Cuma sabah 09:15 e randevu aldım :) çok heyecanlıyım kızlar merak ediyorum zıpırcığımı ..
Bir de ağdaya gitmek istiyorum ama çekiniyorum da bir taraftan ..Son 2-3 seferdir jilet yaptım ama çok rahatsız ediyor batıyor sert sert de çıktı tüylerağdanın da zararı var mı ki acaba ?
denizim bende asprötörümü felan hep bim in güldal yağ çözücüsü ile temizliyorum ama elimde bulaşık süngeri olmuyo teller oluyor ya kıvırcık kıvırcık onlarla hafif hafif yapıyorum çizmiyoda güzel oluyo tavsiye ederim :) kolay gelsin bu arada :)
benimde buz dolabım temizlenecek ama hiç totişim yemiyor göbüş büyüyünce eğilmek sorun oldu :)
perşembe de doktor randevumuz var Allah nasip ederse kuku temizliği de gözümde büyüyor bakalım ne olacak :S
Günaydın kızlar...
9 günlük tatil sonrası işe gelmek çok zor geldi bugün( Neyse ki son haftam önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah :))
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ile görüşen var mı? Ben bi kaç yere sordum fiyatlar 400-600 arası çok pahalı geldi bana düğün albümü gibi :// Eşimde gerek yok o kadar paraya kendimiz çekeriz diyo. Ama öylede o kadar güzel olmuyoki... Çok kararsız kaldım fiyat araştırması yapan varsa aranızda paylaşırsa sevinirim....
Cuma sabah 09:15 e randevu aldım :) çok heyecanlıyım kızlar merak ediyorum zıpırcığımı ..
Bir de ağdaya gitmek istiyorum ama çekiniyorum da bir taraftan ..Son 2-3 seferdir jilet yaptım ama çok rahatsız ediyor batıyor sert sert de çıktı tüylerağdanın da zararı var mı ki acaba ?
Canım ben de araştırıyorum şuan biyer 750 dedi çok teferruatlı yok doğum öncesi otelde yok doğumda bi de hastaneden çıkarkenmiş bi de örnek gösterdiği fotolar çok kalitesizdi. Sonra başka birini buldum 550 istiyor içinde sadece panoramik albüm ve 70-80 adet fotoğrafın cd si var. Çok para ya ben de kararsızım şuan, naapsak bilmemkibenim düğün resimlerim de çok kötü bebeğimin güzel olsun bari diyorum ama içimden de gelmiyo o kadar para
Canım arkadaslarım. Hepiniz cvp vermişsiniz
Cokkk teşekkür ederim
Mr musil midr nedr onu bi alayım
Kadın gelicek ben yapamıcam
Alayım bari
Bugun balkonda halı yıkıyorum biliomusunuz
Bebeğin odasında duruyordu bire bir buçuk gibi bişey ölçüsü
Attım balkona iki kez fırçaladım
Aşağıdaki dükkanlar kapansın bi kere daha fırçalayıp durulucam
Eşimin hbri yok duyunca edicek çarkıma :26:
İmdaaaattt kızlar ben doymuyorum hiçç dolabın kapağında oturucam bu gidişle sebze yemeği yapıyorum özellikle meyve yiyorum yoksa çatlıycamm 10 kilo almışım bugün tartıldımm58 kiloyum.
anlatmadım kimseye babaannem hariç size anlatayım.Perşembeden beri çok ağladım kimseye belli etmeden eşime bile.
eşimin sol köprücük kemiği üzerinde beze vardı 4 ay önce dr a gitmişti.
dr öenmsiz birşey ama büyürse muhakkak gel biyopsi yapmamız lazım dedi.
aptal adam tahlil falan istemeden göndermiş eşimi
benimkide dünden razı tabi kan vermememye canlarının hiç kıymeti yok.Ben olmasan dr a hiç gitmez
neyse arife günü bu mercimek tanesi olmuş ceviz kadar ve mor!
ağrı var ateş var
bana da söylemiyor.perşembe gece bi uyandım 4 buçuk falandı sanaha karşı.
baktım bu salonda pc başında arkadan gittim bu bezeyi araştırıyooo
hiç iyi şeyler yazmıyor..özellikle sol köprüücük kemiği üzerinde 1 cmi geçmiş ateşli bezeler için.
Allah esirgesin vucutta pis birşey varsa(evlerden ırak)ilk tepki gösterecek yer orasıymış.
oradan patlak verirmiş en zayıf yerimiz oraası olduğu için
tabi her hastane kapalı pazartesi sabahını zor ettik.
çok ağladım zaten duygulasım=((
ona birşey olursa diye.insan en kötüsünü düşünmeden edemiyor
işi falan bırakatım yerin dibine girsin iş ppara dedim.Allah sağlık versin dedim.Bu sabah tüm tahliller yapılmış kötü huylu birşey değil ama alınması lazımmış
1 kaç ay sonra gel demiş.cerrahi müdahele yapacaklar.
Herşeyin başı sağlık kızlar.
Bakın iş iş diyordum eşim için Allah gördü yukardan cezalandırdı resmen.
Sağlık dilemeyi unutmuşum..
Rabbim onlarsız etmesin bizi...
Neler düşündüm neler .....
Sağlık olsunda gerisi boş...Bu gece rahat uyurum artık...
Adak adamıştım onuda gerçekleştircem..
ahh ben onu yerim maşallah nasıl tatlı nasıl güzel Allah nazardan saklasın çok güzel bir kızın var :)
=))) bnde öyleyim eşim diyo bebekte sen gibi olrsa yandık nasıl doyurcam diooo=))
öldüm yorgunluktan yeni girdim eve
şimdi başlıyorum anlatmaya
13.45te doktor randevumuz vardı eylül 2200 44 cm olmuş
ben toplam şuana kadar 15 kilo almışım ve bunun 5 kilosunu son 1 ayda almışım doktor ağzıma etti herşey yasak artık
bi kitap tavsiye etti ordan onu almaya gittim sizlede paylaşıyım;
-tracy hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
bakarken bitanede ben beğenip aldım o da;kız bebek bakımı diye bi kitap..
sonra perdecileri gezdik dudağım uçukladı uçmuş bütün perdeciler bikaç yer 600 tl dedi bikaç yer 850 civarı dedi sanki komple eve perde diktiriyoruz altı üstü 1 oda yani şaka gibi.
en son 550'ye anlaştık aşırı pahalı geldi ama en en uygunu buydu içime oturdu resmen ve tam aradığımıda bulamadım hiçbiyerde gerçi ne aradığımıda bilmiyodum
Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:
Yerim senin tontik kızçenii resmi yokmu?
Yarın bende dışarı çıkıcam alıyım bu kitaptan..
Bende dün ordum fiyatlar gerçekten uçuk mavi tül alıp kanat gibi yaptırıcam içinede stor..
Okadar veremem dolabı şifonyeride mavii masmavi olucak oda..
Bende ağda yapıyordum ama göremiyorumkii 6 kez filan jilet yaptım hem çoğalıyor hemde hemencecik çıkıyor dün ısıttım ağdamı yok mümkünatı alamadım
Gittim bende kuaföre kızbi güzel aldı valla canımda yandı jiletle aldığım için ilk utandım sıkıldım bayağı ter astı benii sonra bitti ama valla rahatladım doğuma kadar gidicem mecbur sende git bence Komple yaptırdım ben alsam 1 saatte anca alırdım yarım saat bile sürmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?