- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
sslm kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım ama bu sayfada yazanlara yazıyım dedimüşengeçmiyim neyim
o mide yanması berbat bişey yaaaa bende çekiyorum rennie içiyorum sürekli inşallah zararlı değildir ama onsuz olmuyor gece uykudan uyandırıyor resmen son aylarda olacak sanırım az kaldı sabır
bende eldivencilerdenim
çok temiz oluyor ve uzun süre çıkmıyor birde seyrekleştiriyor zayıflatıyor denizim
aynayı karşıma alınca tuttuğumu yoluyom
ben kuaföre gidemiyenlerdenim malesef
kendim halletmeye çalışıyorum sezeryan ama sonda takılırken falan görünüyor sonuçta
yani üstünkörü alıyım diyemiyorum ince eliyorumallahtan çok yok birde hamilelikten sanırım hem çok seyrek hemde cılız çıkıyor hatta bacaklarımda 4 aydır tık yok
Ay onu izledim ben bi kaç ay evvel
Ama oturdu yerde nasıl doğurdu öyle
Birde yanında 4 yaşlarında bir oğlan cocuğu da var
Oda onun cocuğu sanırım
Ama tam görünmüyor nasıl olup bittiği
Sonra kumaşlar fln veriyor lar cevreden
Şal fln herhalde
sslm kızlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
geçmişe bakamadım ama bu sayfada yazanlara yazıyım dedimüşengeçmiyim neyim
o mide yanması berbat bişey yaaaa bende çekiyorum rennie içiyorum sürekli inşallah zararlı değildir ama onsuz olmuyor gece uykudan uyandırıyor resmen son aylarda olacak sanırım az kaldı sabır
bende eldivencilerdenim
çok temiz oluyor ve uzun süre çıkmıyor birde seyrekleştiriyor zayıflatıyor denizim
aynayı karşıma alınca tuttuğumu yoluyom
ben kuaföre gidemiyenlerdenim malesef
kendim halletmeye çalışıyorum sezeryan ama sonda takılırken falan görünüyor sonuçta
yani üstünkörü alıyım diyemiyorum ince eliyorumallahtan çok yok birde hamilelikten sanırım hem çok seyrek hemde cılız çıkıyor hatta bacaklarımda 4 aydır tık yok
Ayyyy karamel yaaa oyle tutup hayatta yolamam jilete devammmm
Hem sen ne kaybolup duruyorsun bakiimm
Ayy teyzesiii çok teşekkürler,senin de kızın çok tatlı olacaktır eminimben bunuuu yerimmmmmmmmmmmm !! nasıl bi tatlılııkk allahımmmm çok güzel bu aysunnnnn oyy Rabbim nazaarlardan korusunnn
canım benim gözünüz aydın çok çok geçmiş olsun dediğin gibi herşeyin başı sağlık..
Eylül'e de sanada maşallah canımcım,perdeler öyle malesef pahalıöldüm yorgunluktan yeni girdim eve
şimdi başlıyorum anlatmaya
13.45te doktor randevumuz vardı eylül 2200 44 cm olmuş
ben toplam şuana kadar 15 kilo almışım ve bunun 5 kilosunu son 1 ayda almışım doktor ağzıma etti herşey yasak artık
bi kitap tavsiye etti ordan onu almaya gittim sizlede paylaşıyım;
-tracy hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
bakarken bitanede ben beğenip aldım o da;kız bebek bakımı diye bi kitap..
sonra perdecileri gezdik dudağım uçukladı uçmuş bütün perdeciler bikaç yer 600 tl dedi bikaç yer 850 civarı dedi sanki komple eve perde diktiriyoruz altı üstü 1 oda yani şaka gibi.
en son 550'ye anlaştık aşırı pahalı geldi ama en en uygunu buydu içime oturdu resmen ve tam aradığımıda bulamadım hiçbiyerde gerçi ne aradığımıda bilmiyodum
Yarın doktora dorucam canım bütün bunlar neden oluyormuş öğrenices bakalım,teşekkurler teyzesi bitanem o benim:))Benimde kasılmam çok ama dr önemsemedii ben rüyamda gördüm evde doğuruyodum bu dr zaten öyle olur hiç bişeyi önemsemiyo..
Enfeksiyon filan olabilirmi? oda öyle yapıyormuş..
Bu arada kızına bayıldım maşallahhh çok şeker..
