2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende de öyle oluyor canım, birkaç gündür aşağıya sağlam tekmeler atıyor. Karnım da genelde sert.
valla normalse sorun yok ama korkuyor insan baya dışarı çıkıyor gibi oluyor ayakları vırrtt diye dönüyor kalçalarıma sinirlerime baskı yapıyor adım atamıyorum. bol su içiyorum karnım yorulunca ayakta durunca daha çok sertleşiyor. annemdeyim bu zamana kadar iyiydim çok şükür ama son 1 ay yatıczaz galiba..

benimki de uyumuyor ya yer mi kalmadı acaba durmadan kıpırdanıyor. aslında normalmiş bebek büyüdükçe hareketleri azalsa da daha kuvvetli tekmeler attıkları için daha çok hissedilirmiş. demekki olacak bunlar ilk hamileliğim. tedirgin oluyorum erken doğum riski de atlattım ya. sanki her an gelecekmiş gibi korkuyorum cuma doktordaydık herşey yolunda çok şükür..

canım fotoları paint programında açıp yeniden boyutlandır dersen 100*100 boyutunu 50*50 yaparsan kaydet dersen aynı foto kaydediliyor ve küçülmüş olarak resmen kilobayt oluyor. öyle dene bundan sonra öyle eklersin ben sana mailimi yazarım özelden.
kokusunun çıkması için karbonatlı suyla da silebilirsin. ama hergün silersen daha çabuk çıkar bencede. benimkisi zaten kıla kıt yetişecek artık sağlık olsun da her gün silerim ben de yetiştirmek için.

evet son ayda da olur artık böyle sıkıntılar benimki sabahtan beri oyuyodu karnımı resmen matkapla deler gibi sanki kazı çalışması yapıyo mübarek şimdi sakinledi meyve yedim. alt kasıklarımı acıtıyor. kuku kemiği ağrısı tam olarak nasıl bişey onu ben de bilmiyorum cemredeniz e soralım

evet yaa mesaneye vuruyor sıkıysa gitme çişe bir damla biriksin kalk yap diyor resmen içmeden de duramıyorum susuz da kalmak istemiyorum bebeğin suyuna bile etki ediyor çünkü. erken doğum riskim var suyu iyi olursa daha çok durur içerde. ben de kıvranıyorum bazen ooooooww kızım napıyosun diye isyan ediyorum :) kardeşim de demekki keyfi yerinde abla diyor :) inşallah öyle dir .yer de azaldığı için hareketler daha can yakıcı. bazen içerde dönüyormu geriniyormu ne aynı anda hem kasıklarım hem de kuyruk sokumum patlicak gibi oluyor...

canım her şer de bir hayır, her hayırda da bir şer vardır. bunu sakın unutma. herşeyin başı sağlık. hep dedik Allah bir kapı kapatır başka kapı açar tabiki söylemesi zor işsiz olan senin eşin ama hepimiz sınavlardan geçiyoruz. sağlık en önemlisi tabiki eşin olmasa neye yarar hayatındaki herşey. Allah onları başımızdan eksik etmesin. önemli birşeyde değilmiş aldırırsınız canım doğumdan sonra. Allah beterinden saklasın yine..bebekle birlikte herşey düzelecek :) buna inan mutlu ol mutlu düşün.

ahh canım çok geçmiş olsun ... Herşey gönlünüzce olsun ..

kay kay nasıl yapıyor kıss tarif edermisin benimki de onun gibi bişeyler yapıyor sanırım da ...

hakikaten öyle yazıyormuş ben neremle okudum acaba=///
işime geldi ondan öyle algıladım sanırsam=))
ayy benimkinide çok hıçkırık tutuyo eşim izliyo bazen diyo bu oğlanı gene hıçkırık tuttu diye=)
,öyle gözüküyo rutin atmaları dışardan=)
ahh canım çok geçmiş olsun ... Herşey gönlünüzce olsun ..
amin canım aminnnnn.
hepimizn gönlüne göre olsun inşallah
hepiniz çok iyi niyetli insanlarsınız
Allah herkesin yüzüne gülsün kuzucum...

sizin burası bereketli maşallah herkes var bizim ekim annelerinde 3-4 kişi kaldık doğuramayan benim takvim bitti 2 oluyor ama gelen giden yok size bir bakayım dedim

tamam tatlım denicem öyle yapmayı..kb istiyo benimkiler mb =)
evet herşeyin başı sağlık.hep bebğime sağlık dilemekten ona sağlık dilemediğimi farkettim=(
gerçekten bi dınavdan geçiyoruz Rabbimin takdiri.
Eminim iyi olacak her şey..
Her şerde vardır bi hayır..
Bekliyoruz işte cnm elden başka şey gelmiyor..

kay kay nasıl yapıyor kıss tarif edermisin benimki de onun gibi bişeyler yapıyor sanırım da ...

