- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e
Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e
papatyacıım sorma tatlıları yedim yedim şiştim benım yüzümde şişti bu arada ablak bir surat olduu yuvarlacıık. dokotra gideyım sorucam şu sıvı azalma olayını canım teşekkür ederizmelek seni gidi seniii
tatlı yemeye bahane hehehhee=))
kuzum aynısını bana dr da demişti gel suyuna bakalım azalma varsa ondandır diye
ama yoktu azalma falan
sen gene gidince dr una söyle böyle böyle azalmıştı su içtim arttı,suyu mu azaldı diye.
Gözün aydın hadi kaydırakçı bebeğinle mutluluklar sanaa=))
)
papatyaa canım sana geçmiş olsun bian önce iyileş inşallah sana önerim bir çay kaşığı zencefilibir tatlı kaşığı balla karıştır ye çoook faydasını gördüm ben hemde hafif atlattım kızımada uyguluyorum şimdi hele gece öksürüklerine birebir doktora sordum zencefili zararı yok dedi bide senin ellerin nasıl oldu canım yaa benim ellerim şiş ve çook ağrıyor bezi bile sıkamıyorum sen aradınmı doktorunu neymiş:44:
çok zor oldu eşimi ikna etmem ben girer çekerim gerek yok bile dedi düşün
canım sağlıklı olsunlarda odası fotografı önemlimi bu kadar bendeki heves işte yoksa çok daha önemli şeyler var yapılması gereken..inan onları gördüğümüz anda bunları unuturuz neyine ağlıyosun Allah sana sağlıklı bi evlat vermiş eninde sonunda doğucak bi şekilde nerde nasıl olduğu önemli ama şuan düşündüğümüz için çok takıyoruz..bi şekilde bi hastanede doğucak sonuçta orda kalcak hali yok canım benim sen üzme kendini böyle şeyler için lütfen :/
Aminnn canım ya valla sabırsızlanıyorum son günlerde artık naparız bilmiyorum
aynı gün doğurmassak yiyebiliriz bencee
hangimiz önce doğurursa o ona ziyarete gitsin
amin canım amin...
Allah kimseye muhtaç etmesin
Eşim yanımda ya ona şükrediyorum .
onun desteği olmasa tey teyyyyyy
adamın bi baklava açmadığı kaldı.herşeyime yarıdm ediyor elimi sürdürmüyor sağ olsun.Başımdan eksik etmesin.
Batıkentte ki yeni hastane mi bahsettiğin?
kocaamaaaaaaaann=)
ya iyi de senin durumunda dönmeyen bebek,tansiyonu yüksek anne ne biliim haftasını geçmiş bebek gibi istisnai bir durum.
yani sezeryana almak zorunda kaldıkları bir durum.
öyle şey olur mu ilk doğumu sezeryan yapmıyoruz!
saçmalık
konuştun mu açık açık öyle mi diorlar
eğer teşhisi koydurabilirsen yapmak zorunda onlarda riske girmez normal doğum olarak
canım ben ankara ünv ne karar verdim, sende araştır istersen
cnm arkadaşım çok teşekkür ederimpapatyaa canım sana geçmiş olsun bian önce iyileş inşallah sana önerim bir çay kaşığı zencefilibir tatlı kaşığı balla karıştır ye çoook faydasını gördüm ben hemde hafif atlattım kızımada uyguluyorum şimdi hele gece öksürüklerine birebir doktora sordum zencefili zararı yok dedi bide senin ellerin nasıl oldu canım yaa benim ellerim şiş ve çook ağrıyor bezi bile sıkamıyorum sen aradınmı doktorunu neymiş:44:
Ay yerim onun o ayaklarını guzel annenin guzel kızı
Papoşummmm sen ne haberi aldın ya mrk ettim :44:
Bizde tutamıcaz fotoğrafçı :///
Eşim cekicek foto makinemizde bozukkk
İphone ve samsung la cekcek yani telefonlarımız ile
Bari bi makine bulsaydık iyi olacaktı(
ay canım mşlhh ezgiye bizde az önce olduk aşımızı kuzum çok ağladı
içim dayanmıyor onun ağlamasına
ayy ne de tatlı bir kızın var canım maşallah abla olacak bu küçük kız desene :)
ayyy Allah nazardan saklasın yavrunuu ne tatlı maşallah annesi gibi hamarat olucak şimdiden belli
Ayyyyy maşallah yaaa ezgi cok tatlısın kuşummm
Offff gelde kız doğurma işteeee
Bende istiyorum Allahım ....
3. Konusunda cok fena gaza geliyorum böyle görünce
Maşallah sübhanallah canım
Eminim o kek harikadr...!!!
ayyy Aysun bu tam prenses maşallah sübhanallah
bu ufacık şey de abla oluyor öyle miii
amanınnn maşallah size çok tatlı amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?