2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Doğru söylüyosun canım napalım doğduktan sonra kaderleri güzel olsun inşallah..
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Yeni temiz bi hastane, odaları özel hastane odası gibi. Tek kişilik, plazma tv, duşu hepsi var. Ama vajinusmus hastası olduğum için doğum sezeryan olacak büyük ihtimalle ve gittiğim devlet hastanesi ilk doğumlarda sezeryan yapmıyormuş. Yeni bi hastane bulmak durumunda kalıcam sanırım. Ya da tanıdık falan ayarlıcaz bişeyler.
Sen de takma kafanı ailene boşver.. Allah yardımcımız olsun, kimseye muhtaç etmesin bizi :26::26:

çok zor oldu eşimi ikna etmem ben girer çekerim gerek yok bile dedi düşün

canım sağlıklı olsunlarda odası fotografı önemlimi bu kadar bendeki heves işte yoksa çok daha önemli şeyler var yapılması gereken..inan onları gördüğümüz anda bunları unuturuz neyine ağlıyosun Allah sana sağlıklı bi evlat vermiş eninde sonunda doğucak bi şekilde nerde nasıl olduğu önemli ama şuan düşündüğümüz için çok takıyoruz..bi şekilde bi hastanede doğucak sonuçta orda kalcak hali yok canım benim sen üzme kendini böyle şeyler için lütfen :/

ben onun ayaklarını yerimmmmmm :) kuzum ya hayırlısıyla kavuyşsakta söyle popolarını ayaklarını bi yesek

Aminnn canım ya valla sabırsızlanıyorum son günlerde artık naparız bilmiyorum

o olur tabi canımcım ben onu unutmuştum.
sadece bu süsler sandım bu kadar yeter deyince=))
birbirimizin çikolatalarından yiyebilseydik keşke=))

aynı gün doğurmassak yiyebiliriz bencee
hangimiz önce doğurursa o ona ziyarete gitsin

Gizem o attığın çikolata linki aklımda. Yaptığım süs az gibi geliyor. Doğuma yakın babamız gerek yok demezse ondan bende alıcam
Daha sepet beşik alinacak bu kız baya masraflı çıktı

Gizem o attığın çikolata linki aklımda. Yaptığım süs az gibi geliyor. Doğuma yakın babamız gerek yok demezse ondan bende alıcam
Daha sepet beşik alinacak bu kız baya masraflı çıktı

güzel bence çikolata :))yeter amaan bize kimsede gelmicek ki 3-5 kişi işte.
sonra oturur kendim yerim

Son düzenleme:
amin canım amin...
Allah kimseye muhtaç etmesin
Eşim yanımda ya ona şükrediyorum .
onun desteği olmasa tey teyyyyyy
adamın bi baklava açmadığı kaldı.herşeyime yarıdm ediyor elimi sürdürmüyor sağ olsun.Başımdan eksik etmesin.

Batıkentte ki yeni hastane mi bahsettiğin?
kocaamaaaaaaaann=)
ya iyi de senin durumunda dönmeyen bebek,tansiyonu yüksek anne ne biliim haftasını geçmiş bebek gibi istisnai bir durum.
yani sezeryana almak zorunda kaldıkları bir durum.
öyle şey olur mu ilk doğumu sezeryan yapmıyoruz!
saçmalık
konuştun mu açık açık öyle mi diorlar
eğer teşhisi koydurabilirsen yapmak zorunda onlarda riske girmez normal doğum olarak

