- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
çok güzel olmuş canım hastane odasına da yapabilirsin
sonra onu çıkartıp eve gelince dış kapıya asarsın
yok kuzum olur mu yaaiyi akşamlar kızlarr herkes iyidir umarım ben de hasta oluyorum galıba hapşuruk burun akıntısı birde ateş var çok sıcak basıyo yanıyorum resmen dünden beri böyleyım. bebeğimin hareketlerınde de dünden beri azalma var bugun yatttım hep hareketsiz olduğum halde hissedemedim hareketlerini normALDE Sabahları onun kıpırtılarıyla uyanırdım toplasam 2 günde 7 8 kez hareket hissettim normalmı bu kızlaar artık yeri daraldı ondan mı acaba yoksa ben hallsizim o da mı hasta oldu annesi gibi çok üzüldüm
valla sen annene de şükretBende de aynı canım ya kendi ailem neredeyse bebeğin bütün eşyalarını hatta benim lahusa yatak örtümü nevresim takımımı falan aldı şimdi de annem evde kendi kendine kurabiye yapmaya çalışıyo gitmiş şeker hamuru almış kalıp almış, torunum kurabiyesiz kalmasın diyo kıyamam ki maddi imkanları da diğer tarafa göre daha kötü. Kayınvalidemler ise daha hiççç bişey almamışlardı ve almaya da niyetleri yoktu ama eşim bikaç laf sokunca park yatağını aldılar. Eşim de bi anlam veremiyo çünkü! düğün zamanıda bize apartmanın bahçesinde kuru pastalı düğün yaptılar, eşimin abisine en güzel yerde en güzel yemekli düğünü yaptılar benim annem bütün gece ağladı seninki niye böyle olmadı diyeben de alıştım kabullendim artık olmuyo işte napiyimm. Ben eşimi seviyorum, onunla çok mutluyum önemli olan bu :)
canım istersen acile git için rahat etsin, bu şekilde sabahı sabah edeceksin bebeği de huzursuz ediyorsun haliyle, ben 2 günde bir doktora acile gittiğim ayları bilirim, Allahın izniyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama sırf için rahat etsin diye doktora gitmeni tavsiye ederim beninşallah öyledir canım annelik buymuş demek ağladım üzüntüden eşim doktora gidelim dedi ama acile gitsem ne olacak dedim yarın ola hayrola
İyi akşamlar kızlar..
Herkes iyidir umarım.. Bugün bende sürpriz misafirlerimle karşılaştım... Sonunda geldiler ÇATLAKLARIM ://///
Göbeğimin altında kasıklarıma doğru kırmızı kırmızı 4-5 çizgi((( Çatlak önleyici kremde kullanıyodum ama fayda etmemiş demekki... Burada konuşulmuştu ama kim bahsetmişti ne zaman bahsetmişti hatırlayamadım.. Çatlakların kırmızıyken tedavi edilebildiğini demişlerdi.. Kızlar bilen varsa paylaşabilir mi lütfen???
yok cnm ne farkeder önermediğimizden değil sonuçta hepsi bebekler içi,nyaaaaa, ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkamaya başladım miniğimin kıyaflerini, burda çok da önerilmemiş anlaşılan???? hava güzel olunca dışarıda kuruttum, gerçi sadece battaniyeleri yıkadım, bütün güzelliği kayboldu battanıyelerin, pazen olan battaniyeler de bi garip oldu, tüylü battaniye de yumoşluğunu pofudukluğunu kaybettikıyafetleri dalan roxy lemi yıkasam napsam, bide şampuan sebamed mi alsam???
