2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Maşallah Eylüşe, kocaman olmuş O kitabı ben de almıştım, doğum izninde okuyacağım. Kız bebek bakımını kim yazmış?

Nasıl oluyor şimdi perde?

beyazı vardı capıtolde canım 35 tlye aldım :))
neresi o perdecilerin merkezii :44:
Maşallah Eylüşe, kocaman olmuş O kitabı ben de almıştım, doğum izninde okuyacağım. Kız bebek bakımını kim yazmış?

Nasıl oluyor şimdi perde?

kız bebek bakımını daha çok beğendim ben bakıyorum akşamdan beri daha akıcı anlatımı :)
theresa foy digerenimo yazarı..
perde geldiğinde resmini koyarım :))

[TABLE="width: 984"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 984"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 984"]
[/TABLE]

Bütün bebek tüllerinde minik işlenmiş kelebek var galiba. Nereye gitsem hep değişik modellerde bunu çıkardılar.

Falçatayla kesebilirsin canım, düzgün de olur

karamel günde 2 ölçek 5er defa gaviscon alabiliyorsun
ama rennie yi günde kaç kere alabiliyorsun onu bilmiyorum.

bi de şu eldiven layını bir anlata bilir mi acaba nasıl birşeyy??=//
beyazı vardı capıtolde canım 35 tlye aldım :))
neresi o perdecilerin merkezii :44:
eminönüden fatihe giderken İMÇ çarşısı var ordan aldım ama sana uzak sen çıkamazdın zaten bana da uzaktı da ben işcan alt geçidinden bebek arabası bakaya gitmişken daldım oraya yakın diyee

Son düzenleme:
Sen bir ara doğru düzgün bir şey yemiyordun, yanlış hatırlamıyorsam. Gün içinde yediklerini saymıştın da benim bir öğün bile etmiyordu

Evet yiyemiyordum yine gündüz yiyemiyorum ama akşam çok yiyorum
Sabah 1 bardak süt 1 dilim peynir melemen ve yarım ekmek 1 kaşık tahin pekmez
Öğlen dışarıdaydım eve gelince yarım ekmek arası çikolata yedim
Akşam 2 tabak brokoli
1 tabak turşu
yarım ekmek 2 çikolata
1 muz 3 mandalina
1 havuç
en sonda 1 fincan nescafe
Ama hala canım bişiler yemek istiyor
Ayva yıkadım birazdan yiycem
Ama bunlar bana çok çok faza beni tanıyanlar görse şoka girer

oyy oyy bizim kızlarıda uyku tutmamış herhalde herkes burda deniz lovelylady hevuk turkuaz gizem essela Aysun=))
kızlar yakın olsaydık kocalar kovardı evden bizi.devamlı birimizde olurduk=))

Ben o kadar yiyorum benim kıza gitmiyor kilolar, aklıma gelmemişti o yüzden diyet yaptığın

Ben hep açım
Valla bugun yarım dilim yaş pasta yedim
Kaç kg oldu acep yavrum
Diyet yapamıyorum ki
Bugun pilav ve tantuni yaptım yarım dilim ekmekle yedim
Ama sabah sadece kornflakes yedim şu diet olanlardan
Aksam yemeğimde yemedim meyve fln
Sadece öğlen sapıttım

Dr eldiveni varya canım o
TUTUYON ÇEKİYON TUT ÇEK TUT ÇEK
bukadar hem fazla acımıyor hemde pudralı olduğu için yumuşacık oluyor ve geç çıkıyor bende bir ara kullandım
ama uzun sürüyor ağda daha az vakit alıyor..

