2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Cuma sabah 09:15 e randevu aldım :) çok heyecanlıyım kızlar merak ediyorum zıpırcığımı ..
Bir de ağdaya gitmek istiyorum ama çekiniyorum da bir taraftan ..Son 2-3 seferdir jilet yaptım ama çok rahatsız ediyor batıyor sert sert de çıktı tüyler ağdanın da zararı var mı ki acaba ?

valla aynı şeyden benden müzdaribim, bu perşembeye randevu aldım. hamile olmadan önce hep ağdayla alırdım, yaklaşık 4-5 aydır jilet kullandım korkumdan. yine jilet kullanmak istemiyorum naapsam bilemedim.

Canım arkadaslarım. Hepiniz cvp vermişsiniz
Cokkk teşekkür ederim
Mr musil midr nedr onu bi alayım
Kadın gelicek ben yapamıcam
Alayım bari
Bugun balkonda halı yıkıyorum biliomusunuz
Bebeğin odasında duruyordu bire bir buçuk gibi bişey ölçüsü
Attım balkona iki kez fırçaladım
Aşağıdaki dükkanlar kapansın bi kere daha fırçalayıp durulucam
Eşimin hbri yok duyunca edicek çarkıma :26:

Ayyyy bnmde buzdolabım silinecekkk offf hatırlattım şimdi
O telden de alayım bari çizmiyorsa

ay kızlarhaberlerde gordunuzmu bi kadın bebegını evde bırakıp 9 gun tatile gitmiş.. bebek açlıkdan ölmüş kadında ilkokulda ogretmenmiş.. şok oldum ya kanım dondu dehset bişeyyy
o el kdar bebek nası agladı kımbılır catlamıstır cocuk aglamakdan aclık hele biz ramzanda 10 saat dayanamıyoruz 9 gun ne yaaaa

Canım ben de araştırıyorum şuan biyer 750 dedi çok teferruatlı yok doğum öncesi otelde yok doğumda bi de hastaneden çıkarkenmiş bi de örnek gösterdiği fotolar çok kalitesizdi. Sonra başka birini buldum 550 istiyor içinde sadece panoramik albüm ve 70-80 adet fotoğrafın cd si var. Çok para ya ben de kararsızım şuan, naapsak bilmemki benim düğün resimlerim de çok kötü bebeğimin güzel olsun bari diyorum ama içimden de gelmiyo o kadar para

Bende ağda yapıyordum ama göremiyorumkii 6 kez filan jilet yaptım hem çoğalıyor hemde hemencecik çıkıyor dün ısıttım ağdamı yok mümkünatı alamadım
Gittim bende kuaföre kızbi güzel aldı valla canımda yandı jiletle aldığım için ilk utandım sıkıldım bayağı ter astı benii sonra bitti ama valla rahatladım doğuma kadar gidicem mecbur sende git bence Komple yaptırdım ben alsam 1 saatte anca alırdım yarım saat bile sürmedi..

Evet canım düşününce ne gerk var o parayla bebeğin başka ihtiyaçlarını alırım diyosun.. Bi taraftan da ömür boyu anısı var diyosun..
Bilemedim bende kararsızım ama zaten o fiyatlarda eşim kabul etmez....

Kızlar işten gelirken madecasol kremi aldım. Göbeğimdeki çatlaklara sürdüm. Başta biraz kaşındı ama geçti 1-2 dk içinde. Kullanan arkadaşlar sizde de böyle oldumu? Normal mi böyle olması? Biraz aklım takıldı...

İmdaaaattt kızlar ben doymuyorum hiçç dolabın kapağında oturucam bu gidişle sebze yemeği yapıyorum özellikle meyve yiyorum yoksa çatlıycamm 10 kilo almışım bugün tartıldımm 58 kiloyum.

