2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ananemdeydim bütün gün eve geldik yemek falan derken emrahın kardeşi geldi oturduk şimdi gitti yeni girebildim yarım yamalak okudum geçmişi ama :))
yarın 1de randevumuz var
akşam 5 gibide perdeciye gitcez eşimin kardeşi erenle emrahı göremediğim için o götürücek

Evet uyku setleri harika benim zeki bebe yi tercih etmemde büyük etken oldu sendin dimi bama uyku seti fiyatı sor diyen ben unuttum ( zaten çok zor gittim arabadan indim orda da oturdum hep dolaşmadım bile mağazada.
Çok kaliteli mobilyada şifonyerle 2800 dü onu almayınca 2500 e düştü işte yine birçok yere göre daha uygun ama bizim nakliye de pahalı tutacağı için ısrar etmedik.
Pijamalaro han ın içindeki şahinler mağazasından aldım hep ordan alışveriş ederiz çok az bir kar la veriyolar sağolsun normlde lizöz 65 tl pijama takımı 75 tl. 140 tl yapıyor fiyatı ama bana geceliği 55 lizözü de 50 yaptı :)

selam kızlar bende nasip olursa aralıkta doğum yapıcam ama bu aralar kafayı yemek üzereyim kayınvalidem hemen karşı binamda oturuyor ve beni her gün kendine çağırıyo gitmesem laf sokuyo ve ben oraya çeşitli sebeplerden gitmek istemiyorum gerçeten çok bunaldım ve ilerde çoçuk olunca da her gün çoçuğumla kendisine gitmemi isteyecek muhtemelen ve ben bıktım bu durumdan annemler uzaktalar kasımda gelcekler tek umudum bu ama onlar gidince yine aynı duruma devam etçekler biliyorum mesela ben bu yıl kpss ye hazırlanıyorum şimdiden başladım birazda olsa diyoki çoçukla nasıl çalışcan sen yarın br gün görürsün pc başında oturmayı felan filan iyice gıcık ediyo beni bu arada bebeğin herşeyini annem ve teyzelerim aldı kendinde kızı hiç çıkmyıo her gün orda çoçuğuyla iğrenç ötesi bi durum çok doluyum çok :2: bu arada yarın kontrole gidicem doktora bakalım bebiş ne durumda

Canım senin uyku setin nasıl? Odanız geldi mi siparişi vereli baya olmuştu sen sanırım yerleştirdiysen foto koysana oda ın merak ettim :)

Gitmesen eşin bir şey diyor mu? Her gün de bayar valla. İnsan kendi evinde oturmak ister.

Perde sorununu çözüyorsun o zaman

beenim kv de sadece pazarda satılan plastik banyo oyuncaklarından aldı daha ne naneler gelecek bekliyorum

Kızlar ya bendeki baskı arttı bebeğim ters ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeliyor baya güçlü geriliyor resmen ayağı çıkıyor.
Ayakta iken iki büklüm kasıklarımı tutmadan yürüyemiyorum heleki mesanem biraz dolsun daha da çok tekmeliyor yani bunlar normalmi? Bütün gün böyle değil ama sabah ve akşam çok hareketli saatleri var o zaman daha çok oluyor.
Vee karnım daha çok sertleşiyor kızlar nst de sancı çıkmadı cuma günü ama daha sık sertleşiyor geriliyor davul gibi normal mi bunlar sizde de olıyormu?

inşallah hayırlısı ile kocişinin güzel bi işi olur canım hep dua ediyorum tüm hamişlerin doğumu kolay geçsin ağrısı sızısı olanlar iyileşsin iş isteyene iş versin Allahım

eşim bişey demiyor zaten çoğu zaman işte olduğu için pek bu duurmdan haberdar değil ama ben çok bıktım ızlar nolur dua edin bunlardan uzak bi yere taşınalım bişey olsun uzaklaşalım ben evimde durmak istiyom hiç bişeyleri bana uymuyor bi çare bulmam gerek özellikler bebek olunca ben napıcam :2: şimdiden bunun stresine girdim

Gitme olsun bitsin diyeceğim ama...

Bende de öyle oluyor canım, birkaç gündür aşağıya sağlam tekmeler atıyor. Karnım da genelde sert.

eşine anlatsan böyle böyle rahatsız oluyorum diye anlayış göstermezmi sen el kadar bebekle hergün onun eşyası ıvırı zıvırı bezi kremi oraya taşınamassınki görmek isterse kendi gelir görür eşine anlat canım bence

Bnm ki baş aşağı amaaaa aynı sen gibiyim
Cok ağrıyor kasıklarım
Bnmde karnım cok sertleşiyor
Ve maşallah bebeğim uyumak nedir bilmiyor
Cokkk tekmeliyor dolanıyor
Artı karnımın başladığı yer cok sızlıyor
Özellikle sol göğsümün altında başlayan yer sanki içerden tırmalıyor

mesela yarın gitmicem ya hemen arıyor nerdesin napıyosun gelsene diyor bu sefer ben gelemem diyemiyorum süreli aynı şey bıktım artık kızlar düzenimi oturtamıyorum ders yapmam gerek bunları düşünmekten uyyamıyorum sürekli kafamda bunları kuruyorum ve her hareketleri her lafları bana batıyor artık annemlerin yanında acaba bu konuyu açsam mı geldilerinde herkesin bir arada olduğu zaman

annenleri karıştırma bana kalırsa onlar uzaktan geliyolar bi alakalarıı yok ki senin evinle veya kayınvalidenin tutumuyla..onlar gittikten sonra sen yine o insanlarla kalıcaksın iş eşinde bitiyo bence.sende 1 kere gelemicem işim var desen alışır belki..

Ne demek diyemiyorum
Diyemiyorsan bu böyle sürer gider...
Birazda kendiniz için yaşamayı öğrenin cnm bnm
Kimse sizin hayatınızı çalamazzz... Belki sen kitap okuyacaksın
Yalnız kalmak istiyorsun
Belki işin gücün var
Belki sadece o gün yatacaksın dinleneceksin bişey yapmadan
Lütfen biraz sesiniz çıksın ya
Anne bugun kendime vakit ayırıcam sonra görüşürüz de
Ayrıca bebek dogunca senden çıkmayacağı kesin canım
Görünen köy kılavuz istemez
Ay ruhunu neden daraltıyorsun boş yere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…