2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e

ben 3 yastıkta yatıyorum ama nefes darlığından değil mide yanmasından
yemek borum delinecek kesin diyorum artık yok böyle bi yanma...
daha 2 ay var ne yapcam bakalım....

Gunaydin kizlar keyifler. Bebekler iyidir umarim suan bizde cok sukur iyiyiz ama uyurken nefes almakta zorluk cekiyorum yuksek yastikta yatiyorum yine ayni yarin hastaneye ugrayacagim opuldunuz birazdan badana icin malzemeler alacagiz e

bende yarın hastaneye gidiyorum canım denk gelirsek görüşelim,randevun kaçta benim 14:00da Deniz Bey'e..
beni tanıman için yakama kırmızı karanfil takayım mı

papatyacıım sorma tatlıları yedim yedim şiştim benım yüzümde şişti bu arada ablak bir surat olduu yuvarlacıık. dokotra gideyım sorucam şu sıvı azalma olayını canım teşekkür ederiz

ayy ne de tatlı bir kızın var canım maşallah abla olacak bu küçük kız desene :)

selam kızlar nasılsınız takip edemedim ne zamandır hem senelik iznimden kalan günlerim vardı hem de bayram tatili olunca baya uzadı şimdi de evdeyim iznim devam ediyor. yarın kontrolüm var kızımı göreceğim. her şey yolunda hareketleri de gayet iyi bir sağdan bir soldan çıkartıyor ayacıklarını bakalım bizimki kaç kilo olmuş çok merak ediyorum. ben aldım başımı gidiyorum. çok şiştim şişmeye de devam ediyorum. 77 kilo oldum. mide yanmalarım başladı boğazımdan mideme kadar yanıyor. yatak da dön sola dön sağa uyuyamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. öpüyorum hepinizi bu arada alış veriş de son hızla devam ediyor.
eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. dün ilk bezimizi de aldık biberonu emziğini aldım kendime de emzirmek için göğüs uçlarından aldım.

papatyaa canım sana geçmiş olsun bian önce iyileş inşallah sana önerim bir çay kaşığı zencefilibir tatlı kaşığı balla karıştır ye çoook faydasını gördüm ben hemde hafif atlattım kızımada uyguluyorum şimdi hele gece öksürüklerine birebir doktora sordum zencefili zararı yok dedi bide senin ellerin nasıl oldu canım yaa benim ellerim şiş ve çook ağrıyor bezi bile sıkamıyorum sen aradınmı doktorunu neymiş:44:

Son düzenleme:

soruna ben cevap vermek istedim canım. geçmiş olsun çncelikle ben bu el şişmesi uyuşmasından çok çektım çok sıcaklarda20. haftada başladı benım ellerim şişmeye ve kollarıma kadar ağrıyordu doktor yapacak bişey yok hamuru tuzu kes demişti ani şişmelerden olurmuş hatta karpal tunel sendromu olabileceğini düşünmüştük ama birşey cıkmadı sonra sonra alıştım ben bu şişliklere ağrıların şiddeti azaldı. ve havaların da soğumasıyla ödemımı attım meğer ödemden oluyormuş ellerim ayaklarım normale döndü uyuşmalar geçti hele ağrılarım olmuyor hiç. sabahları kalkarken biraz şiştiğini hissediyorum ama öğleye kadar açılıyor merak etme kılo alımından kaynaklanıyor biraz tuzu hamuru kes bakalım faydası olacak mı eğer devam ederse de artık son aydayız bunlar olabilecek şeyler

bu arada bol bol su içmeyi unutmuyoruz

Son düzenleme:

Doğru söylüyosun canım.. Yıllarca evlat hasreti çekenleri düşününce, günlerce küvez başında bebeklerini kucaklamayı bekleyen anneleri düşününce çok şükür halimize... İnşallah sağlıkla kucaklarız bıdıkları :)))

Evet o hastane canım.. Doktor öyle söyledi canım bilemiyorum ki.. İlk doğumlarda doğumevleri sezeryan yapıyo biz yapamıyoruz diyo :/// Cezası varmış, puanları kesiliyomuş falan... offf çok strese girdim geceleri rüyama giriyo resmen ya ((

canım ben ankara ünv ne karar verdim, sende araştır istersen

Tamam canım araştırayım. Doğum işini nasıl ayarlıyorsun orada? Yani bu aydan sonra kabul ediyolarmı hasta?

ayyy Aysun bu tam prenses maşallah sübhanallah
bu ufacık şey de abla oluyor öyle miii
amanınnn maşallah size çok tatlı amaaaaa
cnm arkadaşım çok teşekkür ederim
hala grip devam ediyor sesim erkek gibi ama öksürük azaldı bitmese de azaldı
halsizlik hafif var öyle sürünüyorum Allah beterinden korusun
parmaklarım çok ağrıyo çok=((
şişlik yok ama eklemller ağrıyo romatizma gibiii
dr u arayıp sormadım ay sonunda gitcem.çok önemsemediğim için ağrıları,nasılsa sadece bende yok diye=))
bez sıkmak nerdeee birşeyleri taşırken bile ağrıyor..
ne yapcaz bilemedimm

Kızlar hayrolsun ben bi rüya gördüm
Bebeğim erken dogumla doğmuş güya
Aa diyorum en erken benim doğurdum şimdi kızlardan
Ama bebeğim cok garipti korktum ondan uzun bi boynu vardı
Küçük bi kafası ama erken doğduğu için miş güya
Birde cin gibiydi Aralın yüzünü tırmaladı. :/
Kocam yıkadı onu kilosu fln cokta az değildi
Ama neredeyse konuşacak gibiydi yaaa
Cok tırstım kendisinden :26:

Ay yerim onun o ayaklarını guzel annenin guzel kızı
Papoşummmm sen ne haberi aldın ya mrk ettim :44:

anlatmadım kimseye babaannem hariç size anlatayım.Perşembeden beri çok ağladım kimseye belli etmeden eşime bile.
eşimin sol köprücük kemiği üzerinde beze vardı 4 ay önce dr a gitmişti.
dr öenmsiz birşey ama büyürse muhakkak gel biyopsi yapmamız lazım dedi.
aptal adam tahlil falan istemeden göndermiş eşimi
benimkide dünden razı tabi kan vermememye canlarının hiç kıymeti yok.Ben olmasan dr a hiç gitmez
neyse arife günü bu mercimek tanesi olmuş ceviz kadar ve mor!
ağrı var ateş var
bana da söylemiyor.perşembe gece bi uyandım 4 buçuk falandı sanaha karşı.
baktım bu salonda pc başında arkadan gittim bu bezeyi araştırıyooo
hiç iyi şeyler yazmıyor..özellikle sol köprüücük kemiği üzerinde 1 cmi geçmiş ateşli bezeler için.
Allah esirgesin vucutta pis birşey varsa(evlerden ırak)ilk tepki gösterecek yer orasıymış.
oradan patlak verirmiş en zayıf yerimiz oraası olduğu için
tabi her hastane kapalı pazartesi sabahını zor ettik.
çok ağladım zaten duygulasım=((
ona birşey olursa diye.insan en kötüsünü düşünmeden edemiyor
işi falan bırakatım yerin dibine girsin iş ppara dedim.Allah sağlık versin dedim.Bu sabah tüm tahliller yapılmış kötü huylu birşey değil ama alınması lazımmış
1 kaç ay sonra gel demiş.cerrahi müdahele yapacaklar.

Herşeyin başı sağlık kızlar.
Bakın iş iş diyordum eşim için Allah gördü yukardan cezalandırdı resmen.
Sağlık dilemeyi unutmuşum..
Rabbim onlarsız etmesin bizi...
Neler düşündüm neler .....
Sağlık olsunda gerisi boş...Bu gece rahat uyurum artık...
Adak adamıştım onuda gerçekleştircem..

Bizde tutamıcaz fotoğrafçı :///
Eşim cekicek foto makinemizde bozukkk
İphone ve samsung la cekcek yani telefonlarımız ile
Bari bi makine bulsaydık iyi olacaktı (

slm kızlarr biz geldik :) dr. gitttik bugün kontrole . doğum öncesi iznim bugün itibari ile başladı. aktarma yapmıcam az kaldı kendimi riske atmak istemiyorum. 2 hafta önce gittiğimzde 1470gr 38 cnm di . oğluşumm 1998gr =2 kg olmuşş ve 42 cm . maşallah büyümüşş . yan yatıyo hala ama yukarı çıkmışş biraz. dr dedi dikkat ishal kabız grip olmamaya ... 5kasımda kontrol . çok şükür bu günleri gördükk inşş 36.-37.haftayıda görürüzz Allahın izniylee.

hastalaraa çok geçmişş olsunn kendinizeee dikkat edinnn Allaha emanett olunnn .....

Bizde tutamıcaz fotoğrafçı :///
Eşim cekicek foto makinemizde bozukkk
İphone ve samsung la cekcek yani telefonlarımız ile
Bari bi makine bulsaydık iyi olacaktı (

bende tutmucam bi de ona veremme parar
param olsa verirdim ama ..
güzel birşey gerçekten albüm yapıyorla falan beğeniyorum ben panaromik olunca.

ay canım mşlhh ezgiye bizde az önce olduk aşımızı kuzum çok ağladı
içim dayanmıyor onun ağlamasına

ayy ne de tatlı bir kızın var canım maşallah abla olacak bu küçük kız desene :)

ayyy Allah nazardan saklasın yavrunuu ne tatlı maşallah annesi gibi hamarat olucak şimdiden belli

ayyy Aysun bu tam prenses maşallah sübhanallah
bu ufacık şey de abla oluyor öyle miii
amanınnn maşallah size çok tatlı amaaaaa

çoooook teşekkür ederizzz teyzoşlarıııı
Evettt abla oluyor minik kuzum,inşallah çok bunalıma girmez bu süre içinde(
o nası bir ballll o nasıl bir şeker anlatamam size...bir cilveler bir hareketler adamı delirtiyorrr
mavilim bende kıyamıyorum ama onun iyiliği için yarın sıkıcaz dişimizi biraz..
Denizzzzz yappp kuşum yappp bencede kız çocuğu anne için velinimet valla daha şimdiden birlikte yaptığımız o kadar çok şey varki

papatyacım daha çok hissedeceksiniz diyor ama burda

ben de iki gün toplamda 10kez bile hissetmemiştim bugün dedimya bol bol su içtim minnoşum hareketlendi işe geldiğimden beri 3 kez hıçkırık tuttu. bir kaç kez de kaykay yaptıı allaha şükür bu kadarı bile mutlu olmama yetti.
eskiyi aramıyorum artık belki yeri kalmamıştır doktordan ancak pazartesiye randevu aldım ancak ozamn nstye giricem ağrı sancı da yok ama haftamı sordu nst olcak gelince dedi ee artık nst zamanı da geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…