Seninkide döndü mü aysun
Bnmde cok kasılmam ve baskı oluyor akıntı sürekli var
Yarın daktırdan sora yaz
Bugun eşim keçeler aldı bana çarşıya gidip
Yarın kırtasiyeden mukavva karton alıp oğlumun adını harf harf kesip
Kapıya yapıştırcam ama kartonu nasıl harfler şeklinde kesicem
İşte onu bilmiyorummmm
Bana bi yol gösterin kalıp fln bulurmuyum acep:26:
kızlarrr bu gün bizde drdaydık...bizde 1800 gr olmuşuz..hala başçok aşağıda ve fazla yorucu hareketler yapmam gerek yoksa doğurabilirimbayramı da tamamen yatarak geçirdim... gizoş kız eylül hanıma maşallah...denız sen ne yaptın kız..ne halısı öle ağır işler yapma...gülayy eşinin eskipatronu ne kadra düşünceli biri ya..eşin geldi mi...
kızlar şu kıl tüy işi çok can sıkıcı..ben gebelik öncesi lazere gitmiştim ama tekrardan çıktılar....jilete vuruyorum bende ağda falan riskli olmaz mı...:44:
Ben o kadar yiyorum benim kıza gitmiyor kilolar, aklıma gelmemişti o yüzden diyet yaptığınBnm derdim kendi kilolarım değil ki bebek cok alıyormuş
Normal doğumda bizi zorlar dikkat edelim dedi doktorum
Korkuyorum 4 kg olcak die
Yoksa ben fıss diye sönüyorum ztn
kızlarrr bu gün bizde drdaydık...bizde 1800 gr olmuşuz..hala başçok aşağıda ve fazla yorucu hareketler yapmam gerek yoksa doğurabilirimbayramı da tamamen yatarak geçirdim... gizoş kız eylül hanıma maşallah...denız sen ne yaptın kız..ne halısı öle ağır işler yapma...gülayy eşinin eskipatronu ne kadra düşünceli biri ya..eşin geldi mi...
kızlar şu kıl tüy işi çok can sıkıcı..ben gebelik öncesi lazere gitmiştim ama tekrardan çıktılar....jilete vuruyorum bende ağda falan riskli olmaz mı...:44:
Canım word de wordart var orda yaz Yazıcı'dan çıktı al işte kalıp
Ben biriyle görüştüm, 800 dedi. Süper fotolar çekiyor ama o kadar verilmezGünaydın kızlar...
9 günlük tatil sonrası işe gelmek çok zor geldi bugün( Neyse ki son haftam önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum inşallah :))
Kızlar aranızda doğum fotoğrafçısı ile görüşen var mı? Ben bi kaç yere sordum fiyatlar 400-600 arası çok pahalı geldi bana düğün albümü gibi :// Eşimde gerek yok o kadar paraya kendimiz çekeriz diyo. Ama öylede o kadar güzel olmuyoki... Çok kararsız kaldım fiyat araştırması yapan varsa aranızda paylaşırsa sevinirim....
Hareketli bebek sağlıklı bebektir demişti doktorum. Tekmeliyor diye korkma. Çıktı mı sancın bugün?Herkese günaydın kızlar
bugün tekrar doktora gidip nst ye gireceğim.inşallah tekrar sancım çıkmaz da işe devam edebilirim. 2 gün evde yattım çok zor geldi daha 2 ay hayatta yatamam:)
geceleri kızım çok tekmeliyor uyandırıyor beni.hem doğurcam diye korkuyorum hemde uykum kaçıyor.Sizede oluyormu böyle?bişeyler yiyorum aç olmadığım halde.sonra sakinleşiyor
Evet baya uygun ve çok çeşit var, malzemeler de uygun fiyatlıCanım burda fiyatlar çok uygun ve farklı şeyler var sipariş vermiş olmasam burdan alırdım
Ay bu ne tatlı bir şey ya, Allah nazarlardan saklasın
Deniz sopalıksın walla, hem o kadar ağrın var, bu haftalarda halı mı yıkanır, kadın gelince yıkardıCanım arkadaslarım. Hepiniz cvp vermişsiniz
Cokkk teşekkür ederim
Mr musil midr nedr onu bi alayım
Kadın gelicek ben yapamıcam
Alayım bari
Bugun balkonda halı yıkıyorum biliomusunuz
Bebeğin odasında duruyordu bire bir buçuk gibi bişey ölçüsü
Attım balkona iki kez fırçaladım
Aşağıdaki dükkanlar kapansın bi kere daha fırçalayıp durulucam
Eşimin hbri yok duyunca edicek çarkıma :26:
Sen bir ara doğru düzgün bir şey yemiyordun, yanlış hatırlamıyorsam. Gün içinde yediklerini saymıştın da benim bir öğün bile etmiyorduİmdaaaattt kızlar ben doymuyorum hiçç dolabın kapağında oturucam bu gidişle sebze yemeği yapıyorum özellikle meyve yiyorum yoksa çatlıycamm 10 kilo almışım bugün tartıldımm58 kiloyum.
gizoo bende tırsıorum bakalım ne olacak gidince neler dicek.10 kilo aldım toplamdaöldüm yorgunluktan yeni girdim eve
şimdi başlıyorum anlatmaya
sonra perdecileri gezdik dudağım uçukladı uçmuş bütün perdeciler bikaç yer 600 tl dedi bikaç yer 850 civarı dedi sanki komple eve perde diktiriyoruz altı üstü 1 oda yani şaka gibi.
en son 550'ye anlaştık aşırı pahalı geldi ama en en uygunu buydu içime oturdu resmen ve tam aradığımıda bulamadım hiçbiyerde gerçi ne aradığımıda bilmiyodum
DENİİİZZZ=))))))))Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?