- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
haklısın canım onda da o sorunların çıkma olasılığı var annemlere sordum bu gittiğimde 3 4 tane normal doğumu nasıl yapabildin diye hemde 2si evde yırtıklar bana kaldı hastane de dikiş atıldı ama tutmadı idrar kaçırma sarkma falan oluyormuş bir de toparlıyor diyorlar herkesin aynı olmuyor demekki hele o hemeroit çatlak kabus gibi sonrasında bir de popodan amelıyat olmak var gün gelıp çattığında bu isteğim daha da artacak emınım sezeryana daha sıcak bakıyorum gibbbiii çokmu tırsak biriyim acaba
Kızlar hasta oldumm...
Yutkunamiyorum kızlar grip oldum evde herkes atlatti sonunda bana geldi
ya 61 tl muayene ücreti var, doğum 247 dedi veznedeki adam ama sanırım normal doğumu kastetti, ben sezaryen ne kadar 2 hafta sonra gittiğimde öğrencem, daha önce gittiğim doktora 200 tl muayene parası verince 61 tl hiç görünmüyor gözüme:) normal polikliniği de var üniversitenin ama ozaman uzmanlar giriyor doğuma, benimki tüp bebiş olduğu için özellikle hoca olsun istedim, gerçi hoca seçimi yapabilseydim zekai tahire gidecektim çünkü en deneyimli ve donanımlı doğum hastanesi orasıymış ama 2 kere polikliniğine gittim çok ilgi ve bilgilendirme olmadığı için vazgeçtimCanım çok sağol.. Ama aklıma bi şi takıldı özel randevu derken paralı mı oluyor?
Kızlar nasıl doğurcaz ya.ilki normaldi benim bidaha gözüm kesmiyo.sezeryan düşünüyorum.sizler ne yapacaksınız.ikinciyede normal düşüneniz varmı..hergün rüyamda doğum yapıyorum
hayırlısı canım akışına bırakalım zaman ne gösterirseyalnız değilsin cnm ben de çok tırsıyorum. doktorumla henüz konuşmadım doğumla ilgili ama normal doğum yanlısıysa diye korkar oldum( herkes normal yap diye üzerimde baskı kuruyor fakat ben acaip korkuyorum. bi de kafası büyükmüş minnakımın 3 hafta önde kafası. benimde eşimin de kafalar büyük ( Allah hakkımızda hayırlısını versin. sağlıcakla doğsunlar da inş..
Kızlar hasta oldumm...
Kızlar hasta oldumm...
Sağol canım evet kullanıyorum ama yine de kaptk şifayi İşte bu hamilelikte 3. Hastaligimgeçmiş olsunn.. elevit yda onun gıbı bi multıvıtamın kullanıyosan ıhmal etme ben onun sayesınde bu sene hastalık gormedım daha..
çabuk toparlarsın ınsallah..
yeşil cif var ya canım çamaşır sulu o çok ise yariyo yada mr.musele yag çözücül ise yarar canımKızlar fırınımın içi batık durumda
En iyi neyle çıkar :26: siz ne kullanıyorsunuz
Bekledi yapamadım sırt ağrımdan(
Şimdi normal deterjan la çıkmaz bu
Kızlar fırınımın içi batık durumda
Bana gelen Temizlikçi amway ile halletmişti camını da tellemişdi
ya 61 tl muayene ücreti var, doğum 247 dedi veznedeki adam ama sanırım normal doğumu kastetti, ben sezaryen ne kadar 2 hafta sonra gittiğimde öğrencem, daha önce gittiğim doktora 200 tl muayene parası verince 61 tl hiç görünmüyor gözüme:) normal polikliniği de var üniversitenin ama ozaman uzmanlar giriyor doğuma, benimki tüp bebiş olduğu için özellikle hoca olsun istedim, gerçi hoca seçimi yapabilseydim zekai tahire gidecektim çünkü en deneyimli ve donanımlı doğum hastanesi orasıymış ama 2 kere polikliniğine gittim çok ilgi ve bilgilendirme olmadığı için vazgeçtim
Canim ben düzenli olarak temizliyorum cif le halloluyor ama cifleyince de cikmazsa amwayin yag cozucusu birebir
bim in güldal marka fıs fıs şişedeki yağ sökücüsünü sık biraz beklet ve sonra sil tertemiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?