- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
ayy bende dneiz falan burda kukumun kemiği ağrıyo diyordunuz yaKızlar ya bendeki baskı arttıbebeğim ters ayakları aşağıda kasıklarımı tekmeliyor baya güçlü geriliyor resmen ayağı çıkıyor.
Ayakta iken iki büklüm kasıklarımı tutmadan yürüyemiyorumheleki mesanem biraz dolsun daha da çok tekmeliyor yani bunlar normalmi? Bütün gün böyle değil ama sabah ve akşam çok hareketli saatleri var o zaman daha çok oluyor.
Vee karnım daha çok sertleşiyor kızlar nst de sancı çıkmadı cuma günü ama daha sık sertleşiyor geriliyor davul gibi normal mi bunlar sizde de olıyormu?
AAMİN AMİN AMİNbeenim kv de sadece pazarda satılan plastik banyo oyuncaklarından aldı daha ne naneler gelecek bekliyorum
Bunlar ne ki gizo bişiii anlamadım ben :26:
Evet fiyatları baya uygunmuş, alasım geldi, çok hoşuma gittiler. Ben şeker de yaptırdım ama alsam mı?
O sarkıtma süsleri nasıl asıcaz ki Gizo?balon,tavandan sarkıtma süs,yazılı olanda öyle yazı hayatım hastane odasına düşündümm:44:
bidaha bak kötümü:44:
balon,tavandan sarkıtma süs,yazılı olanda öyle yazı hayatım hastane odasına düşündümm:44:
bidaha bak kötümü:44:
Paylaşmıştım canım ama pijamaların arasında kaynamış olabilirNe yaptırdın nası bişey
Ben gördum müüüü:44:
ya kızlar bende dr dan korkuyorum eb-n son gittiğimde 8 kilo almıştım şimdi 10 kilo
gidene kadar kesin 1-2 kilo amış olcam off ne yapcaz
böyle gidersen şekerine tekrar bakcam demiştiiii..
Deniz sen gene iyi gidiyorsun bence ben hiç tutamıyorum boğazı o börekler hamur işleri işin içine girince offfff=((
gizoo sen ne ara düzelttin arayı benim niye haberim yok!!!
=) maşallah maşallah...darısı başımaaaa darısı başımaa
Ben ayda 4-5 kilo alıyorumya kızlar bende dr dan korkuyorum eb-n son gittiğimde 8 kilo almıştım şimdi 10 kilo
gidene kadar kesin 1-2 kilo amış olcam off ne yapcaz
böyle gidersen şekerine tekrar bakcam demiştiiii..
Deniz sen gene iyi gidiyorsun bence ben hiç tutamıyorum boğazı o börekler hamur işleri işin içine girince offfff=((
gizoo sen ne ara düzelttin arayı benim niye haberim yok!!!
=) maşallah maşallah...darısı başımaaaa darısı başımaa
Paylaşmıştım canım ama pijamaların arasında kaynamış olabilir
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=831&controller=product Bu linktekine benziyor. Ankara'da yaptırıyorum. Benimkinin kanatları asası farklı biraz, bi de tacı var.
Ben ayda 4-5 kilo alıyorumŞeker de normal. Doktor her seferinde kızıyor ama ne yapayım boğazım durmuyor. Biraz da herkes hiç kilo almamışsın dediği için sallamıyorum galiba kiloları.
mesela yarın gitmicem ya hemen arıyor nerdesin napıyosun gelsene diyor bu sefer ben gelemem diyemiyorumsüreli aynı şey bıktım artık kızlar düzenimi oturtamıyorum ders yapmam gerek bunları düşünmekten uyyamıyorum sürekli kafamda bunları kuruyorum ve her hareketleri her lafları bana batıyor artık annemlerin yanında acaba bu konuyu açsam mı geldilerinde herkesin bir arada olduğu zaman
Teşekkür ederim canım:) Gönderdiğim linkte daha ucuz ama ben tanesine 3,85 verdim, 80 tane sipariş ettim. Netteki kartsız ve mıknatıssız gelecekti, bir de kargo ücreti var. Ankarada bir dükkan buldum Ulusta. Zaten ilk orada görmüştüm. Başta 5 lira dedi, sonra indirim yaptı, lohusa tacı siparişini de oraya verdim. Sözde her süsü kendim yapacaktım ama totom yemediAyyyy cok ciciiiii turkiiiiiicimmm harika
Tanesi ne kdr bunun kaç tane sipariş ettin
Ekmeksiz doyulmuyor ki. Bir de tatlı var. Artık doğumdan sonra veririz ne yapalım:)Banada herkes ay ne guzel hamilesin hiç bi yerin şiş değil
Sadece kocaman karnın var top gibi diyor ama bayramda baya basket topundanda cıktı karnım
Eşimde dedi artık o top karın yok yanlarda var dedi
Bnm Dr da herseyi yasakladı
Napiim ya ekmeksiz yiyemiyorum ben bişey :26:
ben en son 6 da yemek yedimOfff yaaa şimdi kornflakes yiyorum sonra yatıcam
Arada gittim kocaya masaj yaptırdım ki sizle yazışayım diye
Yoksa duramıyorum bıçak sokuyorlar sırtıma sanki
En son ne zmn ne yedin sen ?? Hııııı
bana da öyle diyorlar.Ben ayda 4-5 kilo alıyorumŞeker de normal. Doktor her seferinde kızıyor ama ne yapayım boğazım durmuyor. Biraz da herkes hiç kilo almamışsın dediği için sallamıyorum galiba kiloları.
Ekmeksiz doyulmuyor ki. Bir de tatlı var. Artık doğumdan sonra veririz ne yapalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?