valla normalse sorun yok ama korkuyor insan baya dışarı çıkıyor gibi oluyor ayakları vırrtt diye dönüyor kalçalarıma sinirlerime baskı yapıyor adım atamıyorum. bol su içiyorum karnım yorulunca ayakta durunca daha çok sertleşiyor. annemdeyim bu zamana kadar iyiydim çok şükür ama son 1 ay yatıczaz galiba..Bende de öyle oluyor canım, birkaç gündür aşağıya sağlam tekmeler atıyor. Karnım da genelde sert.
Bnm ki baş aşağı amaaaa aynı sen gibiyim
Cok ağrıyor kasıklarım
Bnmde karnım cok sertleşiyor
Ve maşallah bebeğim uyumak nedir bilmiyor
Cokkk tekmeliyor dolanıyor
Artı karnımın başladığı yer cok sızlıyor
Özellikle sol göğsümün altında başlayan yer sanki içerden tırmalıyor
benimki de uyumuyor ya yer mi kalmadı acaba durmadan kıpırdanıyor. aslında normalmiş bebek büyüdükçe hareketleri azalsa da daha kuvvetli tekmeler attıkları için daha çok hissedilirmiş. demekki olacak bunlar ilk hamileliğim. tedirgin oluyorum erken doğum riski de atlattım ya. sanki her an gelecekmiş gibi korkuyorum cuma doktordaydık herşey yolunda çok şükür..
evetttt bendiiiiiiiiiiiiimmmmmmm=))
olsun olsun canımcım.
tamam koyarıom foto ama denedim olmadı yüksek kalitede çekmişim fotoları.çarşamba evime geçcem evde değilim bugün yarın.
düşük kalitede çekip koymaya çalışcam tekrardan.
benim 25 eylülde geldi 1 ay oldu yani geleli
mail atabilirim özelden yazabilirsne mailni
gizeme mail atmıştım buraya sığmadığı içinn.
uyku setim de güzel geldi ,gemi figürlü,zzeki bebedeki kadar güzerl olmasa da gene de tahminimden iyi.
koku hala tam çıkmadı ama alt komşum dedi ki üşenmeyip 7-8 gün boyunca prontoyla silip durularsan çıkıyor dedi çünkü o 15 gün kala almış doğuma
valla pijamalar çok uygun olmuş çok şanslısın.güle güle giyin iyi günlerde cnm
hahahhaha ayy koptummm=))
bakalım geldikçe bana da söyle
bi tane hastane çıkışı almış tezcel
aziz bebe den hakikaten çok güzel ama herkese duyurdu herkese gösterdi
uyuzluk değil mi onu götürmücem yeni alcam zaten 1 tane var 1 tane daha alcam
aaa unuttuk onu koymayı dicem yoksa orda da elli kere dillendirir!
sütümü keser vallaa=))
canım fotoları paint programında açıp yeniden boyutlandır dersen 100*100 boyutunu 50*50 yaparsan kaydet dersen aynı foto kaydediliyor ve küçülmüş olarak resmen kilobayt oluyor. öyle dene bundan sonra öyle eklersin ben sana mailimi yazarım özelden.
kokusunun çıkması için karbonatlı suyla da silebilirsin. ama hergün silersen daha çabuk çıkar bencede. benimkisi zaten kıla kıt yetişecek artık sağlık olsun da her gün silerim ben de yetiştirmek için.
ayy bende dneiz falan burda kukumun kemiği ağrıyo diyordunuz ya
nasıl oluyor diye merak eediyordum artık anlıyorum nasıl birşey olduğunu
çünkü artık benimde ağrıyo=//
normal şeyler artık
bizde kıdemli hamişiz kızlar 8 ay olduuuuuuuuuuuu maşallah bizeee.
