2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aynen canım. Benimkide dönmedi ayaklar sürekli mesanemde. Içi su dolu balon gibi oyun oynuyo galiba dün kaç defa milletin içinde ayy diye bağırmaktan korktum.kendimi kastım. Akşamda devam etti. Eşim ne oldu diyor çok acıdı çok diyorum. Aniden canımı çok acıtıyor. Kötü bi durum olduğunu sanmıyorum ben. Belki dönmeye çalışıyorlardir. :26:

ben toplam 12,5 kilodayım canım :)

ay zaten bizimkiler dünyaları aldılar ben göstermesem kimsenin ruhu duymaz .. kayınv. yedi cihana duyuruyo . bu modellerin %90 ı seri üretim sanırım :) Cemredeniz ne şanslısın Allah bozmasın

Günaydın kızlar...

9 günlük tatil sonrası işe gelmek çok zor geldi bugün ( Neyse ki son haftam önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah :))
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ile görüşen var mı? Ben bi kaç yere sordum fiyatlar 400-600 arası çok pahalı geldi bana düğün albümü gibi :// Eşimde gerek yok o kadar paraya kendimiz çekeriz diyo. Ama öylede o kadar güzel olmuyoki... Çok kararsız kaldım fiyat araştırması yapan varsa aranızda paylaşırsa sevinirim....

canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.

canım doğum iznine niye erken ayrılıyorsun? ben bebek doğduktan sonra kullanmayı istiyorum, 31+6 da doktora gideceğim çalışabilir raporu da almaya calışcam bakalım.

Canım işyerim şehir merkezinden çok uzak temelli'de. Servisle gidip geliyorum ama yine de yorucu oluyor. Her gün 1 saat geliş 1 saat gidiş dayanamıyorum artık. Bir de erken doğum riskim var. 37'ye kadar uzatırsam riskli olabilir. Ben sonrası için bi kaç ay ücretsiz izin kullanabilirim. Duruma göre bakcaz artık...

Günaydın kızlar;
Bugün sabah iyi bir haber aldım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.Hep iyi haberler alalım hep iyi şeyler duyalım inşallah..

Mutlu haftalar hamişler..
çalışanlara da Allah kolaylık versin.uzun tatilden sonra ağır gelir çalışmak=//

Kızlar ara ara girip yazıyorum bu sefer geçmişi tam anlamıyla okuyamadım Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı şuan için tam 33. haftadayım yanlız karnımda sürekli sertleşme oldugu için doktorum nst bağlamak zorunda kaldı Şuan için herşey yolunda dedi ama dikkat etmen gerek erken riskin var.sizlerde de kasılmalar oluyormu merak ediyorum.Hastane çantamı hazırladım dün akşamdan bir korku aldı beni ((( erken çok ürküttü beni.

Buarada kızlar bebeklerin kilosu ne durumda? doktorum bebegimin gününe göre büyük olduğunu söylüyor...resmen aç gezmeye başladım

Herkese günaydın kızlar
bugün tekrar doktora gidip nst ye gireceğim.inşallah tekrar sancım çıkmaz da işe devam edebilirim. 2 gün evde yattım çok zor geldi daha 2 ay hayatta yatamam:)
geceleri kızım çok tekmeliyor uyandırıyor beni.hem doğurcam diye korkuyorum hemde uykum kaçıyor.Sizede oluyormu böyle?bişeyler yiyorum aç olmadığım halde.sonra sakinleşiyor

O sarkıtma süsleri nasıl asıcaz ki Gizo?

canım spotlar oluyo ya hastane odasında onların gri metal çerçeveleri oluyo onların altından bağlicaz yada bantla yapıştır ip sonuçta

gizoo bunlar tamam da şeker şart ama ya da çikolata falan
sadec bunlarla kalmıcan di mi?
gelenlere hediye olmalı??

hani o kutulu çikolata bakmıştık ya kuşuum üstünde hoşgeldin bebeğim falan yazan madlen o yetmezmi onu yaptırıcam:44:

biz görüşüp anlaştık hayatım fiyatlar heryerde aynı demekki..
bizimki medipolün anlaşmalı fotoğrafçısı onun dışında birine zaten çektiremiyomuşsun..
Albm Bilgileri
biz miniyi seçtik burda 600 diyo ama medipolde olucağı için doğum 400 tl dedi canıımm

günaydınnnnnn :))
eylülün ayakları sağ kaburgamdan sol tarafa geçti çok canım acıyo sırt üstü yattığımda özellikle iyice bastırıyo ağzımdan çıkarcak biraz daha uğraşsa sanırım ayaklarını

Ay ne güzel ya 41 kere maşallah subhanallah Eylül'ün herşeyi tam teçhizatlı hazır... Şanslı bebek Eylül
Ben eşimi o fiyatlarda ikna edemem çok zor... Bebişimin bi odası bile yok, doğum yapacağım hastane belli değil.. Düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum bazen...:26::26::26: Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o...

benimde sürelkli sertleşme oluyor. diğer hamileliğimdede olmuştu... ama önemsemiyordum dr da bişey demiyordu.
bugun kontrole gidecem olmassa sorayım bende

günaydın canım benimde karnımın alt kısmı çatladı kırmızılıklar var bilmiyom ne yapsam doktora gidince sorcam bu hafta kontrolüm var ne kullanayım diye

ben onun ayaklarını yerimmmmmm :) kuzum ya hayırlısıyla kavuyşsakta söyle popolarını ayaklarını bi yesek

beni gece uyandırmıyor ama uyurken dalamıyorum hareketlerinden dolayı maşallahh=))
çok uzun sere dalmakta sorun yaşıyorum çünkü gıdıklıyo=))
aman boşver hareketli olsunlar 2 gün hareket etmedi kendimi yedim bitirdim hiç şikayetçi değilim bu durumdan
umarım sancı çıkmaz kardelencim=(
haber verirsin bize..
hani o kutulu çikolata bakmıştık ya kuşuum üstünde hoşgeldin bebeğim falan yazan madlen o yetmezmi onu yaptırıcam:44:
o olur tabi canımcım ben onu unutmuştum.
sadece bu süsler sandım bu kadar yeter deyince=))
birbirimizin çikolatalarından yiyebilseydik keşke=))

hiç üzülme tatlım önemli olan sağlıkları..
bende eşim kasıma kadar işe giremezse medistate de olamam diye düşünüyorum
yani doğum yapacağım hastane benimde belli değil.
babam adam olaydı 3 kuruşluk doğum oaramı verirdi ama nerdeeeeeeee.
kendi yüzsün para içinde ancak..
hiç düşünüp kafaya takma.sağlıklı olsunlar da koynumuzda yatırırız onları annesi..
benimde sürelkli sertleşme oluyor. diğer hamileliğimdede olmuştu... ama önemsemiyordum dr da bişey demiyordu.
bugun kontrole gidecem olmassa sorayım bende
esracım tabi ki sor soksun seni artık nst ye
bende bu ay sonunda gitcem kasılşmam yok ama belki beni de sokar.
günaydın canım benimde karnımın alt kısmı çatladı kırmızılıklar var bilmiyom ne yapsam doktora gidince sorcam bu hafta kontrolüm var ne kullanayım diye
öğrenince bana da yaz canım.
muhtelemelen birşey yapamayız artık der=) benim ki çatlak umursamıyo pek de
senden bilgi alırım artıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…