2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayyyy karamel yaaa oyle tutup hayatta yolamam jilete devammmm

Hem sen ne kaybolup duruyorsun bakiimm

bende anlayamadımki hiç sesi çıkmıyo kimse farketmiyo o çocukta ne oldunu anlamaya çalışıyoo ilginç yaaa

bu tüy meselesinde normalde ben epilatorle alıyordum. Hamile olunca çok hassaslasti kanama yaptı ilk zaman. 3. Aydan itibaren epilatorun traş başlığı ile alıyorum rahat ediyorum. Jilet feci halde bende kaşıntı yapıyor.

bende jileti beceremiyorum bi kere denedim ne zor işmmiş o yaaa jiletle kolay sanırdım
sorma cnm ya benim oğlan 8. sınıfta sınava hazırlanıyor ailecek pc ve tv den uzak duruyoruz tabi ben arada kaçamak yapıyorum görüldüğü üzere
aslında oğluş etkilenmiyor ama babası kıyamıyor tabi kendisi de ders çalışıyor sorun yok benide bebiş etkilenmesin bahanesiyle uzak tutuyorlar anlıyacağın sanaldan olabildiğince uzağız ama bu uzun sürmez ben azcık onları tanıyorsam
vazgeçen ben olmayayımda

ben ağda yaptırıcam son ay o zamana kadar jilet.son ayda emla sürücem uyuşturup yaptırıcam bişey olmaz heralde:44:

Ayy teyzesiii çok teşekkürler,senin de kızın çok tatlı olacaktır eminim
Eylül'e de sanada maşallah canımcım,perdeler öyle malesef pahalı
Yarın doktora dorucam canım bütün bunlar neden oluyormuş öğrenices bakalım,teşekkurler teyzesi bitanem o benim:))
Seninkide döndü mü aysun
Bnmde cok kasılmam ve baskı oluyor akıntı sürekli var
Yarın daktırdan sora yaz

Yazarım canım,doğumla ilgili her şeyi konuşmam lazım doktorla bi daha gitmek istemiyorum her şey normalse doğum başlayana kadar hastane görmek istemiyorummm

kızlarrr bu gün bizde drdaydık...bizde 1800 gr olmuşuz..hala başçok aşağıda ve fazla yorucu hareketler yapmam gerek yoksa doğurabilirim bayramı da tamamen yatarak geçirdim... gizoş kız eylül hanıma maşallah...denız sen ne yaptın kız..ne halısı öle ağır işler yapma...gülayy eşinin eskipatronu ne kadra düşünceli biri ya..eşin geldi mi...
kızlar şu kıl tüy işi çok can sıkıcı..ben gebelik öncesi lazere gitmiştim ama tekrardan çıktılar....jilete vuruyorum bende ağda falan riskli olmaz mı...:44:

Canım word de wordart var orda yaz Yazıcı'dan çıktı al işte kalıp

:
Halıyı yıkadım hartt hurtttt fırçaladım hemde :))))
Ben hep jiletle alıyorum ya ben cok korkuyorum agdadan

Bnm derdim kendi kilolarım değil ki bebek cok alıyormuş
Normal doğumda bizi zorlar dikkat edelim dedi doktorum
Korkuyorum 4 kg olcak die
Yoksa ben fıss diye sönüyorum ztn
Ben o kadar yiyorum benim kıza gitmiyor kilolar, aklıma gelmemişti o yüzden diyet yaptığın

Yat canım bol bol 1 ay daha dursun en azından gelişimi tamamlansın kuzunun Maşallah kilosuda güzel.
Sen hala aynımısın kilo almadınmı ya biraz kilo alda psikolojimizi bozma lütfen
Civil mağazaları varya canım onların sahibi evet çok iyiler sağolsunlar eşim işten çıkmıştı çıkmasa daha yardımcı olurlardı eminim.
Eşim geldi bayramda 3 gün durdu tekrar gitti yanlızım evde hala tek başına oturuyorum akşama kadar.
Jiletle çoğalıyor ya bende jiletle alıyodum ama baş edemedim ağda en güzeli uzun sürüyor çıkması.
Herkesin dökülür bide benim acayip çoğaldı tüylerim..
Dr yok ne olucak dedi alabilirsin..

Canım word de wordart var orda yaz Yazıcı'dan çıktı al işte kalıp

Ooo süper fikir ama yazıcım yokkk
K p de var alt katta
Yada ben yapayım eşime yollliyimm o çıktısını alıp getirsin
Cok sagol cnm çalışırken cok kullanırdım word art
Tmmdır cok teşekkür

Ben biriyle görüştüm, 800 dedi. Süper fotolar çekiyor ama o kadar verilmez

Hareketli bebek sağlıklı bebektir demişti doktorum. Tekmeliyor diye korkma. Çıktı mı sancın bugün?

Deniz sopalıksın walla, hem o kadar ağrın var, bu haftalarda halı mı yıkanır, kadın gelince yıkardı

İmdaaaattt kızlar ben doymuyorum hiçç dolabın kapağında oturucam bu gidişle sebze yemeği yapıyorum özellikle meyve yiyorum yoksa çatlıycamm 10 kilo almışım bugün tartıldımm 58 kiloyum.
Sen bir ara doğru düzgün bir şey yemiyordun, yanlış hatırlamıyorsam. Gün içinde yediklerini saymıştın da benim bir öğün bile etmiyordu

gizoo bende tırsıorum bakalım ne olacak gidince neler dicek.10 kilo aldım toplamda
son 3 kilosu şu 2 haftada....
daha gitmeme 2 afta var aman yaaa...
ayrıca aldığın battaniyeye bayıldım çok modern çok güzel...
uygunsa fiyatı bende istiyorum beyazındaaaan=))
bi de benm tül 50 perde 200 tuttu yani senin tam tersin.tüller bedavaya gedi perde pahalı tuttu ama ben perdecilerin merkezinden aldım
çok dolandım biliyosuuuuunn..
Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:
DENİİİZZZ=))))))))
koptum gülmekten ayyyyyyyyy çatlıcammmm=))
valla hevuk Deniz çok haklı biz ne yapak anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…