Of deniz ya nasıl yıkadın kuzum ya yıamaya verseydin keşke sonra acısı kötü oluyor ben totomu kaldırmıyorum valla
Geçen koltuklarımı sildim beyz koltuklar 1 hafta kendime gelemedim
Kadın alıcam bende bekliyorum napıyım ev aldı başını gdiyoo

İmdaaaattt kızlar ben doymuyorum hiçç dolabın kapağında oturucam bu gidişle sebze yemeği yapıyorum özellikle meyve yiyorum yoksa çatlıycamm 10 kilo almışım bugün tartıldımm 58 kiloyum.

=))) bnde öyleyim eşim diyo bebekte sen gibi olrsa yandık nasıl doyurcam diooo=))

ben bunuuu yerimmmmmmmmmmmm !! nasıl bi tatlılııkk allahımmmm çok güzel bu aysunnnnn oyy Rabbim nazaarlardan korusunnn

canım benim gözünüz aydın çok çok geçmiş olsun dediğin gibi herşeyin başı sağlık..

ahh ben onu yerim maşallah nasıl tatlı nasıl güzel Allah nazardan saklasın çok güzel bir kızın var :)

Teşekkür ederiz teyzesiii
SABRİYA benim yanımda ezgi ve k.pederim olucak:))
Zaten Ezgi den tanırsın beni:))

DENİZ fırının içini neyle temizlersen temizle ama telle fazla bastırmadan yaparsan çabuk çıkar yorulmazsın cano,kolay gelsn

öldüm yorgunluktan yeni girdim eve

şimdi başlıyorum anlatmaya

13.45te doktor randevumuz vardı eylül 2200 44 cm olmuş
ben toplam şuana kadar 15 kilo almışım ve bunun 5 kilosunu son 1 ayda almışım doktor ağzıma etti herşey yasak artık

bi kitap tavsiye etti ordan onu almaya gittim sizlede paylaşıyım;
-tracy hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
bakarken bitanede ben beğenip aldım o da;kız bebek bakımı diye bi kitap..

sonra perdecileri gezdik dudağım uçukladı uçmuş bütün perdeciler bikaç yer 600 tl dedi bikaç yer 850 civarı dedi sanki komple eve perde diktiriyoruz altı üstü 1 oda yani şaka gibi.
en son 550'ye anlaştık aşırı pahalı geldi ama en en uygunu buydu içime oturdu resmen ve tam aradığımıda bulamadım hiçbiyerde gerçi ne aradığımıda bilmiyodum

Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:

Yerim senin tontik kızçenii resmi yokmu?
Yarın bende dışarı çıkıcam alıyım bu kitaptan..
Bende dün ordum fiyatlar gerçekten uçuk mavi tül alıp kanat gibi yaptırıcam içinede stor..
Okadar veremem dolabı şifonyeride mavii masmavi olucak oda..

Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:

Benimde kasılmam çok ama dr önemsemedii ben rüyamda gördüm evde doğuruyodum bu dr zaten öyle olur hiç bişeyi önemsemiyo..
Enfeksiyon filan olabilirmi? oda öyle yapıyormuş..
Bu arada kızına bayıldım maşallahhh çok şeker..

resim çekemiyo artık doktor baş aşağı durup eliylede yüzünü kapatmış tam cenin gibi yani bacaklar bağdaş kurulup kafaya çekilmişarada bacakları kaldırıp kaburgalarımı tekmeliyo doktor daha bu bişey değil çok canın yanıcak dedi :26:

al canım kitap çok güzeell.
benim beğenip aldığım 2.kitabın erkek bebek bakımı olan versiyonuda var..

pahalı olan tüller zaten yandaki fonları bişey tutmuyo sırf tüle 600 tl diyolar ki odayı gördün yani sanki devasa bişeymiş gibi 600 bi tüle nedir anlamadım.neymiş üstünde minik minik kelebekler var bebek tülleri böyle pahalıymış herkesin ağzında aynı laf.ne alakaysa artık geçirmeye yer arıyolar resmen

Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…