2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy bende dneiz falan burda kukumun kemiği ağrıyo diyordunuz ya
nasıl oluyor diye merak eediyordum artık anlıyorum nasıl birşey olduğunu
çünkü artık benimde ağrıyo=//
normal şeyler artık
bizde kıdemli hamişiz kızlar 8 ay olduuuuuuuuuuuu maşallah bizeee.
beenim kv de sadece pazarda satılan plastik banyo oyuncaklarından aldı daha ne naneler gelecek bekliyorum
AAMİN AMİN AMİN
inşallah cnmmmm=((

kaşlarımı düzelttirdim bugün şeklinin içine etmiştim suratıma ifade geldi ya aynaya baktıkça şaşırıyorum sabahtan beri

ya kızlar bende dr dan korkuyorum eb-n son gittiğimde 8 kilo almıştım şimdi 10 kilo
gidene kadar kesin 1-2 kilo amış olcam off ne yapcaz
böyle gidersen şekerine tekrar bakcam demiştiiii..

Deniz sen gene iyi gidiyorsun bence ben hiç tutamıyorum boğazı o börekler hamur işleri işin içine girince offfff=((

gizoo sen ne ara düzelttin arayı benim niye haberim yok!!!
=) maşallah maşallah...darısı başımaaaa darısı başımaa

balon,tavandan sarkıtma süs,yazılı olanda öyle yazı hayatım hastane odasına düşündümm:44:
bidaha bak kötümü:44:

gizoo bunlar tamam da şeker şart ama ya da çikolata falan
sadec bunlarla kalmıcan di mi?
gelenlere hediye olmalı??

Offf yaaa şimdi kornflakes yiyorum sonra yatıcam
Arada gittim kocaya masaj yaptırdım ki sizle yazışayım diye
Yoksa duramıyorum bıçak sokuyorlar sırtıma sanki
En son ne zmn ne yedin sen ?? Hııııı

Ben ayda 4-5 kilo alıyorum Şeker de normal. Doktor her seferinde kızıyor ama ne yapayım boğazım durmuyor. Biraz da herkes hiç kilo almamışsın dediği için sallamıyorum galiba kiloları.

Ben ayda 4-5 kilo alıyorum Şeker de normal. Doktor her seferinde kızıyor ama ne yapayım boğazım durmuyor. Biraz da herkes hiç kilo almamışsın dediği için sallamıyorum galiba kiloları.

Banada herkes ay ne guzel hamilesin hiç bi yerin şiş değil
Sadece kocaman karnın var top gibi diyor ama bayramda baya basket topundanda cıktı karnım
Eşimde dedi artık o top karın yok yanlarda var dedi
Bnm Dr da herseyi yasakladı
Napiim ya ekmeksiz yiyemiyorum ben bişey :26:

güzelim ben mevzunun ilk başını bilmiyorum ama bende k.v ile altlı üstlü oturuyorum bende okuyorum... evlendiğimin ilk haftası bana nere gidilcekse birlikte gidelim yiyelim içelim konuşması yapmıştı ama umduğunu bulamadı beni her yemeğe çağırdığında tokum anne yiyin siz ben şunu yapıcam afiyet olsun dedim...

siz gidin benim dersim var dedim... yada yorgunum yatıcam felan dedim ama hakkatende öyle bi durumdu kendimi her zaman zora sokup hep kendimden fedakarlık etmedim birazda ona fedakarlık yaptırdım bir adım ben attımsa bir adım ona attırdım ve bu durumdan eşime bile bahsetmedim... bence bunlar normal şeyler kendi annenle nasıl konuşuyosan onada bunları diyebilirsin ayıp bişi değilki

şimdi doğum yapınca hele kendini hiç zora sokma eşin de bişi derse niye gitmedin felan diye çocukla ev işini zor hallediyorum bide kış günü gidip gelmesi kolaymı yapamadım napıyım dersin asıl niyetini çaktırma Allah yardımcımız olsun bakalım bende neler olcakar

Ayyyy cok ciciiiii turkiiiiiicimmm harika
Tanesi ne kdr bunun kaç tane sipariş ettin
Teşekkür ederim canım:) Gönderdiğim linkte daha ucuz ama ben tanesine 3,85 verdim, 80 tane sipariş ettim. Netteki kartsız ve mıknatıssız gelecekti, bir de kargo ücreti var. Ankarada bir dükkan buldum Ulusta. Zaten ilk orada görmüştüm. Başta 5 lira dedi, sonra indirim yaptı, lohusa tacı siparişini de oraya verdim. Sözde her süsü kendim yapacaktım ama totom yemedi

Ekmeksiz doyulmuyor ki. Bir de tatlı var. Artık doğumdan sonra veririz ne yapalım:)

Offf yaaa şimdi kornflakes yiyorum sonra yatıcam
Arada gittim kocaya masaj yaptırdım ki sizle yazışayım diye
Yoksa duramıyorum bıçak sokuyorlar sırtıma sanki
En son ne zmn ne yedin sen ?? Hııııı
ben en son 6 da yemek yedim
7 de tatlı yedim 2 porsiyon!!
8:30 da meyve yedim
12 de de boğazım i,çin pekmez eritip içtim!!
daha ne olsuuuuunnn
bana da öyle diyorlar.
karnın top gibi diyorlar kilo almamıoşsın diyorlar ama yüzüm ablaklaştı kollarım kalınlaştı
totom ve bacaklarım çok genişledi.
moral olsun diyorlar bana ben bilmiyo muyum kendimi sankiii.
turkuaz ben o linki açamıyoruumm=(((

Merhabalar sevgili çiçeği burnunda anne adayları Ben kendi tasarımım olan bebek şekerleri ve nikah şekerleri yapıyorum. Topiğinize blogumu şöyle bir tanıtmak için gelmiştim, normalde temmuz anneleri topiinde uzun zamandır hamilelik ve annelik deneyimleri ile ilgili yazıyorum ve genelde orayı okuyorum. fakat aynı zamanda bu işle ilgilendiğim için her topiğe mümkün olduğunca bloğumu tanıtmak için yazıyorum. Eğer henüz bebek şekerlerinize karar vermediyseniz bir de bunlara göz atabilirsiniz. vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. Çoook mutlu ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz, kolay ve gülücüklerle dolu doğumlar yaşamanız dileğiyle şimdilik hoşçakalın

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Ekmeksiz doyulmuyor ki. Bir de tatlı var. Artık doğumdan sonra veririz ne yapalım:)

Bnm derdim kendi kilolarım değil ki bebek cok alıyormuş
Normal doğumda bizi zorlar dikkat edelim dedi doktorum
Korkuyorum 4 kg olcak die
Yoksa ben fıss diye sönüyorum ztn

Gunaydınnnn
İyi haftalar hepimizeeee
Kocam işe oğlum okula gitti :/
Yalnız kaldım yine el elde baş başta

ne güzelll keşke bende evde kalabilseydim tatil dönüşü iş çok zor geliyorrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…