2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Offff deme oyleee yaaa deme
Biliyorum söylemezsin sen kendini hasta edersin
Yinede söylemezsin
Degerini bilsinler

kızlaar sağolun yemek yedim süt falan içtim biraz kaymaya başladıı içim biraz daha rahatladı

ay kızlar geberdim bugün kocişimle temizlik yaptık sonra dinleniriz ne güzel derken misafir geldi az önce gittiler mahfoldum ya

Boşver canım ya, yapan içinden geliyorsa yapıyordur. Şimdi yapmayana da şunu al denmez. En azından eşin görüyor durumu. O da farkında olmasa emin ol daha kötü. Boş yere kendini üzme, değişmiyorlar çünkü. Sevmeye gelince en başta koştururlar

Ay kıyamam canım ya, öksürmek de tutmakla olmuyor ki, sen bi doktora git de artmasın hastalığın.
Allah babaannenden razı olsun, o yaşında kalkmış gelmiş. Anne babandan yana yüzün gülmüyor, Allah senden tarafa baksın inşallah.

kızlaar sağolun yemek yedim süt falan içtim biraz kaymaya başladıı içim biraz daha rahatladı
evet annesi artık sadece kaydırmaca oynuyorlar nerdeee o vurmalar falan=)
yakında aşağı yukarı da ittirmeye başlarlar mideye mideye kukuya kukuya=)
benim eskiye göre çok azaldı hareketleri ama dert etmiyorum.hiç hareket etmese telaşlanırım tabii o ayrı.
Offff deme oyleee yaaa deme
Biliyorum söylemezsin sen kendini hasta edersin
Yinede söylemezsin
Degerini bilsinler
aman bilmesinler bu zaman kadar bilmediler.
babam da aynı.
ancak kendi dertlerinle ablamın dediği doğru
parmağın varsa kendi başını kaşı .
ay kızlar geberdim bugün kocişimle temizlik yaptık sonra dinleniriz ne güzel derken misafir geldi az önce gittiler mahfoldum ya
artık misafir falan gelmesin hiç birimize yaaa
nedir bu!
bizim misafir ağırlayacak kaldırıp toplayacak halimiz mi kaldı .
millet ne rahat!
iyice dinlen cnm yaaa..

Geçmiş olsun canım. Bebeğin iyidir mutlaka. Bazen öyle naz yapıyorlar. Hastalık, stres ya da yorgunluk etkiliyor. Yine doktora git için rahat etsin.
İşe devam ediyorsun di mi?

amin valla 80 yaşında kadın
babam zaten Allahlık ona hiç birşey demiyorum .geldi cuma günü bana .Bayramın her günü 13 bin ciro yaptım diyo
demiyo ki al kızım yüz lira bu da senin harçlığın olsun
onun yüz lirasına muhtaç değilim de akıl eetmiyo .kendi derdinde
ancak kendi 1 yaşındaki kızına birşeyler yapsın.Alsın bana anlatsın böbürlene böbürlene...

sağ ol canım amin hepimizin Allah yüzüne gülsün inşallah.

Hala görüştüğüne dua etsin baban walla.

Benim de baskı arttı kasıklarımda ya hala ters bebeğim ayakları aşağıda kafası yukarda dik duruyor ayaklarıyla kasıklarımı tek eliylr resmen davul gibi geriliyor derim çatlamasını geçtim normal dimi bu hareketler canım daha güçlü canımı acıyıyo. Acı kasıklarda olunca doğurucam açılmamı olıyo diye tedirgin oluyorum daha cuma doktordaydık rahim kapalı herşey yolunda. Özellikle biraz mesanem dolsun basıyor tekmeyi çişimi kaçıracak gibi oluyorum mesane dolu olunca daha çok sıkışıyor demekki.
Sepetleri kocişle eve yolladım canım haftaya koyarım foto bu hafta annemdeyim:) pijamalarıda koydum birkaç sayfa geride hepsi var. Hana kışlıklar hep gelmiş canım değişik şeyler vardı kadife tulumlar çoğalmış merserize örme hırka ve yelekler fln gelmiş.zeki bebe den aldık canım 3 kapılı dolap büyüyen beşik oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti ve yatağı bir pembe bir krem cam tülü kulpları da kristal şifonyer almadık yerimiz yok fiyat 2500 canım biraz pahalıya geldi sanırım ama gebzedeyiz nakliye fln da var indirim yapmadılar.
Odayı da foto eklemiştim bikaç sayfa geride gördünmi?
Canım ben annemdeyim bu hafta hava da güzel olunca burda yıkayalım dedik kıyafetlerini dalan roxy evde kaldı yakında değil ev
Dalin sıvı aldım mecburen bir posta yıkadık çok güzel kokuyor ya memnun kaldım. Dalin granül demiş bir arkadaş granüller 30 derecede eriyor mu acaba?

