Gunaydınnnn
İyi haftalar hepimizeeee
Kocam işe oğlum okula gitti :/
Yalnız kaldım yine el elde baş başta
Benim de baskı arttı kasıklarımda ya hala ters bebeğim ayakları aşağıda kafası yukarda dik duruyor ayaklarıyla kasıklarımı tek eliylr resmen davul gibi geriliyor derim çatlamasını geçtim normal dimi bu hareketler canım daha güçlü canımı acıyıyo. Acı kasıklarda olunca doğurucam açılmamı olıyo diye tedirgin oluyorum daha cuma doktordaydık rahim kapalı herşey yolunda. Özellikle biraz mesanem dolsun basıyor tekmeyi çişimi kaçıracak gibi oluyorum mesane dolu olunca daha çok sıkışıyor demekki.
ya kızlar bende dr dan korkuyorum eb-n son gittiğimde 8 kilo almıştım şimdi 10 kilo
gidene kadar kesin 1-2 kilo amış olcam off ne yapcaz
böyle gidersen şekerine tekrar bakcam demiştiiii..
Deniz sen gene iyi gidiyorsun bence ben hiç tutamıyorum boğazı o börekler hamur işleri işin içine girince offfff=((
gizoo sen ne ara düzelttin arayı benim niye haberim yok!!!
=) maşallah maşallah...darısı başımaaaa darısı başımaa
evetttt bendiiiiiiiiiiiiimmmmmmm=))
olsun olsun canımcım.
tamam koyarıom foto ama denedim olmadı yüksek kalitede çekmişim fotoları.çarşamba evime geçcem evde değilim bugün yarın.
düşük kalitede çekip koymaya çalışcam tekrardan.
benim 25 eylülde geldi 1 ay oldu yani geleli
mail atabilirim özelden yazabilirsne mailni
gizeme mail atmıştım buraya sığmadığı içinn.
uyku setim de güzel geldi ,gemi figürlü,zzeki bebedeki kadar güzerl olmasa da gene de tahminimden iyi.
koku hala tam çıkmadı ama alt komşum dedi ki üşenmeyip 7-8 gün boyunca prontoyla silip durularsan çıkıyor dedi çünkü o 15 gün kala almış doğuma
valla pijamalar çok uygun olmuş çok şanslısın.güle güle giyin iyi günlerde cnm
hahahhaha ayy koptummm=))
bakalım geldikçe bana da söyle
bi tane hastane çıkışı almış tezcel
aziz bebe den hakikaten çok güzel ama herkese duyurdu herkese gösterdi
uyuzluk değil mi onu götürmücem yeni alcam zaten 1 tane var 1 tane daha alcam
aaa unuttuk onu koymayı dicem yoksa orda da elli kere dillendirir!
sütümü keser vallaa=))
canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.Günaydın kızlar...
9 günlük tatil sonrası işe gelmek çok zor geldi bugün( Neyse ki son haftam önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah :))
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ile görüşen var mı? Ben bi kaç yere sordum fiyatlar 400-600 arası çok pahalı geldi bana düğün albümü gibi :// Eşimde gerek yok o kadar paraya kendimiz çekeriz diyo. Ama öylede o kadar güzel olmuyoki... Çok kararsız kaldım fiyat araştırması yapan varsa aranızda paylaşırsa sevinirim....
canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.
O sarkıtma süsleri nasıl asıcaz ki Gizo?
gizoo bunlar tamam da şeker şart ama ya da çikolata falan
sadec bunlarla kalmıcan di mi?
gelenlere hediye olmalı??
Günaydın kızlar...
