2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın kızlar , dün akşam 32. hafta kontrolümüz vardı , prensesimi gördüm, bu sefer yüzünü örtmedi kızım , yusyuvarlak yüzü yerim ben onu yerimmm , toplamda 10 kilo almışım doktorum dikkat etmemi söyledi , özellikle bayramda tursuyu kaçırdım falan ödem sıkıntım oldu bir aksamda , Allahtan indi şimdi, parmaklarım dobuldadı bir gecede
prensesime gelince 2 kilo olmuş benim yavrum, bugün çalışabilir raporumu düzenlicek

kızlaar yanıyorrrrum ben yaa millet üşüyoo ben çatlıyorum soyuncam şimdi ama içimde ki kolsuzzz devlet dairesinde de böyle durulmaz kiii of off çook sıcaaaaaakkk millet montla

off sabah yediğim sadece 2 salatalık 2 dilim Form ekmek bir avuş içi kadar da ince dilim peynir ama ölüyorum mide yanmasından hiç geçmiyor .. Gaviscon da elimden düşmüyor

Gunaydin kizlar nasilsin bebisler nasil bakalim burazdan kartonpiyerci gelecekmpimapenci gelecek yarin badana baslicak vah benim halime birde evde ilgi yemek oyun bekleyen dunya hazinem var zor bu isler kizlar

Ayy kuzum çok geçmiş olsun,aksilikler üst üste gelir zaten,eşin haklı tatlım sen artık riskli dönemdesin şu aylar hastane iyi gelmez sana yokmu kardeşi,annesi fln kocanın:26:
Sağol bitanemm.
Yani ortalama 3,5 oluyo benim doğumlarım zaten
bende merak ediyorum Denizim yaaa gün geçtikçe heyecan basıyor valla:))
Ben 10 kilo aldım,öncesinde de zayıf olduğum için batmıyor göze doktor çok iyi dedi kiloma 61 şu an..
Aaa niye kız çok basittir aslında,püf noktasını bilince tabi..Lagana büyük olmalı,dış yapraklar sarma için kullanılıp göbeğe doğru sert kısımları turşu yada kapuska için ayırılmalı canımcm..eğer lahananın boyu basket topundan daha küçükse zor olmuştur tabi damarlı damarlı onu sarması
kızlar yaa ben bebişime hala deterjan almadım acaba bizim deterjanla yıkayıp iki durulasam nasıl olur bide emwey ürünleri bitkiselmiş onlardanmı alsam duyan kullanan varmıııı

Ayy niye alamadın ki canım marketler deterjan dolu,ben dalin toz aldım çok ta nemnunum

gnydn kızlar... ben yine işteyim. artık gerçekten zorlamaya başladı işe gelmek ama el mecbur katlancaz daha sonrası için. Allah bugünümüzden geri koymasın. ben hamile gibi değilde hastalıklı gibi hissediyorum bazen kendimi. temizlik yapmayı unuttum sanırım. eşimden Allah razı olsun. eli de yatkın yapıyor sağolsun. misafir falan geldiği gün akşamına belim tutuluyor yürüyemiyorum bile( belki de ben çok abartıyorum bilemiyorum.

bugün bende sarma yapcaktım akşama ama gözümü çok kotkuttunuz.. ama malzemeleri hazır bekliyor akşama beni yapcam artık bir şekilde. keşke eşim yemekte yapabilseydi. onu hiç beceremez yapsa da yemez sanırım. erkeklerin yemek yapmasına karşı. kıllar dökülürmüş elinden:)))

kızlaar yanıyorrrrum ben yaa millet üşüyoo ben çatlıyorum soyuncam şimdi ama içimde ki kolsuzzz devlet dairesinde de böyle durulmaz kiii of off çook sıcaaaaaakkk millet montla

melek ben de yanıyorum. kollar açık oturuyorum:)) devlet dairesi olmasa gerçekten askılılarla oturcam sanırım. oda da 4 kişiyiz. klimanın kumandasını bana verdiler keyfine göre yap diye. ama fark ettim ki ben klima açınca mont giyiyor zavallılar ya da dışarı çıkıyorlar:)) bencillik etmemek adına açmıyorum ben de. az kaldı dayanalım cnm:) evde açarız camları püfür püfür:))

Canim ben cok gec kaldim son anda yetistim aksikikler oldu bu tadilat alisverisi yuzune. Insallah kismetse bukusacagiz ben cuma tekrar gidecegim evrak getirecegim buarada haberlerdede hastanelere zam geldi diyor insallah dogum fiyati i cikarmazlar. Onlarin kapi susleri bizemi kaliyor yoksa biz tekrar alsakmi

dün o şekildeydim bende bizim oda güneş görüyor bir de piştim resmen bugün daha iyi gibi hava akşam ayaklarım filan yanıyor eşim de şok durumda bu sıralar sen ve ısınmak diyor

