2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

yalnız değilsin cnm ben de çok tırsıyorum. doktorumla henüz konuşmadım doğumla ilgili ama normal doğum yanlısıysa diye korkar oldum( herkes normal yap diye üzerimde baskı kuruyor fakat ben acaip korkuyorum. bi de kafası büyükmüş minnakımın 3 hafta önde kafası. benimde eşimin de kafalar büyük( Allah hakkımızda hayırlısını versin. sağlıcakla doğsunlar da inş..

Kızlar hasta oldumm...
Yutkunamiyorum kızlar grip oldum evde herkes atlatti sonunda bana geldi

Canım çok sağol.. Ama aklıma bi şi takıldı özel randevu derken paralı mı oluyor?
ya 61 tl muayene ücreti var, doğum 247 dedi veznedeki adam ama sanırım normal doğumu kastetti, ben sezaryen ne kadar 2 hafta sonra gittiğimde öğrencem, daha önce gittiğim doktora 200 tl muayene parası verince 61 tl hiç görünmüyor gözüme:) normal polikliniği de var üniversitenin ama ozaman uzmanlar giriyor doğuma, benimki tüp bebiş olduğu için özellikle hoca olsun istedim, gerçi hoca seçimi yapabilseydim zekai tahire gidecektim çünkü en deneyimli ve donanımlı doğum hastanesi orasıymış ama 2 kere polikliniğine gittim çok ilgi ve bilgilendirme olmadığı için vazgeçtim

hayırlısı canım akışına bırakalım zaman ne gösterirse

Kızlar hasta oldumm...
Yutkunamiyorum kızlar grip oldum evde herkes atlatti sonunda bana geldi

geçmiş olsun ben de aynıyım c vitamini al evdesin hemen yat terlet kendini

geçmiş olsunn.. elevit yda onun gıbı bi multıvıtamın kullanıyosan ıhmal etme ben onun sayesınde bu sene hastalık gormedım daha..
çabuk toparlarsın ınsallah..
Sağol canım evet kullanıyorum ama yine de kaptk şifayi İşte bu hamilelikte 3. Hastaligim
İlaçsiz atlatmak zor oluyor odamdaki sobayi yaktim üstünede nane limon koydum kaynasin diye önüme de bi tabak mandalina umarim bunlar sayesinde çabucak atlatrm

Kızlar fırınımın içi batık durumda
En iyi neyle çıkar :26: siz ne kullanıyorsunuz
Bekledi yapamadım sırt ağrımdan (
Şimdi normal deterjan la çıkmaz bu

yeşil cif var ya canım çamaşır sulu o çok ise yariyo yada mr.musele yag çözücül ise yarar canım

bimin yağ sökücüsuyle temızlettım esıme valla artık deterjanın kerametımıdır erkeğin bılek gucumudur bılemem mıs gıbı olmus

tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için... Araştırıcam bende

Canim ben düzenli olarak temizliyorum cif le halloluyor ama cifleyince de cikmazsa amwayin yag cozucusu birebir

Canım amway yağ çözücü benim fırınımın içini mahvetti resmen.. Bilmiyorum neden öyle oldu ama daha da kötü yaptı üstelik o lekeler de başka hiç bi şeyle çıkmadı :26::26::26:

Ben uzun süredir temizlik için ERSAĞ ın bitkisel temizlik ürünlerini kullanıyorum. Kozmetik ürünleri de var. Çok memnunum. Evime uzun süredir hipo leke çıkarıcı, tuzruhu, yumuşatıcı bilmem ne girmiyor.

bim in güldal marka fıs fıs şişedeki yağ sökücüsünü sık biraz beklet ve sonra sil tertemiz olur.

denizim bende asprötörümü felan hep bim in güldal yağ çözücüsü ile temizliyorum ama elimde bulaşık süngeri olmuyo teller oluyor ya kıvırcık kıvırcık onlarla hafif hafif yapıyorum çizmiyoda güzel oluyo tavsiye ederim :) kolay gelsin bu arada :)

benimde buz dolabım temizlenecek ama hiç totişim yemiyor göbüş büyüyünce eğilmek sorun oldu :)

perşembe de doktor randevumuz var Allah nasip ederse kuku temizliği de gözümde büyüyor bakalım ne olacak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…