Günaydın canımcıklarımmmmm
yarın saat 2 ye randevu aldım,ezginin de aşısını yaptırıcm..
Dün ezgiyle Deniz'in kv.sinin kekini yaptık,kaanı okula gönderiyim resimleri eklerim

selam kızlar
işe döndüm uzun tatilden sonra doktrda izinliymiş bu hafta ben de aile hekımıne gideyim dedim ama hala gidemedim. bugün sabahtam beri 2 buçuk ltre su içmişimdir bebeğim harekete geçti çok şükür kayıyor hıçkırıyor. sanırım su içmek işe yaradı amniyon sıvısı azalınca bebek hareketleri azalırmış bunu okuyunca bol su içtim bugun bayramda su içmek pek aklıma gelmedi işyerindeyklen daha düzenliyim saatlerim belli planlı programlı yiyip içiyorum inşallah 38 haftaya kadar dayanırım iyi olurum da gelirim işe evde kafayı yerım ben. bayramda bir kılo almışım şu birkaç gündür bebeğimin hareketlensin diye çok tatlı yediimm

Bizim babamızı da daha yeni yeni heyecan sardı. Bir iki haftadan beri kaç gün kaldı deyip duruyor
Bu sabah diyor ki bir ay sonra kucağımıza alacaz inşallah deyip sarılıyo. Çok mutluluk verici bişe allah hepimizi tamamına erdirsin. Hasretiyle yananlara da yaşatsin inşallah

benimde sürelkli sertleşme oluyor. diğer hamileliğimdede olmuştu... ama önemsemiyordum dr da bişey demiyordu.
bugun kontrole gidecem olmassa sorayım bende

Rica ediyorum sorarmsn merak ediyorum benim doktorummu telaşlandırdı beni.Sertleşme demek doğumun yakın olduğunu göstergesiymiş...

Rica ediyorum sorarmsn merak ediyorum benim doktorummu telaşlandırdı beni.Sertleşme demek doğumun yakın olduğunu göstergesiymiş...

bende sorcam birazdan gidicem unutmam inş bendede oluyo günde bikaç kez..
ay unutuyorum oraya gidince sorcağım herşeyi:26:

Günaydın canımcıklarımmmmm
yarın saat 2 ye randevu aldım,ezginin de aşısını yaptırıcm..
Dün ezgiyle Deniz'in kv.sinin kekini yaptık,kaanı okula gönderiyim resimleri eklerim

Tarif kolayındaysa yazabilirmisin canım? Bi yere yazmamıştim. Bazen canım istiyor yaparım.

Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e

selam. aranızda vajinismus sorunu yaşamış olan var mı? ben evlendikten sonra 5-6 ay ilişkiye giremedim. normal doğum yapmamam için bir sebep yok şimdilik. ama bu konu kafamı karıştıtıyor. hamilelikte de 4.-5. aylardan sonra cinsellik yaşamadık (karnım büyüyüp sertleşmişti endişelendim) bilmiyorum ne yapmalıyım doktorla konuşmadım henüz. aynı durumda olan var mı?

canım ben ankara ünv ne karar verdim, sende araştır istersen

Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e
ya bende nefes değil ama dönerken zorluk var, resmen uykudayken doğrulup öyle sağa sola dönüyorum. hastaneye niye gidiyorsun, yeni gitmiştin? bu arada sen çalışıyormuydun canım ya? geçenlerde 32. haftada izne ayrılcam yazdın gibi hatırladımda ??

Ay yerim onun o ayaklarını guzel annenin guzel kızı

Papoşummmm sen ne haberi aldın ya mrk ettim :44:

melek seni gidi seniii
tatlı yemeye bahane hehehhee=))
kuzum aynısını bana dr da demişti gel suyuna bakalım azalma varsa ondandır diye
ama yoktu azalma falan
sen gene gidince dr una söyle böyle böyle azalmıştı su içtim arttı,suyu mu azaldı diye.
Gözün aydın hadi kaydırakçı bebeğinle mutluluklar sanaa=))
ayy benim kavanozlarım geldi kızlar :) bir örnek yapıp akşam yüklerim fotosunu inşallah :)
topiğe koymazsan küseriz zatennn
tabi koyy beklicess cicişş=))
Amin cnm amin.Allah isteyen herkese nasip etsin..
ayyy ne güüzel di mi MTA onlarında böyle olmasıı...
bizimki de devamlı karnımı tutuyo hadi tosun paşam hareket et de çatlasın anne diyo=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…