2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Bende bu hafta Yada haftaya alıcam cnm kadını
Koltukları ona sildiricem de beyaz mı senin koltuklar ay bacım ser üstlerine bişey
Biri gelince açarsın Nolcak

Evet ya bebek diyince fiyatlar uçuyor malesef..
Ben dolap filan alamadım çok pahalıı çünkii
Civil önceden satıyordu kaldırmış mobilyayı ellerinde vardı pek güzel değil ama idare ederler sifonyer ve dolap aldık bedava
Patronumuz sağolsun dün getirdiler şimdi bende halı ve tül avize aalıcam geriye onlar kaldı tülü dediğim gibi alıcam banada 400 dedi tülcüü en son bende ikadan tül ve stor alıcam diktiricem benim camımda küçük..
Eki Görüntüle 834931

english home'dan aldım bunuda.ören birileri yok bende bilmiyorum örme olunca hoşuma gitti çok :))

Benim bebişinde yok ben bilmiyorum babaanne ve anaannede alahlık zaten

Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:

Seninkide döndü mü aysun
Bnmde cok kasılmam ve baskı oluyor akıntı sürekli var
Yarın daktırdan sora yaz

aa çok iyi denk gelmiş canım valla idare etsin bi süre yeter daha sonra alırsınız bebiş biraz büyüyünce falan güle güle kullansınn :)
valla bende dedim bugün ıkea'dan alıp diktirsem daha uyguna gelir ama sonra nasıl oldu anlamadım bi perdeciyle anlaştık bitti bu işte kurtuldum.

halıya denokids avizeyede funna baby sitelerine bi göz at canım istersen

Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:
Yok Denizim ya göremedimm vallahii bende açamam dedim hatta nasıl ter döktüm önce bacaklarımı al dedim sonra k. altıı kız saçmala ya ne utanıcan göremiyosun napıcaksın dedi bakmadan alıcam dedi aldık ilk kez aldırdım ama öbür türlüde napıcaktım git aldır canım ya sonra nerde görcen bidaha kızı
Bende bu hafta Yada haftaya alıcam cnm kadını
Koltukları ona sildiricem de beyaz mı senin koltuklar ay bacım ser üstlerine bişey
Biri gelince açarsın Nolcak
Evet beyaz ömrümü yediler canım ya kılıflarını çıkardım yıkadım bide eşim sigara içiyordu beyaz koltuklarımın içinde mahfediyodu artık yasak
Diğer koltuklarda beyaz aklıma tükirim ilk imkanım oldugunda yüzlerini değişcem..
Ben haftaya alıcam kadın 2 gün gelsin gerekise..
Benim görümcemde aradı izne çıkıcakmış
gelip evi temizliyim istersen 1 hafta yada doğuma geliyim dedi doğuma gel dedim hemşire börümcem yardımı olur 1 hafta kalır yanımda. yoksa temizliğemi gel desem bilemedim..:44:

Çok güzelmiş canım güle güle kullan merserize mi? Sıcak tutar mıki? Kaça aldın?
Bende geçen hafta yastık aldım kızıma ordan bir de kalpli yastık kılıfı:)

triko ince yünden örme canım sıcak tutar bence evde falan kullanılabilir bahardada çok iyi olur sanırım..
35 tlye aldım.o kalpli yastık kılıfından bizdede var çok önceden almıştım lastikli çarşafıyla birlikte :))
yastık bende aldım ama kullancakmıyız ki hemen ne zaman kullanılıyo acaba:44:

Evet ya sağolsun sahibi çook iyi birde eşimi seviyor adamın 600 tane filan çalışanı var
ama bize yardım ediyor tüp bebek yaptırmıştık o ısrar etmişti hatta ücretide o ödedi..
Yeni oda alıyım dedi ama istemedim.
Eşimede çok kızgın gerçii ama yinede göndermiş valla ii oldu biraz çizilmiş ama olsun büyüyünce genç odası alırız inşallah..
Bakıyım oralara canım hemen onları istediğim gibi alıyım barii..

