- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
evet beni çok iyi anlamışsın cnm arkadaşım
söylesem psikolojisi bozulur dağılır iyice.yalnız yaşıyo zaten biliyorsun .
varsın olmasın farkında ..içinden gelmiyo napiim..
Babannem ayrı yaaa...
sabah ayağıma çorabımı getirdi bu ne yalın ayaksın dedi yataktan yeni kalkmıştım.
yok giymicem dedim zorla giydirdi pardesüsünü bile giyinmişti..
atarım içime otururum ne yapiimm.
yok kuzum olur mu yaa
beni de biliyorsun artık hareketleri çok yavaş
ağır ağır hareket ediyo
ayağını dizini falan hissedebiliyorum
yeri dar sonuçta
kiii sen benden 15 gün öncesin.
hiç kafana takma ben çok tatktım dr a gittim hiç sorun yok...
bu acayip bi şekle girmiş bu halde tabii hareket edemez dediiii
valla sen annene de şükret
benim annemde kılını kıpırdatmadı herşeyi ben yaptım.
eşim laf soktu kv lere onlar anlamadı anlamamazlıktan geldi ondan birşey yapmadılar.
benim annem sadece para veriyo ama mecburiyetten yani. al bunla birşey alırsın modunda.
evime yardıma bile bir ere gelmedi.hasta oldum gelmedi ahh ahh.
canım istersen acile git için rahat etsin, bu şekilde sabahı sabah edeceksin bebeği de huzursuz ediyorsun haliyle, ben 2 günde bir doktora acile gittiğim ayları bilirim, Allahın izniyle birşey olduğunu düşünmüyorum ama sırf için rahat etsin diye doktora gitmeni tavsiye ederim ben
slm kızlaaaar herkes iyi mi? zaman yaklaştıkça sinirlerim bozuldu benimherşeye kafayı takıyorum bayramda annem geldi oğluşumun karyolasını bebek çantasını benim iç çamaşırlarımı pijama takımımı aldı bide oğluşuma cicler getirmiş. kayınvalidem de eline bi nevresim takımı bi hastane çıkışı alıp gelmiş sallana sallana. nasıl içine sindiriyor nasıl rahat ediyor anlamadım sanki onların torunu değil ne görgüsüz insanlar yaaaa ! düğünde de aynı şey oldu gelinlğimi bile kendim aldım çok şaşırmamak lazım ama yinede düşündükçe çıldıracak gbi oluyorum bari sizde odanın halısını perdesini alın. eşime söylüyorum almıyolar napıyım dio 200 300 TL için ne gerek varmış konuşmaya sorun parası değilki onların düşüncesizlikleri. Ayyyyy kızlar başınızı ağrıttım ama içimde patladı kimseye anlatamadım eşime söyleyince kafasına takıyor anneme anlatsam garibim üzülüo bende sizinle dertleşiyorum idare edin beni (
valla bende anlamıyordum ama arkadaşlar aynı aralıklarla tekrarlanan aynı şiddette kıpırdanmalar olarak söylediler :) bende öyle düşündüm :) uzun bi süre hıçkırıyor benimkisi :)
Saol canım, inşallah memnun kalırız. Tesadüf olmuş rengine kadar aynı:) Diğer renkler çok cırt geldi bana.güzelim güle güle kullan yatağını bende kraftın aynı bu modelini aynı rengini aldım umarım memnun kalırız :))
kuzum güle güle kullan ilk gösterdiğinde de bayılmıştım çok zarif beyaz beyaz
yatağında kraftın zaten çok kullanışlı onlar doğru tercih.
çok hasta oldum turkuazz=(( hemen iyileşmek istiyorum öksürmekten oğlum o kdar kasılıyo ki anlatamam çok üzülüyorum=((
öksürmemek için kendimi tutsamda çıkıyooo=((
kv kalması benimde hoşuma gitmez ama inşallah hep eşim kalır annemi de istemiyorum
çok kızgınım ona çok.dün akşam eşim yoktu.akşam yalnız kalma hastasın annen gelsin dedi
aradım gelmedi bin bin türlü bahane ürettim.
ağır geliyorum ona.her zaman bir bahane.daha bir ipimin ucundan tutmadı
ufacık hayrı dokunmadı hamileliğimin başından beri...
neler neler anlatsam roman olur..
ama arıyo ayy aklım sende gelemedim bilmem ne.yok iyiyim gerek kalmadı dedim.
