- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
öldüm yorgunluktan yeni girdim eve
şimdi başlıyorum anlatmaya
13.45te doktor randevumuz vardı eylül 2200 44 cm olmuş
ben toplam şuana kadar 15 kilo almışım ve bunun 5 kilosunu son 1 ayda almışım doktor ağzıma etti herşey yasak artık
bi kitap tavsiye etti ordan onu almaya gittim sizlede paylaşıyım;
-tracy hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
bakarken bitanede ben beğenip aldım o da;kız bebek bakımı diye bi kitap..
sonra perdecileri gezdik dudağım uçukladı uçmuş bütün perdeciler bikaç yer 600 tl dedi bikaç yer 850 civarı dedi sanki komple eve perde diktiriyoruz altı üstü 1 oda yani şaka gibi.
en son 550'ye anlaştık aşırı pahalı geldi ama en en uygunu buydu içime oturdu resmen ve tam aradığımıda bulamadım hiçbiyerde gerçi ne aradığımıda bilmiyodum
gizoo bende tırsıorum bakalım ne olacak gidince neler dicek.10 kilo aldım toplamda
son 3 kilosu şu 2 haftada....
daha gitmeme 2 afta var aman yaaa...
ayrıca aldığın battaniyeye bayıldım çok modern çok güzel...
uygunsa fiyatı bende istiyorum beyazındaaaan=))
bi de benm tül 50 perde 200 tuttu yani senin tam tersin.tüller bedavaya gedi perde pahalı tuttu ama ben perdecilerin merkezinden aldım
çok dolandım biliyosuuuuunn..
DENİİİZZZ=))))))))
koptum gülmekten ayyyyyyyyy çatlıcammmm=))
valla hevuk Deniz çok haklı biz ne yapak anacımmm
Maşallah Eylüşe, kocaman olmuşO kitabı ben de almıştım, doğum izninde okuyacağım. Kız bebek bakımını kim yazmış?
Nasıl oluyor şimdi perde?
Bütün bebek tüllerinde minik işlenmiş kelebek var galiba. Nereye gitsem hep değişik modellerde bunu çıkardılar.resim çekemiyo artık doktor baş aşağı durup eliylede yüzünü kapatmış tam cenin gibi yani bacaklar bağdaş kurulup kafaya çekilmişarada bacakları kaldırıp kaburgalarımı tekmeliyo doktor daha bu bişey değil çok canın yanıcak dedi :26:
al canım kitap çok güzeell.
benim beğenip aldığım 2.kitabın erkek bebek bakımı olan versiyonuda var..
pahalı olan tüller zaten yandaki fonları bişey tutmuyo sırf tüle 600 tl diyolar ki odayı gördün yani sanki devasa bişeymiş gibi 600 bi tüle nedir anlamadım.neymiş üstünde minik minik kelebekler var bebek tülleri böyle pahalıymış herkesin ağzında aynı laf.ne alakaysa artık geçirmeye yer arıyolar resmen
Falçatayla kesebilirsin canım, düzgün de olurBugun eşim keçeler aldı bana çarşıya gidip
Yarın kırtasiyeden mukavva karton alıp oğlumun adını harf harf kesip
Kapıya yapıştırcam ama kartonu nasıl harfler şeklinde kesicem
İşte onu bilmiyorummmm
Bana bi yol gösterin kalıp fln bulurmuyum acep:26:
karamel günde 2 ölçek 5er defa gaviscon alabiliyorsunbende jileti beceremiyorum bi kere denedim ne zor işmmiş o yaaa jiletle kolay sanırdım
sorma cnm ya benim oğlan 8. sınıfta sınava hazırlanıyor ailecek pc ve tv den uzak duruyoruz tabi ben arada kaçamak yapıyorum görüldüğü üzere
aslında oğluş etkilenmiyor ama babası kıyamıyor tabi kendisi de ders çalışıyor sorun yok benide bebiş etkilenmesin bahanesiyle uzak tutuyorlar anlıyacağın sanaldan olabildiğince uzağız ama bu uzun sürmez ben azcık onları tanıyorsam
vazgeçen ben olmayayımda
eminönüden fatihe giderken İMÇ çarşısı var ordan aldım ama sana uzak sen çıkamazdın zaten bana da uzaktı da ben işcan alt geçidinden bebek arabası bakaya gitmişken daldım oraya yakın diyeebeyazı vardı capıtolde canım 35 tlye aldım :))
neresi o perdecilerin merkezii :44:
Sen bir ara doğru düzgün bir şey yemiyordun, yanlış hatırlamıyorsam. Gün içinde yediklerini saymıştın da benim bir öğün bile etmiyordu
Ben o kadar yiyorum benim kıza gitmiyor kilolar, aklıma gelmemişti o yüzden diyet yaptığın
karamel günde 2 ölçek 5er defa gaviscon alabiliyorsun
ama rennie yi günde kaç kere alabiliyorsun onu bilmiyorum.
