2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tatlım aynı parlamalar bende de oluyor, endişe etme, hamileyiz tansiyon ve kan değerlerimiz dengesizleşebiliyor onunla alakalı. hatta geçenlerde siyah siyah bişeyler uçuştu gözümün önünde ama endişe etmiyorum artık, çok aklına takma bence internet en büyük düşmanımız

kızlar birde önceki gece kaburgama bıçak saplanır gibi bir sancı oldu on dk filan sizde de oluyor mu yoksa ben üşüttüm de ondan mı oldu ? :26:

canım ben de tedaviyle kaldım. neler oluyor hayatta, ne güneşler doğuyor. inşallah doğacak sana da. kuranı kerim gerçek mucizedir, yaşadım ve gördüm, halen görüyorum, şiddetle tavsiye ediyorum. günde 5-10 sayfa okuyun bakın neler oluyor, stresin s'sini yaşamıyorsun. sana ayetel kürsiyi okudum, ama yetmez. hatim indir, ve sürekli oku. doğum yapacak olanları yakala doğum anında dua iste, bunun mucizesine de çok inanırım. Herşey Allahtan. Bir arkadaşım doğum sancısıyla eşimin kanser hastalığının şifa bulması için dua etti, buldu inşallah; kardeşimde doğum sancısıyla ablamın bebeği olsun diye etmiş (Alla razı olsun) hamd olsun 7 buçuk hamileyim. Rabbim herkese versin, ama olunca reklam ve nispet yapmayalım, bunun burun sızısını özellikle biz çok bekleyenler biliriz.

tatlım ablamı aradım eczaneeymiş dönüş yapcak bana soramadım arife ya
ama endişe etme germe kendini sakın
ozelden yazarım sana

Cnm crvabın için çok sağ ol
Bende sensodyne yumuşak fırça kullanıyoru m ama azalmadı bekliim en iyşsi
aman dişlerimiz dökülmesin

Benimde en büyük korkum göğüs ucu çatlağı
Aralda bnm için o 1-1,5 ay tam bir kabustu ((
Bi daha onu yaşamak istemiyorum :/
Hastaneye soğan bile göturucem
Bu lansinoh bitkisel mi acaba ???

bilmiyorum canımcım o kadarını ama herkes göğüs ucu için bunu kullanıyo ben almıştım bugün başlicam kullanmaya benimkilerin halini biliyosun şimdiden çatırr çatırr

günaydınnn herkeseee :)))
çok yoğun bi gün temizlik yapıcamm eylülün kuruyan kıyafetlerini kaldırıp devamını yıkıcam akşam üstüne doğruda kek börek bişeyler yaparım evde olmicaz ama olsun ben yerim gelip gidip

Maşallah canım ne hamaratsın mesleğin mi yoksa keyfi mi yapıyırsun:))
Butik aç benceeeee
güle güle giyin annecik:))

Dün ablam dediki kan ilacını en az yemekten 1saat önce ve cay kahve süt ürünleri ile arası olması dedi
afedeesinşz kakanın rengini koyulstırmıosa fayda etmıyo demektir dedi
birde c vitamşniylle içilirse daha iyi emiliyor ve etki ediyormus
ilve vitamin istemiyorum artık ilaç olarak dedim tamam haxır portakal sularıyl iç en azından dedi ve dışkıdakirenk değişikliğini hemen farkedersin diye uyardı benş
Sizledr paylaşiim dedim

Maşallah canım ne hamaratsın mesleğin mi yoksa keyfi mi yapıyırsun:))
Butik aç benceeeee
güle güle giyin annecik:))

evet canım mesleğim sayılır uzun zaman evde kişie özel dikiş yaptım kızmeslek lisesi hazır giyim mezunuyum gelinliğimide kendim diktim tembellik yapmasam bebeğede çok şey yaparım ama zor geliyor:)

sağol canım..elbisenin adı hamile elbisesi olunca fiyatlarıda abartıyorlar bir elbise bana 20 tlye mal oldu kumaş seçerkende likralı triko aldım esnediği için rahat oluyor..

Canim benim merhaba seni tup bebek bolumunden taniyorum bende 33 haftalikken dogum iznini alacagim bebeginde kiz olacakmis benimde kiz

Kizlar muayneden geldim bebegim cok sukur iyi 31+2 2070 gr olmus kuzum ilk defa gittim bu dr cok havaliydi boyunu sormaya firsat bile olmadi neyseki iyi dogum yapacagim hastane. Cunku dogum fiyati 2200 tl paket programi kuagor makyaj bebek hastane takimi kapi susleme lohusa serbeti paketin icinde

Bana da eczacı akrabamız aynı şeyi söyledi aldım bende

Sabah çok güzel uyandım :) 5 yaşında bir çocugun gözünden benim anneliğim çok mutlu oldum

Cnm crvabın için çok sağ ol
Bende sensodyne yumuşak fırça kullanıyoru m ama azalmadı bekliim en iyşsi
aman dişlerimiz dökülmesin

Ah papatyam benim dişler perişan diş eti kanaması çekilmesi ve 20 lik dişim çıktı diğer dişleri itti çarpık oldu ilk ay dr yapıcak bişey yok dedi diş macunu ve fırçayı hassas dişlere özel aldım biraz durdu.

Ben ne yapcam bakalım off
senın 20lik diş de sorun olmuş
Böyle kanamaya devam ederse benim de çekilme olur

Bizde geldiiiiik sabriyacım senle doğum tarihlerimizde aynıı bende 31+2 haftalığım oğluşum 1850 gr maşallah senin bebişin benim bebişi döver :):) yalnız boyu uzun dedi 44 cmmiş bacakları uzun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…