Babaannem geldi çok uzaklardan kaldı bile sabah gitti.
yemek yaptı sofra kurdu kaldırdı çorabımı bile giydirdi.yoğurrdum soğuk diye sıcak su bile döktü ısıttı yoğurdumu=(
80 yaşında kadın..... aman bana bir dokun bin laf işit kuzum=(
evet annesi artık sadece kaydırmaca oynuyorlar nerdeee o vurmalar falan=)kızlaar sağolun yemek yedim süt falan içtim biraz kaymaya başladıı içim biraz daha rahatladı
aman bilmesinler bu zaman kadar bilmediler.Offff deme oyleee yaaa deme
Biliyorum söylemezsin sen kendini hasta edersin
Yinede söylemezsin
Degerini bilsinler
artık misafir falan gelmesin hiç birimize yaaaay kızlar geberdim bugün kocişimle temizlik yaptık sonra dinleniriz ne güzel derken misafir geldi az önce gittiler mahfoldum ya
Geçmiş olsun canım. Bebeğin iyidir mutlaka. Bazen öyle naz yapıyorlar. Hastalık, stres ya da yorgunluk etkiliyor. Yine doktora git için rahat etsin.denedim canım tatlı yedim çikolata yedim süt içtim sabah ölü gibi uyumuşum rahatsızlığımdan dolayı herhakde kendimde halsizim. geç kalktım akşam saat dörde kadar denemedığım kalmadı sonra hıçkırık tuttu bebeğimi 5 dakıka sürdü o kadar sevindim ki anlatamam birde 4ten bu saate kadar tekme atma değilde sankı yana yana kayıyor 2 gün önce kıpır kıpırdı aniden böyle kesilince korktuum yarın doktora gidicem nstye alırlar belkı
Bunların hepsi birbirinden güzel. Yapabilecek misin bunlardan birini? Grubumuzda yetenekli hatun çok maşallahEki Görüntüle 833955 Eki Görüntüle 833956 Eki Görüntüle 833957 Eki Görüntüle 833958 Eki Görüntüle 833959
anca kapı süsü resmi topluyorum ama hangisinden yapacağıma karar veremedim( adı da belli değil ki kızımın,
amin valla 80 yaşında kadınAy kıyamam canım ya, öksürmek de tutmakla olmuyor ki, sen bi doktora git de artmasın hastalığın.
Allah babaannenden razı olsun, o yaşında kalkmış gelmiş. Anne babandan yana yüzün gülmüyor, Allah senden tarafa baksın inşallah.
Hala görüştüğüne dua etsin baban walla.amin valla 80 yaşında kadın
babam zaten Allahlık ona hiç birşey demiyorum .geldi cuma günü bana .Bayramın her günü 13 bin ciro yaptım diyo
demiyo ki al kızım yüz lira bu da senin harçlığın olsun
onun yüz lirasına muhtaç değilim de akıl eetmiyo .kendi derdinde
ancak kendi 1 yaşındaki kızına birşeyler yapsın.Alsın bana anlatsın böbürlene böbürlene...
sağ ol canım amin hepimizin Allah yüzüne gülsün inşallah.
Benim de baskı arttı kasıklarımda ya hala ters bebeğim ayakları aşağıda kafası yukarda dik duruyor ayaklarıyla kasıklarımı tek eliylr resmen davul gibi geriliyor derim çatlamasını geçtim normal dimi bu hareketler canım daha güçlü canımı acıyıyo. Acı kasıklarda olunca doğurucam açılmamı olıyo diye tedirgin oluyorum daha cuma doktordaydık rahim kapalı herşey yolunda. Özellikle biraz mesanem dolsun basıyor tekmeyi çişimi kaçıracak gibi oluyorum mesane dolu olunca daha çok sıkışıyor demekki.33. Haftamız yarın bitiyor. Karnım iyice gerildi. Sanırım bi kaç hafta sonra eski yırtılmalara yenileri eklenir gibi geliyor.
35. Haftada çok önemli beyin hücreleri gelişiyormuş. Inşallah zamanında doğar kuzularımız.
Sepetleri kocişle eve yolladım canım haftaya koyarım foto bu hafta annemdeyim:) pijamalarıda koydum birkaç sayfa geride hepsi var. Hana kışlıklar hep gelmiş canım değişik şeyler vardı kadife tulumlar çoğalmış merserize örme hırka ve yelekler fln gelmiş.zeki bebe den aldık canım 3 kapılı dolap büyüyen beşik oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti ve yatağı bir pembe bir krem cam tülü kulpları da kristal şifonyer almadık yerimiz yok fiyat 2500 canım biraz pahalıya geldi sanırım ama gebzedeyiz nakliye fln da var indirim yapmadılar.sıvı deterjan alma bence cnm
hacı şakir kötü kokuyor yıkarken ama sonra koku falan da kalmıyor zaten
saççma bi sabun gerçi eşim koku kalmaması daha iyi dedi
alerji yapma ihtimali hiç yok dedi o çok beğendi ama ben beğenmedim mesela..
cnm foto klkoy pijamalarını sepetlerini falan merak ettiiiim
odayı hangi mağzaya sipariş verdiniz bende ordan aldım ve kaça aldınız neler var içinndeeeeeee=))
ya bir soru daha sorcam.
bayramdan sonra bebekler için kışlık şeyler gelecek demişti havuzluu han da adam.gelmiş mi acaba önceden gitmiş miydin
farklı şeyler var mı?