Ayy kuzum çok geçmiş olsun,aksilikler üst üste gelir zaten,eşin haklı tatlım sen artık riskli dönemdesin şu aylar hastane iyi gelmez sana yokmu kardeşi,annesi fln kocanın:26:

:

ah be canım burda kımsemiz yook ki o da gereksiz bi delikanlılık yapıyooo ben iyiyim diye ama zayıfladı adam 3 günde bana da bişey yaptırmıyoo bakalım olmazsa komşumuz gider yanında bugun işe gitmiş sabah konuştuk ayaklandım dedi ama belki ben üüzülmeyeyım diye diyordur gurbet zor kardeş.

canım benimki 1880grm 43 cm oldu.öyle çokta küçük değil gibi senin ikizler.inşallah gittiğinde almış olurlar.hiç stres yapma

kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn 31:)

kızlar yaa ben bebişime hala deterjan almadım acaba bizim deterjanla yıkayıp iki durulasam nasıl olur bide emwey ürünleri bitkiselmiş onlardanmı alsam duyan kullanan varmıııı

kılar size önereceğim tek deterjan dalan roxy %100 bitkisel deterjan ben onu aldım yıkadım mis gibi kokuyo yumuşatıcıya bıle gerek yok onu kullandığınızda hemde bıtkısel tum mıgroslardada var fıyatı 4,90 tl ama mükemmel tavsiye ederım hatta kendı camasırlarıma bıle kullanıyorum yani kullanıpta pişman olan kimse yok tavsiye ederim

kızlar duyumlarınızla bana yardımcı olun lütfen benim 2. dogumum olucak ilkinde genel anestezi oldum ayılmak agrı fenaydı yani şimdi ikinci bebeğim dünyaya gelicek allahın izni ile inş. genelle epidüral arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir

canım benimki 1880grm 43 cm oldu.öyle çokta küçük değil gibi senin ikizler.inşallah gittiğinde almış olurlar.hiç stres yapma

inşallah canım alırlar normalde 2000 gram olmaları gerekıyomus gıttıgımde doktor ıkı hafta gerı dedı bakalım bırsuru sey yıyorum proteın içeren herseyi yiyorum gıttıgımde ınsallah almış olurlar

hayırlı günler hanımlar... herkesten dua bekliyorum erken doğum riskim var. Allah hepimize yavrucukları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn 31:)

benim 12 çıkmıştı kan değierm. dr hamile birine göre gayet iyi demişti. sanırım korkulacak kadar düşük değil ken değerin. sterse girme hiç cnm.

benim ilk doğumum olacak Allah kısmet ederse. eğer sezeryan olursam genel istemem açıkçası. doğumunu bebeğimin görmek isterim. rüya gibi olmasın sonra. direkt acıyla uyanmak yerrine mutluluğumu yaşayıp ağrımı çekmeye razıyım sanırım:))

cnm benim kardeşlerim ikiz. 1,5 kilo doğmuşlar annem öle diyor:)) maşallah sağlıklılardı. çok korkma bence. tek bebekle iki bebeği de sakın kıyaslama e mi. çünkü aynı olmaları çok zor. inş gelişimlerini güzelce tamamalar miniklerin. inan seni hep merak ettim çok şükür ki hala göbüşündeler annesi:) muz, tahin-pekmez kilo yapar bebeğe diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. ben muzu tüketiyorum. hımm bi de yoğurt ye 2 kase falan günde. süt içebiliyorsan iç. sağlıklı olsunlarda inş kilo çok da önemli değil. doğunca sen şişmanlatırsın:)

gunaydınn kızlar sanırım en dayanıksız bn çıktım 1.5 aydır evdeydim zaten. şimdide doğum öncesi izne ayrıldım. gerçi o 1 buçuk ayda çok kötü değildim işe gidemeyecek kadar değildim ama iş yerinde asansör tadilata girdi 1 ay bide odamda rahatsız bi tip var sinirlerini bozuyo adamın normal biride olmadıgından cvp verip tartışma ortamı yaratmak istemiyodum. baya erken oldu evde olma halim yanii. bakalım doğum izni ne olacakk paket hala açıklanması çok doğum sonrası 10 hafta olck galiba . esnek çalışma deniliyo yarım gün inşş o olur en azından bakalım tez zamanda çıkarda bizede yetişir paket inşş. bu arada ben hiçç dediğinz gibi terlemiyorum normal giiyiniyorum gece yatarken biraz boynum falan terliyo.
32+3 günlük doktora gittiğimde oğluşum 2kg 422 cm çıkmıştı soran bi arkadaş olmuşş. ben kilo almıyorum ama böyle bi durum var 5-6 kilo anca aldım. gerçi kilo almak iyi bişey değil bebegin alması önemli olanda böyle giderse küçük olacak bebişim. çok öyle bi iştah artışım yok normal yiyorum yanii hayırlısı sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…