2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Seninkinin eni benimkinden 75 cm uzun. Kelebekler çok minik değildi, belki ondan fiyat farkı çıkmıştır ama çok her halükarda.

geldiğinde koyucam sana aynı tüldenmi bahsediyoruz acaba :)
taça girdik 850 dedi aynı tüle :)
nasıl bi geçirmece usulüyle çalışıyo bu perdeciler bilmiyorum.
550 tlye anlaştığımız yerde 765ten indi 550'den de kar ediyo düşün nasıl kazıklıyolar ya

Bizim apartmanda şikayet durumu olmasa birbirimizden haberimiz olmayacak:)) Alt kattakiler bize balkondaki mangalı yakmayın diye gelmişti. Duman geri tepiyormuş mangal bacasından. Çok kibar insanlardı, biz de yakmadık bir daha. Bugün biz de bir gürültü var, siz de duyuyor musunuz diye sormaya gittik, bi baktık değişmişler:)) Sağolsunlar kahveye çağırdılar.

Bunlarda oğlumun sepeteri ve yeni aldıklarım örgü battaniyeyi hello baby den almıştım 40 tl ama civildede varmış 20,25 tl gibi bişeydi..
Buda dolabı şifonyerin altakki şeyleri çıkıyordu geri gitti civilde yapılıp gelicek resmi yok yarın gelr

Belki üreticiler aynıdır. Başka model hiç çıkmadı:) Arkadaşım 750ye yaptırmıştı 2 yıl önce, çok değişik güzeldi. Herkes onu eleştirmişti ama piyasa böyle demek.

tabiiiii canımmmm
Eşim duymasın delirdimi o kızlar der
Ama o işin içinde kaça maliyeti oluyor bilio
Bide mağazalarına bilio e onlarda oyle kazanıyor der
Bnm yatak odamda iki tane Japon fon var
Eşim dolabın ortasındaki damask desenin aynısı yapmıştı
Ortasında ip perde var onu 30 tl ye almıştı gizem

yani bişey sorucam aslında maliyetleri o kadar fazla değil ama bu mağazalarda perdeciler bizi kazıklıyomu denizim çokmu bindiriyolar fiyatı çünkü hepsi birbirine yakın fiyatlar verdi şaştım kaldım

Turkuazcm teşekkürler canımcımmm
Anıl son aylarda böyle oluyor genelde bebeğim topikler sonra kızlar doğurmaya başladıkça azalarak yok oluyorlar bir de bakmışsın topikte doğumu ayın sonlarına kalan 2-3 kişi kalmış(((

Sen gizemde bişey yememiştin doğru dürüst
Bu arada bende şimdi mandalina yiyorum

Ay birbirimizin kukusunu mu alsak
Yok yok ben kimseye acamadıgım gibi kimseninkinide göremem
Şuan bünyem buna müsait değil :))))
Hem değişti bi acayip oldular pehhhh
Görsem bile tanımam :)))
HAHAHAH Deniz çok güldüm Allah seni iyi etsin emiii karnım ağırdı hiç sorma yaaa bayramda banyo yaparken eşim gördü aaaa kukuna ne olmuş kilo almış dedi ahahahah hakkat değiştiler..Bende alamam bir arkadaşım düğünü olucaktı ısrar etti al die bacakları aldım kukunun üstünü aldı dedim hayatta alamam kendin al kızı öle bıraktım başka arkadaşımı çağırmış aldırmışş
güle güle kullansınn oğluşun canımcımm çok güzeller hele sepetlere bayıldımmm :)))
Teşekkür ederim Gizoo Sepetler çok kullanışlı o karelerin bölümleri var diğer alttaki bez sepeti yuvarlak olan ne sepeti bilmiyorum..Dolapta hiç yoktan iyidir güzel değil ama idare eder..
Güle güle kullanın canım. Sepetler çok hoşuma gitti

Teşekkür ederim canım Avm den aldık eşimle onları bavul almak için girdik onlarıda aldık ama pahalıya geldi normalde ucuzlar baya..

Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:

valla bende göremiyorum benimkini... bende açıpta aldıramam eşim dedi jiletle alacaksan ben alırım dedi bende utanırım olmaz dedim :) ıyyy iğrenççç zaten bu aralar yatak odamız faaliyetsiz :)

Ay birbirimizin kukusunu mu alsak
Yok yok ben kimseye acamadıgım gibi kimseninkinide göremem
Şuan bünyem buna müsait değil :))))
Hem değişti bi acayip oldular pehhhh
Görsem bile tanımam :)))

attt deniz ne güldüm yaa duygularıma düşüncelerime tercüman olmuşsun hakkaten yaaa çirkindi zaten dahada çirkin oldu benimkisi

Allah yardımcımız olsun yawww:)

eşim aradı şimdi burdaki mağazadan malları yüklemiş maltepedeki mağazaya bırakıp geliyomuş gelirken bişey alıcakmış ve doktor bana kesinlikle yasakladı yarın başlarsın diyete yeriz gelince diyo böyle koca oldukça zor diyet yaparım kendi 10 kilo tabi

Öyle hemen diyete mi başlanırmış, bu akşam ye sonra başla:) Benim koca da benim yüzümden diyet yapamıyor. Karı koca bol bol yiyoruz:))

:
Hani 30 kiloyduuu
Ee tabi ikinci mağazayı açınca iyice kilo kaybetti garibim
10 a düştü dimi :))

Ne alıyosa cnm çekti banada alsın :)))))

Öyle hemen diyete mi başlanırmış, bu akşam ye sonra başla:) Benim koca da benim yüzümden diyet yapamıyor. Karı koca bol bol yiyoruz:))

neyse sabah başlıyım o zaman
:

Hani 30 kiloyduuu
Ee tabi ikinci mağazayı açınca iyice kilo kaybetti garibim
10 a düştü dimi :))

Ne alıyosa cnm çekti banada alsın :)))))

yok 2 mağaza vardı 30 kiloydu şimdi 3ü açıyolar ya 10a düştü en son ne zaman yemek yedin diyorum aa hatırlamıyorum diyo bana al çarp duvara böyle sinir oluyorum bayılıp kalıcak bigün biyerde fareler yicek en sonunda gerçi onların bile dişinin kavuğuna gitmez emrah ahahah

Ya bnmki minicik guzel bişiydi bi tuhaf oldu şişkolaşti rengi değişti fln
Valla bnm kocam alıcak napiim ya
Hem kimseye açmamı istemio gunahmış
Hem ben kendim alamıom
Gecen gün aldım el yordamı ile cok komiktim yaaa

Seninkine mantı fln yedirp yatırmak lazım
Diyicemdeeee adam yattığı gibi geri kalkıp işe gidiyormuş baksana

ayyy günlerdir yazamıyorum
okuyorum ama bitiremeden kalkıyorum
inat ettim yetiştim sona, ama şimdi de herkes uyur benim de gözler ağırlaştı

nasılsınız herkes iyidir umarım
biz de bayramın 2. günü ankaraya gittik cumartesi sabahı döndük
çok şükür rahat geçti yol
kvlerden konuşulmuş ta;beni hamileliğimde ilk görüşü oldu, eşim gitmişti ben gidememiştim onlar da kp'imin engelinden dolayı sık gelemiyolar... doğuma gelcekler anca. aramız iyidir çok şükür (maşallah)
buna rağmen bebişime bi çöp almamış aldıysa da vermedi
çünkü hediye veren bi akraba için dudak bükerek '' aaa o neymiş bebek olmadan hediye mi verilir '' dedi
yani plastik banyo oyuncağı şöyle dursun verene laf etti :26:
ilginç yani
bi de ev aldık biliyosunuz borç içindeyiz neyi eksik demedi
amaaaaaaaaaannnnnn umrumda değil

papatya iyi haberlerine sevindim canım, herşeyin başı sağlık
allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin

gizem sepet beşiği nerden aldın kuzu? ben hello da bundan beğenmiştim onu alcam ama beyazı bizim y.odasında çiğ durcağı için venge rengini alcas saınırım
389du fiyatı galiba. cibinliği de o düz çubuk gibi olandan

deniz delisin sen!
o ağrılarla halı yıkıyosun.... bi de bayramda da onca yol yaptın şaşırdım
yazık dikkat et kendine!

turkuazcım ben de aldım pijamamı falan biraz tuzlu oldu ama çok içime sindi
resim bulursam yarın falan yüklerim canikom

mevlütte hediyelik son an karar değişikliği ile küçük boy havlular aldık
tek tek kurdale ile bağlayıp fiyonklar yapcam
sonra da kullanılcak bişey olsun diye annem de eşim de bunda ikna etti beni
pek te ucuz olmadı ama şık oldu
renkli bademler ve çikolatalar da güzel bi servisle ikram edilcek

hevuk güle güle kullanın cicileriii

biliyomusunuz ben hala battaniye almadım

bitane hello baby de çok beğenmiştik annemle 108 liraydı çok pahalı geldi bana halbuki annem alcaktı sonra alırız demiştim
bidaha da görmedik bitmiş şimdi onun gibi güzel şık bişey de beğenemedim öyle kaldı battaniye işi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…