2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gelsene deyince ders çalışıyoru, işim var ya da ağrım var falan de. Yavaş yavaş alışırlar. Sen gittikçe o da çağırıyor. Herkesin yanında konuşmanın fayda sağlayacağını sanmıyorum. Bir de ekstra sorun çıkmasın. Çaktırmadan düzeltmeye çalış

ah kızlar bilmiyrum valla ama artık dayanamıyorum galiba yakında bir patlama yaşayabilirim kızlar bu arada şimdi çıkıorum cevaplarınız için tşkler yarın doktor neler dedi size haber etçem hepinize iyi geceler

deniziimm diyet nasıl gidiyo dikkat edebiliyomusun ben saldım sapıttım iyice yarın tartcak doktor uykum kaçıyo düşündükçe

Bnm kv alt katımda oturuyor hergun görüşüyoruz
İki gün gelmesin hemen kahveye çağırıyorum
Evimin anahtarı var ben verdim
Cok rahatım ama yanında dizine uzanırım okuturum kendimi
Bişey aldığımda ilk ona gösteririm
Oğlunu bile cekiştiriyorum bnm eşim birde tek cocuk
Beni sıksa karışsa söylerim mesela açık açık
Bebek doğduğunda o yardım eder yanımda olur
Ailem İstanbul da. Ancak iki gün durabilirler
Annem torun bakıo.

o böyle iyi olmasa seninde içinden gelmez anlattığına göre melek gibi bi insan seni kızı bilmiş canım zaten sende annenden ayırmıyosun Allah herkese böyle kv nasip etsin.
bizde çok iyiyiz bu ara maşallah

İletişim kurabildiğin için şanslısın Denizcim

deniziimm diyet nasıl gidiyo dikkat edebiliyomusun ben saldım sapıttım iyice yarın tartcak doktor uykum kaçıyo düşündükçe

Valla gizom bayramda biraz saldım baklava fln
Valla şuan evde ev baklavası var yemiyorum
Üç gündür de akşam yemeği yemiyorum meyve yiyorum elma fln
Süt içiyorum
Dün öğlen sebze soteledim tavada yoğurtlar yedim
Hep açım azına tükürem ne zormuş yaaa
Birde meyveli kornflakesler varya ondan aldım
Şimdi ondan yiyicem AÇIMMMMM :26:

Ay ben ne bulsam yiyorum

bende dikkat etsem iyi olcak ananeme gitmicem bidaha ayı gibi yiyorum orda evde üşeniyorum tek başıma olunca yapmıyorum bişey tek canım istemiyo ayy damacana gibi olucam bu gidişle.
benı durdur gelipp

o böyle iyi olmasa seninde içinden gelmez anlattığına göre melek gibi bi insan seni kızı bilmiş canım zaten sende annenden ayırmıyosun Allah herkese böyle kv nasip etsin.
bizde çok iyiyiz bu ara maşallah

Ona ilk annecim dediğimde şok olmuştu
Baya konuşamadı teldeydik sözümüz yeni olmuştu
Onu aramıştım annecim bnm deniz şunun için aradım dedim
Tanımamıştı tam bi şok yaşattım kadına :))))
Ama aşırı mutlu olmuş sonradan öyle demişti
Ztn bana kızım der Yada annem diye hitap eder
Bazen onunda bazı şeylerine kızıyorum ama
Paylaşırım hemen niye böyle yaptın fln derim
Bana cok baktı Allah var
Bende ona bakarım yeri gelirse.. Ki Allah düşürmesin
Ama hakkını ödeyemem..
Gizom senin adınada cok sevindim cnm bnm
Hep böyle olursunuz inşallah
Sen cokkk iyisin yüzünden bile belli bu
Ve cok iyi şeyleri hakediyorsun

Allah ağzınızın tadını huzurunuzu ailenizdeki mutluluğu hiç bozmasın canımm benim iyilik hoşgörü hepsi karşılıklı olan şeyler seni zaten biliyorum ama kayınvalide demeye bin şahit ister seninki tam anne olmuş helal olsun valla yeri geliyo insanın annesi bakmıyo etmiyo Allah razı olsun ondan ama sen böyle iyi canayakın olmasaydın bu şekilde olamazdı o da haliyle iş yine küçüklerde bitiyo seni tebrik etmek lazım :)
hepimiz çok iyişeyleri hakediyoruz canım teşekkür ederim :)yükseklerde gözüm yok huzurumuz olsun yeter valla ben bana iyi olan kimseye kötü olamam o 1 geldi ben 10 adım gittim şükürler olsun düzeldi herşey :)

evetttt bendiiiiiiiiiiiiimmmmmmm=))
olsun olsun canımcım.

tamam koyarıom foto ama denedim olmadı yüksek kalitede çekmişim fotoları.çarşamba evime geçcem evde değilim bugün yarın.
düşük kalitede çekip koymaya çalışcam tekrardan.
benim 25 eylülde geldi 1 ay oldu yani geleli
mail atabilirim özelden yazabilirsne mailni
gizeme mail atmıştım buraya sığmadığı içinn.
uyku setim de güzel geldi ,gemi figürlü,zzeki bebedeki kadar güzerl olmasa da gene de tahminimden iyi.
koku hala tam çıkmadı ama alt komşum dedi ki üşenmeyip 7-8 gün boyunca prontoyla silip durularsan çıkıyor dedi çünkü o 15 gün kala almış doğuma

valla pijamalar çok uygun olmuş çok şanslısın.güle güle giyin iyi günlerde cnm
beenim kv de sadece pazarda satılan plastik banyo oyuncaklarından aldı daha ne naneler gelecek bekliyorum
hahahhaha ayy koptummm=))
bakalım geldikçe bana da söyle
bi tane hastane çıkışı almış tezcel
aziz bebe den hakikaten çok güzel ama herkese duyurdu herkese gösterdi
uyuzluk değil mi onu götürmücem yeni alcam zaten 1 tane var 1 tane daha alcam
aaa unuttuk onu koymayı dicem yoksa orda da elli kere dillendirir!
sütümü keser vallaa=))

Offff napıcaz böyle bilmiyorum yaaaaa
Bi kahvaltı hazırlıyorum yok yokkk
Hele eşim evde diye börekler
Çeşitli omletler. Of offf
Yarın tekim peynir domates o kdr başka yok
Zaten o kahvaltılar bitiriyor:) Ben kahvaltıyı pek sevmezdim, azıcık yerdim. Şimdi mükellef kahvaltılar yapıyorum evdeyken. Hep açım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…