canım ben demiştim madecasol diye bir krem bnm doğumdan sonra göğüsümdeki çatlaklar gitti
ama doktora sormamıştım
Hastane odasına kalpli kocaman ortasında hoşgeldin bebeğim yazan takıyorlar canım
Beyaz mavi Yada pembe renkte
Ben beyazını cok beğenmiştim kısmet bakalım kalmışsa ondan taktırcam oraya
İçeriyede bi kaç tane mavi beyaz balon istiyorum onu eşim alıp atar içeri
Söyledim ben ama akıl eder inşallah :))
yok kuzum olur mu yaa
beni de biliyorsun artık hareketleri çok yavaş
ağır ağır hareket ediyo
ayağını dizini falan hissedebiliyorum
yeri dar sonuçta
kiii sen benden 15 gün öncesin.
hiç kafana takma ben çok tatktım dr a gittim hiç sorun yok...
bu acayip bi şekle girmiş bu halde tabii hareket edemez dediiii
valla sen annene de şükret
benim annemde kılını kıpırdatmadı herşeyi ben yaptım.
eşim laf soktu kv lere onlar anlamadı anlamamazlıktan geldi ondan birşey yapmadılar.
benim annem sadece para veriyo ama mecburiyetten yani. al bunla birşey alırsın modunda.
evime yardıma bile bir ere gelmedi.hasta oldum gelmedi ahh ahh.
Anladım canım sağol.. Peki bu kremi doğumdan sonra mı başladın kullanmaya yani hamileyken de kullanılabiliyor mu? Bi de emzirme için sakıncası var mı göğüslerde kullanmanın?
Şimdide dogumdan sonrada kullanabilirsin cnm
Hiç bi zararı yok bende meme uçlarına sürüyordum
Ama çatlaklar için vakit kaybetme bence
Başka güçlü kremlerde var dogumdan sonra onlarıda sürersin
İnşallah kalmaz
Ayyy harikaaaa nasıl yapılıyor ki acep bunlar
Gramafon kağıdını biliyorum
Nette yapılışı var mı cok tatlılarmışşş
Ay inşallah canım yaaa ://
Kızım normal doğum pozisyonu almış sonunda ondan oldu belki de ??
Karnıma sürmem bebeğe bi zarar vermez o zaman değil mi yan etkisi yoksa??
Off salağa döndüm resmen birden görünce biraz geç anlıyorum sorular için k.bakma(
Hayır cnm vermez sür
Dogumdan sonrada çatlak giderici kremler var daha güçlü
Onlarla desteklersin
evet kv ler neyse de insanın annesi böyle olunca gerçekten çok koyuyor..aynı sorun bendede var şimdi bebeğimin kıyafetlerini yıkarken aklımdn geçirdim
insan bi sorar ne yaptın diye ama yok benm annemde de anca başkalarının yanında
göşteriş. kv söylemiyorum bile bayramda bi tulum bi çorap bi atlet kilot almış o kadar
zaten ondan bir şey de beklemiyorum
ayy bunların herpsi çok güzel tabii karar vermezsin=))anca kapı süsü resmi topluyorum ama hangisinden yapacağıma karar veremedim( adı da belli değil ki kızımın,
Ayyy çok çok ççookkk sağol canımcım... Çok iyi oldu bunu öğrendiğim...
İnşallah işe yarar..
evet kv ler neyse de insanın annesi böyle olunca gerçekten çok koyuyor..
ancak yapıyo gibi görünmek ancak kendi işlerine koştursunlar.
ayy şu işim bitsin gelcem ay bu işim bitsin yardım etcem ay o geçsin ay bu bitsin.keyiflerini mi beklicem
sağ olsun eşimle yaptık herşeyi..
ayy bunların herpsi çok güzel tabii karar vermezsin=))
bizimki de isimsiz.
bakalım ne yapcaz offfff=((
evet beni çok iyi anlamışsın cnm arkadaşımBoşver canım bnm. Kimseden fayda yok
Senin o babannen cennetlik valla sagolsun
Ne cok duanı alıyor senin
Ben seni biliyorum yanında olsalar yeter ama işte ....
Dogumdan sonra söylerdim ben olsam herseyi
Cok dolusun çunku bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?