canım karnım sağa sola oynuyor sanki organlarım yer değiştiryor gibi oluyor yukarı yukarı hoplatmıyor yanii sadece hıçkırdığında seri bir şeklide hopluyor

ah canıım insan başına gelmeyince anlamıyor cevabın için çook teşekkür ederim aslında pek hamur işi yemiyorum ama tuzu biraz azaltıim bari anlatamam ağrısını yaa şiş uyuşuk ve ağrılı üçü bi arada yanii

Kızlar nasıl doğurcaz ya.ilki normaldi benim bidaha gözüm kesmiyo.sezeryan düşünüyorum.sizler ne yapacaksınız.ikinciyede normal düşüneniz varmı..hergün rüyamda doğum yapıyorum

bende yarın hastaneye gidiyorum canım denk gelirsek görüşelim,randevun kaçta benim 14:00da Deniz Bey'e..
beni tanıman için yakama kırmızı karanfil takayım mı

)))) aha canim bende ayni saatlerde olacagim Ben teker teker sorarim sen kk denmisin bacim derim :) bet kismet olursa karsilasiriz

canım aynı benimkide anlattığın gibi eğer bikaç gün önce sende duymasam çok paniklerdim biraz pimpirikliyimde demekki normal bişey ama iki doğum yaptım hiç görmedim böyle şeyler devir değiştikçe hamileliklerde değişmiş anambu arada eşinede geçmiş olsun aslında hepimize bi mesaj bu önce sağlık ardından hepsi hallolur inşallah Allah bebeği kısmetiyle verirmiş sabır et

Son düzenleme:
Tamam canım araştırayım. Doğum işini nasıl ayarlıyorsun orada? Yani bu aydan sonra kabul ediyolarmı hasta?
ben 27. haftamda gittim, cem hocadan özel randevu aldım, sorun olmadı, ankara üniversitesi hastanesinin sitesinde telefonla randevu sistemi var ordan yardımcı olurlar sanıyorum

çok sağ ol canım.
Allah hepimize sevdiklerimize sağlık versin.
Gerçekten öyyle iyi bir ders oldu ...
Sabrediyorum canımcım elden ne gelir başka..

kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum işte yaşasın kk=))
burda duymasam telaş ederdim duyunca normal demek dedim
hepimizde mantık aynı=)
hakikaten hamileliğinde modası olurmuş da farkında değilmişiz=)

ben 27. haftamda gittim, cem hocadan özel randevu aldım, sorun olmadı, ankara üniversitesi hastanesinin sitesinde telefonla randevu sistemi var ordan yardımcı olurlar sanıyorum

Canım çok sağol.. Ama aklıma bi şi takıldı özel randevu derken paralı mı oluyor?

Kızlar nasıl doğurcaz ya.ilki normaldi benim bidaha gözüm kesmiyo.sezeryan düşünüyorum.sizler ne yapacaksınız.ikinciyede normal düşüneniz varmı..hergün rüyamda doğum yapıyorum

öf ben de hiç düşünemıyorum az kaldı ama daha çok varmış gibi hiç bunun üzerine düşünmuyorum tırsıyorum sanırım doktora gidince doğum hakkında konuşucaz muhtemelen ama ne diyeceğimi bilmıyorum bu arada ilk doğumum şöyle ben anlamadan açılmam oluverse de kolay doğum yapsam saatlerce beklemekten korkarım sezeryan ın da sonrası zor normalinde öncesi oy oyyy hiç rüyama bile girmiyor

normalin işi anlık ama bana çok yan etkiler bıraktı yıllarca.idrar kaçırma.nurtopu gbi ıkınmaktan hemoroid.makat çatlağı vs vss..bidaha gö<üm kesmio o tarifsiz ıkınmayı..

canım karnım sağa sola oynuyor sanki organlarım yer değiştiryor gibi oluyor yukarı yukarı hoplatmıyor yanii sadece hıçkırdığında seri bir şeklide hopluyor

anladım canım benim de karnım hopluyor sanki sağdan sola geçiyor gibi oluyor. normal şeyler demekki. keyifleri yerinde. hıçkırığı da sonunda anladı. seri olarak vuruyor minik minik :)günde 1-2 kere oluyor.

merhaba hanımlar bebegım döndü sanırım hıckırıklarını üst karın bolgemde hıssedıyorum.. ınsallah yanılıyorumdur yada döner tekrar.. sezeryan olmak ıstemıyorum.. :26:

normalin işi anlık ama bana çok yan etkiler bıraktı yıllarca.idrar kaçırma.nurtopu gbi ıkınmaktan hemoroid.makat çatlağı vs vss..bidaha gö<üm kesmio o tarifsiz ıkınmayı..

haklısın canım onda da o sorunların çıkma olasılığı var annemlere sordum bu gittiğimde 3 4 tane normal doğumu nasıl yapabildin diye hemde 2si evde yırtıklar bana kaldı hastane de dikiş atıldı ama tutmadı idrar kaçırma sarkma falan oluyormuş bir de toparlıyor diyorlar herkesin aynı olmuyor demekki hele o hemeroit çatlak kabus gibi sonrasında bir de popodan amelıyat olmak var gün gelıp çattığında bu isteğim daha da artacak emınım sezeryana daha sıcak bakıyorum gibbbiii çokmu tırsak biriyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…