:
Canım rengi fln hoşuna gitmediyse beyaza kapla dolabı ve şifonyeri
Dün bizde o yapışkanlı kaplama kağıtlarından aldık
Aralın dolabı miniğimize kaldı ya tek kapak krem tek kapak maviydi
Çekmecesi vardı bide altta Neyse eşim beyaz a kapladı mavi yerleri kaldın dedim odaya renk kattı
Halımız yok odada beyaz bi suggy var onu sericem şimdilik

herkese hayırlı akşamlar kızlar. Bugün bebeğim hareket yerine sürekli hıçkırdi yavrum benim. Ayaklar tepede zaten dedesi gibi keyifci olacak galiba. Bu arada arkadaş akıntı demiş. Bende de çok su içince bebek hareketlendigi an başlıyor bu durum. Ve 3 gündür midem aşırı derece de yanıyor ister aç ister tok olayım fark etmiyor. Sizde de varmı böyle bir durum. Bir de zaten hep gelemiyorum gelmişken uzun uzun yazayım istiyorum. Bugün tarihi bir gün. K.v. Torunu için birşeyler almış. Çok şaşırdım onun tarafından hazırlıklar daha yeni başladı. Neyse buna çok şükür

Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:

canım dr zaten ağdayı önermiyor ya eldiven yada jilet demişti bana agda yapardan kendini kastıgın için dogum kasıntılarını tetıkler demıstı ben derimki dr.za danışın bir bende eldivenle rast gele alıyorum valla

Ay demekki eskiler kendi zmnlarındaki gibi son ay fln hallediyorlar bişeyleri
Hani nazar değmesin bebek düşmesin vs gibi şeylerede inanıyorlar tabi.
Neler almış

Eldiven mi :26: o nasıl oluyor yaaa
Ben ztn ağda flnn yaptırmamam
Cok acır yapamam

Rengi fena değil bebe mavisi küçük dolap
Ben anlamam kaplamadan eşimde hayatta beceremez ince işleri bi deneyelim ama

Benim dr yoo zararı yok alabilirsin dedi
Bu adam kesin beni evde doğurtur hastaneye gitmem gerek kalmaz..
Kızlar siz gördünüzmü otobüste kadın sesiz sedasız doğuruyo Çinde

Bugun eşim keçeler aldı bana çarşıya gidip
Yarın kırtasiyeden mukavva karton alıp oğlumun adını harf harf kesip
Kapıya yapıştırcam ama kartonu nasıl harfler şeklinde kesicem
İşte onu bilmiyorummmm
Bana bi yol gösterin kalıp fln bulurmuyum acep:26:

Ay demekki eskiler kendi zmnlarındaki gibi son ay fln hallediyorlar bişeyleri
Hani nazar değmesin bebek düşmesin vs gibi şeylerede inanıyorlar tabi.
Neler almış

2 adet pelus battanıye. 4adet örme yelek 2 tane hırka. Hastane cıkısı. Etek bezleri. 6 tane alt üst takım. Alt açma. Patikler patikli altlar. Şimdilik bunlar. üzüldüğümü görünce dayanamadi sağolsun. Inşallah oğluşuma sağlık sıhhatle giydirmeyi nasip etsin Mevlam. Ve cümlemize

Benim dr yoo zararı yok alabilirsin dedi
Bu adam kesin beni evde doğurtur hastaneye gitmem gerek kalmaz..
Kızlar siz gördünüzmü otobüste kadın sesiz sedasız doğuruyo Çinde

Ay onu izledim ben bi kaç ay evvel
Ama oturdu yerde nasıl doğurdu öyle
Birde yanında 4 yaşlarında bir oğlan cocuğu da var
Oda onun cocuğu sanırım
Ama tam görünmüyor nasıl olup bittiği
Sonra kumaşlar fln veriyor lar cevreden
Şal fln herhalde

sslm kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım ama bu sayfada yazanlara yazıyım dedim üşengeçmiyim neyim

o mide yanması berbat bişey yaaaa bende çekiyorum rennie içiyorum sürekli inşallah zararlı değildir ama onsuz olmuyor gece uykudan uyandırıyor resmen son aylarda olacak sanırım az kaldı sabır

Eldiven mi :26: o nasıl oluyor yaaa
Ben ztn ağda flnn yaptırmamam
Cok acır yapamam

bende eldivencilerdenim
çok temiz oluyor ve uzun süre çıkmıyor birde seyrekleştiriyor zayıflatıyor denizim
aynayı karşıma alınca tuttuğumu yoluyom
ben kuaföre gidemiyenlerdenim malesef
kendim halletmeye çalışıyorum sezeryan ama sonda takılırken falan görünüyor sonuçta
yani üstünkörü alıyım diyemiyorum ince eliyorum allahtan çok yok birde hamilelikten sanırım hem çok seyrek hemde cılız çıkıyor hatta bacaklarımda 4 aydır tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…