Evet uyku setleri harika benim zeki bebe yi tercih etmemde büyük etken oldu sendin dimi bama uyku seti fiyatı sor diyen ben unuttumgördüm gördüm canım=))
sayfaları bitirmeden cevap yazdığım için sonradan pişman oldum tam okumadan yazdığıma
pijamanı ne kadar uyguna almışsın valla süper
ben 150 ye aldım=//
odanda süper güle güle kullan.
evet pahalı gibi görünse de sonuçta gebze oraya çok uzak normal yani o sebeple.
bende bu aldığım yerle zeki bebe arasında kalmıştım .harika şeyler var orada hele de uyku setleri süper.
Hayırlı olsun canımcım...
gördüm gördüm canım=))
sayfaları bitirmeden cevap yazdığım için sonradan pişman oldum tam okumadan yazdığıma
pijamanı ne kadar uyguna almışsın valla süper
ben 150 ye aldım=//
odanda süper güle güle kullan.
evet pahalı gibi görünse de sonuçta gebze oraya çok uzak normal yani o sebeple.
bende bu aldığım yerle zeki bebe arasında kalmıştım .harika şeyler var orada hele de uyku setleri süper.
Hayırlı olsun canımcım...
selam kızlar bende nasip olursa aralıkta doğum yapıcam ama bu aralar kafayı yemek üzereyim kayınvalidem hemen karşı binamda oturuyor ve beni her gün kendine çağırıyo gitmesem laf sokuyo ve ben oraya çeşitli sebeplerden gitmek istemiyorum gerçeten çok bunaldım ve ilerde çoçuk olunca da her gün çoçuğumla kendisine gitmemi isteyecek muhtemelen ve ben bıktım bu durumdanannemler uzaktalar kasımda gelcekler tek umudum bu ama onlar gidince yine aynı duruma devam etçekler biliyorum mesela ben bu yıl kpss ye hazırlanıyorum şimdiden başladım birazda olsa diyoki çoçukla nasıl çalışcan sen yarın br gün görürsün pc başında oturmayı felan filan iyice gıcık ediyo beni bu arada bebeğin herşeyini annem ve teyzelerim aldı kendinde kızı hiç çıkmyıo her gün orda çoçuğuyla iğrenç ötesi bi durum çok doluyum çok :2: bu arada yarın kontrole gidicem doktora bakalım bebiş ne durumda
Perde sorununu çözüyorsun o zamanananemdeydim bütün gün eve geldik yemek falan derken emrahın kardeşi geldi oturduk şimdi gitti yeni girebildim yarım yamalak okudum geçmişi ama :))
yarın 1de randevumuz var
akşam 5 gibide perdeciye gitcez eşimin kardeşi erenle emrahı göremediğim için o götürücek
aynı aynı.doğmamış bebeğe don biçilmez dedi.
bilmem ne dedi ama kendi kardeşi 8 aylık hamile ona bir sürüüüüüüüü şey aldı bana aldığı 3-5 body o kadar.
alsınlar diye beklemiyoruz yapmasınlar bu saatten sonra zaten her şeyi biz yaptık derler
bir yaparlar bin anlatırlar.
biz de mi böyle olcaz anlamadım
paraları olmasa neyse....
çok ilginç gerçekten...
Misafir miiii
Valla gelen elinde demlenmiş çayı be kurabiyesi keki ile gelsin
Geliyorsadaaaa :))
Kıçımı kaldıramıyorum
Kukum agrıo bnm sırtım pert şuan yine kıvranıyorum
Perde sorununu çözüyorsun o zaman
öyle tabi cnm
biz yaparız.
ben de çalışmıyorum eşimde çalışmıyo.biliyorlar ama nerdeeeeee..
eşim inşallah bir an önce işe girer de kimseye muhtaç kalmayız...
tam 1 ay oldu.
,bayramdan sonra görüşmeler çoğalır diye umut ediyoruz bakalıımm
İnşallah halledersin canım. İnsanın aklına takılı kalıyor yaptırmadığı şeyler.beğenebilirsem evet öyle ummaktayım
Gitme olsun bitsin diyeceğim ama...eşim bişey demiyor zaten çoğu zaman işte olduğu için pek bu duurmdan haberdar değil ama ben çok bıktım ızlar nolur dua edin bunlardan uzak bi yere taşınalımbişey olsun uzaklaşalım ben evimde durmak istiyom hiç bişeyleri bana uymuyor bi çare bulmam gerek özellikler bebek olunca ben napıcam :2: şimdiden bunun stresine girdim
Bende de öyle oluyor canım, birkaç gündür aşağıya sağlam tekmeler atıyor. Karnım da genelde sert.Kızlar ya bendeki baskı arttıbebeğim ters ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeliyor baya güçlü geriliyor resmen ayağı çıkıyor.
Ayakta iken iki büklüm kasıklarımı tutmadan yürüyemiyorumheleki mesanem biraz dolsun daha da çok tekmeliyor yani bunlar normalmi? Bütün gün böyle değil ama sabah ve akşam çok hareketli saatleri var o zaman daha çok oluyor.
Vee karnım daha çok sertleşiyor kızlar nst de sancı çıkmadı cuma günü ama daha sık sertleşiyor geriliyor davul gibi normal mi bunlar sizde de olıyormu?
eşim bişey demiyor zaten çoğu zaman işte olduğu için pek bu duurmdan haberdar değil ama ben çok bıktım ızlar nolur dua edin bunlardan uzak bi yere taşınalımbişey olsun uzaklaşalım ben evimde durmak istiyom hiç bişeyleri bana uymuyor bi çare bulmam gerek özellikler bebek olunca ben napıcam :2: şimdiden bunun stresine girdim
Kızlar ya bendeki baskı arttıbebeğim ters ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeliyor baya güçlü geriliyor resmen ayağı çıkıyor.
Ayakta iken iki büklüm kasıklarımı tutmadan yürüyemiyorumheleki mesanem biraz dolsun daha da çok tekmeliyor yani bunlar normalmi? Bütün gün böyle değil ama sabah ve akşam çok hareketli saatleri var o zaman daha çok oluyor.
Vee karnım daha çok sertleşiyor kızlar nst de sancı çıkmadı cuma günü ama daha sık sertleşiyor geriliyor davul gibi normal mi bunlar sizde de olıyormu?
mesela yarın gitmicem ya hemen arıyor nerdesin napıyosun gelsene diyor bu sefer ben gelemem diyemiyorumsüreli aynı şey bıktım artık kızlar düzenimi oturtamıyorum ders yapmam gerek bunları düşünmekten uyyamıyorum sürekli kafamda bunları kuruyorum ve her hareketleri her lafları bana batıyor artık annemlerin yanında acaba bu konuyu açsam mı geldilerinde herkesin bir arada olduğu zaman
mesela yarın gitmicem ya hemen arıyor nerdesin napıyosun gelsene diyor bu sefer ben gelemem diyemiyorumsüreli aynı şey bıktım artık kızlar düzenimi oturtamıyorum ders yapmam gerek bunları düşünmekten uyyamıyorum sürekli kafamda bunları kuruyorum ve her hareketleri her lafları bana batıyor artık annemlerin yanında acaba bu konuyu açsam mı geldilerinde herkesin bir arada olduğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?