Canım ben annemdeyim bu hafta hava da güzel olunca burda yıkayalım dedik kıyafetlerini dalan roxy evde kaldı yakında değil evyaaaaa, ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkamaya başladım miniğimin kıyaflerini, burda çok da önerilmemiş anlaşılan???? hava güzel olunca dışarıda kuruttum, gerçi sadece battaniyeleri yıkadım, bütün güzelliği kayboldu battanıyelerin, pazen olan battaniyeler de bi garip oldu, tüylü battaniye de yumoşluğunu pofudukluğunu kaybettikıyafetleri dalan roxy lemi yıkasam napsam, bide şampuan sebamed mi alsam???
gördüm gördüm canım=))Sepetleri kocişle eve yolladım canım haftaya koyarım foto bu hafta annemdeyim:) pijamalarıda koydum birkaç sayfa geride hepsi var. Hana kışlıklar hep gelmiş canım değişik şeyler vardı kadife tulumlar çoğalmış merserize örme hırka ve yelekler fln gelmiş.zeki bebe den aldık canım 3 kapılı dolap büyüyen beşik oyuncak sandığı duvar rafı uyku seti ve yatağı bir pembe bir krem cam tülü kulpları da kristal şifonyer almadık yerimiz yok fiyat 2500 canım biraz pahalıya geldi sanırım ama gebzedeyiz nakliye fln da var indirim yapmadılar.
Odayı da foto eklemiştim bikaç sayfa geride gördünmi?
aynı aynı.doğmamış bebeğe don biçilmez dedi.Kızlar bende aynı sizin durumdayım.
Kimse şunu al lazım olur, bunu şöyle yap bile demedi...
Herşeyi ben kendi başıma yaptım. araştırdım iyi kötü aldım...
Annecim uzakta zaten. sağolsun o ordan almış ciciler kızıma. Örgüler ördü bi sürü..
Ben ilk hamiş kaldıgımda kv 7.ci ayında herşeyini alırız. Öyle senin aldıgın gibi tek tek olmaz dedi !
Aldıklarımıda begenmedi..
eeee ne oldu fısss! doguma bişi kalmamış. Sadece bi nevresim takımı sardırmış işte bu.. Bi çorap bile almadı kızıma
İyi kide almışım. Onu bekleseymişim açıkta kalacakmışım... Paran yoksada alacaz deme ozaman. Anca laff anca laffff...
bu gönülden gelir...B elbisede mi alamadın. Milletin çocugna bi dünyaa şey alırlar bizim kıza hiç bişe...
Bende doluyum yani...:26:
Günaydın kızlarrrr
Bugun bizim evlilik yıldönümümüz
Cok guzel uyandık tüm aile oğlumda kutladı.
Eki Görüntüle 833402 Eki Görüntüle 833403 Eki Görüntüle 833404
kızlar bebek odamızı aldık çok şükür bizim doğuma yetişmeyecek ama sağlık olsun. 3 kapılı dolap büyüyen beşik resimde beşiğin yanında görünen oyuncak sandığı ve 1 tane duvar rafı mız olacak şifonyer odamızda yer kalmadığı için almadık odayı daraltmak istemedik.
uyku setimiz de krem-pembe nakışlı kaneviçe işlemeli çok beğendim onu aldık eve getirdik :)
mobilyaların rengide resimde görünenden bir ton açık sedefli krem olacak.
25 kasım teslim tarihi. bizim bebek biraz erken gelebilir o yüzden kokusunun çıkması yerleşmesi fln doğuma değil de 40 ına yetişir anca ama sağlık olsun erken doğum riskimden dolayı gidip zamanında verememiştim siparişi..
Kapı süsümüz böyle kızlar aynısından dış kapıyada yapıcam
Tülden arttırdım cunku
Bugun ikeadan yastık yorgan ve nevresim takımı aldım oğluşuma
Tabi 100 kere oturdum orda gezmedim bile onları alıp çıktım ama onlarda cok cici
Bi ara eklicem. Biliyorsunuz bizim odamız cocuk odası oda bitsin oyle eklicem
gizemmmmmmmm sobeeeeeeee
öyle tabi cnmaynen canım ya 9 gün tatil boyunca gelselerdi içim gam yemeyecek yinebir de son gün geldiler yarın da iş var off bizim için de dinlenin çalışmayan hamişler :) geçmişi yeni okuyabildim canım sen de sıkmamaya çalış canını nolur gerçi karşıdan söylemek kolay bu şekilde yaşayan bilir ancak ama olsun sen yine de kuzucuğunu sev olumsuz şeyler düşünmemeye çalış :)
aynı aynı.doğmamış bebeğe don biçilmez dedi.
bilmem ne dedi ama kendi kardeşi 8 aylık hamile ona bir sürüüüüüüüü şey aldı bana aldığı 3-5 body o kadar.
alsınlar diye beklemiyoruz yapmasınlar bu saatten sonra zaten her şeyi biz yaptık derler
bir yaparlar bin anlatırlar.
biz de mi böyle olcaz anlamadım
paraları olmasa neyse....
çok ilginç gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?