tatlım aynı parlamalar bende de oluyor, endişe etme, hamileyiz tansiyon ve kan değerlerimiz dengesizleşebiliyor onunla alakalı. hatta geçenlerde siyah siyah bişeyler uçuştu gözümün önünde ama endişe etmiyorum artık, çok aklına takma bence internet en büyük düşmanımızAnılcım senin ablan eczacıydı galiba. Bi sorarmısın bu yıldız yıldız parlama görme ne demek? Bayram üstü doktora da ulaşamam. Çok korkuyorum kötü bişe mi acaba? Bi sitede beyin tümörü belirtisi falan yazıyor
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 34 tane hamıle bulabıldım 7 tane kaldı benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
tatlım ablamı aradım eczaneeymiş dönüş yapcak bana soramadım arife yaAnılcım senin ablan eczacıydı galiba. Bi sorarmısın bu yıldız yıldız parlama görme ne demek? Bayram üstü doktora da ulaşamam. Çok korkuyorum kötü bişe mi acaba? Bi sitede beyin tümörü belirtisi falan yazıyor
Cnm crvabın için çok sağ olkuşum benimde ilk aylardan beri dönem dönem diş etlerimde kanama oluyor,son zamanlarda benimki de arttı,doktoruma söyledim herhangi birşyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor dedim ,hayır alakası yok dedi ,yumuşak fırça ve sensodyne tarzı yumuşak macun kullan dedi,daha iyi geldi gerçekten de
Benimde en büyük korkum göğüs ucu çatlağı
Aralda bnm için o 1-1,5 ay tam bir kabustu((
Bi daha onu yaşamak istemiyorum :/
Hastaneye soğan bile göturucem
Bu lansinoh bitkisel mi acaba ???
Maşallah canım ne hamaratsın mesleğin mi yoksa keyfi mi yapıyırsun:))
Butik aç benceeeee
güle güle giyin annecik:))
harika olmuş. benim böyle marifetlerm yok, olsa keşke, yaklaşık 3 hafta önce düğün vardı, hamile kıyafetine 140 tl verdim, içim gitti. bayrama da giyerim diye aldım, şimdi biraz çektiriyor, ama yine de giyecem.
selam arkadaşlar. benim de sat 17 mart, doğum 22 aralık, ama 17si olarak görünüyor. yay annesi olucam sanırım. kız bebek bekliyoruz. tüp bebek benimkisi. 30+1 im bugün. bişey sormak istiyorum, 32. haftada doktora gidip rapor almam gerekiyor ya illa 32 de mi gitmem gerekiyor, 33 de gitsem olmazmı? yada 32. haftanın erangi bir günündemi yoksa 32+4 falan olur mu? bu arada 58 kilo ile başlamıştım şimdi tam 68 im. 10 kilo aldım, az değil, ama sanıyorum çok da değil. bebiş de iyi ellerinizden öper :)
iyi geceler kızlaar :)
ananemdeydim bugün tabikiii :)
teyzemin bi arkadaşı yeni doğum yaptı teyzeme demişki;gizeme söyle 1-1.5 ay önceden lansinohu günde 3 kez göğüslerine sürsün ama çok düzenli benim hiç göğüs yaram çatlağım olmadı rahat rahat emziriyorum demiş.şimdi 1-2 gün sürmemiş yara olmuş azıcık.şimdiden başlamalıyız yani sizede söyliyim dediimmmm
Cnm crvabın için çok sağ ol
Bende sensodyne yumuşak fırça kullanıyoru m ama azalmadı bekliim en iyşsi
aman dişlerimiz dökülmesin
Ben ne yapcam bakalım offAh papatyam benim dişler perişan diş eti kanaması çekilmesive 20 lik dişim çıktı diğer dişleri itti çarpık oldu ilk ay dr yapıcak bişey yok dedi diş macunu ve fırçayı hassas dişlere özel aldım biraz durdu.
Kizlar muayneden geldim bebegim cok sukur iyi 31+2 2070 gr olmus kuzum ilk defa gittim bu dr cok havaliydi boyunu sormaya firsat bile olmadi neyseki iyi dogum yapacagim hastane. Cunku dogum fiyati 2200 tl paket programi kuagor makyaj bebek hastane takimi kapi susleme lohusa serbeti paketin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?