne dicem. Benimle doğum yapan arkadaşım vardı. Göğüsleri bomba gibi şişti bir süt oluyoduki sorma fışkırıyordu böyle ama su gibi. Çocuğu hiç kilo almıyordu hasta oluyordu hep. Eltiminde az sütü olmuş. Ama özlüydü koyu kıvamlıydi diyor. Çocukların fotolarını görsen tosuncuk hepsi. Az çok değil sütün yaramasi önemli. Bide bebeğin emmek istemesi önemli. Dua et canım herşey güzel olacak

maşallah hepinize bayanlar..
ben artık cok korkuyorum her akıntım vs oldugunda wc kosuyorum cunku artık yasadıklarımı normal bulmuyorum..
catı kemıgım yuzunden yurumekden acızım yatakda donmek bıle ezıyet.. bazen alt bolge acılacak gbı oluyor kızımın bası asagıda sankı itelıyor kendını malum yere...
akıntım cok fazla bazen suyummu sızıyor dıye endıselenıyorum..
kramplarım hergun oluyor mutlaka ve bazen sancı gıbı agrılı oluyor.. karnım zaten 2 haftadır basket topu gibi uyku yok kacgundur bana... herkes bu belırtıler bendede var dıyo ama bu benım ıkıncı hamılelıgım ılkınde agrıyı dogumda gordum ben ozamana kadar normaldı hersey kasılma bıle yasamadım dogru duzgun.. zaten doktorum ıdrar yolu enfeksıyonu erken doguma sebep olur dedıgınden berı her gecen gune sukreder oldum.. 33+3 olduk bugun ama gelısımı 1 hafta geride.. kafamda kgsunu hesaplayıp küvezde kalırmı dıye sacma sapan dusuncelerde buluyorum kendımı.. çok yoruldum ben bu sürecden, bıtsın artık gecıversın gunlerr

Aynıyız canım....
Bugun oğlumu ikea ya patla fln götürelim dedik mahfıoldum yaaa
Geceleri çatır çutur ses duyuyorum oramdan
Bugun dolanamadım indim otoparka arabada bekledim eşimi ve oğlumu
Orda kendime gelmeye çalıştım
Ztn sırt ağrım beni öldürecek
Arabada yastığım var orda bi rahat ediyorum
İndim sırtımı dinlendrdim valla
Eşimde oğlumla biraz daha vakit geçirip yemek yedirin geldiler.
Bende cok sıkıldım yoruldum. Ve aynı düşünceler sorular kafamdan hiç gitmiyor
Eşimle konuşuyoruz kaçıncı haftada doğarsa kuveze girmez fln diye
Allahım nolur hayırlısını ver bize ((

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 34 tane hamıle bulabıldım 7 tane kaldı benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun

aynen bayram alışverısıne bıle cıkmadım bayram temızlıgı desen yok.. eşimden medet umuyorum artık yaparsa...
bayramı dusunuyorum.. 2hafta once ne gıycem dıye dusunen ben, elalemın yanında oram acıyınca nası bellı etmeden durucam onu dusunuyorum...
sonra kendımı susturuyorum sus korktugun başına gelıcek dıye ertesı gun agrılar baslayınca yıne aynı..
bayramda cok yorma bacım kendını.. valla allah sonumuzu hayr etsın.. tecrubem olmasa kandırıcam kendmı normal dıcem ama yok değill bence..

Yokkkk cnm bencede hiç normal deillll
İlk hamileliğimde zerre ağrım olmamıştı sadece o zmnda sırtım ağrıyordu
Cunku bnm kronik normaldede var yani..! Kaza geçirmiştik ondan hatıra
Ama tabi öne ağırlık birikince iyice azdı :/
Bi komşum deniz içine doğdu sen bayramda dogurucan dedi ;/

Dr Um halimi görünce 38 e kdr dayan seni o haftada dogurtucam dedi

canım bende tedavi sonucu hamile kaldım, seni çok iyi anlıyorum, hamile kaldığımı öğrendiğim günden bu yana bu duyguyu isteyen, tedavi gören herkese nasip etsin Allahım diye dua ediyorum, simdi de özellikle sana ettim, Allah kabul ederse Ayetel Kürsi yi de okudum, Rabbim kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun insallah

bende skolyoz hastasıyım cnm sırt agrılarım oluyor ama onlar normal dıyorum cunku oncedende vardı ama diğerlerınden korkuyorum..
benım gıttıgım doktorlarda dogruyu soylese keske hepsı normal normal dıyıp postalıyor..

​allah razı olsun cnm... rabbım senınde haırlısıyla kucagın a almanı nasip etsın bı nefeste kurtarsın inşallah..

Bende okudum. Allahım hayırlı sağlıklı nurtopu gibi evlatlar versin inşallah.

Kızlar yaa yine aynı şey oldu. Gözümün gördüğü yerlerde her yerde aynı anda beyaz yıldızlar kaydı. 1 dk sürdü. Gözümü kapatıyorum bişe yok açıyorum yıldızlar çakıyor kayıyor sağa sola. :18:

Ben de kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum kan değerlerim iyi olduğu için aç karnına içmene gerek yok dedi doktorum ve gün aşırı içiyorum ilaçlardan oldukça sıkıldım günde 2-3 porsiyon meyve yiyorum ve düzenli besleniyorum bu yüzden elevit i de kesti doktorum o da benim gibi ilaca karşı hiçbir ilaç taze besinlerden aldığımız vitamin kadar faydalı değil.
Göğüs ağrıları inşallah süt belirtisidir. Ben de bir ishal bir kabız çıkıyorum dengesiz :)
61 ile hamile kaldım 68 im şuan ben de ilk 3 ay hiç kg almadım görenler de şuan hiç karnın yok hiç de kilo almamışsın diyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…