2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ay yok benimki etli butlu bişi di şimdi dahada etlendi 2 dönümlük arazi oldu bunu biçmeside zor anam

ama doğru söylüyor kocan günah hakkaten :) orayı bi tek eş görebilir anne bile göremez yani ciddi bi rahatsızlık olmadığı müddetçe... ruhsat veriliyo ona göre Allah korusunda...

bende yarın ağda ile denicem geçicem aynanın karşısına yapamazsam kociş alçak jiletle Allah nasip ederse... benim ellerimde kemiklerimde ağrıyo ağdalık güç varmı onu bile bilmiyorum ://

Esselaaaa cnm nerdesin sen yaaa
Hoşgeldin canikom
Kız ne garip k v varmış seninde
O hediyesini doğumda takar aldıkları ihtiyac dahilinde
Sana yardım amaçlı seyler oluo ztn hediye değil ki
Ayıp etmiş valla kusura bakma

Sen nasılsın canım ?? Bebiş nasıl

Seninkine mantı fln yedirp yatırmak lazım
Diyicemdeeee adam yattığı gibi geri kalkıp işe gidiyormuş baksana

Görürsem yapar yediririm deniiziimm :))
ki yese bile 10 dkda yakıyo yediğini kurtlu durmuyo yerinde

hello baby'den aldık canımcııım :)
kremini aldık 439mu neydi ya yanlış hatırlamıyosam çünkü bide yastık aldım 470 tl vermştik toplam ordan hatırlıyorum:44:

Son düzenleme:
yaaa aysun o ezgiyi bi ısır benim yerime. lütfen!

yerim onu yaaa maşallah allah nazarlardan korusun

Aralda dogumdan once eşim almıştı hasene
Ayyyy inanılmaz utanmıştım
Bide ay sizinkide ne teferruatlıymış demişti :/:26:
Kopmuştum o an :)))

hoşbulduk bacikomm
sorma bi yazamadım anlatcak çok şey var da, sohbete bi yetişiyim gari dedim

evet yaa! aslında iyi hatundur niye öyle yaptı anlamadım
bi dolu çanta tutturur elimize diyodum ama fosss!
eminim bisürü örgü hazırlamıştır ama napiyim ben her eksiğini aldıktan sonra!
verceğini verse ona göre alışveriş yapcam belki ben de
nasıl düşünemiyo hayret bişey
ama bikaç ay önce tlfonda '' bizim komşunun gelini de doğum yaptı annesi almış herşeyini
hani kız annesi hazırlar ya'' diyodu tööbe tööbeee
neyse hiç takamam
kukumun kemikleri nasıl ağrıyo deniz yaa :26:

hello baby'den aldık canımcııım :)
kremini aldık 439mu neydi ya yanlış hatırlamıyosam çünkü bide yastık aldım 470 tl vermştik toplam ordan hatırlıyorum:44:
hıh aynısı o zaman
tahterevalli markası dimi
biz onu alcas

hıh aynısı o zaman
tahterevalli markası dimi
biz onu alcas

aynı canım zaten baştakilerden var bitek diğer sona doğru olanlar kalmamış stokta yokmuş.tahteravalli bebeğim iviiiiitt
uyku seti çok içime sinmedi dantelli falan ama aldık bikere başka yerdede öyle sallanan saabitlenen bulamadım:44:

Kızlar ben hep sagıma :yatmak istiyorum yaaa
Zararlımıdr ???

yok tatlım zararı yok
ben haftalar önce bi arkadaş aracılığıyla zeynep kamilde eğitime kaydolmuştum,pek te gidesim yoktu ama aranınca bugün gittim
bugün ilk dersiydi
5hafta sürcek
her pazartesi
tercihen sola denir ama yan yatmak esas dedi
kendinizi zorlamayın didiii
önemli olan yan yat yani kuşum

İşte onu diyorum
Ay o sana laf sokmuş cnm annen yapsın dmk istemiş
Neyse boşver
Bnmde agrıo adam bişiler istio çatırdıcakkk kırılacak diye yapamıyorum korkuma :)))

ben sola dönük uyuyorum ama gece ve sabah hep sağımdan uyanıyorum gece dönüyorum kendiliğimden çünkü sağıma yatınca rahat ediyorum sadece:44:

Ben 100 kez dönüyorum valla sağa sola karnımın üstüne yatıyorum sanırım biraz :44:
Medipoldeki doplör yapan adama sormuştum alakası yok istediğin tarafa yat dedi farketmez karnın üstüne yatma sadece suyunu patlatırsın dedi..

bi de bebişi sormuşun denizcim
iyidir inşallah bu hafta gitmem gerekiyo dr 34 te gel nst bakalım demişti
sabah randevu alcam

Siz uyumuyonuzmu kızlar?
Ben gidim uyumaya çalışıyım yarın arkadaşa söz verdim hastaneye gitcez onla sonra kahvaltıya
Günlerdir uyuyorum diyip erteledim eve gelir vurur valla bu defa benii iyi geceler tatlı rüyalar.

İşte onu diyorum
Ay o sana laf sokmuş cnm annen yapsın dmk istemiş
Neyse boşver
Bnmde agrıo adam bişiler istio çatırdıcakkk kırılacak diye yapamıyorum korkuma :)))
evet canım laf sokmanın da ötesi oldu bu direk söyledi
neyse.... hani kızlar üzüyo kendini, sadece şunu şunu aldı diye
anlatıyim dedim hiç almayanı da var.... neyse
bu kemik ağrısı çok fena
eğitime gittim geldim akşam kemikler nası ağrıdı

hevuk hep sorcam
sen kime gidiyosun canım
drun kim?

aaa yat kuşum yat sonra konuşurus
iyi geceler

Son düzenleme:

Yattım arkadaşım aradı geri kalktım biraz sonra gelip mutfağı temizliycekmiş temizlik yapası gelmşş zor kalktımm..Sabaha anca biter pufff iş yapamamk ne kötü yaaa ben kendim ne güzel heryeri temizliyodum inceden inceden..
Ben umut hastanesi Fatih Birol'a gidiyorum ama çokta içime sinmiyo açıkçası..Herşeye normal diyoo bebeği gösteriyo sadece bak annesi kolu bacağıı gözlerii göremiyorum ben diyincee aaaa ama annesi nasıl göremiyosun bak burda işte diyo muhabbet hep bu ultrasonu çok eskii beğenmiyomusun diyo dedim beğenmiyorum çok kötü

herkese günaydıııın gece yatmayı sabah kalkmayı bilmezler gece bayağı kaynatmışsınız kızlar herkes uyuyor heralde

Son düzenleme:
Günaydın canım ben uyumuyorum
Cocuğu olan uyurmu :))
Aralı şimdi okula bıraktım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…