bi de şu eldiven layını bir anlata bilir mi acaba nasıl birşeyy??=//
eminönüden fatihe giderken İÇ çarşısı var ordan aldım ama sana uzak sen çıkamazdın zaten bana da uzaktı da ben işcan alt geçidinden bebek arabası bakaya gitmişken daldım oraya yakın diyee
Evet yiyemiyordum yine gündüz yiyemiyorum ama akşam çok yiyorum
Sabah 1 bardak süt 1 dilim peynir melemen ve yarım ekmek 1 kaşık tahin pekmez
Öğlen dışarıdaydım eve gelince yarım ekmek arası çikolata yedim
Akşam 2 tabak brokoli
1 tabak turşu
yarım ekmek 2 çikolata
1 muz 3 mandalina
1 havuç
en sonda 1 fincan nescafe
Ama hala canım bişiler yemek istiyor
Ayva yıkadım birazdan yiycem
Ama bunlar bana çok çok faza beni tanıyanlar görse şoka girer
Bütün bebek tüllerinde minik işlenmiş kelebek var galiba. Nereye gitsem hep değişik modellerde bunu çıkardılar.
eminönüden fatihe giderken İMÇ çarşısı var ordan aldım ama sana uzak sen çıkamazdın zaten bana da uzaktı da ben işcan alt geçidinden bebek arabası bakaya gitmişken daldım oraya yakın diyee
Bugün tatlı bir şeyler yiyebilmek için toplantıya ara verdim, sonra doymak bilmedim, beni geri çağırmak zorunda kaldılarBen hep açım
Valla bugun yarım dilim yaş pasta yedim
Kaç kg oldu acep yavrum
Diyet yapamıyorum ki
Bugun pilav ve tantuni yaptım yarım dilim ekmekle yedim
Ama sabah sadece kornflakes yedim şu diet olanlardan
Aksam yemeğimde yemedim meyve fln
Sadece öğlen sapıttım
gizoo bende tırsıorum bakalım ne olacak gidince neler dicek.10 kilo aldım toplamda
son 3 kilosu şu 2 haftada....
daha gitmeme 2 afta var aman yaaa...
ayrıca aldığın battaniyeye bayıldım çok modern çok güzel...
uygunsa fiyatı bende istiyorum beyazındaaaan=))
bi de benm tül 50 perde 200 tuttu yani senin tam tersin.tüller bedavaya gedi perde pahalı tuttu ama ben perdecilerin merkezinden aldım
çok dolandım biliyosuuuuunn..
DENİİİZZZ=))))))))
koptum gülmekten ayyyyyyyyy çatlıcammmm=))
valla hevuk Deniz çok haklı biz ne yapak anacımmm
beyaz tül üzerine minicik pembe lila kelebek konmuş gibi bi tül gördünmü ama işlenmiş değil sonradan dikilmiş gibi ondan aldım fonuda o lilanın tonundan aldım.bakalım nasıl olcak dünyanın en zor işi perde kombini bence
beyaz tül üzerine minicik pembe lila kelebek konmuş gibi bi tül gördünmü ama işlenmiş değil sonradan dikilmiş gibi ondan aldım fonuda o lilanın tonundan aldım.bakalım nasıl olcak dünyanın en zor işi perde kombini bence
evet kimse beni oralara götürmez :26:
Sonradan dikilmişini de gördüm:) Çok güzeller. Sizin odaya da uyacak. Bana 750 lira fiyat vermişlerdi o tüle, cam ve duvar toplam 2 metre.
Benim için de en zoru halı:)
Bnm eşim perdeci biliosunuz dimi
Ama üretimde yani desinatör kendisi yapıyor dokuyor
Cokkkkk zor bi iş formülleri hesapları vs var
Hiç anlamıyorum :/
Fabrikada çalışıyor yatak odasının ve Aralın odasının perdelerini fonlarını o yaptı
Ama on odaya hazır katlamalı almıştım bi yerde görüp
Gecen gün eşimin işyerine gittik
Show room a bi girdim deli oldum binlerde çeşit mağazadan kaç kat fazlası düşün
Bi tane cok kibar tül beğendim
Onu istiyorum şimdi ama dokuyamam tezgahlar dolu dio
Onlar yurt dışına fln cok çalışıyorlar bi sipariş günlerce suruo fln
Bide masraf yaptırmak istemiyorum üstelemedim bende
Ali'nin odasında da zebra var ama cok guzel pileli bişi
Ona fon yapsin barüüüüü
AYNI ben ve alt komşum gibi turkuazcımKızlar bugün bir şey sormak için alt komşuya gittik, bizim apartmanda komşuluk pek yok, tanımıyordum, yeni taşınmışlar. Benim yaşlarımda bir kadın açtı kapıyı, sonra annesi geldi. Beni görünce doğum ne zaman diye sordu. Sonra kızını gösterip onun da hamile olduğunu söyledi. Biz şaşırdık, çünkü kadın balıketli gibiydi. Meğer aynı haftadaymışız. Şok oldum duyunca. Karnı hiç yoktu, çok rahat hareket ediyordu. Tesadüfe de şaşırdım bir yandan, muhtemelen aynı hafta doğum yapacağız.
Seninkinin eni benimkinden 75 cm uzun. Kelebekler çok minik değildi, belki ondan fiyat farkı çıkmıştır ama çok her halükarda.oha çok vermiş 2 metreye sanki:44:
bizim toplam 7 metreymiş en boyu ölçüp gitmiştim.2.85 en,2.65 boyu.550 iyi o zaman fonla tül için çok pazarlık yaptım ama:44:alan filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?