Kızlar bende aynı sizin durumdayım.

Kimse şunu al lazım olur, bunu şöyle yap bile demedi...

Herşeyi ben kendi başıma yaptım. araştırdım iyi kötü aldım...

Annecim uzakta zaten. sağolsun o ordan almış ciciler kızıma. Örgüler ördü bi sürü..

Ben ilk hamiş kaldıgımda kv 7.ci ayında herşeyini alırız. Öyle senin aldıgın gibi tek tek olmaz dedi !

Aldıklarımıda begenmedi..

eeee ne oldu fısss! doguma bişi kalmamış. Sadece bi nevresim takımı sardırmış işte bu.. Bi çorap bile almadı kızıma

İyi kide almışım. Onu bekleseymişim açıkta kalacakmışım... Paran yoksada alacaz deme ozaman. Anca laff anca laffff...

bu gönülden gelir...B elbisede mi alamadın. Milletin çocugna bi dünyaa şey alırlar bizim kıza hiç bişe...

Bende doluyum yani...:26:

gördüm gördüm canım=))
sayfaları bitirmeden cevap yazdığım için sonradan pişman oldum tam okumadan yazdığıma
pijamanı ne kadar uyguna almışsın valla süper
ben 150 ye aldım=//
odanda süper güle güle kullan.
evet pahalı gibi görünse de sonuçta gebze oraya çok uzak normal yani o sebeple.
bende bu aldığım yerle zeki bebe arasında kalmıştım .harika şeyler var orada hele de uyku setleri süper.
Hayırlı olsun canımcım...

artık misafir falan gelmesin hiç birimize yaaa
nedir bu!
bizim misafir ağırlayacak kaldırıp toplayacak halimiz mi kaldı .
millet ne rahat!
iyice dinlen cnm yaaa..[/QUOTE]

aynen canım ya 9 gün tatil boyunca gelselerdi içim gam yemeyecek yine bir de son gün geldiler yarın da iş var off bizim için de dinlenin çalışmayan hamişler :) geçmişi yeni okuyabildim canım sen de sıkmamaya çalış canını nolur gerçi karşıdan söylemek kolay bu şekilde yaşayan bilir ancak ama olsun sen yine de kuzucuğunu sev olumsuz şeyler düşünmemeye çalış :)

Misafir miiii
Valla gelen elinde demlenmiş çayı be kurabiyesi keki ile gelsin
Geliyorsadaaaa :))
Kıçımı kaldıramıyorum
Kukum agrıo bnm sırtım pert şuan yine kıvranıyorum

aynı aynı.doğmamış bebeğe don biçilmez dedi.
bilmem ne dedi ama kendi kardeşi 8 aylık hamile ona bir sürüüüüüüüü şey aldı bana aldığı 3-5 body o kadar.
alsınlar diye beklemiyoruz yapmasınlar bu saatten sonra zaten her şeyi biz yaptık derler
bir yaparlar bin anlatırlar.
biz de mi böyle olcaz anlamadım
paraları olmasa neyse....
çok ilginç gerçekten...

Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.

nice mutlu senelere canımmm mutlu huzurlu oğluşlarınızla inşş :))

çok güzeell hayatıımm güle güle kullansın geç olsun güç olmasınn nolcak bayıldım amaa çok sevimliii:))

yaşasınnnn çok güzell olmuşşşşş kapı süsü kardeşi bizimkiler

gizemmmmmmmm sobeeeeeeee

anca gelebildim valla hayatımmm

öyle tabi cnm
biz yaparız.
ben de çalışmıyorum eşimde çalışmıyo.biliyorlar ama nerdeeeeee..
eşim inşallah bir an önce işe girer de kimseye muhtaç kalmayız...
tam 1 ay oldu.
,bayramdan sonra görüşmeler çoğalır diye umut ediyoruz bakalıımm

Allah tan bir nevresim takımı sardırmış. Gelen geçene gösterdi. Hatta görmeleri için eve bile davet etti düşün artık

Ballandıra ballandıra anlatıyo...

İçten içe çook kızıyorum....

Allah ım kimselerin eline düşürmesin bizleri...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…