2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bide kıyafetlerin iç etiketlerini kesicekmisiniz ?rahatsız eder heralde :44:

Ben aldıklarımın ilk önce etiketlerini kesiyorum her zaman canım

Bizim bir tane uyku setimiz var birde annem benim bebeklikyorganımı verdi saten el yapımı yorgan

Dün çıktım canım hastaneden iki nst de de sancı cıkmadı bende imza attım cıktımnidilata devam 6saatte bir nidilat alıyorum ama cok yan etkisi var yandım ateşten

cnm 29.haftada 1050 gr dı
benim doktorum boyunu asla söylemedi boyunu bilmiyorum mini mini sağlıklı bir kızımız olacak diyor her seferinde oğlumun kilosunu duyunca beni de görünce epey şaşırmıştı
kızım için ideal desede oğllumu düşününce epey küçük geliyor hatta bazen üzülüyorum ama sağlıklı olması yetiyor tabiki
bu kadar küçük olmasına rağmen hala nasıl gelişimi önden gidiyor onuda anlamış değilim :44:
benimkinin boyu söylemediği gibi seninkide tahmini kilosunu söylemiyor

Anılcım senin ablan eczacıydı galiba. Bi sorarmısın bu yıldız yıldız parlama görme ne demek? Bayram üstü doktora da ulaşamam. Çok korkuyorum kötü bişe mi acaba? Bi sitede beyin tümörü belirtisi falan yazıyor

Bende okudum canım Allah kabul etsin sana ve bütün isteyenlere hayırlı sağliklı evlatlar nasip ersin benimde 3sene olmadı çocuğum şimdi üçüncüye hamileyim Rabbim iyisini bilir sabır et dua et olur inşallah

aynı şey bende de oluyor MTA, siyah noktalarda uçuyor. doktora gittim, Tansiyon yapar dedi ama tansiyonum normal.
kan ve idrar tahlili yaptırdım ama bayram nedeniyle sonuçları gösteremedim

sonuçlara göre beyin cerrahına gideceğim ben, çünkü birbuçuk sene önce beyin kanaması geçirdim ve beynimde kavernom var, onunla alakalı mı diye.

iyi geceler kızlaar :)
ananemdeydim bugün tabikiii :)

teyzemin bi arkadaşı yeni doğum yaptı teyzeme demişki;gizeme söyle 1-1.5 ay önceden lansinohu günde 3 kez göğüslerine sürsün ama çok düzenli benim hiç göğüs yaram çatlağım olmadı rahat rahat emziriyorum demiş.şimdi 1-2 gün sürmemiş yara olmuş azıcık.şimdiden başlamalıyız yani sizede söyliyim dediimmmm

Bende okudum canım Rabbim inşallah eli ayağı düzdün hayırlı evlatlar nasip etsin

Bugün oluşumu görmeye gidiyoruuuuuuum Erkenden kalktım görüldüğü üzere. Randevum 9.5 ta bakalım minik kuşum büyümüşmü çok heyecanlıyıııım

Bugün oluşumu görmeye gidiyoruuuuuuum Erkenden kalktım görüldüğü üzere. Randevum 9.5 ta bakalım minik kuşum büyümüşmü çok heyecanlıyıııım

Gunaydin bacilar bugun kizimi gormeye gidiyorum dua edin bize ayrica deniz bittim cicilere saglikla giymek nasip olsun. İns
Mdaa insallah arkadasim hersey yolundadir ben kacar kahvaltimi yapip ggidecegjm mucks

​allah razı olsun cnm... rabbım senınde haırlısıyla kucagın a almanı nasip etsın bı nefeste kurtarsın inşallah..

Bende cok zor yollardan gectim rabbim evladimi verdi sua ikincisine hamileyim rabbim suan su mubarek gunlerde duarimizi bos cevirmesin. Sanada hayirli bir evlat nasip etsin okudum canim

İnşallah birdaha olmaz mdaa cım ben de ilk sancılar çıktığında 8 saatte bir başlamıştım nidilata şimdi 12 saatte bir e düşürdü doktorum bol bol su iç canım ne kadar işe yaradığına inanamicaksın gece bile 1 lt içmeye çalış.
Bana da kuzenim sıkı sıkı tembihledi muhakkak sürmeye başla diye birazda yapıyla alakalı hiçbişey sürmeyip yarasıda olmayan emziren insanlarda var.

Benimde en büyük korkum göğüs ucu çatlağı
Aralda bnm için o 1-1,5 ay tam bir kabustu ((
Bi daha onu yaşamak istemiyorum :/
Hastaneye soğan bile göturucem
Bu lansinoh bitkisel mi acaba ???

kuşum benimde ilk aylardan beri dönem dönem diş etlerimde kanama oluyor,son zamanlarda benimki de arttı,doktoruma söyledim herhangi birşyin eksikliğinden mi kaynaklanıyor dedim ,hayır alakası yok dedi ,yumuşak fırça ve sensodyne tarzı yumuşak macun kullan dedi,daha iyi geldi gerçekten de

selam arkadaşlar. benim de sat 17 mart, doğum 22 aralık, ama 17si olarak görünüyor. yay annesi olucam sanırım. kız bebek bekliyoruz. tüp bebek benimkisi. 30+1 im bugün. bişey sormak istiyorum, 32. haftada doktora gidip rapor almam gerekiyor ya illa 32 de mi gitmem gerekiyor, 33 de gitsem olmazmı? yada 32. haftanın erangi bir günündemi yoksa 32+4 falan olur mu? bu arada 58 kilo ile başlamıştım şimdi tam 68 im. 10 kilo aldım, az değil, ama sanıyorum çok da değil. bebiş de iyi ellerinizden öper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…