Sen gizemde bişey yememiştin doğru dürüst
Bu arada bende şimdi mandalina yiyorum

Bütün bebek tüllerinde minik işlenmiş kelebek var galiba. Nereye gitsem hep değişik modellerde bunu çıkardılar.

beyaz tül üzerine minicik pembe lila kelebek konmuş gibi bi tül gördünmü ama işlenmiş değil sonradan dikilmiş gibi ondan aldım fonuda o lilanın tonundan aldım.bakalım nasıl olcak dünyanın en zor işi perde kombini bence

eminönüden fatihe giderken İMÇ çarşısı var ordan aldım ama sana uzak sen çıkamazdın zaten bana da uzaktı da ben işcan alt geçidinden bebek arabası bakaya gitmişken daldım oraya yakın diyee

evet kimse beni oralara götürmez :26:

Bugün tatlı bir şeyler yiyebilmek için toplantıya ara verdim, sonra doymak bilmedim, beni geri çağırmak zorunda kaldılar

Ay birbirimizin kukusunu mu alsak
Yok yok ben kimseye acamadıgım gibi kimseninkinide göremem
Şuan bünyem buna müsait değil :))))
Hem değişti bi acayip oldular pehhhh
Görsem bile tanımam :)))

Sonradan dikilmişini de gördüm:) Çok güzeller. Sizin odaya da uyacak. Bana 750 lira fiyat vermişlerdi o tüle, cam ve duvar toplam 2 metre.
Benim için de en zoru halı:)

Kızlar bugün bir şey sormak için alt komşuya gittik, bizim apartmanda komşuluk pek yok, tanımıyordum, yeni taşınmışlar. Benim yaşlarımda bir kadın açtı kapıyı, sonra annesi geldi. Beni görünce doğum ne zaman diye sordu. Sonra kızını gösterip onun da hamile olduğunu söyledi. Biz şaşırdık, çünkü kadın balıketli gibiydi. Meğer aynı haftadaymışız. Şok oldum duyunca. Karnı hiç yoktu, çok rahat hareket ediyordu. Tesadüfe de şaşırdım bir yandan, muhtemelen aynı hafta doğum yapacağız.

Bnm eşim perdeci biliosunuz dimi
Ama üretimde yani desinatör kendisi yapıyor dokuyor
Cokkkkk zor bi iş formülleri hesapları vs var
Hiç anlamıyorum :/
Fabrikada çalışıyor yatak odasının ve Aralın odasının perdelerini fonlarını o yaptı
Ama on odaya hazır katlamalı almıştım bi yerde görüp
Gecen gün eşimin işyerine gittik
Show room a bi girdim deli oldum binlerde çeşit mağazadan kaç kat fazlası düşün
Bi tane cok kibar tül beğendim
Onu istiyorum şimdi ama dokuyamam tezgahlar dolu dio
Onlar yurt dışına fln cok çalışıyorlar bi sipariş günlerce suruo fln
Bide masraf yaptırmak istemiyorum üstelemedim bende
Ali'nin odasında da zebra var ama cok guzel pileli bişi
Ona fon yapsin barüüüüü

Sonradan dikilmişini de gördüm:) Çok güzeller. Sizin odaya da uyacak. Bana 750 lira fiyat vermişlerdi o tüle, cam ve duvar toplam 2 metre.
Benim için de en zoru halı:)

oha çok vermiş 2 metreye sanki:44:
bizim toplam 7 metreymiş en boyu ölçüp gitmiştim.2.85 en,2.65 boyu.550 iyi o zaman fonla tül için çok pazarlık yaptım ama:44:

Son düzenleme:

aaa ne güzeeeellll birsürü model çeşit biliyodur çok zor iş seçmesi bile bide onu dokuması ince işi ayy düşünemiyorum

AYNI ben ve alt komşum gibi turkuazcım
bende doğuma 2 hafta kala gördüm alt komşumu
10 ekimde mi ne doğum yaptı
birbirimizden bi haberiz.komşuluk sıfır
ne olurdu yakın olsaydık yardım etseydik destek olsaydık birbrimize ama kız soğuk nevalenin biri.benle yaşıttı.olsun lsun benden 3 yaş büyük olsun.
inşallah bundan sonra sana komşun yakınlık gösteriri.ben evine bile gittim hayılı olsuna bebeği için ama gene de soğuktuç
daha naaapaamm

oha çok vermiş 2 metreye sanki:44:
bizim toplam 7 metreymiş en boyu ölçüp gitmiştim.2.85 en,2.65 boyu.550 iyi o zaman fonla tül için çok pazarlık yaptım ama:44:alan filan.
Seninkinin eni benimkinden 75 cm uzun. Kelebekler çok minik değildi, belki ondan fiyat farkı çıkmıştır ama çok her halükarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…