AAMİN AMİN AMİN
inşallah cnmmmm=((
evet son ayda da olur artık böyle sıkıntılar benimki sabahtan beri oyuyodu karnımı resmen matkapla deler gibi sanki kazı çalışması yapıyo mübarek
Aynen canım. Benimkide dönmedi ayaklar sürekli mesanemde. Içi su dolu balon gibi oyun oynuyo galibadün kaç defa milletin içinde ayy diye bağırmaktan korktum.kendimi kastım. Akşamda devam etti. Eşim ne oldu diyor çok acıdı çok diyorum. Aniden canımı çok acıtıyor. Kötü bi durum olduğunu sanmıyorum ben. Belki dönmeye çalışıyorlardir. :26:
evet yaa mesaneye vuruyor sıkıysa gitme çişe bir damla biriksin kalk yap diyor resmen içmeden de duramıyorum susuz da kalmak istemiyorum bebeğin suyuna bile etki ediyor çünkü. erken doğum riskim var suyu iyi olursa daha çok durur içerde. ben de kıvranıyorum bazen ooooooww kızım napıyosun diye isyan ediyorum :) kardeşim de demekki keyfi yerinde abla diyor :) inşallah öyle dir .yer de azaldığı için hareketler daha can yakıcı. bazen içerde dönüyormu geriniyormu ne aynı anda hem kasıklarım hem de kuyruk sokumum patlicak gibi oluyor...
anlatmadım kimseye babaannem hariç size anlatayım.Perşembeden beri çok ağladım kimseye belli etmeden eşime bile.
eşimin sol köprücük kemiği üzerinde beze vardı 4 ay önce dr a gitmişti.
dr öenmsiz birşey ama büyürse muhakkak gel biyopsi yapmamız lazım dedi.
aptal adam tahlil falan istemeden göndermiş eşimi
benimkide dünden razı tabi kan vermememye canlarının hiç kıymeti yok.Ben olmasan dr a hiç gitmez
neyse arife günü bu mercimek tanesi olmuş ceviz kadar ve mor!
ağrı var ateş var
bana da söylemiyor.perşembe gece bi uyandım 4 buçuk falandı sanaha karşı.
baktım bu salonda pc başında arkadan gittim bu bezeyi araştırıyooo
hiç iyi şeyler yazmıyor..özellikle sol köprüücük kemiği üzerinde 1 cmi geçmiş ateşli bezeler için.
Allah esirgesin vucutta pis birşey varsa(evlerden ırak)ilk tepki gösterecek yer orasıymış.
oradan patlak verirmiş en zayıf yerimiz oraası olduğu için
tabi her hastane kapalı pazartesi sabahını zor ettik.
çok ağladım zaten duygulasım=((
ona birşey olursa diye.insan en kötüsünü düşünmeden edemiyor
işi falan bırakatım yerin dibine girsin iş ppara dedim.Allah sağlık versin dedim.Bu sabah tüm tahliller yapılmış kötü huylu birşey değil ama alınması lazımmış
1 kaç ay sonra gel demiş.cerrahi müdahele yapacaklar.
Herşeyin başı sağlık kızlar.
Bakın iş iş diyordum eşim için Allah gördü yukardan cezalandırdı resmen.
Sağlık dilemeyi unutmuşum..
Rabbim onlarsız etmesin bizi...
Neler düşündüm neler .....
Sağlık olsunda gerisi boş...Bu gece rahat uyurum artık...
Adak adamıştım onuda gerçekleştircem..
canım her şer de bir hayır, her hayırda da bir şer vardır. bunu sakın unutma. herşeyin başı sağlık. hep dedik Allah bir kapı kapatır başka kapı açar tabiki söylemesi zor işsiz olan senin eşin ama hepimiz sınavlardan geçiyoruz. sağlık en önemlisi tabiki eşin olmasa neye yarar hayatındaki herşey. Allah onları başımızdan eksik etmesin. önemli birşeyde değilmiş aldırırsınız canım doğumdan sonra. Allah beterinden saklasın yine..bebekle birlikte herşey düzelecek :) buna inan mutlu ol mutlu düşün.