Seninkinin eni benimkinden 75 cm uzun. Kelebekler çok minik değildi, belki ondan fiyat farkı çıkmıştır ama çok her halükarda.
Bizim apartmanda şikayet durumu olmasa birbirimizden haberimiz olmayacak:)) Alt kattakiler bize balkondaki mangalı yakmayın diye gelmişti. Duman geri tepiyormuş mangal bacasından. Çok kibar insanlardı, biz de yakmadık bir daha. Bugün biz de bir gürültü var, siz de duyuyor musunuz diye sormaya gittik, bi baktık değişmişler:)) Sağolsunlar kahveye çağırdılar.AYNI ben ve alt komşum gibi turkuazcım
bende doğuma 2 hafta kala gördüm alt komşumu
10 ekimde mi ne doğum yaptı
birbirimizden bi haberiz.komşuluk sıfır
ne olurdu yakın olsaydık yardım etseydik destek olsaydık birbrimize ama kız soğuk nevalenin biri.benle yaşıttı.olsun lsun benden 3 yaş büyük olsun.
inşallah bundan sonra sana komşun yakınlık gösteriri.ben evine bile gittim hayılı olsuna bebeği için ama gene de soğuktuç
daha naaapaamm
Belki üreticiler aynıdır. Başka model hiç çıkmadı:) Arkadaşım 750ye yaptırmıştı 2 yıl önce, çok değişik güzeldi. Herkes onu eleştirmişti ama piyasa böyle demek.geldiğinde koyucam sana aynı tüldenmi bahsediyoruz acaba :)
taça girdik 850 dedi aynı tüle :)
nasıl bi geçirmece usulüyle çalışıyo bu perdeciler bilmiyorum.
550 tlye anlaştığımız yerde 765ten indi 550'den de kar ediyo düşün nasıl kazıklıyolar ya
geldiğinde koyucam sana aynı tüldenmi bahsediyoruz acaba :)
taça girdik 850 dedi aynı tüle :)
nasıl bi geçirmece usulüyle çalışıyo bu perdeciler bilmiyorum.
550 tlye anlaştığımız yerde 765ten indi 550'den de kar ediyo düşün nasıl kazıklıyolar ya
Güle güle kullanın canım. Sepetler çok hoşuma gittiEki Görüntüle 835099 Eki Görüntüle 835100 Eki Görüntüle 835103
Bunlarda oğlumun sepeteri ve yeni aldıklarım örgü battaniyeyi hello baby den almıştım 40 tl ama civildede varmış 20,25 tl gibi bişeydi..
Buda dolabı şifonyerin altakki şeyleri çıkıyordu geri gitti civilde yapılıp gelicek resmi yok yarın gelr
Eki Görüntüle 835099 Eki Görüntüle 835100 Eki Görüntüle 835103
Bunlarda oğlumun sepeteri ve yeni aldıklarım örgü battaniyeyi hello baby den almıştım 40 tl ama civildede varmış 20,25 tl gibi bişeydi..
Buda dolabı şifonyerin altakki şeyleri çıkıyordu geri gitti civilde yapılıp gelicek resmi yok yarın gelr
tabiiiii canımmmm
Eşim duymasın delirdimi o kızlar der
Ama o işin içinde kaça maliyeti oluyor bilio
Bide mağazalarına bilio e onlarda oyle kazanıyor der
Bnm yatak odamda iki tane Japon fon var
Eşim dolabın ortasındaki damask desenin aynısı yapmıştı
Ortasında ip perde var onu 30 tl ye almıştı gizem
Eki Görüntüle 835099 Eki Görüntüle 835100 Eki Görüntüle 835103
Sen gizemde bişey yememiştin doğru dürüst
Bu arada bende şimdi mandalina yiyorum
HAHAHAH Deniz çok güldüm Allah seni iyi etsin emiii karnım ağırdı hiç sorma yaaa bayramda banyo yaparken eşim gördü aaaa kukuna ne olmuş kilo almış dedi ahahahah hakkat değiştiler..Bende alamam bir arkadaşım düğünü olucaktı ısrar etti al die bacakları aldım kukunun üstünü aldı dedim hayatta alamam kendin al kızı öle bıraktımAy birbirimizin kukusunu mu alsak
Yok yok ben kimseye acamadıgım gibi kimseninkinide göremem
Şuan bünyem buna müsait değil :))))
Hem değişti bi acayip oldular pehhhh
Görsem bile tanımam :)))
Teşekkür ederim Gizoo Sepetler çok kullanışlı o karelerin bölümleri var diğer alttaki bez sepeti yuvarlak olan ne sepeti bilmiyorum..Dolapta hiç yoktan iyidir güzel değil ama idare eder..güle güle kullansınn oğluşun canımcımm çok güzeller hele sepetlere bayıldımmm :)))
Güle güle kullanın canım. Sepetler çok hoşuma gitti
Ay cok guzel Gülay güle güle kullan
Sepetleri nereden aldın bayıldım onlara
Sende o göbekle kukunu göremiyorsan bide beni düşün bacikommmm
Offf ben öyle kimseye açıpta aldıramam bide :/ :26:
Ay birbirimizin kukusunu mu alsak
Yok yok ben kimseye acamadıgım gibi kimseninkinide göremem
Şuan bünyem buna müsait değil :))))
Hem değişti bi acayip oldular pehhhh
Görsem bile tanımam :)))
Öyle hemen diyete mi başlanırmış, bu akşam ye sonra başla:) Benim koca da benim yüzümden diyet yapamıyor. Karı koca bol bol yiyoruz:))eşim aradı şimdi burdaki mağazadan malları yüklemiş maltepedeki mağazaya bırakıp geliyomuş gelirken bişey alıcakmış ve doktor bana kesinlikle yasakladı yarın başlarsın diyete yeriz gelince diyo böyle koca oldukça zor diyet yaparım kendi 10 kilo tabi
eşim aradı şimdi burdaki mağazadan malları yüklemiş maltepedeki mağazaya bırakıp geliyomuş gelirken bişey alıcakmış ve doktor bana kesinlikle yasakladı yarın başlarsın diyete yeriz gelince diyo böyle koca oldukça zor diyet yaparım kendi 10 kilo tabi
Öyle hemen diyete mi başlanırmış, bu akşam ye sonra başla:) Benim koca da benim yüzümden diyet yapamıyor. Karı koca bol bol yiyoruz:))
:
Hani 30 kiloyduuu
Ee tabi ikinci mağazayı açınca iyice kilo kaybetti garibim
10 a düştü dimi :))
Ne alıyosa cnm çekti banada alsın :)))))
valla bende göremiyorum benimkini... bende açıpta aldıramam eşim dedi jiletle alacaksan ben alırım dedi bende utanırım olmaz dedim :) ıyyy iğrenççç zaten bu aralar yatak odamız faaliyetsiz :)
attt deniz ne güldüm yaa duygularıma düşüncelerime tercüman olmuşsunhakkaten yaaa çirkindi zaten dahada çirkin oldu benimkisi
Allah yardımcımız olsun yawww:)
neyse sabah başlıyım o zaman
yok 2 mağaza vardı 30 kiloydu şimdi 3ü açıyolar ya 10a düştü en son ne zaman yemek yedin diyorum aa hatırlamıyorum diyo bana al çarp duvara böyle sinir oluyorum bayılıp kalıcak bigün biyerde fareler yicek en sonunda gerçi onların bile dişinin kavuğuna gitmez emrah ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?