hiç üzülme tatlım önemli olan sağlıkları..
bende eşim kasıma kadar işe giremezse medistate de olamam diye düşünüyorum
yani doğum yapacağım hastane benimde belli değil.
babam adam olaydı 3 kuruşluk doğum oaramı verirdi ama nerdeeeeeeee.
kendi yüzsün para içinde ancak..
hiç düşünüp kafaya takma.sağlıklı olsunlar da koynumuzda yatırırız onları annesi..
esracım tabi ki sor soksun seni artık nst ye
bende bu ay sonunda gitcem kasılşmam yok ama belki beni de sokar.
öğrenince bana da yaz canım.
muhtelemelen birşey yapamayız artık der=) benim ki çatlak umursamıyo pek de
senden bilgi alırım artıkk...
Ay ne güzel ya 41 kere maşallah subhanallah Eylül'ün herşeyi tam teçhizatlı hazır... Şanslı bebek Eylül
Ben eşimi o fiyatlarda ikna edemem çok zor... Bebişimin bi odası bile yok, doğum yapacağım hastane belli değil.. Düşündükçe üzülüyorum ağlıyorum bazen...:26::26::26: Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o...
ben onun ayaklarını yerimmmmmm :) kuzum ya hayırlısıyla kavuyşsakta söyle popolarını ayaklarını bi yesek
o olur tabi canımcım ben onu unutmuştum.
sadece bu süsler sandım bu kadar yeter deyince=))
birbirimizin çikolatalarından yiyebilseydik keşke=))
Gizem o attığın çikolata linki aklımda. Yaptığım süs az gibi geliyor. Doğuma yakın babamız gerek yok demezse ondan bende alıcam
Daha sepet beşik alinacak bu kız baya masraflı çıktı
amin canım amin...Doğru söylüyosun canım napalım doğduktan sonra kaderleri güzel olsun inşallah..
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Yeni temiz bi hastane, odaları özel hastane odası gibi. Tek kişilik, plazma tv, duşu hepsi var. Ama vajinusmus hastası olduğum için doğum sezeryan olacak büyük ihtimalle ve gittiğim devlet hastanesi ilk doğumlarda sezeryan yapmıyormuş. Yeni bi hastane bulmak durumunda kalıcam sanırım. Ya da tanıdık falan ayarlıcaz bişeyler.
Sen de takma kafanı ailene boşver.. Allah yardımcımız olsun, kimseye muhtaç etmesin bizi :26::26:
güzel bence çikolata :))yeter amaan bize kimsede gelmicek ki 3-5 kişi işte.
sonra oturur kendim yerim
amin canım amin...
Allah kimseye muhtaç etmesin
Eşim yanımda ya ona şükrediyorum .
onun desteği olmasa tey teyyyyyy
adamın bi baklava açmadığı kaldı.herşeyime yarıdm ediyor elimi sürdürmüyor sağ olsun.Başımdan eksik etmesin.
Batıkentte ki yeni hastane mi bahsettiğin?
kocaamaaaaaaaann=)
ya iyi de senin durumunda dönmeyen bebek,tansiyonu yüksek anne ne biliim haftasını geçmiş bebek gibi istisnai bir durum.
yani sezeryana almak zorunda kaldıkları bir durum.
öyle şey olur mu ilk doğumu sezeryan yapmıyoruz!
saçmalık
konuştun mu açık açık öyle mi diorlar
eğer teşhisi koydurabilirsen yapmak zorunda onlarda riske girmez normal doğum olarak
benimde sürelkli sertleşme oluyor. diğer hamileliğimdede olmuştu... ama önemsemiyordum dr da bişey demiyordu.
bugun kontrole gidecem olmassa sorayım bende
Rica ediyorum sorarmsn merak ediyorum benim doktorummu telaşlandırdı beni.Sertleşme demek doğumun yakın olduğunu göstergesiymiş...
Günaydın canımcıklarımmmmm
yarın saat 2 ye randevu aldım,ezginin de aşısını yaptırıcm..
Dün ezgiyle Deniz'in kv.sinin kekini yaptık,kaanı okula gönderiyim resimleri eklerim
canım ben ankara ünv ne karar verdim, sende araştır istersenDoğru söylüyosun canım napalım doğduktan sonra kaderleri güzel olsun inşallah..
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Yeni temiz bi hastane, odaları özel hastane odası gibi. Tek kişilik, plazma tv, duşu hepsi var. Ama vajinusmus hastası olduğum için doğum sezeryan olacak büyük ihtimalle ve gittiğim devlet hastanesi ilk doğumlarda sezeryan yapmıyormuş. Yeni bi hastane bulmak durumunda kalıcam sanırım. Ya da tanıdık falan ayarlıcaz bişeyler.
Sen de takma kafanı ailene boşver.. Allah yardımcımız olsun, kimseye muhtaç etmesin bizi :26::26:
ya bende nefes değil ama dönerken zorluk var, resmen uykudayken doğrulup öyle sağa sola dönüyorum. hastaneye niye gidiyorsun, yeni gitmiştin? bu arada sen çalışıyormuydun canım ya? geçenlerde 32. haftada izne ayrılcam yazdın gibi hatırladımda ??Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e
günaydınnnnnn :))
eylülün ayakları sağ kaburgamdan sol tarafa geçti çok canım acıyo sırt üstü yattığımda özellikle iyice bastırıyo ağzımdan çıkarcak biraz daha uğraşsa sanırım ayaklarını
selam kızlar
işe döndüm uzun tatilden sonra doktrda izinliymiş bu hafta ben de aile hekımıne gideyim dedim ama hala gidemedim. bugün sabahtam beri 2 buçuk ltre su içmişimdir bebeğim harekete geçti çok şükür kayıyor hıçkırıyor. sanırım su içmek işe yaradı amniyon sıvısı azalınca bebek hareketleri azalırmış bunu okuyunca bol su içtim bugun bayramda su içmek pek aklıma gelmedi işyerindeyklen daha düzenliyim saatlerim belli planlı programlı yiyip içiyorum inşallah 38 haftaya kadar dayanırım iyi olurum da gelirim işe evde kafayı yerım ben. bayramda bir kılo almışım şu birkaç gündür bebeğimin hareketlensin diye çok tatlı yediimm
topiğe koymazsan küseriz zatennnayy benim kavanozlarım geldi kızlar :) bir örnek yapıp akşam yüklerim fotosunu inşallah :)
Amin cnm amin.Allah isteyen herkese nasip etsin..Bizim babamızı da daha yeni yeni heyecan sardı. Bir iki haftadan beri kaç gün kaldı deyip duruyor
Bu sabah diyor ki bir ay sonra kucağımıza alacaz inşallah deyip sarılıyo. Çok mutluluk verici bişeallah hepimizi tamamına erdirsin. Hasretiyle yananlara da yaşatsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?