2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

teşekkür ederiz canım önemli bilgiler için bendende kan tahlili istedi doktor depolarım dolmuşmu diye bakıcak ilaç içiyorum ama geçenki tahlilde depoların daha dolmamış demişti bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi yaa

Ben ne yapcam bakalım off
senın 20lik diş de sorun olmuş
Böyle kanamaya devam ederse benim de çekilme olur

Papoşum bnmde kanıyor.
Üstelik cok ağrıyorlar
Tedavi olmam gereken dişlerim var sanırsam
Gebelikte ortaya cıktı işte

Bu arada demir hapını ben hep kahvaltıdan önce alıyorum
Kakişte koyu oluyordu demek yaramıyormuş
Hay tükürem böyle işe :/
Eleviti alayım şimdi bari aklıma geldi

Bu arada dün gece diğer gecelere nazaran daha rahat bi gece geçirdim.
Şükrler olsun Rabb'ime

Bizde geldiiiiik sabriyacım senle doğum tarihlerimizde aynıı bende 31+2 haftalığım oğluşum 1850 gr maşallah senin bebişin benim bebişi döver :):) yalnız boyu uzun dedi 44 cmmiş bacakları uzun dedi

Oy ne guzel ama adam boyunu baba soylemedi saglikli olsun kuzular gerisi boss

:))) evet bire bir gördüm senin çatlakları
Ama ucu çatlamasın gizom cok kötü cokkkk
Ben o donem eve kremleri yıgmıştım ama kar etmemişti
Onceden kullanmaya başlayalım
Bide vitamin kapsülü vardı onu patlatıp içinden çıkanı sürmek bana cok iyi gelmişti.

rengi koyulaşıyosa fayda ediyomuş canım doğru yoldasın yaniiii :)))

başlayalım şimdiden valla ortadan ayrılıcam en sonunda çatır çatır

Lansinoh tamamen bitkisel kızlar doğumdan sonra da bebeğin yutmasında bir sakınca yokmuş. E vitamini kapsülü de çok iyi geliyormuş göğüsleri besliyormuş.
Yalnız ilk gün sürekli emzirmek ertesi gün alev alev yanmalarına ve kızarmalarına sebep olurmuş ilk günden emzirmeye fazla yüklenme ek gerekli doğum koçu ayşe öner in tavsiyesi. 20 şer dakika sağ göğüs sol göğüs emzirildikten sonra bırakılması gerekiyormuş sürekli memede kalmamalı yara olmaması için. Ağrı varsa eğer süt kanallarında ovarak sıvazlayarak uca doğru masaj yapmak iyi gelirmiş koltukaltından başlayıp uca doğru sıvazlayarak masaj yapın.
Birde bebek mikrop kapmasın diye meme ucunun karbonatla falan bastırarak silinmesi daha çok tahrişe neden olurmuş.
Emzirdikten sonra göğüs pedi ile hemen kapatmak mantara sebep olur buyüzden birsüre geceliğin altında emzirme sütyeninin ucı açıl havalandırmalısınız. Kurursa yara olmaz. Nem li asla bırakmayın.

Nacizhane ayşe öner eğitim semineri tecrübelerim :)

temizlik bitti şükür
mutfak dolaplarını boşalttım iç dış sildim bütün mutfağı temizlemişim farkında olmadan o hızla buzdolabı içi falan iyi oldu ama rahatladımmm
evi de temizlediimm eylülün kıyafetlerin bi kısmı daha yıkandı onları astım şimdi diğerleri yıkanıyo onları asıcam uuuff ama kalçam yine tutuldu tabiki

başlayalım şimdiden valla ortadan ayrılıcam en sonunda çatır çatır

Kızlar göğüs kalkanı çok ise yarıyor tavsiye ederim silikon meme ucu falan boş

Kuzum doğru yoldasın
yanlış anlamılsın
Koyulaşması lazım tabii süper:))

Oohh hamarat insan elerine sağlık
ütüler kaldı senin de demek
bayramdan sonra bende halletcem
bizde cıktık bi tane outlet bulduk ankarada ona girdik kardeşime kıyafet aldık
dükkanların kasa kuyruğu dışarda birleşmil mübarek nasıl kalabalık arife ya off ayaklarım koptu bu varisler beni mahvetti

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır :) Bende aralık annesiyim.bir kızım olacak kısmetse:)
çok heycanlı ve zevkli oluyor bebek alışverişi yapmak. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucamıza almayı nasip etsin inşAllah.

Dün kızıma aldığım patikler :)

katlayıp bavula yerleştirdim düzgünce odası gelince ütüye başlarım diyorum şuan yapsamda bi anlamı yok nereye koyucam ütüleyip
ah kıyamammm sana canımmmcımm çıkmasaydın keşke heryer çok kalabalık :26:

Son düzenleme:
kızlar eldivenleri çorapları ayırdım yıkancak ama o kadar miniklerki makinaya sıkışır bunlar kesinn nasıl yıkancak kii:44:
çamaşır yıkama filesimi almak lazım bunlar için acaba:44:

Rica ederşm cnm ne demek
Hakikaten yıldık ilaçyan
eskşden hiç ilaç kullanılmıyormuş ne güzel
Şimdş herşey suniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…