Mta canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah düzelir önemli birşey değildir dr kulak çubugunu hiç tavsiye etmiyor dışardaki kiride içeri asoktugu için bir bezle temizleyin diyordu bizim yiğenimin dr..Hevuk benim kızın hareketlerinde de bariz azalma var. Tekmeyi bırak hareketi az yani. Hatta dün eşime de söylemiştim. Bişe olmaz dedi. 28. Haftalarda. Yine böyle çok azalmıştı.sonra normale döndü.
Hatta nstye girdiğimde hiç hareket etmedi kasılmada olmayınca ebe korkmuştu.niye hareket etmiyor dedi bilmiyorum dedim. Sonradan bi iki hareket etti de rahatladık.
Benimkide daha dönmemiş canım.
Benim uzun zamandır böyle Mta 1 ay oldu yok bazı günler hiç etmiyo bilo özellikle onun için gittim dr etmiyo hareker evet 1 hafta daha bekle etmezse bayramdan sonra hemen gel dedi..
deniz cim ben de doymuyorum artık canım ya. 7 de yemekten kalktık akşam 9 olmadan meyvelere başladım kaç porsiyon oluyor saymadım bile muz ayva elma mandalina ye Allah ye. o da tutmadı kalkıp mısır patlatıcaktım şöyle az tuzlu az yağlı eşim faydalı şeyler ye dedi. kalktım sonra 5 tane gün kurusu 1 avuç erik kurusu ve bir avuç leblebiyi savaştan çıkmış gibi yedim nasıl tıkıyorum ama ağzıma görmen lazım :) sen de mümkün olduğunca faydalı şeyler yemeğe çalış canım.
heee bir de onlar da yetmedi üzerine bir bardak ballı tarçınlı süt içtim anca kendime geldim
benim kuzenimin erkek bebişi çok gazlıydı hep acillik oluyolardı daha 10 günlükken çarşafta sallıyolardı hala da uykusuz bir bebek. o yüzden çok çektiği için bana da tavsiye etti sütü de hiç olmadı hem de 2. bebeği 3 ay zar zor emzirdi ama ben de doğumdan önce süt için bişey yapmayı doğru bulmuyorum. rezeneyi de hamileyken son ayında içmenin çocuğun gazını keseceğine inanmıyorum açıkçası. hele bir doğsun duruma göre hemen başlarız gerekirse.
ben de sepet ve battaniye kullanıcam odasını da almayı düşünüyorum doğuma kadar ama yine de orda yatamicağı için acele etmeye gerek yok.
canım benim de bebişin hareketleri biraz azaldı dün ilaç yazdırdım sağlık ocağında kalbini dinledim ebeye söyledim içim rahatladı gayet normal herşey. önceden böyle lambur lumbur dönerdi makatımı bile zorluyordu düşün. şimdi günde 1-2 tekme atıyor minik hareketler o kadar. yer azaldığı için normalmiş aslında. doktora gidene kadar sağlık ocağından faydalanabilirsin. ebe bana hareketlerini dinle dedi azalırsa merak edersen gel dedi. güçsüz hareket ediyor olması normaldir canım endişelenmene gerek yok. bence geçici bir süre takip et hareketlerini. benimki de şimdi biraz daha hareketlendi. dönem dönem az yada çok hareket edebilirler.
canım bebeğin normal doğum pozisyonuna dönmüş. 28. haftadan sonra doğum anına kadar dönmesi beklenir zaten seninki de ne güzel dönmüş sancın da çıkmamış hiç endişe etmene gerek yok bence herşey yolunda.
MTA geçmiş olsun canım içini ferah tut bence zardan değil kabuklanan kulak kirinden gelen bir kanamadır o çünkü içine kadar sokmadım diyorsun. bebeklerin ağız mendilleri olur ya onlarla temizle yeter bence. bebeklere de öyle yapmak yeterli. asla çubuk kullanmayı düşünmüyorum ben. kendime kullanıyom ama
Bende dinledim kalp atımları iyii bizim sağlık ocağında bakmıyorlar kalp atımına hiç bişeye 1 kez gttim bakmadı tahlilde yapmıyorlar sadece p.tesi sabah erkenden tahlil alyorlar..İnşallah dediğin gibi geçicidir bende telaş etmiyim geçer geçer die bekledim ama yok etmiyo günde sacede 1 kez oda belli belirsiz bir hareket hissediyorum..
Denizim kilosu hiç öenmli değil sağlıklı olsun da takmıyorum çokta büyük değil aslında hissetmeliyim hareketlerini manasında yazdımGülaycım haftasına göre bence kilosu normal bebeginin
Ztn son ayda inanılmaz kilo alıyorlar
Bak 2 hafta sonra git nasıl değişmiş olucak
30. Haftadan sonrada hareketleri dahada belirginlriit
Uslu bi cocuk olucak demekki annesi
Canını sıkma
Benim canım sürekli sıkkın sürekli bir stres halindeyim vicdan azabından ölüyorum acaba benim yüzümden mi hareketleri sınırlı onu etkiliyorum iştahımda yok onun için çok zorla yiyorum.
Bilmiyorum ya ağlamaktan içim dışıma çıktı evdede yanlızım neyse inşallah dediğin gibi bir sıkıntı yoktur usludur benim oğlum.
Yaşama bağlayan o beni ona bişey olursa dünya hayatı biter benim gözümde.Rabbim evlatlarımızı sağlıklı hayırlı olarak bizlere bağışlasın..
Cnm bilmem hatırlar mıson aynısını 2hafta once bende yasadım dr u arasım ertessı gun gıttım
epet buyumus yerındarlasmıs artık eskısı gıbı oynamaz dedı hakıkaten oyle oldu
artık eskısı gıbı cok hareketlı değil
kötü düşünme dıcem ama biliyorım olmuyo insan korkuyo ama birşet yoktur emin ol
Benimki 1300 papatyam çok büyük değil kıpırdaması lazım 3 tane çikolata yedim süt içtim soğuk yookk yookk
Senide hatırlıyorum evet inşallah öyledir..Çünki günde sadece 1 kez hissediyorumm ben 1 hafta daha bekliyim en iyisi sonra doplere girerim...Rahatladım biraz sankiiii
SEVİYORUM SİZLERİ KIZLAR