kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:
Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz kızımla erken doğum riskimden sonra bukadar iyi olacağımı tahmin etmezdim açıkçası hala 12 saatte bir nidilat içiyorum ve 3 hafta proluton depot vuruldum kalçadan başka vermicem iğne dedi doktorum. Bayramın 4. Günü kontrolüm. Benim bebeğim de makat geliş şuan ama çok zorlamıyor beni tekmelerî kasıklarıma atıyor arada sancı çekiyorum birde kafası mideme batıyor kaburgalarım sıkışıyor ama bunlar olacak zaten.
Erken doğum riski olanlara özellikle mdaa ya Allah yardım etsin. Hepimize. Ben de hala korkuyorum 32 yi doldurduk ama hala çok erken önce 35 sonra 38 i göstersin rabbim herkse.
Kızlar bişey sorucam siz bebeğe ekstradan yorgan aldınız mı? Ve nevresim takımı? Ben bambu beşik alıcam onun yorganı var gerekirse de kalın kadife elyaf dolgulu battaniye aldık onu örteriz. Yorgan ve nevresim takımını birdahaki kış alayım diyorum anca kullanır.
Odasının büyüyen beşiğinin de uyku seti oluyor hem anca seneye kışa yatar karyolasında. Evimde oldukça sıcak oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar iyi akşamlar,naslsınız
Ben çok pertim bayram temizliği bitirdi beni yaa(
Mdaa çıktımı acaba hastaneden:26:
Sanırım aramızda bebeğine ilk kavuşan o olacak:))
Denizcm çok üzülüyorum nolucak senin bu halin,inşallah doğuma kadar sürmez geçer hemen(
Gizo bende anti etiket bir anneyim,çocuklara aldığım her şeyin etiketini keserim hemen..Bu arada sebamedin ürünlerini biz ailecek kullanıyoruz tabisiki Duru hnmda kullanıcak..Ezgi'ye ortak olur artık,aynı ürünlerden 2şer tane almaya gerek yok
canım benim yaaa
allah yardımcın olsun
inşallah hüma sultan annesini üzmicek
tuğbacım telaşlanma bir kereden sorun olmaz içini ferah tut
karamelcim dr.un doğum için kilo tahmininde bulunmuş ya, en son kaçıncı haftada kaç kiloydu minnoşun?
benim dr hiç tahmin falan söylemedi de :26:
canım ben de şimdilik almadım odası da yok zaten. odayı alınca yaza doğru artık
şimdilik sepetle idare etces, battaniyeleri falan olcak o kadar
ama gerekirse odayı daha erken alır eksikleri de kapatırıs inşallah...
canım maşallah kuzunaa
ben e bebekten jonshons baby şampuan almıştım bir alana 2.bedavamıydı neydi baya indirimli olmuştu
şimdi sebamed de mi alsam diyorum :26: herkes sebamed diyo sankii :44:
hay allah yaaaaaaa :26: geçmiş olsun canım inşallah delinmemiştir
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 34 tane hamıle bulabıldım 7 tane kaldı benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
Kızlar yaa yine aynı şey oldu. Gözümün gördüğü yerlerde her yerde aynı anda beyaz yıldızlar kaydı. 1 dk sürdü. Gözümü kapatıyorum bişe yok açıyorum yıldızlar çakıyor kayıyor sağa sola. :18:
Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 34 tane hamıle bulabıldım 7 tane kaldı benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun
Aşkolsun kızlar biriniz de hoşgeldin dememiş.
Eki Görüntüle 830455
hayırlı pazarlar kızlar kendime bayram için elbise diktim.. bir tane daha dikmeye çalışıyorum..
Çok cici şeylermiş cemrecim sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah oluşuuun. canım sen nasılsın ağrın varmı hala inşallah geçer
Bugün oluşumu görmeye gidiyoruuuuuuumErkenden kalktım görüldüğü üzere. Randevum 9.5 ta bakalım minik kuşum büyümüşmü çok heyecanlıyıııım
​allah razı olsun cnm... rabbım senınde haırlısıyla kucagın a almanı nasip etsın bı nefeste kurtarsın inşallah..
İnşallah birdaha olmaz mdaa cım ben de ilk sancılar çıktığında 8 saatte bir başlamıştım nidilata şimdi 12 saatte bir e düşürdü doktorum bol bol su iç canım ne kadar işe yaradığına inanamicaksın gece bile 1 lt içmeye çalış.Ben aldıklarımın ilk önce etiketlerini kesiyorum her zaman canım
Bizim bir tane uyku setimiz var birde annem benim bebeklikyorganımı verdi saten el yapımı yorgan
Dün çıktım canım hastaneden iki nst de de sancı cıkmadı bende imza attım cıktımnidilata devam 6saatte bir nidilat alıyorum ama cok yan etkisi var yandım ateşten
Bana da kuzenim sıkı sıkı tembihledi muhakkak sürmeye başla diye birazda yapıyla alakalı hiçbişey sürmeyip yarasıda olmayan emziren insanlarda var.iyi geceler kızlaar :)
ananemdeydim bugün tabikiii :)
teyzemin bi arkadaşı yeni doğum yaptı teyzeme demişki;gizeme söyle 1-1.5 ay önceden lansinohu günde 3 kez göğüslerine sürsün ama çok düzenli benim hiç göğüs yaram çatlağım olmadı rahat rahat emziriyorum demiş.şimdi 1-2 gün sürmemiş yara olmuş azıcık.şimdiden başlamalıyız yani sizede söyliyim dediimmmm
Su an ankra yolundaıZ KAZASIZ belası gıderız insallah
cıkalı ıkı saat oldu ıkınkere durdurdum çişim geldi diye:))
Kızlar ne zamandır yazcam unutuyorum
sizlerinde diş eti kanamalarınız arttı mı
artan varsa önlemek içşn birşeyler yaptınız mı korkuyorum valla her fırçalarken
çok beğendim arkadaşım güle güle giyin mutlu sağlıklı günlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?