- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aynen canım kıza isim çok erkeğe bulamıyoruz ablaları erdem istiyor ben berat diyordum bi ara görkem dedik babannesi ege olsun diyor :44: sizce Erdem nasııl
hiç beceremem muska şekli veremıyorum elim yakışmıyor zaten sevmiyoruz da heheh bahanee iştee
Yok ben sevmedim cnm :/
Görkem Yada berat diyorum ben cok guzel isimler.
Ayy kuzum çok geçmiş olsun,aksilikler üst üste gelir zaten,eşin haklı tatlım sen artık riskli dönemdesin şu aylar hastane iyi gelmez sana yokmu kardeşi,annesi fln kocanın:26:günaydıın kızlaaar
sabah işe zor yetiştiim dakıkalar kala yetiştim servise o aceleyle çorabımı giyerken( külotlu çorap ) göbeğimi acıttım canım yandı. birde kalın çorap kaçtı resmen nasıl becerdiysem. kahvaltı da edemedım . saçımı bile tarayamadan çıktımm kocacım çok hastaa salgın varmış ona da çok üzülüyorum ilaçlar işe yaramadı doktor hastaneye yatıralım demiş ama benı yanında götürmek istemıyor refakatcı olarak burda kımsemiz de yokkı . ben de seni yalnız bırakmam diyorum hastanede ne işim varmış ben gider kendim yatarım diyor sende enfeksiyon kapma diyor bırakırmıyım ben onu hiç sabah da apar topar çıkınca bakamadım ateş içindeydi.
bir de ev zaten dandini temizlikçi çağırıcam ama haftasonuna kalıyor mecburen haftaiçi çalışıyorum. evin o dağınıklığını gördükçe sinirlerim bozuluyor belim ağrımaya başladı artık dikilince. oturuken rahatım ama ayakta kalınca başlıyor Allah yardımcımız olsun
Sağol bitanemm.Aysunnn cnm maşallah kızınıa..
Ama bende sanmıyorum iri dogacagını
3.400 fln olur herhalde en fazla e onuda doğurursun inş.
Bende sonumu akibetimi cok mrk ediyorum.
Allah hayırlısını versin cnm hepimize.
Senin kilo durumun nasıl??
Aaa niye kız çok basittir aslında,püf noktasını bilince tabi..Lagana büyük olmalı,dış yapraklar sarma için kullanılıp göbeğe doğru sert kısımları turşu yada kapuska için ayırılmalı canımcm..eğer lahananın boyu basket topundan daha küçükse zor olmuştur tabi damarlı damarlı onu sarmasıgünaydın güzel annişler .. Akşam pazara gittim . 2 kg. kadar balık aldım ( hamsi ) yarısını yedik kalanını da temizleyip buzluğa koydum ama geberdim resmen çok yoruldum .. Sonra canım lahana sarması istedi .. Evde malzeme de vardı . onu yapayım deidm bu gece için ama ne zor bir yemekmiş o yahu .. hayatımdaki en zor yapılan yemek olarak lahana sarmasını seçtim .. bir daha asla yapmayı düşnmüyorum :):)
kızlar yaa ben bebişime hala deterjan almadım acaba bizim deterjanla yıkayıp iki durulasam nasıl olur bide emwey ürünleri bitkiselmiş onlardanmı alsam duyan kullanan varmıııı
kızlaar yanıyorrrrum ben yaa millet üşüyoo ben çatlıyorum soyuncam şimdi ama içimde ki kolsuzzz devlet dairesinde de böyle durulmaz kiii of off çook sıcaaaaaakkk millet montla
Canim ben cok gec kaldim son anda yetistim aksikikler oldu bu tadilat alisverisi yuzune. Insallah kismetse bukusacagiz ben cuma tekrar gidecegim evrak getirecegim buarada haberlerdede hastanelere zam geldi diyor insallah dogum fiyati i cikarmazlar. Onlarin kapi susleri bizemi kaliyor yoksa biz tekrar alsakmiKızlar merhabaaaa
eve geç geldim,yemek,çay,çocuklar vs ancak fırsat bulabildim walla
bugün kontrolümde doktora akıntıyı ve kasılmaları anlattım..bebeğimiz 1988g 43cm olmuş,durumuda gayet iyi maşallah,ayağıyla yüzünü kapatarak güldürdü bizi minik sıpam..okka gibi burnuyla da doktordan güzelliğiyle ilgili tam puan aldı
nst'ye bağlandım sancım çıkmadı,turnusollu ped testi de temizdi,idrarımda kum çıktı ama kum döküyormuşum..sancılar için progestan verdi,kum için suyla içilen toz,kan ilacı ve akıntım içinde fitil bakalım geçmezse 3 gün içinde doktoru arayacağım...
Sabriyaaa sana da bakındım ama göremedim hiç kimseyi((
kızlaar yanıyorrrrum ben yaa millet üşüyoo ben çatlıyorum soyuncam şimdi ama içimde ki kolsuzzz devlet dairesinde de böyle durulmaz kiii of off çook sıcaaaaaakkk millet montla
Ayy kuzum çok geçmiş olsun,aksilikler üst üste gelir zaten,eşin haklı tatlım sen artık riskli dönemdesin şu aylar hastane iyi gelmez sana yokmu kardeşi,annesi fln kocanın:26:
:
kızlar merhaba yazmayalı uzun zaman oldu ne güzel sızlerı böyle gobişleri kocaman görmek ılk zamanları hatırlıyorumda :) cok duygulandım bayadır gıremıyorum ama artık burdayım ınsallah bebeslerinizde sizlerde iyisinizdir benim bebeklerim yaramaz çıktılar onlarla uğraştım hep halada uğraşıyorum onlar sağlıklı olsunlar dıye az kalsın 26 haftada gelıyolardı hep yattım sımdılerde ıyıyım ama sımdıde kılolarında gerileme başlamış 15 gun sonra doğum olablir suan 33 haftalığım haftaya gıddıcez kılo alamamışlarsa maalesef erkenden alıcaklar sızler ıyısınızdır ınsallah 32 haftalık anneler bebeklerinizin kilosu nedir
kızlar yaa ben bebişime hala deterjan almadım acaba bizim deterjanla yıkayıp iki durulasam nasıl olur bide emwey ürünleri bitkiselmiş onlardanmı alsam duyan kullanan varmıııı
canım benimki 1880grm 43 cm oldu.öyle çokta küçük değil gibi senin ikizler.inşallah gittiğinde almış olurlar.hiç stres yapma
kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn31:)
kızlar duyumlarınızla bana yardımcı olun lütfen benim 2. dogumum olucak ilkinde genel anestezi oldum ayılmak agrı fenaydı yani şimdi ikinci bebeğim dünyaya gelicek allahın izni ile inş. genelle epidüral arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
inşallah canım alırlar normalde 2000 gram olmaları gerekıyomus gıttıgımde doktor ıkı hafta gerı dedı bakalım bırsuru sey yıyorum proteın içeren herseyi yiyorum gıttıgımde ınsallah almış olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?