9 günlük tatil sonrası işe gelmek çok zor geldi bugün( Neyse ki son haftam önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah :))
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ile görüşen var mı? Ben bi kaç yere sordum fiyatlar 400-600 arası çok pahalı geldi bana düğün albümü gibi :// Eşimde gerek yok o kadar paraya kendimiz çekeriz diyo. Ama öylede o kadar güzel olmuyoki... Çok kararsız kaldım fiyat araştırması yapan varsa aranızda paylaşırsa sevinirim....
canım spotlar oluyo ya hastane odasında onların gri metal çerçeveleri oluyo onların altından bağlicaz yada bantla yapıştır ip sonuçta
hani o kutulu çikolata bakmıştık ya kuşuum üstünde hoşgeldin bebeğim falan yazan madlen o yetmezmi onu yaptırıcam:44:
biz görüşüp anlaştık hayatım fiyatlar heryerde aynı demekki..
bizimki medipolün anlaşmalı fotoğrafçısı onun dışında birine zaten çektiremiyomuşsun..
Albm Bilgileri
biz miniyi seçtik burda 600 diyo ama medipolde olucağı için doğum 400 tl dedi canıımm
Kızlar ara ara girip yazıyorum bu sefer geçmişi tam anlamıyla okuyamadımCumartesi günü doktor kontrolüm vardı şuan için tam 33. haftadayım yanlız karnımda sürekli sertleşme oldugu için doktorum nst bağlamak zorunda kaldı Şuan için herşey yolunda dedi ama dikkat etmen gerek erken riskin var.sizlerde de kasılmalar oluyormu merak ediyorum.Hastane çantamı hazırladım dün akşamdan bir korku aldı beni ((( erken çok ürküttü beni.
ayy kızlar bana bayram hediyesi geldi=))ÇATLAK=)
banyo yaparken totoma baktım uzun zaman sonra
ya önceden oluştu ya da yeni oldu
totom çatlamış kırmızı kırmızı!!
Allahtan görünmüyor yani ....
çok çirkinmiş yaaa inşallah görünen yerlerimizde çok olmaz...
günaydınnnnnn :))
eylülün ayakları sağ kaburgamdan sol tarafa geçti çok canım acıyo sırt üstü yattığımda özellikle iyice bastırıyo ağzımdan çıkarcak biraz daha uğraşsa sanırım ayaklarını
Herkese günaydın kızlar
bugün tekrar doktora gidip nst ye gireceğim.inşallah tekrar sancım çıkmaz da işe devam edebilirim. 2 gün evde yattım çok zor geldi daha 2 ay hayatta yatamam:)
geceleri kızım çok tekmeliyor uyandırıyor beni.hem doğurcam diye korkuyorum hemde uykum kaçıyor.Sizede oluyormu böyle?bişeyler yiyorum aç olmadığım halde.sonra sakinleşiyor
o olur tabi canımcım ben onu unutmuştum.hani o kutulu çikolata bakmıştık ya kuşuum üstünde hoşgeldin bebeğim falan yazan madlen o yetmezmi onu yaptırıcam:44:
Paylaşmıştım canım ama pijamaların arasında kaynamış olabilir
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_product=831&controller=product Bu linktekine benziyor. Ankara'da yaptırıyorum. Benimkinin kanatları asası farklı biraz, bi de tacı var.
hiç üzülme tatlım önemli olan sağlıkları..Ay ne güzel ya 41 kere maşallah subhanallah Eylül'ün herşeyi tam teçhizatlı hazır... Şanslı bebek Eylül
Ben eşimi o fiyatlarda ikna edemem çok zor... Bebişimin bi odası bile yok, doğum yapacağım hastane belli değil.. Düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum bazen...:26::26::26: Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o...
esracım tabi ki sor soksun seni artık nst yebenimde sürelkli sertleşme oluyor. diğer hamileliğimdede olmuştu... ama önemsemiyordum dr da bişey demiyordu.
bugun kontrole gidecem olmassa sorayım bende
öğrenince bana da yaz canım.günaydın canım benimde karnımın alt kısmı çatladı kırmızılıklar var bilmiyom ne yapsamdoktora gidince sorcam bu hafta kontrolüm var ne kullanayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?